GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
ελα ντε
GAMEOVER & christosdi1
ετσι την ανεφεραν
Πράγματι το έκανε Λάουρα.
ελα ντε
GAMEOVER & christosdi1
ετσι την ανεφεραν
Πράγματι το έκανε Λάουρα.
Ααααααχ καμιά τέτοια ....δεν μπορεί να μας έρθει στα μπουρδελάκια μας......εδώ στη Σαλονίκη
Ρε παιδιά τι μούναρος είναι αυτος.
Πολύ αλμυρή βέβαια......αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για μια φορά έστω να τα χώσεις.
Κάτι τέτοια πράγματα βέβαια σου θυμίζουν ότι ακόμα και στην κοινότητα μας υπάρχουν κοινωνικές τάξεις....
....οι πλούσιοι σιτιτουρίστες
....μεσαία τάξη στουντιάκιδες
....κατώτερη μπουρδελιάριδες
όλοι μαζί όμως
κάνουμε την συμπαθή τάξη των πουτανιάριδων....
Αμα παει ο Τζο και την γαμησει πειτε της θα δει αυτη
αμαν κανουμε να τις ταξινομισουμε και ολο μας τα αλαλζουν
ασταδιαλα πια .. δεν ασχολουμαι με πουτανες ,
θα κανω συλλογη με πεταλουδες
Ναι ρε γαμότο...όλο τα αλλάζουνε και η Αντρέ ή Αντρέα από το τσίρκο το έκανε Αντριάνα.....μη τυχόν δεν την μπερδέψουμε κι αυτή...λίγες Αντριάνες που έχουμε
ειχα γραψει ομως αν θυμαμαι σε σχολιο στο θρεντ οτι δε μπορω να την προτεινω ανοιχτα σε ολους λογω πολλων αρνητικων κριτικων...Εμενα μ'αρεσε πολυ και σιγα σιγα την πεθυμησα...πραγμα πολυ σπανιο για μενα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.Εκανε τα παντα να με ικανοποιησει αλλα της λειπουν γνωσεις.Επισης για μενα ειναι μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη εμφανισιακα....οποτε γαμα την μια φορα τουλαχιστον να θυμασαι οτι γαμησες ενα πολυ ομορφο πιπινακιgl δεν ξερω..το μονο που ξερω ειναι πως ειπε οτι πρωτη φορα δουλευε εκει.σ εκεινο το σπιτι..το τονισε..για καρμεν τι λετε?πολυ ωραιο μουνι..μονο 2 κριτικες εχει..η μια του αλ κ μια αλλη εντελως αντιθετες...λετε να κοψω παραβολο..?
μπουλα η λαουρα????
Απο τον γαμησω Αντρέα παντωςε καλιτερα Αντριάνα
ακου Αντρέα :S
gl δεν ξερω..το μονο που ξερω ειναι πως ειπε οτι πρωτη φορα δουλευε εκει.σ εκεινο το σπιτι..το τονισε..για καρμεν τι λετε?πολυ ωραιο μουνι..μονο 2 κριτικες εχει..η μια του αλ κ μια αλλη εντελως αντιθετες...λετε να κοψω παραβολο..?
σιγουρα φιλε μου..ειμαι αντιθετος στο να διαβαζεις μονο κριτικες...μπερδευεσαι μονο κ δεν κανεις τιποτα...θα μπαινα αλλα πηγα να ψαξω τη σιμονα στο προμηθεους...αν δεν εβρεχε...ασε που φανηκε πολυ προθυμη κοπελα..εδω εχουμε χασει αλλα κ αλλα 40αρια...ευχαριστω πολυ παντως..μαλλον θα την επισκευτω αυριο...ειχα γραψει ομως αν θυμαμαι σε σχολιο στο θρεντ οτι δε μπορω να την προτεινω ανοιχτα σε ολους λογω πολλων αρνητικων κριτικων...Εμενα μ'αρεσε πολυ και σιγα σιγα την πεθυμησα...πραγμα πολυ σπανιο για μενα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.Εκανε τα παντα να με ικανοποιησει αλλα της λειπουν γνωσεις.Επισης για μενα ειναι μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη εμφανισιακα....οποτε γαμα την μια φορα τουλαχιστον να θυμασαι οτι γαμησες ενα πολυ ομορφο πιπινακι
Και στην τελικη...ο,τι και να λεμε εδω μεσα,αν δε δοκιμασεις εσυ ο ιδιος δε μπορεις να εισαι σιγουρος
Άρα εγώ που είμαι άνω του ορίου των 67 να μην δοκιμάσω καν έτσι;;;
Λοιπόν... περιορισμένη καταδρομική σε δύο μόνο σπίτια. Πολύ λίγος κόσμος, ακόμα λιγότερα αυτοκίνητα και ένα ατύχημα ( ) στο φανάρι της Κωλέττη έξω από το πάρκινγκ του Σίτυ Γκέιτ!
Αλουμινάτο: Μία καινούργια - κατ' ομολογία της τσατσάς - μελαχρινή, με καρέ μαλλί, αρκετά ψηλή (στο ύψος μου ήταν η κοπέλα δλδ πλησίαζε το 1,90), μέτριο προς αδύνατο σώμα, μέτριο πρόσωπο. Δεν μου έκανε το κλικ άσε που έψαχνα την Λάουρα του Αλουμινάτου... Οπότε δεν μπήκα...
Κατεχάκη: Κάρμεν. Ξανθιά, από όπου την έχει ευλογήσει ο Θεός να είναι... Πολύ καλό πρόσωπο και 3άρι βυζί. Προστυχολάγνο βλέμμα με δόση αθωότητας που σε παρασύρει να μπεις... Αλλά...Κάλια... Άρχισε πολύ καλά. Καραμέλωμα στα @@ και συνέχισε με προσπάθεια deep throating και πολύ βίαιη πίπα, ενώ στην προσπάθειά μου να θωπεύσω τα "κάλλη" της μου είπε "Όχι μέσα". Και να ήθελα δλδ με το που έκανα την απόπειρα γλίστρισε το δάχτυλό μου από την κρέμα. Οπότε λέω δεν μου περνάς λάστιχο; Περνάει... Λίγο ακόμα από βίαιη πίπα και σκαρφάλωμα από μόνη της πάνω (+1 Πρωτοβουλία). Κάλια και το από πάνω... Ξάπλωσε πάνω μου και κουνούσε την λεκάνη... όχι ρε φούστη μου λέω από μέσα μου... Έλα μου λέει μετά από κανά λεπτό. Εννούσε να στηθεί και να έρθω από πίσω. Πισωκολλητό λέω... ωραία... Στήνεται ανασηκώνοντας την μέση και η υπόλοιπη λιώνει σαν βούτυρο σε πατάτα φούρνου στο κρεβάτι... Ντάπα Ντούπα Ντιοπ εγώ αλλά που... Με τόση κρέμα κοπελιά γλυστράει ο Άη Βασίλης μέσα από το καλοριφέρ όχι να νιώσω κάτι... Γύρνα λέω να σε δω και αλλιώς... Γυρνάει και αφού σηκώνει τα πόδια συνεχίζει το λιώσιμο... Πως είμαι και δίνω το λοιπόν... Την βλέπω και έχει κλειστά μάτια, γυρνάει το κεφάλι μία από δω και μία από 'κει και σε τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει και ένα "αχ"... ΑχαΧΟΥΧΑ!!! Περιττό να πω ότι μετά από την πίπα που με πονούσε στύση στο 60% μάξιμουμ.... Οπότε της λέω για να μην το κουράζουμε έλα με το χέρι... Με τελειώνει με το χέρι και εκεί που κοιμόταν αφού τελείωσα να σου ξανά το τσαχπινογαργαλιάρικο ύφος... Ευχαριστώ και δύο κουβέντες και καληνύχτα...
Όσο και να μην πήγα προκατειλλημένος και όσο και να προσπαθήσω να δικαιολογήσω την κοπέλα, όντας άδειο το σπίτι και προσπαθώντας να αποκτήσει "νέα" πελατεία αυτό ήταν μακρά το χειρότερο κρεβάτι στον μαραθώνιο μου στον πληρωμένο έρωτα... Νέα πελατεία δεν κάνεις έτσι και κάποιος να της το εξηγήσει...Τζάμπα... και έκανα και δύο τσιγάρα προσπαθώντας να βάλω σε μία τάξη τις σκέψεις μου αλλά που... Όχι ρε φίλε. Να δοκιμάσω είπαμε, να δικαιολογήσω και το νικ μου (μην πέσει το site και ο Jo να με πλακώσουν) αλλά όχι και έτσι... Ευαίσθητο είναι κοπελιάάάάάάάάάά...
Άντε όνειρά σου γλυκά και απονήρευτα...
ΥΓ: Το παρόν θα μπει και κριτική... καλοπροαίρετη πάντα... προς γνώση και συμμόρφωση!
φιλε δοκιμαζο .αν εισαι πανω απο 67κιλα και πας κατεχακη με την λαουρα.μια συμβουλη.αν την γυρισεις στα πλαγια βαλτην απ την μεσα πλευρα του κρεβατιου .γιατι απο την εξω ειναι μπροστοβαρη και μπορει να πεσει κατω.παντως πλακα πλακα με αυτα που ακουω για αλλες η λαουρα παραδεχομαι οτι το τιμα το κρεβατι της με το παραπανω και χωρις κρεμα