Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ξεχασα να πω οτι πηρα παλι Χριστινα Πουμανα οταν εκανε βαρδιες Προμηθεους. Πολυ προστυχη! Ενδεικνυται για βυζολαγνους αν και τα βυζια της πρεπει να εχουν υποστει ελαφρια ανορθωση και να εχουν λιγη σιλικονη αλλα ειναι τελεια στην αφη. Πραγματικες βυζαρες για αρμεγμα που λενε!

Πηρα παλι Νταιανα Μολδαβεζα απο Σαπφους 20.  Και αυτη παρεμπιπτοντως εβαλε πλαστικα βυζια αλλα πολυ καλη δουλεια. Ειναι και αυτα σαν φυσικα πολυ μαλακα και με ωραια ρογα. Ελεγα να παρω πρωκτικο προγραμμα να την γαμησω απο τον κωλο γιατι αυτη αντεχει σφυροκοπημα στην δουλεμενη κωλοτρυπιδα της και γρηγορα και βαθια αλλα τελικα πηρα γλυφομουνι. Ρε παιδια δεν γαμησα καθολου το μουνι της. Εχυσα στην πιπα! Τι πιπα κανει ρε παιδια αυτη η πουτανα! Απιστευτο ρουφηγμα στο πουτσοκεφαλο! Μπραβο στην κοπελα που σεβεται τον πελατη και μακρι να συνεχισει ετσι!  

Ενα κοντοπουτανο, μελαχρινο, πολυ μικροκαμωμενο που παιζει βραδυ τερμα Νικ. Ουρανου, τι λεει? Δεν εννοω Ειρηνη η' Ναταλια. Καποιος ειπε οτι ειναι καλο!

Ρε παιδια, ποτε θα δουμε δυο κοπελες σε ενα μαγαζι? Στην Αθηνα γινεται χαμος!

Πραγματικά τα βυζιά της Νταϊάνας είναι πάρα πολύ καλή δουλειά. :thumbsup: Άνετα μπορεί να σε μπερδέψουν και να τα νομίσεις για φυσικά. Η δε πίπα της είναι μοναδική και 5 ταχυτήτων. Στην αρχή ξεκινά με slow motion και αφού σε απογειώσει σιγά σιγά επιταχύνει και μπορεί να σε καθαρίσει άνετα σαν αυγό χωρίς να πάρεις χαμπάρι. ;) Παραλίγο να την πατήσω και εγώ αλλά ευτυχώς την σταμάτησα έγκαιρα. ;)
Πάντως είναι ιδανική περίπτωση για σόλο τελειωτικό (CIM το λένε οι νεώτεροι ?) αλλά δεν ξέρω αν τα παίρνει στο στόμα. :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Όχι! Αφού τις προάλλες τα λέγαμε! Εκείνη είναι πρεζού. Την Αγγελική δεν την βρήκα, με το που είδα την Αννίτα σταμάτησα να σκέφτομαι :P

Το καταλαβα  ηθελα απλα επιβειβεωση

Εχουμε λοιποων 3 Αννιτες

Αννιτα.it μελαχρινη , Αλισα > Φριξου 14 > Κωλετη
Αννιτα < Φριξου 14 τελευταια  Πωλενεζα ειναι τελικα αυτη ? να την πουμε Αννιτα.pl ?  :think:
Αννιτα.hu < Αυτη που πηδηξες .. βαλε και μια κριτικη να υπαρχει ..

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερες.
προτεινω να μαζευτουμε ολοι την τεταρτη και να κανουμε μια διαμαρτυρια εξω απο τα στουντιο με αιτημα να αλλαξουν ολες,καμια ιδια,γαμω την μονιμοτητα μου,δημοσιο εγιναν τα στουντια.

(συνηθως τεταρτη γινονται οι απεργιες).

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τζο στηλε μηνυμα εχεισ σατανικο νουμερο

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
και εγω μαζ :2funny: :2funny:ι για διαμαρτυρια μια παρεα ειμαστε. μονο να προσεχουμε τον τζο γιατι αν πιαστει  το φερμουαρ δεν βοηθαει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εκανα και αφισα  :grin:

Πανμπουρδελικο Αγωνιστικο ΜΕτωπο

www.imagerous.com/] [/URL]

προτεινω να τραβηξουμε και απο μια μαλακια , μιμουμενοι τους αγροτες που χυναν γαλα καποτε στυος δρομους  :cheesy:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ολοι μαζι να σταματησει  αυτο το κατεστημενο
θελουμε καινουριες
φτανει πια
δεν ξαναπαω εκει εν δεν ερθουν αλλες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδικη χαρα το θρεντ..... :grin: :grin: :grin: :grin:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
τι γινεται ρε παιδες πως παει καιρο εχω να μπω λογω γκομενας  :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου αδερφε .. οπως βλεπεις λεμε μαλακιες για να μην αραχνιασει το θεμα
εδω και καιρο τα ιδια , λιγες αλλαγες , αν απεχεις καιρο ολο και κατι θα βρεις
αλλιως αρραβωνιασου και συ  :cheesy:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Γεια σου αδερφε .. οπως βλεπεις λεμε μαλακιες για να μην αραχνιασει το θεμα
εδω και καιρο τα ιδια , λιγες αλλαγες , αν απεχεις καιρο ολο και κατι θα βρεις
αλλιως αρραβωνιασου και συ  :cheesy:

ωχ τοσο τραγικα εγω ειχα μεινει στην εφη απο κωλετη στην αφρο στην εμμανουελα απο κεφαληνιας και στην λαουρα απο ερως 16

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
ωχ τοσο τραγικα εγω ειχα μεινει στην εφη απο κωλετη στην αφρο στην εμμανουελα απο κεφαληνιας και στην λαουρα απο ερως 16
κεφαλληνίας και έρως 16???? που τα θυμήθηκες παιχταρά????
την κοροβάγκου ξέχασες....
αχ Αννα-Μαρία και Χριστίνα...αχχχχ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επιδη πολλοι παραπονιουνται οτι στην μπουδελοκατασταση γινετε χαμος και δεν βγαζουν ακρη
και μαλλον εχουν δικιο , λεω να ανοιξουμε θεματακι  ΜΟΝΟ για αναφορες απο τσαρκες

Ημερισια ενημερωση για μπουρδελα - Στουντιο Θεσσαλονικης με αλλα λογια
Για να εχουμε ενημερωση

τι λετε ?  :think:

Ματζαρου μια Μαιρη
 :think: Ψηλη ξανθια . και η τσατσα καινουρια , πρωτη μερα ειναι λεει εκει
Σααλ Λιζα  ( αδοκιμαστη ακομη , δεν μαθαμε αν ειναι η ιδια με μια που ηταν βαρδαρη )
Τσιρκο η Λαουρα η πιπινα  :tits2:
Φριξου 14 Αντριαννα.com
Φριξου 9 Κριστιν  :smitten:
Κωλετη Νικολ.ro/pipin
Λα φαμ Σιμονα ( Δεν πηρα  , ετσι αναφερθηκε πριν )
Ερημητη δεν προλαβα να παρω μου την πεσανε ας παρει καποιος να δουμε τι παιζει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επιδη πολλοι παραπονιουνται οτι στην μπουδελοκατασταση γινετε χαμος και δεν βγαζουν ακρη
και μαλλον εχουν δικιο , ανοιξα αυτο για να γραφουμε ΜΟΝΟ αναφορες απο τσαρκες

Ημερισια ενημερωση για μπουρδελα - Στουντιο Θεσσαλονικης με αλλα λογια
Για να εχουμε ενημερωση
σιγα ρε μην ανοιγουμε πεντακοσια θεματα επειδη το κανατε εδω μεσα παιδικη χαρα....αντε γραψτε καμια αναφορα.....οχι εσυ,γενικα..... :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σιγα ρε μην ανοιγουμε πεντακοσια θεματα επειδη το κανατε εδω μεσα παιδικη χαρα....αντε γραψτε καμια αναφορα.....οχι εσυ,γενικα..... :birdman:

Γιατι θα βαρηνει το συστημα ?  :think:
σιγα τις αναφορες .. ολο οι ιδιες ειναι , μου φαινετε θα κανω παραθεση την προηγουμενη καθε φορα

Αντε παρε εημητη  :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μουμιες ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση πριν λιγο

-Κωλλετη 17.η ομορφη νεαρη Νικολ.καστανοξανθη με πολυ ωραιο κορμι και πονηρο βλεμμα
-Ερημιτη.η Λινα(Προμηθεως 25-Λαφαμ),μελαχρινη κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια
-Κατεχακη.η ομορφη πιπινα Καρμεν με τις βυζαρες και το τελειο κορμακι.Ο,τι καλυτερο εμφανισιακα ειδα και σημερα.Παρα τις αρνητικες κριτικες εμενα μου αρεσε...
-Μαντζαρου 10.η Μαιρη ειναι η ξανθια διμετρη Βανεσσα που δουλευε εκει πριν λιγο καιρο.το αλλαξε λεει για να μην την μπερδευουν.Ωραια κοπελα και αυτη
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.στη 1.00 που περασα ηταν κλειστο.Την ξεμουνιασατε την μικρη βρεεε?
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καινουρια Λιζα ειναι η βυζαρου σκουροχρωμη Ναταλια απο Νικ.Ουρανου.φοβερη μεταγραφη εεε??Αλλα οπως ειπε η τσατσα και συμφωνω,δεν γινεται επι 8 μηνες να βλεπεις την ιδια κοπελα καθε βραδυ οσο καλη κι αν ειναι
-26ης Οκτωβριου 35.η ομορφη πιπινα Λαουρα.μελαχρινη κοντο καρε,μυτερο βυζι και ωραιο κορμακι.Καλη επιλογη και πλεον στα 80ε κανει γυμνο με χυσιμο στο στομα και στα 100ε γυμνο με κωλαρακι
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).μια καινουρια Μιρελα.ασχημουλα,γεματουλα με κωλαρα ομως
-Προμηθεως 11 τερμα κατω.η οριτζιναλ Μιρελα.μελαχρινη μοντελισια αερατη με καλη περιποιηση αλλα λιγο ατεχνη.στα 50ε 69που αξιζει
-Σαπφους 5.η γνωστη Βερονικα.πολυ ξενερα στο σαλονι αλλα ως γνωστον θεωρειται απο τις πιο σταθερα καλες κοπελες σε αποδοση
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η ξανθια,ομορφουλα,νεαρη Τσεχα Ιονελα με την μεγαλη κωλαρα.Εδω κατεθεσα για 40ε με 69 αλλα δε μου αρεσε
-Σαπφους 20.η Μονικα.πολυ αδυνατη ψηλη,συμπαθητικη στη φατσα με πλαστικα βυζια και καλο κωλαρακι.Μοντελισιο στυλ
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Μαγια.ενα μικρο ξανθο πολυ συμπαθητικο γκομενακι με μικρα βυζακια και καλο κορμακι.στα 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Τανταλου 8.η ξανθια Αννιτα με φουλ εξτρα.Μετα την πουστια των 80ε για 69 με γυμνο μαλλον τη βγαζω απο τη λιστα στοχων μου
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η μελαχρινη πιπινοΒικυ.ειχα καιρο να τη δω και μ'αρεσε.πολυ ωραιο αγαλματενιο κορμι,πεταχτο βυζι και ομορφη φατσα.στα 80ε γυμνο με 69 :jerking: :jerking: :jerking:Ποια εισαι ντε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom