Αφού ξεκουράστηκα καλά όλο το Σαββατοκύριακο, ξύπνησα Δευτέρα πρωινός πρωινός πολύ πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Πίνοντας τον πρωινό καφέ μου, μπήκα για λίγο στο site και διάβασα την βραδινή μπουρδελοαναφορά του al οπότε μου μπήκαν ιδέες…..
Έγραψε ο al………..
………………………………………-26ης Οκτωβριου 35.η ομορφη πιπινα Λαουρα.μελαχρινη κοντο καρε,μυτερο βυζι και ωραιο κορμακι.Καλη επιλογη και πλεον στα 80ε κανει γυμνο με χυσιμο στο στομα και στα 100ε γυμνο με κωλαρακι…………………..
Ακάποτο με τελείωμα στο στόμα είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, όποτε λίγο πριν πάω στη δουλειά πήγα να βρω τη Λάουρα.
Κάτι αλλαγούλες στα ωράρια όμως και στο τσακ δεν την πρόλαβα. Στο ίδρυμα είχε πιάσει δουλειά η Μέρτσυ, η γνωστή κορασίδα από το Ταντάλου 14.
Το πρόγραμμα της δεν είχε τελείωμα στο στόμα αλλά μετά από ολιγόλεπτη συνεννόηση με την ευγενέστατη μαντάμ και αφού της έδωσε το πράσινο φως η Μέρτσυ με διαβεβαίωσε ότι θα γίνει το θέλημα μου. ;)
Στο σαλόνι εκεί που καθόμουν ήρθε και η Μέρτσυ , και κάθισε δίπλα μου πάνω στο μπράτσο του καναπέ περνώντας το χέρι μου στα κωλομάγουλα της οπότε οι όποιες αντιστάσεις μου εκάμφθησαν αμέσως.
Μετά έδωσα το παράβολο των 80 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο με το πρόγραμμα που κάνει η Λάουρα, δηλαδή ακάποτη πίπα με χύσιμο στο στόμα.
Η συνέχεια στην κριτική………..