TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
βλέπεις και μαστουρωνεις
Μπορει να μου γυρισει και μπουμερανγκ ομως τζο
φαντασου ενω εσυ πας εκει και χυνεις ποταμια(ιδρωτα)
εγω να μην τελειωσω και να μεινω ακομα μια φορα με το πουλι στο χερι δεν το γλιτωνω μετα το δουλεμα
ρε κουκλακη παιδι μου πραγματικα θελω να σε πιστεψω γιατι δεν βλεπω λογω να το κανεις αυτο η κανενας αλλο ειναι περιεργο
αλλα και εσυ βοηθα λιγο για να διωξεις τις αμφιβολιες απαντα σε καμια ερωτηση
οσο αστειο κ αν ακουγεται πχ στο βιλλα που εχουν τις αφισες πες μας την σειρα
η στο σααλ που εχεις γραψει για ευα πες μας καποιο στοιχειο απ το μαγαζι πχ αν εχουν στο σαλονι οθονη Lsd(μες στην τεχνολογια ειμαι ο πουστης )
Την περασμενη βδομαδα δοκιμασα και παλι 2 φορες σε απλο την πιπινοβικυ απο τανταλου 14. ρε παιδια, η κοπελα ειναι μουναρα και εχει ξεσκιστει στον πουτσο, ολα τα δωματια γεματα. Πολυ βελτιωμενη στο τσιμπουκι απο την πρωτη φορα που την πηρα. Μπραβο για την βελτιωση!
Δοκιμες προηγουμενου μηνα.
Λιγο πλαδαρο σωματακι αλλα πολυ καλο τσιμπουκι η τσεχια-ουλα Ιονελα απο Σαπφους διπλα στο Βερονικοηροσπιτο.
Μιρελα οπως παντα αριστη! comodino style
Πολυ καλο και το ουγγαρακι Αντρεα-Ανδριανα απο τσιρκο που δουλευει στο πρασινο με την γυφτοτσατσα και τον κωλοχωρο (Λίγα λόγια για το αρχαιότερο εν ενεργεία μπουρδέλο της Θεσσαλονίκης)! Αλλα χαλαλι το γκαβλακι!
Χριστινα απο προμηθεους τερμα πανω πολυ καλη προστυχοφατσα για αγριο γαμησι! (Ναι, μόνο όμως για άγριο)
Ανοιξτε απο το δημαρχειο ολα τα μπουρδελοστουντιο της πολης να γαμαμε καλα!
Την περασμενη βδομαδα δοκιμασα και παλι 2 φορες σε απλο την πιπινοβικυ απο τανταλου 14. ρε παιδια, η κοπελα ειναι μουναρα και εχει ξεσκιστει στον πουτσο, ολα τα δωματια γεματα. Πολυ βελτιωμενη στο τσιμπουκι απο την πρωτη φορα που την πηρα. Μπραβο για την βελτιωση!
ο λογως ειναι που με αναγκαζεται να βγωρε κουκλακη παιδι μου πραγματικα θελω να σε πιστεψω γιατι δεν βλεπω λογω να το κανεις αυτο η κανενας αλλο ειναι περιεργο
αλλα και εσυ βοηθα λιγο για να διωξεις τις αμφιβολιες απαντα σε καμια ερωτηση
η στο σααλ που εχεις γραψει για ευα πες μας καποιο στοιχειο απ το μαγαζι.......
εγω για πλασμα την κοβω , απο ηλεκρονικα ειδη ειμαι ασχετος ...Ωραιος αλλα δεν απαντησες αν η οθονη ειναι Lsd