Χθες βράδυ είδα ότι άναψε η συζήτηση και βγήκαν στη φόρα συλλογισμοί του τύπου…Βρε που πάααμε ρεε…..(που έλεγε ο Αθάνατος Αυλωνίτης) .
Εγώ βασικά αυτό που έχω να πω είναι ότι όλοι μας εδώ μέσα έχουμε όλη την καλή διάθεση μέσα από τις όποιες διαφωνίες μας να γράφουμε αυτό που σκεφτόμαστε γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό που μας ενώνει είναι να πηδάμε ιερόδουλες.
Είναι άθλημα κατά τη γνώμη μου και δεν έχει να κάνει με τον αν κάποιος από εμάς είναι ελεύθερος, παντρεμένος, αρραβωνιασμένος, έχει σχέση, έχει γκόμενα ή έχει φιλενάδα.
Για μένα προσωπικά η ενημέρωση που μου αρέσει να κάνω είναι κυρίως μέσω των κριτικών γράφοντας έως τώρα 38 κριτικές σε διάστημα 5 μηνών που βρίσκομαι μαζί σας. Αντίθετα τα μηνύματα μου είναι ανάλογα λιγότερα μόλις 455 έως σήμερα.
Ποτέ μα ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κάποιοι διαβάζοντας τα γραφόμενα μου τεμπελιάζουν και εκμεταλλεύονται την ενημέρωση μου.
Αυτό μου βγαίνει να κάνω, και αυτό κάνω, και το κέρδος μου είναι η ηθική επιβράβευση που κερδίζω γνωρίζοντας ότι με την όποια αναφορά μου έχω βοηθήσει κάποιον συναθλητή εδώ μέσα. Αυτό λοιπόν θα συνεχίσω να κάνω και μου αρέσει πάρα πολύ που το κάνω.
Είμαι περήφανος που βρίσκομαι και συνομιλώ μαζί σας και ομολογώ ότι είναι πολύ σπουδαίο να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που έχω αυτού του είδους τα κοινά ενδιαφέροντα.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)