Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΓΓΙΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΟΣ. ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΠΡΟΒΛΙΜΑ ΙΝΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΔΟ ΟΤΙ ΒΓΕΝΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΜΑΤΙΟ ΤΟΝ ΡΩΤΑΟ. Κ Ι ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΚΑΛΗ. Κ ΤΥΧΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΟ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ. ΕΡΧΕΤΕ Ι ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΒΑΖΙ ΤΙΝ ΚΑΠΟΤΑ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΡΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΓΑΜΙΣΑΜΕ . ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΕΓΟ ΘΕΛΟ ΧΑΔΑΚΙΑ  ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΝΑΜ Ε ΣΤΟ ΚΙΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ. ΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΟΠΟΣ Ι ΗΡΑ- ΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΠΟ ΤΣΙΡΚΟ- ΕΥΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΤΛ
Ναι ευτηχος υπαρχει ενημερωση , :grin: ειδικα απο παλια μελη με πολλες εμπειριες
ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη για το θεμα ενημερωση....

η προσωπικη μου αποψη ειναι

-δινω ενημερωση που αφορα κοπελες και βαρδια για να μπορει ο καθενας που δουλευει -και το τονιζω αυτο-και δεν εχει χρονο για τσαρκες να μαθει ποια ειναι που και ποτε για να παει αν την ξερει ηδη....δεν δινω ενημερωση για να τεμπελιαζουν μερικοι στον καναπε ή στην αριστοτελους ενω εγω μπορει να ερχομαι και απο 140 χιλιομετρα μακρια.....
-γραφω λιγο τιμες και προγραμματα για οσες δεν τις ξερουμε και ειδικα για τις καινουριες πχ γυμνη πιπα,πρωκτικο κλπ
-γραφω τις κριτικες μεν ,παντα με προσωπικο τονο και χωρις να θελω να επηρεασω ή προιδεασω αλλους και κοιταζω τουλαχιστον να ειμαι περιγραφικος σε θεματα οπως προκαταρκτικα,πιπα,στησιματα,κρεμιασμα,δεκτικοτητα σε χαδια-φιλια- δαχτυλα,αν ανεβαινει απο πανω ,συμμετοχη κλπ.
-προσωπικα δεν εχω τις τρελες απαιτησεις αλλα αν περασω καλα ή οχι απλα θα το πω....
-επισης απογοητευομαι που πια γραφουν τεσσερα ατομα ενημερωσεις.....πατσινο,απολλο,kkid κλπ.....δεν απογοητευομαι πχ αν ενα ατομο δεν μπορει να δωσει ενημερωση......εκει απλα στεναχωριεμαι μεν που μου λειπει απο το θρεντ οπως ο καραμαν αλλα απο την αλλη λεω οτι σιγουρα περνα καλυτερα χωρις πουτανες πια....φυσικα ειναι και η κριση που μας εχει ολους επηρεασει οικονομικα και ειναι και η βαριεστημαρα που λεει και ο αλ.....ολο τα ιδια γραφουμε καιρο τωρα....αν παρω την αναφορα μου του αυγουστου και την προχτεσινη μπορει να ειναι και κοπιπειστ :2funny:

-δεν ειμαι τοσο ταλιμπαν της ενημερωσης και των κριτικων οσο ο τζο....ο τζο εχει μια μεσσιανικη πιστη και εμμονη οτι η σωστη ενημερωση σωζει.....το παθος του θυμιζει καθολικο ιεραποστολο....θελει να μας μεταδωσει αυτην του την πιστη που προσωπικα αμφισβητω καπου για πολλους λογους που δεν ειναι του παροντος....

τεσπα σαν επιλογος....σκεφτομαι και γω και προβληματιζομαι....εχει νοημα να συνεχισουμε τις αναφορες;μηπως καποιοι παρατεμπελιαζουν σε βαρος μας;και εκμεταλευονται και τις ενημερωσεις μας που στην τελικη μας κοστιζουν και χρονο και χρημα και κοπο;μηπως να αφησουμε το θρεντ να ανασανει για λιγο καιρο μπας και βγει κανενας νεος ρεπορτερ και να αποσυρθουμε για λιγο;για σκεφτειτε το λιγο και πειτε αποψεις...

Kostikas_

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
παιδιά καλησπέρα!
γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει η σιμόνα στο λα φαμ;

kozaki

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη για το θεμα ενημερωση....

η προσωπικη μου αποψη ειναι

-δινω ενημερωση που αφορα κοπελες και βαρδια για να μπορει ο καθενας που δουλευει -και το τονιζω αυτο-και δεν εχει χρονο για τσαρκες να μαθει ποια ειναι που και ποτε για να παει αν την ξερει ηδη....δεν δινω ενημερωση για να τεμπελιαζουν μερικοι στον καναπε ή στην αριστοτελους ενω εγω μπορει να ερχομαι και απο 140 χιλιομετρα μακρια.....
-γραφω λιγο τιμες και προγραμματα για οσες δεν τις ξερουμε και ειδικα για τις καινουριες πχ γυμνη πιπα,πρωκτικο κλπ
-γραφω τις κριτικες μεν ,παντα με προσωπικο τονο και χωρις να θελω να επηρεασω ή προιδεασω αλλους και κοιταζω τουλαχιστον να ειμαι περιγραφικος σε θεματα οπως προκαταρκτικα,πιπα,στησιματα,κρεμιασμα,δεκτικοτητα σε χαδια-φιλια- δαχτυλα,αν ανεβαινει απο πανω ,συμμετοχη κλπ.
-προσωπικα δεν εχω τις τρελες απαιτησεις αλλα αν περασω καλα ή οχι απλα θα το πω....
-επισης απογοητευομαι που πια γραφουν τεσσερα ατομα ενημερωσεις.....πατσινο,απολλο,kkid κλπ.....δεν απογοητευομαι πχ αν ενα ατομο δεν μπορει να δωσει ενημερωση......εκει απλα στεναχωριεμαι μεν που μου λειπει απο το θρεντ οπως ο καραμαν αλλα απο την αλλη λεω οτι σιγουρα περνα καλυτερα χωρις πουτανες πια....φυσικα ειναι και η κριση που μας εχει ολους επηρεασει οικονομικα και ειναι και η βαριεστημαρα που λεει και ο αλ.....ολο τα ιδια γραφουμε καιρο τωρα....αν παρω την αναφορα μου του αυγουστου και την προχτεσινη μπορει να ειναι και κοπιπειστ :2funny:

-δεν ειμαι τοσο ταλιμπαν της ενημερωσης και των κριτικων οσο ο τζο....ο τζο εχει μια μεσσιανικη πιστη και εμμονη οτι η σωστη ενημερωση σωζει.....το παθος του θυμιζει καθολικο ιεραποστολο....θελει να μας μεταδωσει αυτην του την πιστη που προσωπικα αμφισβητω καπου για πολλους λογους που δεν ειναι του παροντος....

τεσπα σαν επιλογος....σκεφτομαι και γω και προβληματιζομαι....εχει νοημα να συνεχισουμε τις αναφορες;μηπως καποιοι παρατεμπελιαζουν σε βαρος μας;και εκμεταλευονται και τις ενημερωσεις μας που στην τελικη μας κοστιζουν και χρονο και χρημα και κοπο;μηπως να αφησουμε το θρεντ να ανασανει για λιγο καιρο μπας και βγει κανενας νεος ρεπορτερ και να αποσυρθουμε για λιγο;για σκεφτειτε το λιγο και πειτε αποψεις...
συμφωνο μαζι σου  ετσι ινε.δεν μπορει να ειναι μονο 3 -4 ατομα συνεχεια να κανουν ολι τιν ενημερωση κ ι αλλη να τα περιμενουν ολα ετοιμα κ ποτε να μην συμετεχουν... θα αναφερθο κ στον ευατο μου προσοπικα εγω διστυχοσ δεν ιμε απο σαλονικα κ δεν μπορω να βοηθησω τοσο πολυ οποσ για παραδειγμα ο αλ που ινε σε ολα μεσα. παντοσ αμα δοκιμασο κατι κενουργιο που δεν το ξερουμε θα ανεβασο κριτικη σιγουρα. αυτα :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
σκεφτομαι και γω και προβληματιζομαι....εχει νοημα να συνεχισουμε τις αναφορες;μηπως καποιοι παρατεμπελιαζουν σε βαρος μας;και εκμεταλευονται και τις ενημερωσεις μας που στην τελικη μας κοστιζουν και χρονο και χρημα και κοπο;μηπως να αφησουμε το θρεντ να ανασανει για λιγο καιρο μπας και βγει κανενας νεος ρεπορτερ και να αποσυρθουμε για λιγο;για σκεφτειτε το λιγο και πειτε αποψεις...
εγω ειλικρινα σημερα αισθανθηκα πολυ μαλακας για ακομα μια φορα...Απ'οτι καταλαβαινω κανεις δεν ενδιαφερεται σοβαρα.Και πλεον και λογω βενζινης μια καλη γυρα κοστιζει.Αξιζει τον κοπο να την κανουμε δηλαδη??Υπαρχει δε η μοδα οταν πεσει μια ενημερωση να εμφανιζονται κατι απιθανα καινουρια νικ και ταχα να ρωτανε....και ρωτανε και ρωτανε...και μετα δεν ξαναεμφανιζονται ποτε για να μας πουν σε τι τους φανηκε χρησιμη η απαντηση που πηραν.
Μονο να πνιγει η ενημερωση,να μεινει 5 σελιδες πισω και μετα χαβαλες....

Επισης φταιτε οσοι απαντατε σε κατι μονιμους παπαρες που ρωτανε συνεχεια ποια να επιλεξουν και τελικα δεν πηγαινουν σε καμια.Ετσι σε κουβεντα να βρισκομαστε δηλαδη....

Ειλικρινα εχει καταντησει αηδια εδω μεσα.Μια καλη λυση θα ηταν,αν ειναι εφικτο,να μπει ενα οριο στο ποσα μην μπορει να ποσταρει καθε μελος ανα θρεντ την ημερα.Να μην μπορω δηλαδη να στειλω εγω πανω απο 5 μηνυματα την μερα στη Μπουρδελοκατασταση-θεσσαλονικης...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εγω ειλικρινα σημερα αισθανθηκα πολυ μαλακας για ακομα μια φορα...Απ'οτι καταλαβαινω κανεις δεν ενδιαφερεται σοβαρα.Και πλεον και λογω βενζινης μια καλη γυρα κοστιζει.Αξιζει τον κοπο να την κανουμε δηλαδη??Υπαρχει δε η μοδα οταν πεσει μια ενημερωση να εμφανιζονται κατι απιθανα καινουρια νικ και ταχα να ρωτανε....και ρωτανε και ρωτανε...και μετα δεν ξαναεμφανιζονται ποτε για να μας πουν σε τι τους φανηκε χρησιμη η απαντηση που πηραν.
Μονο να πνιγει η ενημερωση,να μεινει 5 σελιδες πισω και μετα χαβαλες....

Επισης φταιτε οσοι απαντατε σε κατι μονιμους παπαρες που ρωτανε συνεχεια ποια να επιλεξουν και τελικα δεν πηγαινουν σε καμια.Ετσι σε κουβεντα να βρισκομαστε δηλαδη....

Ειλικρινα εχει καταντησει αηδια εδω μεσα.Μια καλη λυση θα ηταν,αν ειναι εφικτο,να μπει ενα οριο στο ποσα μην μπορει να ποσταρει καθε μελος ανα θρεντ την ημερα.Να μην μπορω δηλαδη να στειλω εγω πανω απο 5 μηνυματα την μερα στη Μπουρδελοκατασταση-θεσσαλονικης...

Και γω τα εχω σκευτει αλλα στην τελικη σ @@ μου ολοι
εγω θα γραφω για να τα δει εστω μονο ο Αλ  και 2-3 ή 13 ή 23 αλλοι  :grouphug:
αν θελτε παλι ανταλαζουμε ε μαιλ και τα λεμε απο κει  :grin:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Μια καλη λυση θα ηταν,αν ειναι εφικτο,να μπει ενα οριο στο ποσα μην μπορει να ποσταρει καθε μελος ανα θρεντ την ημερα.Να μην μπορω δηλαδη να στειλω εγω πανω απο 5 μηνυματα την μερα στη Μπουρδελοκατασταση-θεσσαλονικης...
Σε αυτο μονο συμφωνω!!
κατα τα αλλα τι ρε συ κανεις δεν ενδιαφερεται πραγματικα???? δηλαδη τι να κανει για να ενδιαφερθει? εδω μαθαινουμε ενημερωνομαστε,λεμε τις δικες μας εμπειριες και γαμαμε!! τι αλλον να κανει καποιος για να ενδιαφερθει? να ανοιξει μπουρδελο? ξεκολλατε μην δινετε μεγαλυτερη σημασια στην μαλακια που κανουμε εδω και στα μπουρδελα!! δεν παιρνουμε πτυχια εδω ουτε εχουμε να κανουμε καμμια διαλεξη υψηλου επιπεδου! γαμαμε απλα! για τον πουτσο θεμα δηλαδη!Δεν πειραζει αν ρωτησει καποιος εστω και μια μονο φορα και ας μην γραψει καμμια αναφορα! αν βοηθηθει  οκ! τι αλλο να κανει δηλαδη?? για πορνορεπορτερ θα παει? η πρεπει να γραψει 5 αναφορες?για ποιο λογο να γραψει? να γαμησει θελει! οταν γαμησει ας πει πως περασε! και οποτε εχει χρονο και κανει καμμια τσαρκα μεγαλη ας γραψει! τι λεμε παραπανω κουβεντες? με το ζορι να τον κανουμε τον αλλον ρεπορτερ?μπορει να μην εχει χρονο μπορει να ειναι παντρεμενος μπορει μπορει χιλια δυο!!! ενταξει μου κανε πολυ εντυπωση που λες νιωθω κοροιδο... ως προς τι ρε αλ??? για ποιον βγαινεις για τσαρκα? για το σαιτ?? αν ναι να σε πληρωνουνε τοτε.για σενα βγαινεις και μετα λες την εμπειρια σου! οποιος μπορει ας το κανει! οποιος δεν μπορει τι να κανουμε? να του βαλουμε προγραμμα καθε 3-6 να ειναι στα μπουρδελα? χαλαρωστε μη το κανουμε επιστημη εδω μεσα! αφου ουτως η αλλως το θεμα ειναι παρακμιακο-μικρο.. οποτε οτι μπορει ο καθενας! κλαιν μαιν δηλαδη!  ΤΟ πιο σοβαρο που ειπες και σημαντικοτατο ειναι οτι απλα χανονται οι πληροφοριες με διαφορες ασκοπες ερωταταπαντησεις.οπως λεει και ο τζο γραφτε κριτικες!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
τεσπα σαν επιλογος....σκεφτομαι και γω και προβληματιζομαι....εχει νοημα να συνεχισουμε τις αναφορες;μηπως καποιοι παρατεμπελιαζουν σε βαρος μας;και εκμεταλευονται και τις ενημερωσεις μας που στην τελικη μας κοστιζουν και χρονο και χρημα και κοπο;μηπως να αφησουμε το θρεντ να ανασανει για λιγο καιρο μπας και βγει κανενας νεος ρεπορτερ και να αποσυρθουμε για λιγο;για σκεφτειτε το λιγο και πειτε αποψεις.. <----η' αυτα που ειπε ο gl και μου κανουν εντυπωση πραγματικα!! εις βαρους σου δηλαδη τι κανουν???? και εκμεταλλευονται τι??????????? ρε σεις τι λετε????? θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!!!!! χαλαρωστε!!!!!!!!! τι εκμεταλλευονται?? τι κανουν οι ανθρωποι?? εις βαρους σου τι? τι κακο σου κανανε?? Αν μου πεις οτι ερχεσαι 140 χμ για να ενημερωσεις τους συνανθρωπους σου και το σαιτ συγνωμη δεν το πιστευω!!!! χαλαρωστε παιδια!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι.....το πηρατε εντελως αναποδα αυτο που ειπα....εγω εννοω οτι ισως ειμαστε και βαριδια για το θρεντ.....αυτοκριτικο ηταν το ποστ.....ισως κατευθυνουμε αθελα μας την ροη του θρεντ στα δικα μας μονοπατια και γουστα....
αυτο εννοουσα....δεν πρεπει να γραψει και καποιος αλλος;

εξαλλου εγω ειπα.....δεν ειμαι υπερμαχος της ενημερωσης φανατικος οπως ο τζο που οποιον μπαινει να γραψει μισο ποστ τον ρωταει αν εγραψε και κριτικη ή τον μαλωνει κιολας που δεν γραφει....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
φιλε υποθετω πως εννοουνε οτι θα μπορουσανε να πανε κατευθειαν στην κοπελα που εχουν στο μυαλο τους η εχουν παρει νωριτερα και εχουν ρωτησει αν δουλευει.  με αυτο τον τροπο δεν χρειαζεται ουτε περισσοτερες βενζινες ουτε και χρονο να ξοδεψεις.

απο την αλλη φυσικα ολοι μας λαβρακια ψαχνουμε στα σπιτια. και κανουμε γυρες μπας και βρεθει κατι καλο και καινουργιο.

συμπερασμα: παιδες αν σας ενοχλει αυτο που κανετε, τοτε σταματηστε το.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλημερα συναγωνιστες , καλα τα πηγατε εως τωρα με τις ενημερωσεις !!!  :thumbsup:συνεχιστε το εργο σας και εγω αν εχω κατι καινουργιο θα σας ενημερωνω!!!

Υ.Γ.
Δεν ειναι αναγκη αν δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο καινουργιο στην αγορα να το γραφουμε , μια καλημερα ας λεμε ομως. ;)
Μετα ειναι θεμα γουστων , σε αυτο δεν διαφωνω , αμα δεν βρεις αυτο που σε ταιραιζει σε πιανει στεναχωρια και ψαχνεσαι.
Καλο ειναι να μην κολαμε σε μια η δυο τρεις και αυτες θα αρχιζουν να μας βαριουνται ατο τελος !!! οποτε κανεις αγγαρεια που λεμε και δεν το απολαυανεις !!!
και ποιος δεν θελει το φρεσκο και καλο ???  ολοι μας πιστευω !!!
εξαλου αλλη λυση ειναι τα τηλ. περνουμε τηλ. και μας ενημερωνουν στα σπιτακια , μετα αν μας αρεσει παμε , αλιως ειμαστε σε αναμονη !!!

{γνωμη μου}
:* :* :* :* :*

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κοιταξτε αδερφια να δειτε.εγω πιστευω πωσ οι ενημερωση πρεπει να συνεχιση δυμαμικα και καθημερινα ,εγω πχ οταν παω γραφω αμεσωσ μολισ γυρισω σπιτι γιατι εινε χαρα μου να βοηθησω καποιουσ και αυτοσ πιστευω εινε ο ρολοσ αυτου του σαιτ που αγαπω παρρα πολυ.ενταξει μια ενοχλησει εχω και εγω που για τα σπιτακια εδω στην λαρισα γιατι δεν γραφουν πολυ,αλλα αυτο δεν θα με σταματισει να δινω τα φωτα τησ ενημερωσεισ γιατι βοηθαω και παιδια απο δω μεσα και γιαυτο ειμαστε μια παρεα καλη εδω...αν σταματησουμε εινε ολα χαμενα .σασ αγαπω ολουσ να στε καλα τζιμανια του βορρα :rockon:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
κοιταξτε αδερφια να δειτε.εγω πιστευω πωσ οι ενημερωση πρεπει να συνεχιση δυμαμικα και καθημερινα ,εγω πχ οταν παω γραφω αμεσωσ μολισ γυρισω σπιτι γιατι εινε χαρα μου να βοηθησω καποιουσ και αυτοσ πιστευω εινε ο ρολοσ αυτου του σαιτ που αγαπω παρρα πολυ.ενταξει μια ενοχλησει εχω και εγω που για τα σπιτακια εδω στην λαρισα γιατι δεν γραφουν πολυ,αλλα αυτο δεν θα με σταματισει να δινω τα φωτα τησ ενημερωσεισ γιατι βοηθαω και παιδια απο δω μεσα και γιαυτο ειμαστε μια παρεα καλη εδω...αν σταματησουμε εινε ολα χαμενα .σασ αγαπω ολουσ να στε καλα τζιμανια του βορρα :rockon:
και η Λαρισσα εχει και τα καλα της !!!καλα κανεις συναγωνιστη gost1978 μπραβο σου συνεχιζε δυναμικα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
οταν ξαναπαω Λαρισσα θα ξαναγραψω  ;)
και την Σαλονικα να μην την ξεχναμε  :smitten:

Συνημμένα

• Salonica_tower.JPG
    Salonica_tower.JPG
    29 KB · Εμφανίσεις: 26

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
βραδυ ανδρεου γεωργιου 4 τερμα η νικολ?? και δουλευει η ναταλι-λιζα η μελαχρινη με τα κρεμασμενα βυζια τα μεγαλα? γιατι στο σαιτ ακομα την νικολ βγαζει βραδυ οτι δουλευει .

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οπου Υπαρχει φτωχεια (απο γκομενες) υπαρχει γρκρινια

εξαλλου εγω ειπα.....δεν ειμαι υπερμαχος της ενημερωσης φανατικος οπως ο τζο που οποιον μπαινει να γραψει
μισο ποστ τον ρωταει αν εγραψε και κριτικη ή τον μαλωνει κιολας που δεν γραφει....
Περι κριτικων τα εχω πει εδω
Συμφωνω οτι μπορει να εχω γινει κουραστικος και να τα λεω με περιεργο τροπο σε μερικους
αλλα θα το ξανακανω οσο ακομη τριγυρνω εδω...
αφου ετσι ξεκινησε να γραφει και ο Αλ καθως και 2 αλλοι που δεν ξεραν πως γινετε..

Το φορουμ ειναι ανοιχτο και δημοσιο και εχει κανονες , οποιος θελει γραφει
Και οποιος εχει καταλαβει την σημασια του site εχει καλως οποιος δε το επιασε
μαλλον δε θα το καταλαβει συντομα... Leechers υπηρχαν παντου και παντα.

και κατι αλλα ηθελα να πω ... τα ξεχασα

Και γω τα εχω σκευτει αλλα στην τελικη σ @@ μου ολοι
εγω θα γραφω για να τα δει εστω μονο ο Αλ  και 2-3 ή 13 ή 23 αλλοι  :grouphug:
αν θελτε παλι ανταλαζουμε ε μαιλ και τα λεμε απο κει  :grin:

Αυτο !

oso_nixtonei το αλλο σιτε δεν ειναι ενημερωμενο , μονο η βιλα το ανανεωνει  η Ναταλι που εγινε Λιζα ηταν προχθες ναι
Η Νικολ.fr Ν ουρανου πρωι την ειδαν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
26ης 35α (Τσιρκο) Λιντα (καινουρια λεει ) Μεχρι τις 16:00
φριξου 14 Ρεβεκκα
Φριξου 9 Αντριανα
Α Γεωρ 4 (Σααλ) η Ευα
La femme η Κορινα
Μαντζαρου14 η Σαρρα
Τανταλου 14 τωρα η Μερσυ και μετα τις 4 η Βικη η πιπινα
Ερημητη δε το σηκωσαν , μαλλον εχει πελατη η Ναντια
Σαπφους 20 ειχαν το τηλεφωνο απο το 52 αλλα εχει φραγη πια
δεν ξερω αν βαλανε αλλο , ας ρωτησει οποις παει
Ν ουρανου δεν εχουν τηλεφωνο

Και η  Ειδηση την Ημερας
Κωλετη η ΕΦη ! She is Back :)
Τα χαιρετισμα τα μου οποιος παει

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ξερει καποιος αν και ποτε θα γυρισει η εμμανουελα στο τσιρκο?εφυγε για παντα?δουλευει σε κανενα αλλο μαγαζι ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για ξεκουρση σταματησε υποτιθεται

Δεν ξερουν μου ειπαν αν και ποτε επειστρεφει ειχα ρωτησει πριν λιγες μερες
Το ιδιο μου ειπαν και για Εβελινα

Αλλαξαμε κοπελες μου ειπε βασικα με οτι κι αν σημαινει αυτο ...

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αν μαθεις κατι ενημερωσε με πμ.ευχαριστω

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
βραδυ ανδρεου γεωργιου 4 τερμα η νικολ?? και δουλευει η ναταλι-λιζα η μελαχρινη με τα κρεμασμενα βυζια τα μεγαλα? γιατι στο σαιτ ακομα την νικολ βγαζει βραδυ οτι δουλευει .

ακριβως. μετακομισε στο Νικ Ουρανου 26 και γυρισε πρωινη και παντα προθυμη :tits:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
26ης 35α (Τσιρκο) Λιντα (καινουρια λεει ) Μεχρι τις 16:00

La femme η Κορινα

Αντε που ειστε ? ακομη να ερθετε απο κωλετη ?  :cheesy:

Στο τσιρκο την καινουρια Λιντα αλλαξε μια καινουρια , ολοκαινουρια μαλιστα μεχρι τις 12
ομοματακι μαλι δεν μαθαμε ...  :idiot: και το βραδυ καμια καινουρια φανταζομαι θα ειναι ...

Θυμαται καποιος να μου πει γιαυτη την Κορινα στο Λαφαμ ?  :think:
η ποιο < αορατη > γκομενα που περασε ποτε πρεπει αν ειναι  :cheesy:
Οπως καταλαβατε ψηνομαι για καινουριες εξερευνησεις

Το χανουμε το κορμι πατριωτεεες ερχετε η κουνιαδα μου αλλα φευγει η Τζεσυ τελικα , σωστα υπεθεσα
Απανταχου αγαπουληδες και πατατολατρεις σπευσατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom