Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (5 μέλη και 55 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πράγματι το έκανε Λάουρα. :tits: :tits: :tits: :tits:

Αμα παει ο Τζο και την  γαμησει πειτε της θα δει αυτη  :tickedoff:

αμαν κανουμε να τις ταξινομισουμε και ολο μας τα αλαλζουν
ασταδιαλα πια .. δεν ασχολουμαι με πουτανες ,
θα κανω συλλογη με πεταλουδες http://[URL unfurl="true"]www.4funnies.com/img/msn/animated_emoticons/animals/4funnies_com_animated_emoticons_animals_59.gif[/img[/URL]]

:D

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ααααααχ καμιά τέτοια ....δεν μπορεί να μας έρθει στα μπουρδελάκια μας......εδώ στη Σαλονίκη
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ρε παιδιά τι μούναρος είναι αυτος. :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πολύ αλμυρή βέβαια......αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για μια φορά έστω να τα χώσεις.

Κάτι τέτοια πράγματα βέβαια σου θυμίζουν ότι ακόμα και στην κοινότητα μας υπάρχουν κοινωνικές τάξεις....

....οι πλούσιοι σιτιτουρίστες
....μεσαία τάξη στουντιάκιδες
....κατώτερη μπουρδελιάριδες

όλοι μαζί όμως  :grouphug: :grouphug: :grouphug:
κάνουμε την συμπαθή τάξη των πουτανιάριδων.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το  κορίτσι παίδες συνεχίζει να διαπρέπει

Τη θέλω Θεσσαλονίκη τώρα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και δεν είμαι φαν των city μ΄αυτήν θα κάνω εξαίρεση ;) ;) ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αμα παει ο Τζο και την  γαμησει πειτε της θα δει αυτη  :tickedoff:

αμαν κανουμε να τις ταξινομισουμε και ολο μας τα αλαλζουν
ασταδιαλα πια .. δεν ασχολουμαι με πουτανες ,
θα κανω συλλογη με πεταλουδες  :cheesy:

Ναι ρε γαμότο...όλο τα αλλάζουνε και η Αντρέ ή Αντρέα από το τσίρκο το έκανε Αντριάνα.....μη τυχόν δεν την μπερδέψουμε κι  αυτή...λίγες Αντριάνες που έχουμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι ρε γαμότο...όλο τα αλλάζουνε και η Αντρέ ή Αντρέα από το τσίρκο το έκανε Αντριάνα.....μη τυχόν δεν την μπερδέψουμε κι  αυτή...λίγες Αντριάνες που έχουμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Απο τον γαμησω Αντρέα παντωςε καλιτερα Αντριάνα  :cheesy:

ακου Αντρέα :S

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
gl δεν ξερω..το μονο που ξερω ειναι πως ειπε οτι πρωτη φορα δουλευε εκει.σ εκεινο το σπιτι..το τονισε..για καρμεν τι λετε?πολυ ωραιο μουνι..μονο 2 κριτικες εχει..η μια του αλ κ μια αλλη εντελως αντιθετες...λετε να κοψω παραβολο..?
ειχα γραψει ομως αν θυμαμαι σε σχολιο στο θρεντ οτι δε μπορω να την προτεινω ανοιχτα σε ολους λογω πολλων αρνητικων κριτικων...Εμενα μ'αρεσε πολυ και σιγα σιγα την πεθυμησα...πραγμα πολυ σπανιο για μενα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.Εκανε τα παντα να με ικανοποιησει αλλα της λειπουν γνωσεις.Επισης για μενα ειναι μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη εμφανισιακα....οποτε γαμα την μια φορα τουλαχιστον να θυμασαι οτι γαμησες ενα πολυ ομορφο πιπινακι

Και στην τελικη...ο,τι και να λεμε εδω μεσα,αν δε δοκιμασεις εσυ ο ιδιος δε μπορεις να εισαι σιγουρος

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απο τον γαμησω Αντρέα παντωςε καλιτερα Αντριάνα  :cheesy:

ακου Αντρέα :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πράγματι από κουβεντούλα που είχα μαζί της μου είπε ότι στη Ρουμανία Αντρέα την φωνάζουν αλλά επειδή εδω στην Ελλάδα το Αντρέα είναι αντρικό όνομα, το έκανε Αντριάνα. :grin: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
gl δεν ξερω..το μονο που ξερω ειναι πως ειπε οτι πρωτη φορα δουλευε εκει.σ εκεινο το σπιτι..το τονισε..για καρμεν τι λετε?πολυ ωραιο μουνι..μονο 2 κριτικες εχει..η μια του αλ κ μια αλλη εντελως αντιθετες...λετε να κοψω παραβολο..?

Για Καρμεν εχει κριτικες Προμηθεους 25...διαβασε και εκει, και εσυ...αποφασιζεις.!!!

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ειχα γραψει ομως αν θυμαμαι σε σχολιο στο θρεντ οτι δε μπορω να την προτεινω ανοιχτα σε ολους λογω πολλων αρνητικων κριτικων...Εμενα μ'αρεσε πολυ και σιγα σιγα την πεθυμησα...πραγμα πολυ σπανιο για μενα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.Εκανε τα παντα να με ικανοποιησει αλλα της λειπουν γνωσεις.Επισης για μενα ειναι μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη εμφανισιακα....οποτε γαμα την μια φορα τουλαχιστον να θυμασαι οτι γαμησες ενα πολυ ομορφο πιπινακι

Και στην τελικη...ο,τι και να λεμε εδω μεσα,αν δε δοκιμασεις εσυ ο ιδιος δε μπορεις να εισαι σιγουρος
σιγουρα φιλε μου..ειμαι αντιθετος στο να διαβαζεις μονο κριτικες...μπερδευεσαι μονο κ δεν κανεις τιποτα...θα μπαινα αλλα πηγα να ψαξω τη σιμονα στο προμηθεους...αν δεν εβρεχε...ασε που φανηκε πολυ προθυμη κοπελα..εδω εχουμε χασει αλλα κ αλλα 40αρια...ευχαριστω πολυ παντως..μαλλον θα την επισκευτω αυριο...

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
λαουρα λωρα μπουλα με 50ε πηδηξα τρεις αυτο ειναι μαγκιαεδω που τα λεμε ειναι και λιγο γεματουλα ασ πουμε 2 ευελινες οποτε πηδηξα 6

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
οσο για τα κρεβατια της κατεχακη δεν εχεις προβλημα σε ορισμενες στασεις :knockinb: και εισαι κατω απο 67 κιλα αρκει να μην εχει φαει πριν η λαουραλωρα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Άρα εγώ που είμαι άνω του ορίου των 67 να μην δοκιμάσω καν έτσι;;;

Λοιπόν... περιορισμένη καταδρομική σε δύο μόνο σπίτια. Πολύ λίγος κόσμος, ακόμα λιγότερα αυτοκίνητα και ένα ατύχημα ( :huh: :huh: :huh:) στο φανάρι της Κωλέττη έξω από το πάρκινγκ του Σίτυ Γκέιτ!

Αλουμινάτο: Μία καινούργια - κατ' ομολογία της τσατσάς - μελαχρινή, με καρέ μαλλί, αρκετά ψηλή (στο ύψος μου ήταν η κοπέλα δλδ πλησίαζε το 1,90), μέτριο προς αδύνατο σώμα, μέτριο πρόσωπο. Δεν μου έκανε το κλικ άσε που έψαχνα την Λάουρα του Αλουμινάτου... Οπότε δεν μπήκα...

Κατεχάκη: Κάρμεν. Ξανθιά, από όπου την έχει ευλογήσει ο Θεός να είναι... Πολύ καλό πρόσωπο και 3άρι βυζί. Προστυχολάγνο βλέμμα με δόση αθωότητας που σε παρασύρει να μπεις... Αλλά...Κάλια... Άρχισε πολύ καλά. Καραμέλωμα στα @@ και συνέχισε με προσπάθεια deep throating και πολύ βίαιη πίπα, ενώ στην προσπάθειά μου να θωπεύσω τα "κάλλη" της μου είπε "Όχι μέσα". Και να ήθελα δλδ με το που έκανα την απόπειρα γλίστρισε το δάχτυλό μου από την κρέμα. Οπότε λέω δεν μου περνάς λάστιχο; Περνάει... Λίγο ακόμα από βίαιη πίπα και σκαρφάλωμα από μόνη της πάνω (+1 Πρωτοβουλία). Κάλια και το από πάνω... Ξάπλωσε πάνω μου και κουνούσε την λεκάνη... όχι ρε φούστη μου λέω από μέσα μου... Έλα μου λέει μετά από κανά λεπτό. Εννούσε να στηθεί και να έρθω από πίσω. Πισωκολλητό λέω... ωραία... Στήνεται ανασηκώνοντας την μέση και η υπόλοιπη λιώνει σαν βούτυρο σε πατάτα φούρνου στο κρεβάτι... Ντάπα Ντούπα Ντιοπ εγώ αλλά που... Με τόση κρέμα κοπελιά γλυστράει ο Άη Βασίλης μέσα από το καλοριφέρ όχι να νιώσω κάτι... Γύρνα λέω να σε δω και αλλιώς... Γυρνάει και αφού σηκώνει τα πόδια συνεχίζει το λιώσιμο... Πως είμαι και δίνω το λοιπόν... Την βλέπω και έχει κλειστά μάτια, γυρνάει το κεφάλι μία από δω και μία από 'κει και σε τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει και ένα "αχ"... ΑχαΧΟΥΧΑ!!! Περιττό να πω ότι μετά από την πίπα που με πονούσε στύση στο 60% μάξιμουμ.... Οπότε της λέω για να μην το κουράζουμε έλα με το χέρι... Με τελειώνει με το χέρι και εκεί που κοιμόταν αφού τελείωσα να σου ξανά το τσαχπινογαργαλιάρικο ύφος... Ευχαριστώ και δύο κουβέντες και καληνύχτα...

Όσο και να μην πήγα προκατειλλημένος και όσο και να προσπαθήσω να δικαιολογήσω την κοπέλα, όντας άδειο το σπίτι και προσπαθώντας να αποκτήσει "νέα" πελατεία αυτό ήταν μακρά το χειρότερο κρεβάτι στον μαραθώνιο μου στον πληρωμένο έρωτα... Νέα πελατεία δεν κάνεις έτσι και κάποιος να της το εξηγήσει...Τζάμπα... και έκανα και δύο τσιγάρα προσπαθώντας να βάλω σε μία τάξη τις σκέψεις μου αλλά που... Όχι ρε φίλε. Να δοκιμάσω είπαμε, να δικαιολογήσω και το νικ μου (μην πέσει το site και ο Jo να με πλακώσουν) αλλά όχι και έτσι... Ευαίσθητο είναι κοπελιάάάάάάάάάά...

Άντε όνειρά σου γλυκά και απονήρευτα...  :headbang:

ΥΓ: Το παρόν θα μπει και κριτική... καλοπροαίρετη πάντα... προς γνώση και συμμόρφωση!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Άρα εγώ που είμαι άνω του ορίου των 67 να μην δοκιμάσω καν έτσι;;;

Λοιπόν... περιορισμένη καταδρομική σε δύο μόνο σπίτια. Πολύ λίγος κόσμος, ακόμα λιγότερα αυτοκίνητα και ένα ατύχημα ( :huh: :huh: :huh:) στο φανάρι της Κωλέττη έξω από το πάρκινγκ του Σίτυ Γκέιτ!

Αλουμινάτο: Μία καινούργια - κατ' ομολογία της τσατσάς - μελαχρινή, με καρέ μαλλί, αρκετά ψηλή (στο ύψος μου ήταν η κοπέλα δλδ πλησίαζε το 1,90), μέτριο προς αδύνατο σώμα, μέτριο πρόσωπο. Δεν μου έκανε το κλικ άσε που έψαχνα την Λάουρα του Αλουμινάτου... Οπότε δεν μπήκα...

Κατεχάκη: Κάρμεν. Ξανθιά, από όπου την έχει ευλογήσει ο Θεός να είναι... Πολύ καλό πρόσωπο και 3άρι βυζί. Προστυχολάγνο βλέμμα με δόση αθωότητας που σε παρασύρει να μπεις... Αλλά...Κάλια... Άρχισε πολύ καλά. Καραμέλωμα στα @@ και συνέχισε με προσπάθεια deep throating και πολύ βίαιη πίπα, ενώ στην προσπάθειά μου να θωπεύσω τα "κάλλη" της μου είπε "Όχι μέσα". Και να ήθελα δλδ με το που έκανα την απόπειρα γλίστρισε το δάχτυλό μου από την κρέμα. Οπότε λέω δεν μου περνάς λάστιχο; Περνάει... Λίγο ακόμα από βίαιη πίπα και σκαρφάλωμα από μόνη της πάνω (+1 Πρωτοβουλία). Κάλια και το από πάνω... Ξάπλωσε πάνω μου και κουνούσε την λεκάνη... όχι ρε φούστη μου λέω από μέσα μου... Έλα μου λέει μετά από κανά λεπτό. Εννούσε να στηθεί και να έρθω από πίσω. Πισωκολλητό λέω... ωραία... Στήνεται ανασηκώνοντας την μέση και η υπόλοιπη λιώνει σαν βούτυρο σε πατάτα φούρνου στο κρεβάτι... Ντάπα Ντούπα Ντιοπ εγώ αλλά που... Με τόση κρέμα κοπελιά γλυστράει ο Άη Βασίλης μέσα από το καλοριφέρ όχι να νιώσω κάτι... Γύρνα λέω να σε δω και αλλιώς... Γυρνάει και αφού σηκώνει τα πόδια συνεχίζει το λιώσιμο... Πως είμαι και δίνω το λοιπόν... Την βλέπω και έχει κλειστά μάτια, γυρνάει το κεφάλι μία από δω και μία από 'κει και σε τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει και ένα "αχ"... ΑχαΧΟΥΧΑ!!! Περιττό να πω ότι μετά από την πίπα που με πονούσε στύση στο 60% μάξιμουμ.... Οπότε της λέω για να μην το κουράζουμε έλα με το χέρι... Με τελειώνει με το χέρι και εκεί που κοιμόταν αφού τελείωσα να σου ξανά το τσαχπινογαργαλιάρικο ύφος... Ευχαριστώ και δύο κουβέντες και καληνύχτα...

Όσο και να μην πήγα προκατειλλημένος και όσο και να προσπαθήσω να δικαιολογήσω την κοπέλα, όντας άδειο το σπίτι και προσπαθώντας να αποκτήσει "νέα" πελατεία αυτό ήταν μακρά το χειρότερο κρεβάτι στον μαραθώνιο μου στον πληρωμένο έρωτα... Νέα πελατεία δεν κάνεις έτσι και κάποιος να της το εξηγήσει...Τζάμπα... και έκανα και δύο τσιγάρα προσπαθώντας να βάλω σε μία τάξη τις σκέψεις μου αλλά που... Όχι ρε φίλε. Να δοκιμάσω είπαμε, να δικαιολογήσω και το νικ μου (μην πέσει το site και ο Jo να με πλακώσουν) αλλά όχι και έτσι... Ευαίσθητο είναι κοπελιάάάάάάάάάά...

Άντε όνειρά σου γλυκά και απονήρευτα...  :headbang:

ΥΓ: Το παρόν θα μπει και κριτική... καλοπροαίρετη πάντα... προς γνώση και συμμόρφωση!

Μπρουμητατο δεν σου εκανε?? ή να υποθεσω το ΄΄λιωνει σαν βουτυρο'' ειναι αυτη η σταση.! :2funny:
Ωραιος παντως.!

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
η καρμεν στην καττεχακη ειναι η ξανθια ρουμανα απο προμηθεως 25?

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
φιλε δοκιμαζο .αν εισαι πανω απο 67κιλα και πας κατεχακη με την λαουρα.μια συμβουλη.αν την γυρισεις στα πλαγια βαλτην απ την μεσα πλευρα του κρεβατιου .γιατι απο την εξω ειναι μπροστοβαρη :tits: και μπορει να πεσει κατω.παντως πλακα πλακα με αυτα που ακουω για αλλες η λαουρα παραδεχομαι οτι το τιμα το κρεβατι της με το παραπανω και χωρις κρεμα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
φιλε δοκιμαζο .αν εισαι πανω απο 67κιλα και πας κατεχακη με την λαουρα.μια συμβουλη.αν την γυρισεις στα πλαγια βαλτην απ την μεσα πλευρα του κρεβατιου .γιατι απο την εξω ειναι μπροστοβαρη :tits: και μπορει να πεσει κατω.παντως πλακα πλακα με αυτα που ακουω για αλλες η λαουρα παραδεχομαι οτι το τιμα το κρεβατι της με το παραπανω και χωρις κρεμα

Πλάγιο ε;;;; Θα δοκιμαστεί... Αλλά πως μ' αρέσει μια γκόμενα να είναι εμπροστόβαρη!!!

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
να πω και μια καλη κουβεντα για την ηρα .περιμενα στο σαλονι με 6 συναθλητες ακομη. η τσατσα χτυπουσε την πορτα καθε 5 λεπτα .χτυπουσε τα ποδια στα σκαλια αλλα η ηρα εμεινε περιπου 20 λεπτα μεσα .δεν εβγαινε

kotsaras1979

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους..............
τι κανετε πωσ την εχετε??????????

βρε παιδια παιζει τιποτα σημερα τωρα δηλαδη λεω να παο μια βολτα..........
καμια :tits: τησ προκοπησ???????????
ΟΧΙ ΛΑΟΥΡΑ..........εινε κτινοσ!! :booty:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
quote author=dokimazo

Οποτε κυκλοφορεις εσυ ολο ατυχηματα συμβαινουν .. σιγουρα 2 γκομενες θα τρακαραν επιδι θα σε κοιτουσαν :cheesy:

Καινουρια αφηξη η ψηλη ? ας την εχουμε στα υποψιν για ταξινομηση ( ονομα - διευθηνση - κυβικα - επιδοσεις κτλ )
Η Λαουρα ειπα πηγε στο τσιρκο παλιβρε ααχ δε προσεχεις καθολου , πιθανον να ηταν εκει χθες

Κατεχάκη: Κάρμεν.
Ωραια περιγραφη - κριτικη - αναφορα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Όχι ρε φίλε. Να δοκιμάσω είπαμε, να δικαιολογήσω και το νικ μου (μην πέσει το site και ο Jo να με πλακώσουν) αλλά όχι και έτσι...
Πραγματι ειχα αρχησει να ανησυχω για σενα .. αλλα μια χαρα σε βλεπω  :cheesy: Τωρα αρχηζω να ανησυχω για μενα ομως :-

Ευαίσθητο είναι κοπελιάάάάάάάάάά...
Σαββατιατικα .. αλλοι στην παραλια και αλλοι στο ΑΧΕΠΑ .. πουτανα ζωη

www.imagerous.com/] [/URL]

Αυτη παντως μπορει να το εκανε για να σε ικανοποιησει κιολας  :idiot:
Αν ειναι ετσι και νομιζει οτι <οσο ποιο σκληρα τοσο ποιο καλα > δεν ειναι για κραξιμο ..  για σεμιναριο ειναι
Και μιας και ακουσα κατι για @@κια.. μηπως να παει ο Προφεσορ Τζο για ενα φροντιστηριο ?
:cool2:

thats the point  ;)

Απο Ελληνικα πως τα παει η νεαρα ?
 :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom