Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (2 μέλη και 198 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

-26ης Οκτωβριου 35.η ομορφη πιπινα Λαουρα.μελαχρινη κοντο καρε,μυτερο βυζι και ωραιο κορμακι.Καλη επιλογη και πλεον στα 80ε κανει γυμνο με χυσιμο στο στομα και στα 100ε γυμνο με κωλαρακι

Ίδέες μου βάζεις πρωϊνιάτικα. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Τελικά τοπα και τόκανα, πρωϊ πρωϊ πριν πάω για δουλειά κατάθεση στο τσίρκο  ;)μόνο που αντί για τη Λάουρα έγινε κατάθεση στη Μέρτσυ.

Λεπτομέρειες εντός ολίγου ;)

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
.εχουμε καταντησει ψυχιατροι για να ριξουμε εναν ¨"καλο" και ακριβοπληρωμενο τελικα πουτσο...
+10000
λίγες δυστυχώς οι πολύ καλές  επιλογές ..
Τελικά τοπα και τόκανα, πρωϊ πρωϊ πριν πάω για δουλειά κατάθεση στο τσίρκο  ;)μόνο που αντί για τη Λάουρα έγινε κατάθεση στη Μέρτσυ.

Λεπτομέρειες εντός ολίγου ;)
:rockon: :rockon:
αυτό είναι είδηση η Μέρτσυ στο τσιρκο  :) τα 80 για τελείωμα στο στόμα  :pipa2:με έβαλαν και μένα σε σκέψεις!! αναμένουμε κριτική

Ψήνομαι για κατάθεση στο Μύλο βράδυ  αλλά πλέον δεν ξέρω που να πάω  για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και αξιολόγο .. μάλλον σε καποιο στανταράκι με βλέπω πάλι ... για να μην φάμε και τα μούτρα μας..

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αφού ξεκουράστηκα καλά όλο το Σαββατοκύριακο, ξύπνησα Δευτέρα πρωινός πρωινός πολύ πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι.  Πίνοντας τον πρωινό καφέ μου, μπήκα για λίγο στο site και διάβασα την βραδινή μπουρδελοαναφορά του al οπότε μου μπήκαν ιδέες…..
Έγραψε ο al………..
………………………………………-26ης Οκτωβριου 35.η ομορφη πιπινα Λαουρα.μελαχρινη κοντο καρε,μυτερο βυζι και ωραιο κορμακι.Καλη επιλογη και πλεον στα 80ε κανει γυμνο με χυσιμο στο στομα και στα 100ε γυμνο με κωλαρακι…………………..

Ακάποτο με τελείωμα στο στόμα είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, όποτε λίγο πριν πάω στη δουλειά πήγα να βρω τη Λάουρα.

Κάτι αλλαγούλες στα ωράρια όμως και στο τσακ δεν την πρόλαβα. Στο ίδρυμα είχε πιάσει δουλειά η Μέρτσυ, η γνωστή κορασίδα  από το Ταντάλου 14.

Το πρόγραμμα της δεν είχε τελείωμα στο στόμα αλλά μετά από ολιγόλεπτη συνεννόηση με την ευγενέστατη μαντάμ και αφού της έδωσε το πράσινο φως η Μέρτσυ με διαβεβαίωσε ότι θα γίνει το θέλημα μου. ;)

Στο σαλόνι εκεί που καθόμουν ήρθε και η Μέρτσυ , και κάθισε δίπλα μου πάνω στο μπράτσο του καναπέ περνώντας το χέρι μου στα κωλομάγουλα της οπότε οι όποιες αντιστάσεις μου εκάμφθησαν αμέσως. :)

Μετά έδωσα το παράβολο των 80 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο με το πρόγραμμα που κάνει η Λάουρα, δηλαδή ακάποτη πίπα με χύσιμο στο στόμα. :pipa2: :pipa1:

Η συνέχεια στην κριτική………..

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
άξιος  :rockon: :rockon:
θα χει πλάκα να δούμε και άλλες από βρωμυλου 14 να μετακομίζουν τσίρκο πχ Βίκυ  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
θα χει πλάκα να δούμε και άλλες από βρωμυλου 14 να μετακομίζουν τσίρκο πχ Βίκυ  :2funny:
Λοιπόν χθες βράδυ πέρσα από το βρωμύλου 14, η κατάσταση έχει γίνει πλεόν ανυπόφορη και η μπόχα είναι αβάσταχτη. Βέβαια μετά από κανα 5 λεπτο την συνηθίζεις αλλά ήμαρτον.

Υποθέτω ότι η επόμενη μεταγραφή για το τσίρκο θα είναι η Βίκυ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.117
Πόντοι
13.755

Λοιπόν χθες βράδυ πέρσα από το βρωμύλου 14, η κατάσταση έχει γίνει πλεόν ανυπόφορη και η μπόχα είναι αβάσταχτη. Βέβαια μετά από κανα 5 λεπτο την συνηθίζεις αλλά ήμαρτον.

Υποθέτω ότι η επόμενη μεταγραφή για το τσίρκο θα είναι η Βίκυ.
Eτσι κι αλλιως ρε παιδια απο εκει ξεκινησε η Βικυ γυρω στο καλοκαιρι...Τα σπιτια ειναι αδερφακια ειπαμε...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Eτσι κι αλλιως ρε παιδια απο εκει ξεκινησε η Βικυ γυρω στο καλοκαιρι...Τα σπιτια ειναι αδερφακια ειπαμε...

Ναι αυτο θα εγραφα , ειχα βαρεθει να την βλεπω πρωινη μαλιστα

Δηλαδι Εχουμε Μερσυ πρωτη βαρδια ... μαιστα .. για να δουμε και τις αλλες 2 :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ναι αυτο θα εγραφα , ειχα βαρεθει να την βλεπω πρωινη μαλιστα

Δηλαδι Εχουμε Μερσυ πρωτη βαρδια ... μαιστα .. για να δουμε και τις αλλες 2 :think:

Η άλλη πιστεώ ότι είναι η Λάουρα μιας και αυτήν αντικατέστησε η Μέρτσυ και μένουμε εκεί μάλλον μιας και το μαγαζί έχει συνήθως 2 βάρδιες.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ποιο ειναι ρε παιδια το τσιρκο;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ποιο ειναι ρε παιδια το τσιρκο;
URL]]

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μαγκες τι λεει καμια μποτα ε8εα8η που8ενα?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
769
Πόντοι
7.135
Και μια παρατηρηση με βαση τη χθεσινη μου γυρα...

Εχει καταντησει βαρετη η ολη φαση.Για εναν σαν εμενα που γενικα εχω την ταση να δοκιμαζω καθε φορα αλλη κοπελα εχουν μηδενιστει οι επιλογες.Απο τη μια οι γκομενες που εχουν ριζωσει στα μπουρδελα και δε λενε να κουνηθουν και απο την αλλη οσες καινουριες εμφανιζονται ειναι μπαζα.Τους τελευταιους 2 μηνες βλεπω ακριβως το ιδιο πραγμα.
Δεν ευχαριστιεμαι τσαρκα πλεον και λογω μειωμενου αριθμου σπιτιων,και ειλικρινα εχω ξεμεινει απο στοχους...Ειλικρινα δεν ξερω ποια να παρω στην επομενη γυρα γιατι καμια δε με ενθουσιαζει.

Η κατασταση σωζεται λιγο το πρωι αλλα στα στουντιο οπως μας και ο gl προχθες οπου βρισκεις τις 5-6 κορυφαιες.Αλλα και αυτες παλιωσαν οπως και να το κανουμε...Τα ιδια και τα ιδια

Και εγώ παρόμοια νοοτροπία με σένα έχω, δυστυχώς δεν βλέπω νόημα πλέον να κάνω τσάρκες με τόσα λίγα μαγαζιά και χωρίς κάποια αξιόλογη ανανέωση. Έχω να ευχαριστηθώ καινούργια κοπέλα εδώ και μήνες...τώρα πια έχω κόψει τις βεβιασμένες δοκιμές και πηγαίνω απευθείας στις 5-6 δοκιμασμένες κοπέλες που μ΄αρέσουν και ξέρω ότι θα περάσω εγγυημένα καλά.    

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η άλλη πιστεώ ότι είναι η Λάουρα μιας και αυτήν αντικατέστησε η Μέρτσυ και μένουμε εκεί μάλλον μιας και το μαγαζί έχει συνήθως 2 βάρδιες.

Τρεςι εχουν σημερα , μεχρι τις 11+30ειναι μια καινουρια που δεν την ξερω ( ως συνηθος )  :jerking:
ονομα δεν ειπε παλι ..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και τι να κάνω;;;; Να σέρνομαι ως εκεί τζάμπα!?!?!?

Παρε τηλεφωνο ..

ασε θα παρω εγω ...
Ξαναπηρα, η Λαουρα εχει ρεπο , καινουριο κοριτσι και τωρα και το βραδυ/..
Θα το σβησω το τηλεφωνο μου φαινετε  :idiot: δεν λεει ονοματα ελα να δεις λεει
καλα λεω θα στειλω τον δοκιμαζω ... Εγτω ειμαι λιγο μακρυα  :grin:

Κι αμα σκαλωσει κανα φερμουαρ εδω ειμαστε  :thumbsup:

:2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
Πάλι Σιμόνα ρε γμτ??? Όχι άλλο κάρβουνο λέμε...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ουτε η Σιμονα δουλευει  :birdman:

Γιατι ποσες φορες εχεις παει Σιμονα ?  :think: