Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (8 μέλη και 49 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και συ βλαξ τσατσοφιλε GL  Ειδες που μου την ειπες προχθες που ρωτουσα ονομα στην λαζο τσατσα ?
και μαλακια ονομα ειπε (ελιζα) αλλα και η γκομενα δεν ηταν καινουρια αλλα γνωστη  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

οποτε τζαμπα θα πηγαινε καποιος  :idiot:
το ιδιο λεω και τωρα.....μην ξεκιναμε το πορνορεπορταζ με ονοματολογια απο το τηλεφωνο...δεν βγαζει πουθενα αμα δεν δεις και δεν ξερεις.....το τηλεφωνο εχει ρολο μονο αναγνωριστικο εν οψει μεγαλης τσαρκας και για να σχηματισεις μια αδρη εικονα του πως θα κινηθεις και που θα χτυπησεις.....

πχ εμενα μου λεει η τσατσα ελα ειναι η εφη....παω ειναι η ντινα.....ενα ακυρο....
πχ εμενα μου λεει η τσατσα ελα ειναι η εμαννουελα ή η μαρια η τσεχα....ποια εμανουελα ομως και ποια μαρια;τρεις εμανουελες ειχαμε,δυο μαριες που ηταν τσεχες...βγαλε ακρη....
πχ σου λεει καινουρια....τι σημαινει καινουρια;καινουρια στο μαγαζι;καινουρια γενικως;καινουρια γιατι η τσατσα ειναι ασχετη στην πιατσα και δεν την ξερει;καινουρια γιατι θελει να σε παραπλανησει να πας να δεις;καινουρια βαφτισμενη;

τελικα ποια ηταν η ελιζα;δεν καταλαβα....η εμμανουελα; :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το οτι λενε μαλακιες οι τσατσαδες δε παει να πει οτι θα μας αποτρεψει να ρωταμε ,
θα ρωταμε και θα τις κραζουμε μετα  :tickedoff:

Η Ελιζα ειναι μαλλον η εμμανουελα που η ηλιθια η λαζο εβγαλε το ονομα απ το μουνι της το σαφρακιασμενο
τεςπα  , γαμησε τες πρωτοχρονιατικα

Λετσ ντανς  :dancing:

Επισκέπτης
Νέα πολεμική επιχείρηση σήμερα στην κρυωμένη κ βαριεστημένη Λίνα/Μάρτα/Μάρθα, την κοντή πετίτ καβλοραπανορουμάνα η οποία πλέον το τρώει το σαλάμι στο Φρίξου 14. Φοιτητικό εισητήριο των 30Ε χωρίς ιδρώτα αλλά μειωμένη πάρα πολύ απόδοση από την κοπελίτσα. Άντε λίγο να συμμαζευτούμε τώρα γιατί γαμιέται το θέμα με τα λεφτά.
Σε σχετική έρευνα αγοράς σημειώνω 2 καινούργιες αφίξεις στον πρωινό αστερισμό σε 2 από τα 3 τρίδυμα (Προμ 11, Σαπφούς 7). Ρωξάνα βουλγάρα ψιλοbusty κοντή, καστανή με καρέ περίπου μαλλάκι με φαινομενικά μετά του στηθόδεσμου πολύ καλού στήθους γύρω στα 30 και μια ξανθιά tanned πολωνέζα με ωραία φάτσα φαινομενικά εντυπωσιακά βυζιά μετά του στηθόδεσμου πάλι, ωραίο κώλο αλλά νομίζω βαριεστημένης διάθεσης και εδώ έγινε ένας απίστευτος ελιγμός από μέρους μου. Πάω να μπω την βλέπω στο σαλονάκι μέσα να κάθεται καθώς περνάω προς το τελευταίο δωμάτιο και πάω να πληρώσω, βλέπω κάτι τρομερές κρεατοδίπλες στην κοιλιά της ενώ καθόταν, ξενερώνω τη ζωή μου κ εφαρμόζω ελιγμό διαφυγής! Abort abort!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Νέα πολεμική επιχείρηση σήμερα στην κρυωμένη κ βαριεστημένη Λίνα/Μάρτα/Μάρθα, την κοντή πετίτ καβλοραπανορουμάνα η οποία πλέον το τρώει το σαλάμι στο Φρίξου 14. Φοιτητικό εισητήριο των 30Ε χωρίς ιδρώτα αλλά μειωμένη πάρα πολύ απόδοση από την κοπελίτσα. Άντε λίγο να συμμαζευτούμε τώρα γιατί γαμιέται το θέμα με τα λεφτά.
Σε σχετική έρευνα αγοράς σημειώνω 2 καινούργιες αφίξεις στον πρωινό αστερισμό σε 2 από τα 3 τρίδυμα (Προμ 11, Σαπφούς 7). Ρωξάνα βουλγάρα ψιλοbusty κοντή, καστανή με καρέ περίπου μαλλάκι με φαινομενικά μετά του στηθόδεσμου πολύ καλού στήθους γύρω στα 30 και μια ξανθιά tanned πολωνέζα με ωραία φάτσα φαινομενικά εντυπωσιακά βυζιά μετά του στηθόδεσμου πάλι, ωραίο κώλο αλλά νομίζω βαριεστημένης διάθεσης και εδώ έγινε ένας απίστευτος ελιγμός από μέρους μου. Πάω να μπω την βλέπω στο σαλονάκι μέσα να κάθεται καθώς περνάω προς το τελευταίο δωμάτιο και πάω να πληρώσω, βλέπω κάτι τρομερές κρεατοδίπλες στην κοιλιά της ενώ καθόταν, ξενερώνω τη ζωή μου κ εφαρμόζω ελιγμό διαφυγής! Abort abort!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως το καυλοκοντορουμανο η μαρτα εχει και γαμω το βυζακι.. :tits:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΝΑΣ .......  :rockon: :rockon: :rockon: μπορει να ταν κομοδινακι μπορει να ηταν μετριας υπηρεσιες αλλα εκεινη την κωλαρα με την μερσενταρα πανω δεν την χορτασα οσο ηθελα  :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΝΑΣ .......  :rockon: :rockon: :rockon: μπορει να ταν κομοδινακι μπορει να ηταν μετριας υπηρεσιες αλλα εκεινη την κωλαρα με την μερσενταρα πανω δεν την χορτασα οσο ηθελα  :rockon: :rockon:
σταματα ρε....θα γυρισει παλι....που θα παει; :grin:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ηπιαμε για τα χριστουγεννα για τον ετος θα πιουμε για τους βασιληδες τωρα μια ακομα δικαιολογια θα πιω και για τον χαμο της ΛΟΥΝΑΣ αποψε το νεο ετος

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
σταματα ρε....θα γυρισει παλι....που θα παει; :grin:

μπορει να χτισε μια ωραια βιλα με πισινα στο μπουρτζοχωρι της στην ρουμανια και να παντρευτει και τον μεγαλο τσελιγκα του χωριου η μαλακια ειναι οτι κ γω δικαιουμαι ενα δωματιακι απο αυτη την βιλα ε τι διαολο τοσες καταθεσεις τις εκανα  :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μήπως πέρασε κανείς σήμερα το απόγευμα από κωλλέτη. :huh: :huh:

Ήταν ένα καλό τεμάχιο δεν πέρασα, γιατί είπα μην είναι κανένα κομοδίνο. ;)

Άς μιλήσει κάποιος που μπήκε μέσα.

Στην αναμονή που ήμουν ρώτησα τον συναθλητή αν ήταν καλή, ναι μου είπε αλλά με το ζόρι. :( :(

Επισκέπτης

Στην αναμονή που ήμουν ρώτησα τον συναθλητή αν ήταν καλή, ναι μου είπε αλλά με το ζόρι. :( :(

Εγώ, ανάμεικτα συναισθήματα. Καστανή με μαρκί μαλλί καλό κορμί γενικά και καλό πρόσωπο αλλά έβγαζε ένα περίεργο αυτοκρατορικό τουπέ κ με χάλασε αυτό, στάνταρ μέσα θα είναι για το πούτσο. Σωματικά πρέπει να είναι μέτρια σε ύψος με λίγο ενισχυμένο κώλο, βυζί δεν μπορούσα να καταλάβω, μέτριο-μικρό μάλλον.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

παντως εγω που περασα απο εξω, ο φυλακας καθοταν και ειχε μια μεγαλη σακουλα απο τα τζαμπο στο τραπεζι πανω...πρεπει να πηρε δωρακι ο κουφαλας!!  :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Πράγματι κολάρα της είναι όλα τα λεφτά. Την είχα τιμησει δις. :knockinb:

Το σήμα αν θυμάσαι είναι μπασταρδέ, συνδιασμός μινι κούπερ με μερσεντες. ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγώ, ανάμεικτα συναισθήματα. Καστανή με μαρκί μαλλί καλό κορμί γενικά και καλό πρόσωπο αλλά έβγαζε ένα περίεργο αυτοκρατορικό τουπέ κ με χάλασε αυτό, στάνταρ μέσα θα είναι για το πούτσο. Σωματικά πρέπει να είναι μέτρια σε ύψος με λίγο ενισχυμένο κώλο, βυζί δεν μπορούσα να καταλάβω, μέτριο-μικρό μάλλον.

Και εγώ για κομοδίνο την βλέπω, αλλά ξέρεις είναι μόνο διαίσθηση, αν δεν πληρώσεις δεν θα μάθεις ποτέ. :grin: :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Νέα πολεμική επιχείρηση σήμερα στην κρυωμένη κ βαριεστημένη Λίνα/Μάρτα/Μάρθα,
Αυτη ηταν ? Δεν την γνωρισα ρε .. στο Λουξ  παραλιγο να ορμησω , σημερα ουτε με συγκινησε ...

oso_nixtonei

Σε συμπωνω αδερφε , νοιθω τυψεις που στο ειπα  :-
Δεν ειπε κανεις οτι εκανε σπιτι στην Ρουμανι ομως , μπορει να μενει εδω , και επιδη δεν το κοβει η πουτανα και συντομα θα θελει να παρει κοτερο
θα ξανασκασει μυτη , πανε Λα φαμ ριξε κανα δυο πουτσους καμια αλλη , παρε και καρτα μελους και ρωτα την τσατσα  ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
www.imagerous.com/viewer.php?file=21935550391993889186.png] [/URL]

[size=20pt]Οι τρεις πουτανοφυλακες [/size] :rockon: :rockon: :rockon:

]
URL]]

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
www.imagerous.com/viewer.php?file=21935550391993889186.png] [/URL]

[size=20pt]Οι τρεις πουτανοφυλακες [/size] :rockon: :rockon: :rockon:

]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/98617253476130413022.png[/img[/URL]]
[/quote]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom