Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (5 μέλη και 54 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
καταθεση αποψε στο Σαπφους 7 στη νεαρη ξανθια Τσεχα Ιονελα για 40ε με 69.Ομορφη στη φατσα  με αθωο βλεμμα,παιχνιδιαρα στο σαλονι.Μεγαλη περιφερεια αλλα αβυζη εντελως και ατσουμπαλες αναλογιες για την ηλικια της.18 χρονων λεει οτι ειναι,αντε το πολυ 22 ας πουμε.
Μπηκε ευχαριστη στο δωματιο με διαθεση αλλα στη συνεχεια μας τα χαλασε λιγο....Ειναι ατεχνη εντελως.
Δεκτικη στα προκαταρκτικα,πεταχτα φιλακια,δαχτυλακια,τριψιμο γυμνης πουτσας σε κωλοτρυπιδα και μουνοχειλα αλλα ουτε ετσι καυλωσα.
Περασμα καποτας της πλακας εντελως,με αερα οποτε εκει καταλαβα οτι το παιχνιδι χαθηκε κατα 50%.Πιπα βιαιη λες και παλευε με τον πουτσο μου και για καποιον λογο τον πιεζε προς την αντιθετη πλευρα της στυσης.Σα να ηθελε να μου τον γυρισει να μου τον φερει στον κωλο μου δηλαδη :2funny: :2funny:.Υπο αυτες τις συνθηκες οπως καταλαβαινετε με το ζορι μου σηκωθηκε λιγο στην αρχη.
Στο γλειφομουνι και στο 69 ηταν απαθης εντελως,μουνι καθαρισμενο με μωρομαντηλο αλλα γενικα καθαρη κοπελα.
Πρωτη σταση καβαλημα αυτη απο πανω οπου μου εριξε ολο το βαρος της πανω μου,πισωκολλλητο και μετα αυτη απο κατω αλλα με ταση να ριχνει τα ποδια της προς τα κατω οποτε μου τον πετουσε εξω.Γι'αυτο λεω ατεχνη εντελως ;) ;)Τελοσπαντων δεχτηκε να μου ξανακανει τσιμπουκι αφου δε ειχα καυλωσει καθολου και τελειωσα με το χερι τελικα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ιδιαιτερη ορεξη αποψε,ηταν και το κρεβατι κολλημενο στο καλοφιρερ και εσκασα,ηταν και ετοιμο να διαλυθει το κωλοκρεββατο....ηταν και ασχετη με το σπορ η κοπελα παρα την προθυμια της οποτε η καταθεση κρινεται αποτυχημενη και δε νομιζω οτι μπορω να την προτεινω σε καποιον γιατι απλα δε το'χει...
Εγω παντα αξιολογω θετικα την καλη προθεση ασχετα αν υστερει στο σεξ η κοπελα(πχ Μιρελα και Καρμεν)αλλα με την Ιονελα δε συγκινηθηκα καθολου σε καμια στιγμη της συνευρεσης μας.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
βολτα με καταθεση πριν λιγο

-26ης Οκτωβριου 35.η ομορφη πιπινα Λαουρα.μελαχρινη κοντο καρε,μυτερο βυζι και ωραιο κορμακι.Καλη επιλογη και πλεον στα 80ε κανει γυμνο με χυσιμο στο στομα και στα 100ε γυμνο με κωλαρακι

Ίδέες μου βάζεις πρωϊνιάτικα. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225

-Κωλλετη 17.η ομορφη νεαρη Νικολ.καστανοξανθη με πολυ ωραιο κορμι και πονηρο βλεμμα
-Ερημιτη.η Λινα(Προμηθεως 25-Λαφαμ),μελαχρινη κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια
-Κατεχακη.η ομορφη πιπινα Καρμεν με τις βυζαρες και το τελειο κορμακι.Ο,τι καλυτερο εμφανισιακα ειδα και σημερα.Παρα τις αρνητικες κριτικες εμενα μου αρεσε...
-Μαντζαρου 10.η Μαιρη ειναι η ξανθια διμετρη Βανεσσα που δουλευε εκει πριν λιγο καιρο.το αλλαξε λεει για να μην την μπερδευουν.Ωραια κοπελα και αυτη
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.στη 1.00 που περασα ηταν κλειστο.Την ξεμουνιασατε την μικρη βρεεε?
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καινουρια Λιζα ειναι η βυζαρου σκουροχρωμη Ναταλια απο Νικ.Ουρανου.φοβερη μεταγραφη εεε??Αλλα οπως ειπε η τσατσα και συμφωνω,δεν γινεται επι 8 μηνες να βλεπεις την ιδια κοπελα καθε βραδυ οσο καλη κι αν ειναι
-26ης Οκτωβριου 35.η ομορφη πιπινα Λαουρα.μελαχρινη κοντο καρε,μυτερο βυζι και ωραιο κορμακι.Καλη επιλογη και πλεον στα 80ε κανει γυμνο με χυσιμο στο στομα και στα 100ε γυμνο με κωλαρακι
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).μια καινουρια Μιρελα.ασχημουλα,γεματουλα με κωλαρα ομως
-Προμηθεως 11 τερμα κατω.η οριτζιναλ Μιρελα.μελαχρινη μοντελισια αερατη με καλη περιποιηση αλλα λιγο ατεχνη.στα 50ε 69που αξιζει
-Σαπφους 5.η γνωστη Βερονικα.πολυ ξενερα στο σαλονι αλλα ως γνωστον θεωρειται απο τις πιο σταθερα καλες κοπελες σε αποδοση
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η ξανθια,ομορφουλα,νεαρη Τσεχα Ιονελα με την μεγαλη κωλαρα.Εδω κατεθεσα για 40ε με 69 αλλα δε μου αρεσε
-Σαπφους 20.η Μονικα.πολυ αδυνατη ψηλη,συμπαθητικη στη φατσα με πλαστικα βυζια και καλο κωλαρακι.Μοντελισιο στυλ
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η Μαγια.ενα μικρο ξανθο πολυ συμπαθητικο γκομενακι με μικρα βυζακια και καλο κορμακι.στα 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Τανταλου 8.η ξανθια Αννιτα με φουλ εξτρα.Μετα την πουστια των 80ε για 69 με γυμνο μαλλον τη βγαζω απο τη λιστα στοχων μου
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η μελαχρινη πιπινοΒικυ.ειχα καιρο να τη δω και μ'αρεσε.πολυ ωραιο αγαλματενιο κορμι,πεταχτο βυζι και ομορφη φατσα.στα 80ε γυμνο με 69 :jerking: :jerking: :jerking:Ποια εισαι ντε??

κατατοπιστικότατος !! :rockon: :rockon:
Le Femme ποιος ξερει τι να γινε άραγε ...  λέτε να τα φτίσε η Σιμόνα από το πολύ φίκι φίκι  :cheesy:?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα μωρε ....παντα νωρις θυμαμαι εκλεινε το λαφαμ.....αμα καναν και την μπαζα τους και δεν ειδαν και αλλους να ρχονται...κλεισαν και φυγαν.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

-Κωλλετη 17.η ομορφη νεαρη Νικολ.καστανοξανθη με πολυ ωραιο κορμι και πονηρο βλεμμα
Θερμοκρασια σαλονιου ?  :think:
-Ερημιτη.η Λινα(Προμηθεως 25-Λαφαμ),μελαχρινη κοντη ασχημη με μεγαλη περιφερεια
Ε ρε τι κανει το photoshop...
-Κατεχακη.η ομορφη πιπινα Καρμεν με τις βυζαρες και το τελειο κορμακι.Ο,τι καλυτερο εμφανισιακα ειδα και σημερα.Παρα τις αρνητικες κριτικες εμενα μου αρεσε...
Δεν την εχω δει ακομη γαμω ...
-Μαντζαρου 10.η Μαιρη ειναι η ξανθια διμετρη Βανεσσα που δουλευε εκει πριν λιγο καιρο.το αλλαξε λεει για να μην την μπερδευουν.Ωραια κοπελα και αυτη
Το φανταστηκα .. κατσε να την της βγαλω καινουριες πινακιδες
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.στη 1.00 που περασα ηταν κλειστο.Την ξεμουνιασατε την μικρη βρεεε?
Κρυολογησε απ τα πολλα τζακουζια φαινετε , ηταν η βδομαδα του αγαπουλη αυτη .. οι κοινοι θνητοι απο βδομαδα
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η καινουρια Λιζα ειναι η βυζαρου σκουροχρωμη Ναταλια απο Νικ.Ουρανου.φοβερη μεταγραφη εεε??
Αυτη γιατι βαφτιστηκε αραγε.. αλλη Ναταλι δεν θυμαμαι και τα βυζια της ναταλι ενα Α ονομα το ειχαν ... τες πα λυθηκε το μυστηριο
αααα εξεληχθηκαμε .. κανα ντικο μας παιντι ντεν πατυχες στου σαλονι να ουμε ?
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).μια καινουρια Μιρελα.ασχημουλα,γεματουλα με κωλαρα ομως
Ε βαφτησε την κιολας να μη την μπερδευουμε,..ααα μισες δουλειες
-Σαπφους 20.η Μονικα.πολυ αδυνατη ψηλη,συμπαθητικη στη φατσα με πλαστικα βυζια και καλο κωλαρακι.Μοντελισιο στυλ
Εχει ξανααναφερθει αυτην  ?
-Τανταλου 8.η ξανθια Αννιτα με φουλ εξτρα.Μετα την πουστια των 80ε για 69 με γυμνο μαλλον τη βγαζω απο τη λιστα στοχων μου
Η Αννιτα του μαανες η του Φριξου 14 ?
-Τανταλου 14(αλουμινατο)η μελαχρινη πιπινοΒικυ.ειχα καιρο να τη δω και μ'αρεσε.πολυ ωραιο αγαλματενιο κορμι,πεταχτο βυζι και ομορφη φατσα.στα 80ε γυμνο με 69 :jerking: :jerking: :jerking:Ποια εισαι ντε??
Μαγκεψε ... Καλα Ελληνικο εμαθε αραγε ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παρασκευη ερχετε η κουνιαδα μου Η Μαντυ , την εχει επισημα στο προγραμμα στο αλλο σιτε
|( εγω κανει να παω παω μ αυτην ή ειναι αιμομηξια  ?  :think:)

Η Τζεσυ ΠΕ-ΠΑ-ΣΑ-ΚΥ απουσσα .. θα την ξαναδουμε αραγε ?  :think:
Απανταχου αγαπουληδες τρεξτε να προλαβετε , ( και ελατε να μας πειτε και μας )

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλ βλεπω Ν ουρανου παλι δεν πηγες ... δεν σου αρεσε η Στολη ? θες να σου βρω κατι σε αλλο σχεδιο ?  :2funny:
Φριξου καλα εκανες και δεν πηγες η Κομοδινοπουλου ηταν , και στο αλλο η Αρραβωνιαρα μου ( κοντα τα χερια σας )  :cheesy:

Ωραια και η Περιγραφη - Κριτικη Για την Ιονελα , σαν να την εζησα ειναι
αμαν με αυτη την ζεστη πια ωωωχ  :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παρασκευη ερχετε η κουνιαδα μου Η Μαντυ , την εχει επισημα στο προγραμμα στο αλλο σιτε

χαιρετα την την τζεσικα....θα ξαναβαφτιστει στην κολυμβηθρα και την βλεπω σε κανενα υποκαταστημα της τριγγετοαλυσιδας στας αθηνας.....αντε περιμενουμε την μαντυ με τις γνωστες παραξενιες και υστεριες της να παρει την σκυταλη....την βλεπω να ξεκαλοκαιριαζει εδω......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χαιρετα την την τζεσικα....θα ξαναβαφτιστει στην κολυμβηθρα και την βλεπω σε κανενα υποκαταστημα της τριγγετοαλυσιδας στας αθηνας.....αντε περιμενουμε την μαντυ με τις γνωστες παραξενιες και υστεριες της να παρει την σκυταλη....την βλεπω να ξεκαλοκαιριαζει εδω......

Λες ε ?  :think:
μηπως να παω για κανα  μια αποχαιρετηστηριο πατατα παρτυ  ?  :think:

Οσο για την Μαντυ πγοσπαθω να μην γεμισω πγοκαταλυψεις , ειχα δει κριτικες κατω αλλα δε μασαω
θα υπεγασπιστω τον τιτλο μου ... σαν θυγιοδαμαστης  :s&m_2:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

Mιλαμε πιστευω(λογω βυζαρων)για την ιδια που ειναι και προμηθεως τερμα πανω

-26ης Οκτωβριου 35.η ομορφη πιπινα Λαουρα.και πλεον στα 80ε κανει γυμνο με χυσιμο στο στομα

Τι ειδησαρα ειναι αυτη :rockon: :rockon: :rockon:

-Προμηθεως 11 τερμα κατω.η οριτζιναλ Μιρελα.μελαχρινη μοντελισια αερατη με καλη περιποιηση αλλα λιγο ατεχνη.στα 50ε 69που αξιζει
Ξεχασες το ΑΒΥΖΗ :cheesy:

Φευγει η τζεσυ?? τι κγιμα... :rockon:
να μην πας!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Συνημμένα

• Kirsten_Dunst - 1 - Spider-Man_3.jpg
    Kirsten_Dunst - 1 - Spider-Man_3.jpg
    96,5 KB · Εμφανίσεις: 44

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φευγει η τζεσυ?? τι κγιμα... :rockon:
να μην πας!

Δεν ξεγουμε αμα φευγει απλος λεω οτι ισως υπαρχει πιθανοτητα
θα πας ειδοποιησουν οι αγαπουληδες ( ισως )

Νεα απο Τσιρκο μερια ..
Πηρα για να Δω μπας και ηρθε καμια Εβελινα , οχι μου λεει η τσατσα αλλαξαμε κοπελες για να περνατε καλα ( ανανεωση ενοουσε )
Τρεις βαρδιες εχουν παλι
πρωι μεχρι 4
4 μεχρι 11η΄12 και
12 ξυμερωμα
Δεν ανεφαιρε ονοματα ( οπως συνηθηζει ) ελα να δεις κλτ ...

Κατερινα.gr (του gl) Αντρε και Λαουρα υποθετω ...

δε χρειαζεται να την δεις...Δες τη σωσια της και θα καταλαβεις.Ειναι η ηθοποιος Κirsten Dunst(γκομενα του Spiderman)

καλο μωρο  :cum:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Νεα απο Τσιρκο μερια ..
Πηρα για να Δω μπας και ηρθε καμια Εβελινα , οχι μου λεει η τσατσα αλλαξαμε κοπελες για να περνατε καλα ( ανανεωση ενοουσε )
Τρεις βαρδιες εχουν παλι
πρωι μεχρι 4
4 μεχρι 11η΄12 και
12 ξυμερωμα
Δεν ανεφαιρε ονοματα ( οπως συνηθηζει ) ελα να δεις κλτ ...
ναι το ειπε χθες η βρωμοτσατσα οτι σημερα θα ειναι ολες εντελως καινουριες.Κατα εναν περιεργο τροπο η συγκεκριμενη βρωμοτσατσα οπου συνηθως στο Τανταλου 14 ειναι σαν μαστουρωμενη και διωχνει κοσμο,χθες ηταν ευγενικη και ομιλητικη σε βαθμο αηδιας :think: :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Και μια παρατηρηση με βαση τη χθεσινη μου γυρα...

Εχει καταντησει βαρετη η ολη φαση.Για εναν σαν εμενα που γενικα εχω την ταση να δοκιμαζω καθε φορα αλλη κοπελα εχουν μηδενιστει οι επιλογες.Απο τη μια οι γκομενες που εχουν ριζωσει στα μπουρδελα και δε λενε να κουνηθουν και απο την αλλη οσες καινουριες εμφανιζονται ειναι μπαζα.Τους τελευταιους 2 μηνες βλεπω ακριβως το ιδιο πραγμα.
Δεν ευχαριστιεμαι τσαρκα πλεον και λογω μειωμενου αριθμου σπιτιων,και ειλικρινα εχω ξεμεινει απο στοχους...Ειλικρινα δεν ξερω ποια να παρω στην επομενη γυρα γιατι καμια δε με ενθουσιαζει.

Η κατασταση σωζεται λιγο το πρωι αλλα στα στουντιο οπως μας και ο gl προχθες οπου βρισκεις τις 5-6 κορυφαιες.Αλλα και αυτες παλιωσαν οπως και να το κανουμε...Τα ιδια και τα ιδια

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Και μια παρατηρηση με βαση τη χθεσινη μου γυρα...

Εχει καταντησει βαρετη η ολη φαση.Για εναν σαν εμενα που γενικα εχω την ταση να δοκιμαζω καθε φορα αλλη κοπελα εχουν μηδενιστει οι επιλογες.Απο τη μια οι γκομενες που εχουν ριζωσει στα μπουρδελα και δε λενε να κουνηθουν και απο την αλλη οσες καινουριες εμφανιζονται ειναι μπαζα.Τους τελευταιους 2 μηνες βλεπω ακριβως το ιδιο πραγμα.
Δεν ευχαριστιεμαι τσαρκα πλεον και λογω μειωμενου αριθμου σπιτιων,και ειλικρινα εχω ξεμεινει απο στοχους...Ειλικρινα δεν ξερω ποια να παρω στην επομενη γυρα γιατι καμια δε με ενθουσιαζει.

Η κατασταση σωζεται λιγο το πρωι αλλα στα στουντιο οπως μας και ο gl προχθες οπου βρισκεις τις 5-6 κορυφαιες.Αλλα και αυτες παλιωσαν οπως και να το κανουμε...Τα ιδια και τα ιδια
εχεις δικιο φιλε ! θα κανονισουμε να παμε Αθηνα κανα  ΣΚ , εκει εχει πολλες επιλογες και φθηνα και γουστα !!!
λογω μειωμενου αριθμων σπιτιων ειναι λογω κρισης , τι να κανουμε θα τα υποστουμε και αυτα και που εισαι ακομα εχουν να κλεισουν κι αλλα... :(
κι γω ατην ιδια φαση ειμαι δεν με ενθουσιαζει το τοπιο γενικα γι αυτο δεν γραφω κριτικες  !!!
υπομονη ισως φερουν καμια καλη , καλο κανει και στην τσεπη μας , αυτες χανουν να ξερεις !!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι το ειπε χθες η βρωμοτσατσα οτι σημερα θα ειναι ολες εντελως καινουριες.Κατα εναν περιεργο τροπο η συγκεκριμενη βρωμοτσατσα οπου συνηθως στο Τανταλου 14 ειναι σαν μαστουρωμενη και διωχνει κοσμο,χθες ηταν ευγενικη και ομιλητικη σε βαθμο αηδιας :think: :think:

Ολες ? . οποτε λαθος υπεθεσα
οριστε , παλι εκπληξεις το τσιρκο , και μαλιστα χρειαζονται τρεις καταδρομεις  :cheesy:

Οσο για το τελευταιο , αυτο που λεω απο πανω ισως ειναι μια ανασα ,
κατα τ αλλα αυτο που λες το επαθα εδω και τρεις μηνες , λιγο οι κοπελες , λιγο οι τσατσαδες
που ειχαμε αρχησει να παραγνωριζομαστε , γιαυτο δεν ειχα ορεξη για γυρα , ποιο πολυ σε σταμπαρισμενους στοχους πηγαινα ...
Ως που Αραβωνιστηκα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.858
Πόντοι
11.585

Δευτέρα: 10.00 - 19.00 Πολυτεχνείου 37
Τρίτη: 10.00 - 17.00 Συγγρού 144
Παρασκευή: 10.00 - 20.00 Villa Erotica
Σάββατο: 10.00 - 20.00 Villa Erotica
Κυριακή: 10.00 - 20.00 Villa Erotica

...2 μερες οδυπορικα της δωσανε???  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τι αραβωνιαστηκες jo145 ??? αιντε και στα δικα μας τωρα  :smitten: :smitten: :smitten:

Οχι στ αληθεια , κατι δικα μας ειναι ξερει ο ΑΛ
οσο για Αθηνα τα εχουμε πει .. στη Ταυλανδη ειναι καλυτερα  :dancing:
οο για τις κριτικες επισης τα εχω ξαναπει ..

Καγαμαν , μα πγεπει να κουβαλησει ενα σωγο βγακια
πγωσοπικα αμβιβαλω αν τυγηθει το πγογ-γαμα ζεν σα πγουλαβαινει σε ζυο μεγες να γθει...
( Πως το δουλευω το Γερμανικο ο πουστης ε ?  :cheesy: )

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
χαιρεταω ολο το θρεντ....παιδια μεγαλη απογοητευση τελικα...θα πω αυτο που εχουν πει πολλοιπ πριν απο μενα..εχουμε καταντησει ψυχιατροι για να ριξουμε εναν ¨"καλο" και ακριβοπληρωμενο τελικα πουτσο...επισκεψη παλι στην καρμεν οπου ανεβασα κριτικη την πρωτη φορα....με πολυ καλες εντυπωσεις....και εισκεπτομαι ξανα προχθες το βραδυ νωρις να την πετυχω και ξεκουραστη με παραβολο 50 παλι....ειχα διαβασει μια κριτικη πριν παω την πρωτη φορα με τιτλο "ξανθος υπνος".ε με αντιπρωσωπευει πληρως....
η κοπελα κοιμοταν και δεν εβλεπε την ωρα να φυγω....κριμα πολυ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom