Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.136
Πόντοι
11.585
ο λογως ειναι που με αναγκαζεται να βγω  :offtopic: :offtopic: :offtopic:
αξιζω ποινη τωρα για την περιγραφη του σααλ

αιντε να σε πω να το παρει το ποταμι , μονο για το για το σααλ (γρηγορη περιγραφη),  ανεβαινεις τα σκαλια μπαινοντας απο την εισοδο αριστερα  ειναι το σαλονι εχει τηλεοραση πανω , απενατι απο σενα εκει που καθεσαι (πελατης) καθεται η υπηρεσια , ακριβως διπλα απο κει που καθεται ο πελατης  ειναι το 1ο δωματιο εχει δυνατη μουσικη σκοτεινο ειναι δηλ.δεν εχει επαρκη φωτισμο , το ηχειο στο πρωτο δωματιο ειναι πανω απο το μπαλκονοπορτα μερια  . μπαινοντας απο την εισοδο δεξια ειναι δωματιο ...το μπανιο ,τζακουζι ...κλπ.

και στο κρεβατι διπλα εχει κοκινα διαφημιστικα ειναι η αποδειξη οτι παω και μαλιστα ειμαι τακτικος πελατης της ευας απλα εγραψα μια κριτικη , δεν θα γεμισω το σαιτ καθε φορα που παω με κριτικες !!!
για την Βιλα δεν θα σε γραψω πιστευω οτι σε επεισα !!!

Και αλλα 10 σπιτια να μας περηγραψεις...παει το πουλι πεταξε.!!  ;)

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
36
Πόντοι
11
Και αλλα 10 σπιτια να μας περηγραψεις...παει το πουλι πεταξε.!!  ;)
ετσι ακριβως ειναι ....κατοπιν εορτης μπορεις να περιγραψεις ολο τον μυλο και ολο το βαρδαρη.....
επισης θελω να χαιρετησω ολους τους συναγωνιστες......
εχω καιρο να γραψω διοτι αφησα την θεσσαλονικη και ειμαι λιγο μακρυα.....αλλα θα γινονται επιδρομες και κασκαντεριλικια με την πρωτη ευκαιρια.....
καλη συνεχεια αδερφια....

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα και καλό Σκ,

αυτή η Αννίτα απο το άλλο site, που και πότε τραγουδάει;

ευχαριστώ!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πολυ καλησπερα σας
περασα προχθες το βραδυ απο φριξου 14 κ η τσατσα μου ειπε οτι ειναι νεα η κοπελα ισπανιδα κ θα περασω τελεια....καθομαι κ εγω να δω ποια ειναι κ βγαινει μετα απο 5 λεπτα η ρωξαννα....ρουμανα,παλια κ κομοδινο
αφου τραβαω ενα ξεχεσμα την τσατσα την κοπαναω κ τραβαω για φριξου 9 οπου επαιζε μπαλα η μαντυ,αυτη σαν να εχει υπεργραμμωθει παιδες....
πολυ κοιλιακος επαιξε αποτομα.
δεν μπηκα πουθενα αλλα συντομα θα τιμησω ξανα την μαντυ
στο ματζαρου ηταν η νατασα κ στο κατεχακη μια ξανθια ομορφη κοπελιτσα με μικρο βυζακι κ ωραιο κωλαρακι αλλα το ονομα της δεν το θυμαμαι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ο λογως ειναι που με αναγκαζεται να βγω  :offtopic: :offtopic: :offtopic:
αξιζω ποινη τωρα για την περιγραφη του σααλ

Αιντε να σε πω να το παρει το ποταμι , μονο για το για το σααλ (γρηγορη περιγραφη),  ανεβαινεις τα σκαλια μπαινοντας απο την εισοδο αριστερα  ειναι το σαλονι εχει τηλεοραση πανω , απενατι απο σενα εκει που καθεσαι (πελατης) καθεται η υπηρεσια , ακριβως διπλα απο κει που καθεται ο πελατης  ειναι το 1ο δωματιο εχει δυνατη μουσικη σκοτεινο ειναι δηλ.δεν εχει επαρκη φωτισμο , το ηχειο στο πρωτο δωματιο ειναι πανω απο το μπαλκονοπορτα μερια  . μπαινοντας απο την εισοδο δεξια ειναι δωματιο ...το μπανιο ,τζακουζι ...κλπ.

και στο κρεβατι διπλα εχει κοκινα διαφημιστικα ειναι η αποδειξη οτι παω και μαλιστα ειμαι τακτικος πελατης της ευας απλα εγραψα μια κριτικη , δεν θα γεμισω το σαιτ καθε φορα που παω με κριτικες !!!
για την Βιλα δεν θα σε γραψω πιστευω οτι σε επεισα !!!

Καλησπερααα  

Κωλετη η Νικολ πρωινη και βραδυ η Αγαπη
περισσοτερα αργοτερα

Ελα ρε κουκλακη ακομη το παλευεις ? .. αντε παμε παλι ...

Για βιλα οχι δεν επεισες τι ενοεις επεισα ? για το οχι δεν πηγες μονο επεισες
ακομη δηλαδι υποστηριζις το αντιθετο ?  :think:

Ας δουμε λιγο και την αλλη κριτικη ...

Η Μαντυ η μελαχρινούλα μπουμπούκα από Γερμανία γύρω στα 26 χρονών με τα ωραία πράσινα μάτια !!!
ΟΤΙ ακριβως λεει στο γρις λειντις και ο Κανταφι μπορει να κανει περιγραφη
δε τα εχω δει τα ματια της αλλα αν δεν ειναι πρασινα τοτε να δω τι θα πεις , ηλικιακα ειναι μεγαλυτερη παντως ...

Κάθισε και σήκωσε λιγάκι το φόρεμά της έτσι που έβλεπα τις πολύ προκλητικές γάμπες της
με Τουαλετα βγαινει στο σαλονι η Μαντυ ? ή με νυχτικο ? τι φορεματα και γκριν χορσις ?  :think:

Μπήκα στο δωμάτιο τελικά
Στο ιδιο με την αντριαννα ? καμια μια μινι περιγραφη παιζει ?  :think:

ΚΑΙ η κριτικη για Μαντυ ξαναλεω ειναι fake
ΑΛΛΑ αφου δε γραφουν αυτοι που πανε (πλην dogbaby) ας γραφουν αυτοι που δεν πανε
οποως ειπε και ο Στελιος70τοσο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση σημερα πριν λιγο μεταξυ 16.30-17.00....

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η μελαχρινη Ειρηνη.σιτεμενο κοντοπουτανο με μεγαλη περιφερεια και μιζερη φατσα.στα 50ε γυμνο και κανει και κωλαρακι(νομιζω 80ε μου ειπε)
-Προμηθεως 11 τερμα κατω.η καστανοξανθη Ρωξανα.πολυ ομορφη φατσα,επισης κοντοπουτανο με καλες καμπυλες ομως.στα 40ε 69 αλλα οχι γυμνο τσιμπουκι.Το βραδυ η Μιρελα ειπε...
-Σαπφους 5.η γνωστη μοκροκαμωμενη Τζοανα με τα ομορφα βυζακια.Δε την ειδα σημερα ηταν μεσα.Η Ηρα σε κανα 10ημερο επιστρεφει
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Μετα την κρυαδα ηρθαν οι εκπληξεις....η κρυαδα ηταν οτι ειδα την ξανθια Γαλλιδα milf Νικολ με τις βυζαρες σ'αυτο το κωλοσπιτο αλλα αργοτερα οταν επεστρεψα και μπηκα πηρα τα δωρακια μου...
-Σαπφους 20.το ψηλο λιγνο αγγουρι η Μονικα.εμενα δε μ'αρεσει αλλα εχει εναν ιδιαιτερο τυπο αυτη η κοπελα.Η Νταϊανα λειπει...
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Ρωσσιδα Αλισια με τις αντικρουομενες αποψεις.ή του υψους ή του βαθους μαλλον ειναι.Εμφανισιακα εμενα μ'αρεσει αλλα με αποτρεπουν τα σχολια.
-Τανταλου 8.η Ουκρανη μουναρα Βικυ.Δε την ειδα σημερα ηταν μεσα.Μου τη χαλασε ομως η τσατσα διοτι ζητουσε 70ε για 69 με γυμνο ενω την αλλη φορα που μου τα'πε η ιδια η Βικυ ζητουσε 60ε.
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η ομορφουλα ασπρουλιαρα πιπινοΒικυ με τα ωραια βυζακια.Δε μου γεμιζει το ματι εμενα αν και τωρα τελευταια εχει θετικα σχολια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
αφου λοιπον δεν ενθουσιαστηκα με τη γυρα ξαναγυρναω Σαπφους 7 για να δω τη Νικολ(νωριτερα δε την ειδα ηταν μεσα)μπας και με καυλωσει απ'το σαλονι και περασω στη σιγουρη λυση παλι.Βγαινει λοιπον...κουρασμενη,αφαβη,σπασμενη....
Τι κανεις εδω την ρωταω...Δεν αντεχα αλλο περα μου λεει.Εδω δουλευω 6 ωρες και εκει επρεπε να μενω 13 και μονο νυχτα.Ενταξει δικαιολογειται ειναι και μεγαλη γυναικα.
Τελοσπαντων το παιζω λιγο δυσκολος να μπω να μην μπω οποτε ερχεται η τσατσα με τραβαει να με χωσει μεσα και μου λεει...εσυ θα δωσεις ενα 50αρικο και θα κανεις οτι γουσταρεις.Συμφωνησε και η Νικολ οποτε περασα.
Το γυμνο τσιμπουκι το ειχα δεδομενο αλλα κρατουσα μια επιφυλαξη για τον κωλο.Υπερβολικο μου φανηκε αλλα τελικα τον εδωσε και με δικη της παροτρυνση μαλιστα.Κανονικα ζητουσε 70ε για πρωκτικο.
Με το που μπηκε στο δωματιο τα κλασσικα...γλωσσοφιλα με μανια,αγκαλιες,δαχτυλα.Μ'εχει κανει καγκελο με το καλημερα σας λοιπον,στη συνεχεια πιπα πολυ μετρια,μικρης διαρκειας και επιφανειακη σημερα.Πρωτη σταση αυτη απο πανω σε θεση σκαμνακι με πολυ καλο ανεβοκατεβασμα και τουρλωμα τις βυζαρες μες τη μουρη μου.Κουραστηκε σε καποια στιγμη οποτε της λεω γυρνα.
Και εδω αρχιζουν τα καλα...πιανει το σωληναριο και αρχιζει λιπαινει την κωλοτρυπιδα της.Ειχα και πουτσα 100% οποτε την αρχιζω το καρφωμα απο πισω.Βεβαια ερχοταν και κολλουσε εντελως πανω μου με την οπισθεν για να αποφυγει ολοκληρη διεισδυση διοτι πονουσε οπως μου ειπε και καταλαβα κι εγω.Δε ηθελα να την βασανισω αλλο οποτε τον βγαζω,εδω μας φυγανε και κανα 2 σταγονες κακαο στο σεντονι(τυχερος ο επομενος :2funny: :2funny: :2funny:) και τη στηνω απο κατω οπου και την σφυροπησα και την εχυσα ενω αυτη μου τσιμπουσε τις ρωγες.
Για ακομα μια φορα εμεινα υπερευχαριστημενος απο τη Νικολ εστω και αν ηταν πτωμα και φαινοτανε και ομολογω πως κωλο+γυμνο με 50ε δεν εχω ξανακουσει και δε μου'χει ξανατυχει.

Μαλιστα στο τελος μου δικαιολογηθηκε κιολας διοτι οπως μου εξηγησε για καποιο διαστημα δεν γαμιοταν απο πισω λογω προβληματος και ειχε σφιξει ο κωλος της.
Σας εχω ξαναπει μην κολλατε στην εμφανιση και δοκιμαστε την.Ειναι υπεραποδοτικη ακομα και κουρασμενη αυτη η γυναικα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τρομερή απόδοση η σπανιόλα στο Βίλλα Ερότικα, αν και επαγγελματική προσέγγιση κάτω από το παραπέτασμα χαχαχού και γουστάρει τη φάση, όπως κ να έχει μακάρι να ήταν όλες έτσι. Μουνάρα το σώμα της φαίνεται απίστευτα γυμνασμένο παρ'όλα αυτά αν την πιάσεις φαίνεται κάπως πλαδαρή δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Απίστευτα καυλιδερά προκαταρκτικά. Δεν μπόρεσα να την γαμήσω αμέσως χύσια..

Την εχω στα υποψιν για δευτερο γυρο και δαυτην ..
την ειχες ξαναπαρει ?  :think:
κανα σχολιο περι χειλιων ? ( τα πανω ενοω  :grin: )

Γύρισα  :P
Η κατάθεση έγινε στην ρωσσίδα Άννα στο πράσινο θα γράψω κριτική πιό μετά.

τωρα εχεις δυο να γραψεις  :P

σνεεεεελ  :s&m_2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
-Τανταλου 8.η Ουκρανη μουναρα Βικυ.Δε την ειδα σημερα ηταν μεσα.Μου τη χαλασε ομως η τσατσα διοτι ζητουσε 70ε για 69 με γυμνο ενω την αλλη φορα που μου τα'πε η ιδια η Βικυ ζητουσε 60ε.
Η Αγιοβασιλιτσα μου ?   :think:
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η ομορφουλα ασπρουλιαρα πιπινοΒικυ με τα ωραια βυζακια.Δε μου γεμιζει το ματι εμενα αν και τωρα τελευταια εχει θετικα σχολια
Αν δε σου γεμιζει ματι μαλλον καλα κανεις και δε μπαινεις  , δε ξερω ποσο εχει βελτιωθει απο το καλοκαιρι που την ειχα παρει βεβαια
αν την ξαναπετυχω στο τσιρκο μαλλον θα την φαει κι αυτη για δευτερη φορα ...

Για ακομα μια φορα εμεινα υπερευχαριστημενος απο τη Νικολ εστω και αν ηταν πτωμα και φαινοτανε και ομολογω πως κωλο+γυμνο με 50ε δεν εχω ξανακουσει και δε μου'χει ξανατυχει.
Μαλιστα στο τελος μου δικαιολογηθηκε κιολας διοτι οπως μου εξηγησε για καποιο διαστημα δεν γαμιοταν απο πισω λογω προβληματος και ειχε σφιξει ο κωλος της.
Σας εχω ξαναπει μην κολλατε στην εμφανιση και δοκιμαστε την.Ειναι υπεραποδοτικη ακομα και κουρασμενη αυτη η γυναικα

Πραγματι κατι αρνητικο δεν εχω ακουσει για την Εν λογο κυρια  :rockon:

Στο σααλ λογο νυχτερινης βαρδιας δεν βολευε πολυ , Ουρανου ειχε μια ελπιδα , εκει που πηγε δυσκολο απο μενα  :S
μετα την εξωρηξη πετρελαιου μαλιστα απο το γεωτρηπανο του Αλ , πολυ χλωμο  :cheesy:

Παντως οταν βαρας 100 ρες ολα πανε ρολοι..   :) για μερικες που περνανε καποτα σε πεη - σταφιδες το λεω (αν διαβαζουν )

ποσα πλακακια εχει στο πατωμα του δωματιου ?  :think: τι χρωμα ειναι ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
Παντως οταν βαρας 100 ρες ολα πανε ρολοι..   :) για μερικες που περνανε καποτα σε πεη - σταφιδες το λεω (αν διαβαζουν )
ααα...ξεχασα να πω οτι γλυφει-ρουφαει αρχιδια με μανια και την καποτα σημερα την περασε με μεγαλη μαεστρια με το στομα της.Στυση καλη και σωστη εφαρμογη καποτας ειναι το μυστικο για το πετυχημενο πηδημα
Απ'οτι καταλαβα και Νικ.Ουρανου θα ξαναπαιξει αλλα μονο πρωι.Ηταν απολυτη σ'αυτο.Θελει λεει χρονο για τον εαυτο της επιτελους

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
σε κανα 10ημερο ειπε η τσατσα γυρναει και το Μαρινακι που δουλευει αποκλειστικα πρωι.Τι θ'απογινει τοτε η Βικυ??

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.488
Πόντοι
7.095
ρε φίλε al...απλά με αηδίασες με το κακάο...πω πω και μόλις εφαγά μια κρέπα...ΜΠΛΙΑΧ  :S

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

marker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
i nikol einai apsogi mesa, kathetai kai ora alla me tin emfanisi "paizei" ena thema...ego tin eixa parei sto saal, kai mpika gia ta  :tits2:
pantos eina ta mona lefta pou den metaniosa pote pou ta dosa :rockon:
entaksei i ginaika einai megali se ilikia...alla, ontos mi kolate stin emfanisi...
thimamai oti ipirxe kai polis kosmos tote sta domatia kai mou ekane entiposi...
diskola tha ksanapigaina...goustaro laoura  :smitten:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.488
Πόντοι
7.095
τυπε απλα δεν διαβασες ακομα κριτικη ακορεστου και βυζολαγνου απο μεταξουργειο γιαυτο.... ;)
παίχτη...τρέμω....χαχαχαχα....πάντως πέρα από την πλάκα εμένα τη δεύτερη φορά η Νικόλ με φόβισε...πρώτη φορά ήθελα να φύγω όταν με έκανε αγκαλιές κτλ...δυστυχώς αν και φαίνεται καλόψυχη δεν είναι για gfe με αυτή τη φάτσα...είπε και ο al για το κακάο οπότε μαύρο από μένα οριστικά...
μαύρο η μήπως....καφέ????

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.097
Πόντοι
13.755
ρε φίλε al...απλά με αηδίασες με το κακάο...πω πω και μόλις εφαγά μια κρέπα...ΜΠΛΙΑΧ  :S
κωλος ειναι ρε φιλαρακι τι να κανουμε??τον εφαγε και βαθια,τον ειχε λαδωσει κιολας...

παίχτη...τρέμω....χαχαχαχα....πάντως πέρα από την πλάκα εμένα τη δεύτερη φορά η Νικόλ με φόβισε...πρώτη φορά ήθελα να φύγω όταν με έκανε αγκαλιές κτλ...δυστυχώς αν και φαίνεται καλόψυχη δεν είναι για gfe με αυτή τη φάτσα...είπε και ο al για το κακάο οπότε μαύρο από μένα οριστικά...
για να μην τρελενομαστε κιολας....δυο σταγονιτσες ητανε.Δεν εφυγε μερεντα.Μπορει δηλαδη να ητανε και το λιπαντικο και να πηρε τα αναλογα χρωματα της περιοχης.
Απο κει και περα και καθαρη γυναικα ειναι και φιλικη και ψυχουλα που λεει ενας ψυχοπονιαρης

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.136
Πόντοι
11.585

jo διαβαζεις???  :2funny: :2funny:

Εγω φιλε εφυγα μονο που με κοιταξε...μαρτυρας μου ο jo.!! :2funny:

Γουστα ειναι αυτα το εχω ξαναπει...

marker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ντάξει είναι σαν θείτσα που θα σου σιδερώσει το πουκάμισο, :cheesy: αλλα μια δοκιμη αξίζει... :rockon:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.488
Πόντοι
7.095
συμφωνώ φίλε...απλά 2 φορές ήταν αρκετές...πάντως είναι vfm

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γκουχ γκουχ

Εχω πλεροφοριες ...

Χθες εθεαθησαν ανοιχτα Κεφαληνιας και αυτο το καινουριο αναμεσα Λα φαμ και Ερως
εδεχθησαν ντου απο στυνομικες δυναμεις και εκλεισαν..

Προ ολιγου εθεαθησαν και παλι ανοιχτα ( οχι απ τα ματια μου )

αν βγει κανεις ας ριξει μια γυρα να δει τι παιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom