Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αντε που ειστε ? ακομη να ερθετε απο κωλετη ?  :cheesy:

Στο τσιρκο την καινουρια Λιντα αλλαξε μια καινουρια , ολοκαινουρια μαλιστα μεχρι τις 12
ομοματακι μαλι δεν μαθαμε ...  :idiot: και το βραδυ καμια καινουρια φανταζομαι θα ειναι ...

Θυμαται καποιος να μου πει γιαυτη την Κορινα στο Λαφαμ ?  :think:
ειπαμε οταν την ειχα δει καιρο πριν βεβαια ειχε κοντο ξανθο προς το μελι μαλλι,κοντουλα και αδυνατη,μικροσκοπικο βυζακι....απο επιδοσεις αγνοω τι παιζει.....

οσο για τζεσυ βγες στην εθνικη να της κουνησεις το μαντηλι.... :grin:δεν νομιζω να ειχε κανεναν φανατικο θαυμαστη αλλα δεν παιρνω και ορκο κιολας....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χθες βράδυ είδα ότι άναψε η συζήτηση και βγήκαν στη φόρα συλλογισμοί του τύπου…Βρε που πάααμε ρεε…..(που έλεγε ο Αθάνατος Αυλωνίτης) .

Εγώ βασικά αυτό που έχω να πω είναι  ότι όλοι μας εδώ μέσα έχουμε όλη την καλή διάθεση μέσα από τις όποιες διαφωνίες μας να γράφουμε αυτό που σκεφτόμαστε γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αυτό που μας ενώνει είναι να πηδάμε ιερόδουλες.

Είναι άθλημα κατά τη γνώμη μου και δεν έχει να κάνει με τον αν κάποιος από εμάς είναι ελεύθερος, παντρεμένος, αρραβωνιασμένος, έχει σχέση, έχει γκόμενα ή έχει φιλενάδα.

Για μένα προσωπικά η ενημέρωση που μου αρέσει να κάνω είναι κυρίως μέσω των κριτικών γράφοντας έως τώρα 38 κριτικές σε διάστημα 5 μηνών που βρίσκομαι μαζί σας. Αντίθετα τα μηνύματα μου είναι ανάλογα λιγότερα μόλις 455 έως σήμερα.

Ποτέ μα ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κάποιοι διαβάζοντας τα γραφόμενα μου τεμπελιάζουν και εκμεταλλεύονται την ενημέρωση μου.

Αυτό μου βγαίνει να κάνω, και αυτό κάνω, και το κέρδος μου είναι η ηθική επιβράβευση που κερδίζω γνωρίζοντας ότι με την όποια αναφορά μου έχω βοηθήσει κάποιον συναθλητή εδώ μέσα. Αυτό λοιπόν  θα συνεχίσω να κάνω και μου αρέσει πάρα πολύ που το κάνω.

Είμαι περήφανος που βρίσκομαι και συνομιλώ μαζί σας και ομολογώ ότι είναι πολύ σπουδαίο να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που έχω αυτού του είδους τα κοινά ενδιαφέροντα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ειπαμε οταν την ειχα δει καιρο πριν βεβαια ειχε κοντο ξανθο προς το μελι μαλλι,κοντουλα και αδυνατη,μικροσκοπικο βυζακι....απο επιδοσεις αγνοω τι παιζει.....

οσο για τζεσυ βγες στην εθνικη να της κουνησεις το μαντηλι.... :grin:δεν νομιζω να ειχε κανεναν φανατικο θαυμαστη αλλα δεν παιρνω και ορκο κιολας....

Για Λιντα η για Κορινα Μιλας ?  :think:
η περιγραφη σου μου θυμησει μια Λινα , οχι την Λινα-Μαρθα
μαλον της κοτσαρησαν ενα Τ και εχουμε επανεμφανηση ...

Για Κορινα τιποτα  :think: ?

Gameover
Καλησπερα  :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Για Λιντα η για Κορινα Μιλας ?  :think:
η περιγραφη σου μου θυμησει μια Λινα , οχι την Λινα-Μαρθα
μαλον της κοτσαρησαν ενα Τ και εχουμε επανεμφανηση ...

Για Κορινα τιποτα  :think: ?

Gameover
Καλησπερα  :rockon:

Καλησπέρα jo :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ποτέ μα ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κάποιοι διαβάζοντας τα γραφόμενα μου τεμπελιάζουν και εκμεταλλεύονται την ενημέρωση μου.
ουτως ή αλλως το ποστ δεν αφορουσε προφανως καταρχην κανεναν που γραφει εδω μεσα συστηματικα ......αυτο εννοειται....προφανως οχι εσενα αγαπητε gameover αλλα και κανενα αλλο παιδι ....

ΑΛΛΑ οταν ειπε καποια στιγμη ο τζο ας πουμε αποψε δουλευει η σιμονα και το στουντιο γεμισε λαο,οταν καναμε ''αβαντα'' στην ρεβεκα και προχτες για να μπω επρεπε να κοψω νουμερακι,οταν παλιοτερα εφη και αφροδιτη ειχαν το λαικο προσκυνημα εξαιτιας του σαιτ.....;αυτα εννοω...

γυριστε πισω στην σελιδα 300 πχ αυτου του θρεντ και διαβαστε....θα δειτε εικοσιπεντε περιπου με τριαντα νικς να συνομιλουν και να ανταλασσουν πληροφοριες και ενημερωσεις.....γιατι τωρα γιναν εφτα με δεκα με το ζορι;μπορει να ειναι συγκυριακο,μπορει να κουραστηκαν καποιοι,μπορει να ειναι βλακωδες το θρεντ και ανουσιο,μπορει κατι αλλο να φταιει;τα αιτια της υποβαθμισης ψαχνω....σαν τελευταιο βαζω και εβαλα το ενδεχομενο οτι μερικοι περιμενουν πια μασημενη τροφη που τους παρεχεται ....ε αφου την βρισκουν γιατι να κουραστουν;αλλα και οταν την βρισκουν δεν ενημερωνουν.....οποτε αυτο που ειπα ειναι....ανακυκλωνεται η αδιαφορια για τον συναγωνιστη....ερωτησεις ομως ξερουν να κανουν για ολα....αποριες εχουν....πμ ξερουν να στελνουν....να γραψουν δυο αραδες δεν μπορουν;

απο την αλλη αν δεν υπηρχαν αυτα τα εφτα-δεκα ενημερωτικα νικς θα κλειναν τα μπουρδελα ή δεν θα γαμουσε ο κοσμος;προφανως οχι....σταματαμε λοιπον να γραφουμε και να ενημερωνουμε και δεν αλλαζει τιποτα....

τεσπα τα ιδια και τα ιδια ανακυκλωνουμε,ακρη δεν βγαινει....ας γραφει καθενας οτι θελει...κακως ξεκινησαμε αυτην την κουβεντα.....

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
καλησπέρα σε όλους....

όποιος ενδιαφέρεται

η σίμoνα από σημερα παλη μάζη σας .....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τεσπα τα ιδια και τα ιδια ανακυκλωνουμε,ακρη δεν βγαινει....ας γραφει καθενας οτι θελει...κακως ξεκινησαμε αυτην την κουβεντα.....

Ναι βρε ,.. αντε φανει , λεμε που λεμε καμια μακλακια τουχαστον να γελαμε και λιγο
τι θελετε να σας ζωγραφισω ?  :cheesy:

Για κορινα μαλλον αυτο που ειπες φταιει και την κανει <αορατη>  :tits2:  :cheesy:

δεν εχω πηδηξει κορινα ομως ... και ισως δοκιμασω μιας και το βυζι δεν αποτελει βασικο κριτιριο για μενα
www.imagerous.com/] [/URL]

Η Σιμονα επιστρεφει σημερα αλλα με μετρο .. μη το κατσιασετε το κοριτσι

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
..... παιδια μη κολλατε .εγω ειμαι καινουριος και τρελαινομαι για μπουρδελοτσαρκα.επισης μαρεσει να γραφω και δυο λεξεις και μαλιστα με λιγο χιουμορ .οσο βεβαια διαθετω .αλλα ειμαι παντρεμενος πολλα χρονια και καθομαι εκτος θεσνικης οποτε μου ειναι αρκετα δυσκολο .ισως  και αλλα παιδια να εχουν τετοιο προβλημα γιαυτο μην :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: ΥΣ .μαρεσει που ο τζο το αντιμετωπιζει με χιουμορ

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κοιταξτε αδερφια να δειτε.εγω πιστευω πωσ οι ενημερωση πρεπει να συνεχιση δυμαμικα και καθημερινα ,εγω πχ οταν παω γραφω αμεσωσ μολισ γυρισω σπιτι γιατι εινε χαρα μου να βοηθησω καποιουσ και αυτοσ πιστευω εινε ο ρολοσ αυτου του σαιτ που αγαπω παρρα πολυ.ενταξει μια ενοχλησει εχω και εγω που για τα σπιτακια εδω στην λαρισα γιατι δεν γραφουν πολυ,αλλα αυτο δεν θα με σταματισει να δινω τα φωτα τησ ενημερωσεισ γιατι βοηθαω και παιδια απο δω μεσα και γιαυτο ειμαστε μια παρεα καλη εδω...αν σταματησουμε εινε ολα χαμενα .σασ αγαπω ολουσ να στε καλα τζιμανια του βορρα :rockon:

north_sac

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια είναι ότι είναι λίγο κάπως να γράφουν μερικοί και οι άλλοι να μπαίνουν να βλέπουν και να μην δίνουν feedback. Εγώ αυτό κάνω δλδ πάω κάνω την βόλτα μου και δεν γράφω τπτ για έναν απλό λόγο. Μ αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά μωρά (άσχετα αν έχω περάσει καλά με συγκεκριμένες) και δεν θυμάμαι ποτέ ονόματα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ αυτό κάνω δλδ πάω κάνω την βόλτα μου και δεν γράφω τπτ για έναν απλό λόγο. Μ αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά μωρά (άσχετα αν έχω περάσει καλά με συγκεκριμένες)[size=20pt] και δεν θυμάμαι ποτέ ονόματα[/size]...
ωραιος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

north_sac

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός και αν θέλετε να βγάζω αναφορές και να λέω

άλφα σπίτι μια μικρή με τατουάζ σκορπιό στην περιοχή του κώλου
βήτα σπίτι μια ισπανίδα απ την ρουμανία που παλιά ήταν ιταλίδα
γάμα σπίτι ένα τριαξονικό φορτηγό με φωτεινή επιγραφή μπάμπης

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εκτός και αν θέλετε να βγάζω αναφορές και να λέω

άλφα σπίτι μια μικρή με τατουάζ σκορπιό στην περιοχή του κώλου
βήτα σπίτι μια ισπανίδα απ την ρουμανία που παλιά ήταν ιταλίδα
γάμα σπίτι ένα τριαξονικό φορτηγό με φωτεινή επιγραφή μπάμπης

Απ τα ολοτελα καλη κι παναγιωταινα  :2funny:
νταξυ τα τριαξονικα μη τα λες δε πειραζει

Δηλαδι με λιγα λοιγια δε σε νοιαζει κιολας αν στο
Α ειναι η Μαρια στο
Β η Κατινα και στο
Γ ο μπαμπης

Σωστα ?  :think:

Ετσι λειτουργει κι ενας φιλος ... ειναι διαφορετικος τροπος σκεψης , δεν υπαρχει κοινο σημειο  :dunno:
το οτι πανε και οι δυο στις πουτανες ειναι σαν να λεμε πινουν και οι δυο νερο ...

Καλα γαμισια απαξαπαντες  :cheesy:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
η μαντυ με την κριστιν ειναι αδερφες απο οτι θυμαμαι η μαλακια ειπα? :-

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
α τρελη φαση τοτε  :grin:
θα τις δοκιμασω και τις δυο δεν πιστευω να κανουν και ζηλιες η μια στην αλλη :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ζε νομιζω . ειμαι αγαπημενες αζεγφες ( εγω ισως αποτελεσω εξαιρεση  :2funny: :2funny: :2funny: )
Σαβαροκυγιακο σα ειναι οικογενιακη υποθεση το προγραμμα στην βιλα ...Rammstein Stereo

Εγω μαλλον την αλλη βδομαδα μαλλον θα παω Μαντυ ας πγοσαγμοστει πγωτα  :s&m_2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Stories