Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλημερα σε ολους..............
τι κανετε πωσ την εχετε??????????

βρε παιδια παιζει τιποτα σημερα τωρα δηλαδη λεω να παο μια βολτα..........
καμια :tits: τησ προκοπησ???????????
ΟΧΙ ΛΑΟΥΡΑ..........εινε κτινοσ!! :booty:

Τα ιδια απο οτι ξερω ...

Η μονη πληροφορια που εχω ειναι οτι .φριξου 14 δεν ειναι η ρεβεκκα πρωι αλλα η κομοδινοπουλου ,απορια εχω τι θα εχει το βρεδυ ....
Και στη αλλη γωνια η Τζεσυ ... σαν διπλο κρεβατι ειναι παλι η οδος Ν ουραουνου , και απ τις δυο πλευρες κομοδινα εχει  :2funny:

κατα τ αλλα ας παιξουμε ενα προπου

ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ
Κωλετη Αγαπη
Μαντζαρου Αντζελα ή Σαρα
Λα φαμ Μαρια
Τσιρκο Αντρε
Ερημητη Ναντια
Ουρανου ?????
σααλ ευα
κατεχακη Λαουρα-Λανα

Αντε kotsaras1979 ριξε την γυρα σου και ελα να μας πεις ποσα πετυχα

(ΥΓ ολο τα ιδια ονοματα γραφουμε ... μηπως να παμε να τους πουμε να βαφτισοτυν να εχει λιγο σασπενς τουλαχιστον ?  :think: )

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Ελληνικά μιλάει... καταλαβαίνεις άνετα... αλλά δεν τον έχω συνηθίσει στην κακομεταχείριση φίλε jo... Τσίρκο ε;;; Χάθηκα στις πληροφορίες γμτ...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ερχεται κριτικη για καρμεν,.......πηγα χθες το βραδυ δεν αντεξα......γενικα καλες εντυπωσεις....θα την γραψω σ λιγο....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
ερχεται κριτικη για καρμεν,.......πηγα χθες το βραδυ δεν αντεξα......γενικα καλες εντυπωσεις....θα την γραψω σ λιγο....

Μετά απ' αυτά που έγραψα και πήγες... Ήρωας... και έχεις και καλές εντυπώσεις... τότε μάλλον δεν συμπαθεί τους εύσωμους...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χθες πηγε σου λεει....εμ και συ μηπως πηγες την ωρα που παμε για πατσα κατα τις τρεις που λεει και η κατερινα69; :grin:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Μετά απ' αυτά που έγραψα και πήγες... Ήρωας... και έχεις και καλές εντυπώσεις... τότε μάλλον δεν συμπαθεί τους εύσωμους...
εχθες πηγα φιλε δοκιμαζο.την κριτικη σου την διαβασα πριν λιγο!
αυτο ηθελα να πω..επειδη η κριτικες μας ειναι εντελως αντιθετες..θα δεις οταν ανεβει..μαλλον η γκομενα διαλεγει πελατες..και αυτο ειναι πολυ ασχημο.ενημερωτικα δεν ειμαι ευσωμος..οποτε μπορει να επιβεβαιωνεσαι....διαβασε κ πες μου...την εχω ηδη στειλει θα δουμε ποτε θα ανεβει ..
επισης να πω οτι υπαρχει παρτουζα με 50 το κεφαλι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

και τους 'ευαισθητους  :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/02182168557176545075.png[/img[/URL]]

Ενδιαφερον εχει οταν πευτουν μαζεμενες γνωμες ε ?
Μηπως να πηγαινουμε σε γκρουπακια των 5 τελικα ?  :2funny:

Απορω που δεν ποσταρε εδω την πληροφορια ο φιλος μας ...  αν και ειναι αργα ( σχολαει)
Για οσουν ενδιαφερονται στο Μαντζαρου 14 εμφανιστηκε η Σαμπρινα απο το Λουξ , εχει και φωτος στο αλλο σιτε
πιθανον να ειναι εκει και αυριο για οσους ψηνονται

Περισοοτερα απο τον συναγωνιστη και φιλο μας  , που εχει ποσταρει και κριτικη   :headbang3:

:zfuck:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
ανεβηκε δοκιμαζο ριξε ενα βλεφαρο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
εχθες πηγα φιλε δοκιμαζο.την κριτικη σου την διαβασα πριν λιγο!
αυτο ηθελα να πω..επειδη η κριτικες μας ειναι εντελως αντιθετες..θα δεις οταν ανεβει..μαλλον η γκομενα διαλεγει πελατες..και αυτο ειναι πολυ ασχημο.ενημερωτικα δεν ειμαι ευσωμος..οποτε μπορει να επιβεβαιωνεσαι....διαβασε κ πες μου...την εχω ηδη στειλει θα δουμε ποτε θα ανεβει ..
επισης να πω οτι υπαρχει παρτουζα με 50 το κεφαλι
επίσκεψη Τετάρτη βράδυ Κάρμεν....ακριβώς τα ίδια με dokimazo....απλά ούτε εγώ είμαι εύσωμος και δύο παρά το στα 3,5 ( γιατί αυτό δεν ήταν στα 4 ) τα κατάφερα....50 γυμνό και ισπανικό αλλά μαύρο στην Κάρμεν και από εμένα

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
jo αυτη με ενα σεμιναριο δικο σου θα γινει σαινι....το χει το καραμπαλικινγκ....τις δουλευει καλα τις μπαλες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
jo αυτη με ενα σεμιναριο δικο σου θα γινει σαινι....το χει το καραμπαλικινγκ....τις δουλευει καλα τις μπαλες

Κατι θα κανω αν το χει , μη παει χαμενο το ταλεντο  :cheesy:
www.imagerous.com/] [/URL]

Εμφανισιακα σε σχεση με την Τζεσυ ας πουμε που την βαζετε ? :think:

.επειδη η κριτικες μας ειναι εντελως αντιθετες..θα δεις οταν ανεβει..μαλλον η γκομενα διαλεγει πελατες..
Δικο της προβλημα , εμεις μια δοκιμη λεμε να κανουμε αν μας ξαναθελει ας το δειξει  ;)
Απ οτι καταλαβαινω δε το χει και πολυ το πουτανιλικι , γιαυτο και ειναι μια ζεστη μια κρυο
Τεςπα , καθε γνωμη δεκτη και σεβαστη
Την ειδα την κριτκη , ωραια  :rockon: και του δοκιμαζω ωραια  :rockon: ας ειναι < αντιθετες >
τις πληροφοριες μου τις πηρα , τωρα το πως θα περασω αν παω ειναι ΚΑΙ θεμα τυχης

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κατα τ αλλα ας παιξουμε ενα προπου

ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ
Κωλετη Αγαπη
Μαντζαρου Αντζελα ή Σαρα Σαμπρινα απο λουξ
Λα φαμ Μαρια
Τσιρκο Αντρε
Ερημητη Ναντια
Ουρανου ?????
σααλ ευα
κατεχακη Λαουρα-Λανα

Αντε kotsaras1979 ριξε την γυρα σου και ελα να μας πεις ποσα πετυχα

Εχει κανεις αποτελεσματα ? προπου ?  :think:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
jo  κοιτα η τζεσυ ειναι πιο ωραια για μενα..αν και μου αρεσουν οι ξανθιες....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
johnsimp οκ  ;)

=========================
Σαμπρινα - λουξ

Λαουρα -Λανα

Βρισκετε ομοιοτητες στους δυο σωματοτυπους ?  :think:

=======================================================]

&
Μινι αναφορα

Ερημητη η Σιμονα (ιμιτασιον)
Κωλετη η Νικολ
Τσιρκο η Λαουρα η πιπινα ( dokimaze και μη ερευνα )
Βιλα μαλλον η Κριστιν
Λα φαμ Βανεσσα
Μαντζαρου Νατασσα

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Αναφορα για 26/2 στις 23_30
Προμηθεως 25 Μια μελαχροινη βυζαρου (τεραστια βυζια ομως,αγελαδινα οπως της Εμμανουελας απο τσιρκο) καβλιαρα προστυχοφατσα.Ζουμπουρλουδικη και γενικα καβλωτικη παρουσια.Χριστινα το ονομα της
Τανταλου 14 Η εντυπωσιακη Μαριαννα,παλια γνωριμη απο το Σαπφους 8 (ανορθογραφο).Τι σωματαρα ειναι αυτη Θεε μου-μοντελισιο σωμα με οσο πρεπει φουσκωματα.Κατι σαν της Μερτσυς αλλα πιο σφικτο-σφριγηλο.Παθαμε την πλακα μας.Πλεον εγινε μελαχροινη.Μια φορα που την πηρα ηταν καλουτσικη θα ελεγα.
Τανταλου 8 Η Αννιτα.Ψηλη,ξανθια,πιπινακι.Παρατηρησα πλαδαροτητα αρκετη στην κοιλια.Αρχισε να χαλαει σωματικα
Γωνιακο Η δεν ξερω πως την λενε ενα κοντοπουτανο προστυχο,με μπουκλωτο μαλλι,καλο σωμα,η οποια εξω στο σαλονι κανει διαφορα προστυχα προκειμενου να περασεις μεσα.Ειναι η Αλεξαντρα ή η Ντεσσυ αυτη;Παντα τις μπερδευω
Σαπφους 7 Η τσεχα Ιονελα.Αυτη τη φορα βγηκε χωρις τις λευκες της μποτες,οποτε ειδαμε την ζουμερη και αφρατη κωλαρα της.Παντα βγαινει με κεφι και ναζι στο σαλονι,κανει κι ενα μινι σοου.
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη και ακουραστη Ηρα.Επισης εκπληκτικο σωμα,απο οποια γωνια κι αν το δεις.
Προμηθεως 11 Η Τζοαννα.Σημερα ηταν παλι ξεμαλλιασμενο το κοριτσακι.Μικρο βυζακι,αδυνατη,περπαταει λες κι εχει θετικο καμπερ στα ποδια.
Αυτα

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
JO την αναγνωρισα ειναι η ΚΩ.......ΛΑΡΑ :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
johnsimp οκ  ;)

=========================
Σαμπρινα - λουξ

Λαουρα -Λανα

Βρισκετε ομοιοτητες στους δυο σωματοτυπους ?  :think:

=======================================================]
Δεν ειναι οι ιδιες αν εννοεις αυτο...τυχαινει να τις εχω δει ζωντανα και τις δυο.Και αυτη η Σαμπρινα ειναι πολυ υψηλων κυβικων.Δουλευε μονιμα πρωινη στο Τανταλου 9 πριν 2,5 χρονια πριν μετακομισει Αλιακμωνος

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:rockon: ωρααια αναφορα

Προμηθεως 11 Η Τζοαννα.Σημερα ηταν παλι ξεμαλλιασμενο το κοριτσακι.Μικρο βυζακι,αδυνατη,περπαταει λες κι εχει θετικο καμπερ στα ποδια.

:2funny: :2funny: :2funny:

JO την αναγνωρισα ειναι η ΚΩ.......ΛΑΡΑ :2funny: :2funny:
:tooth:

Δεν ειναι οι ιδιες αν εννοεις αυτο...
Οχι δεν λεω οτι ειναι ενα προσωπο., δυο ειναι αλλα νταρντανοφερνουν και οι δυο λιγο στα ματια μου ( απο τις φωτο )
θα μπορουσαν να ηταν αδερφες  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Οχι δεν λεω οτι ειναι ενα προσωπο., δυο ειναι αλλα νταρντανοφερνουν και οι δυο λιγο στα ματια μου ( απο τις φωτο )
θα μπορουσαν να ηταν αδερφες  :grin:
με τη Λαρα δεν ξερω...αλλα με τη αλλη Σαμπρινα απο ΛαΦαμ τις μπερδευεις ανετα.
ολοϊδιο αρχοντονταρντανομουνικο στυλ

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να ειναι το ιδιο πρωσοπο .γιατι η φωτο στο τζακουζι ειναι ιδια