jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
καλα κραταει ακομα αυτο το εμπορικο τρικακι δηλαδη...
γλ & αλ .. καλα παιδια αλλα πολυ δυσπιστα βρε παιδι μου
Ειναι βρε σου λεω ...
καλα κραταει ακομα αυτο το εμπορικο τρικακι δηλαδη...
Η Εφη ειχε παρει λιγα κιλακια εδω και καιρο αλλα δεν την χαλανε κατα τη γνωμη μου. Τωρα αλλαξε και αλλο?Καλημερα , η Εφη απο Κωλετη δεν με λει και πολλα , μετρια θα λεγα , ασε που αλλαξε πολυ δεν ηταν οπως πρωτα μοντελακι , σαν την Αφρο δεν εχει στην Κωλετη και η Αγαπη μετρια ηταν οταν την δοκιμασα στην Φριξου 14 και μετα στην Κωλετη δεν βγαζει και πολλα πολλα γουστα γλυφομουνι λιγο (δεν καραμελωνει τα αρχιδακια) (δεν αφηνει δακτυλα ) μονο για το ωραιο σωμα της +7 την βαθμολογω και για την ευγενεια της +10 το εχουν οι ρωσιδες αυτο !!!
αν εχεις καιρο να την δεις θα σου φανει λιγο διαφορετικη.....ε κοιτα περναν και τα χρονια,αλλαζει ο ανθρωπος....Η Εφη ειχε παρει λιγα κιλακια εδω και καιρο αλλα δεν την χαλανε κατα τη γνωμη μου. Τωρα αλλαξε και αλλο?
Αγαπητε gl την επισκεφτηκες τωρα που γυρισε απο Πολωνια?αν εχεις καιρο να την δεις θα σου φανει λιγο διαφορετικη.....ε κοιτα περναν και τα χρονια,αλλαζει ο ανθρωπος....
αν εχεις καιρο να την δεις θα σου φανει λιγο διαφορετικη.....ε κοιτα περναν και τα χρονια,αλλαζει ο ανθρωπος....
Χθες γυρισε η ΕφηΑγαπητε gl την επισκεφτηκες τωρα που γυρισε απο Πολωνια?
+100000000000αν εχεις καιρο να την δεις θα σου φανει λιγο διαφορετικη.....ε κοιτα περναν και τα χρονια,αλλαζει ο ανθρωπος....
οχι πριν κανα δυο μηνες ηταν τελευταια φορα νομιζω....αλλα ψηνομαι ...γενικα στοχοι μου ειναι προσεχως η μαντυ,ενα ρεφρες μνημης με την εφη και ισως αν πετυχω καμια σιμονα πρωινη.....Αγαπητε gl την επισκεφτηκες τωρα που γυρισε απο Πολωνια?
την εφη του 2007 που πρωτοπηρα θυμαμαι και συγκρινω με την εφη του 2010.....δεν ειπα οτι αλλαξε απο χτες.....ουτε εγω ειμαι οπως ημουν πριν τεσσερα χρονια.....Ασε περασα απο κωλετη ... Βγηκε η Εφη κουτσενοντας , εχει παρει 50 κιλα , εχει βγαλει και κερατα , γαμησε τα :S
οχι πριν κανα δυο μηνες ηταν τελευταια φορα νομιζω....αλλα ψηνομαι ...γενικα στοχοι μου ειναι προσεχως η μαντυ,ενα ρεφρες μνημης με την εφη και ισως αν πετυχω καμια σιμονα πρωινη.....
εντιτ βεβαια στοχος ζωης μου πανω απο ολα για να ολοκληρωθω σαν μπουρδελιαρης και σαν ανθρωπος ειναι να πηδηξω επιτελους και την γυναικα του τζο μπας και του μπω στο ματι.......τελευταια ολο την γλιτωνε.....μαλλον της εστελνε μηνυματα ο τζο οτι θα ανεβαινα και αλλαζε βαρδιες,επαιρνε ρεπο κλπ.....
...Στο γλυφομουνι ηταν απαθης ενω συνεχεια ελεγε ''Τζο φικ μι χαγτ , οπως μονο εσυ ξεγεις'' και με ξενερωσε ...
οχι Στελιο λαθος καταλαβες , εγω την Αφρο δεν την θαβω ο κοσμος να χαλασει !!!ρε κουκλακις τι θαψιμο εκανες στην αφρο σαν ξερακιανη
εμενα μου θυμιζει πολυ την "Madison Scott"
υ.γ. επρεπε να υπηρχε και ενα θεμα με σωσιες-η εστω κοπελες που μοιαζουν πχ μερικοι λεγανε οτι η βερονικα τους θυμιζει την σκορδα
αλλος οτι η καρμεν την κιρστεν νταστ κλπ
τι μου θύμησες τώρα....πωπω...η παλιά καλή κάρταηταν σκετη καυλα μαζι και η Σαρα με το λεμονατο το βυζακι αχ
φωτομοντελακια ολες το τριο Αφρο-Σαρα-Εφη και στη μεση η Αφρο στην φωτο το αστερι του βορρα !!!
τι να σας θυμιζω τα ασχημα ? μονο τα καλα !!!τι μου θύμησες τώρα....πωπω...η παλιά καλή κάρτα
www.imagerous.com/viewer.php?file=24612963454148541868.png] [/URL]
καινουρια καρτουλα εχουμε , ως οικος αντοχης παρουσιαζετε ...
πραγματι εγω δεν πολυ αντεχω την ζεστη και λογο στενουρας δυσκολευομαι ... αλλα το παλευω
Τα μωρα ειναι απο αλλο ανεκδοτο , δε δουλευουν εκει δυστηχος :-
επιστροφη της εφης??? και οτι την σκεφτομουν
δεν βαριεσαι,τι ειναι 50 κιλακια παραπανω?
και το κουτσεμα δινει αλλη χαρη στο κρεβατι ειναι η αληθεια
αν τα καταφερω να τσεκαρω ενημερωνω