gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Η ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΓΓΙΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΟΣ. ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΠΡΟΒΛΙΜΑ ΙΝΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΔΟ ΟΤΙ ΒΓΕΝΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΜΑΤΙΟ ΤΟΝ ΡΩΤΑΟ. Κ Ι ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΚΑΛΗ. Κ ΤΥΧΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΟ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ. ΕΡΧΕΤΕ Ι ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΒΑΖΙ ΤΙΝ ΚΑΠΟΤΑ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΡΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΓΑΜΙΣΑΜΕ . ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΕΓΟ ΘΕΛΟ ΧΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΝΑΜ Ε ΣΤΟ ΚΙΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ. ΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΟΠΟΣ Ι ΗΡΑ- ΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΠΟ ΤΣΙΡΚΟ- ΕΥΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΤΛ
ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη για το θεμα ενημερωση....Ναι ευτηχος υπαρχει ενημερωση , ειδικα απο παλια μελη με πολλες εμπειριες
η προσωπικη μου αποψη ειναι
-δινω ενημερωση που αφορα κοπελες και βαρδια για να μπορει ο καθενας που δουλευει -και το τονιζω αυτο-και δεν εχει χρονο για τσαρκες να μαθει ποια ειναι που και ποτε για να παει αν την ξερει ηδη....δεν δινω ενημερωση για να τεμπελιαζουν μερικοι στον καναπε ή στην αριστοτελους ενω εγω μπορει να ερχομαι και απο 140 χιλιομετρα μακρια.....
-γραφω λιγο τιμες και προγραμματα για οσες δεν τις ξερουμε και ειδικα για τις καινουριες πχ γυμνη πιπα,πρωκτικο κλπ
-γραφω τις κριτικες μεν ,παντα με προσωπικο τονο και χωρις να θελω να επηρεασω ή προιδεασω αλλους και κοιταζω τουλαχιστον να ειμαι περιγραφικος σε θεματα οπως προκαταρκτικα,πιπα,στησιματα,κρεμιασμα,δεκτικοτητα σε χαδια-φιλια- δαχτυλα,αν ανεβαινει απο πανω ,συμμετοχη κλπ.
-προσωπικα δεν εχω τις τρελες απαιτησεις αλλα αν περασω καλα ή οχι απλα θα το πω....
-επισης απογοητευομαι που πια γραφουν τεσσερα ατομα ενημερωσεις.....πατσινο,απολλο,kkid κλπ.....δεν απογοητευομαι πχ αν ενα ατομο δεν μπορει να δωσει ενημερωση......εκει απλα στεναχωριεμαι μεν που μου λειπει απο το θρεντ οπως ο καραμαν αλλα απο την αλλη λεω οτι σιγουρα περνα καλυτερα χωρις πουτανες πια....φυσικα ειναι και η κριση που μας εχει ολους επηρεασει οικονομικα και ειναι και η βαριεστημαρα που λεει και ο αλ.....ολο τα ιδια γραφουμε καιρο τωρα....αν παρω την αναφορα μου του αυγουστου και την προχτεσινη μπορει να ειναι και κοπιπειστ
-δεν ειμαι τοσο ταλιμπαν της ενημερωσης και των κριτικων οσο ο τζο....ο τζο εχει μια μεσσιανικη πιστη και εμμονη οτι η σωστη ενημερωση σωζει.....το παθος του θυμιζει καθολικο ιεραποστολο....θελει να μας μεταδωσει αυτην του την πιστη που προσωπικα αμφισβητω καπου για πολλους λογους που δεν ειναι του παροντος....
τεσπα σαν επιλογος....σκεφτομαι και γω και προβληματιζομαι....εχει νοημα να συνεχισουμε τις αναφορες;μηπως καποιοι παρατεμπελιαζουν σε βαρος μας;και εκμεταλευονται και τις ενημερωσεις μας που στην τελικη μας κοστιζουν και χρονο και χρημα και κοπο;μηπως να αφησουμε το θρεντ να ανασανει για λιγο καιρο μπας και βγει κανενας νεος ρεπορτερ και να αποσυρθουμε για λιγο;για σκεφτειτε το λιγο και πειτε αποψεις...