jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
δεν ειδα αναφορα πουθενα ουτε κριτικη θα μου ηταν χρησιμη ,εχθες το απογευμα
τελικα πηγα
δεν ειδα αναφορα πουθενα ουτε κριτικη θα μου ηταν χρησιμη ,εχθες το απογευμα
το ιδιο λεω και τωρα.....μην ξεκιναμε το πορνορεπορταζ με ονοματολογια απο το τηλεφωνο...δεν βγαζει πουθενα αμα δεν δεις και δεν ξερεις.....το τηλεφωνο εχει ρολο μονο αναγνωριστικο εν οψει μεγαλης τσαρκας και για να σχηματισεις μια αδρη εικονα του πως θα κινηθεις και που θα χτυπησεις.....Και συ βλαξ τσατσοφιλε GL Ειδες που μου την ειπες προχθες που ρωτουσα ονομα στην λαζο τσατσα ?
και μαλακια ονομα ειπε (ελιζα) αλλα και η γκομενα δεν ηταν καινουρια αλλα γνωστη
οποτε τζαμπα θα πηγαινε καποιος
εχθες το απογευμα
Νέα πολεμική επιχείρηση σήμερα στην κρυωμένη κ βαριεστημένη Λίνα/Μάρτα/Μάρθα, την κοντή πετίτ καβλοραπανορουμάνα η οποία πλέον το τρώει το σαλάμι στο Φρίξου 14. Φοιτητικό εισητήριο των 30Ε χωρίς ιδρώτα αλλά μειωμένη πάρα πολύ απόδοση από την κοπελίτσα. Άντε λίγο να συμμαζευτούμε τώρα γιατί γαμιέται το θέμα με τα λεφτά.
Σε σχετική έρευνα αγοράς σημειώνω 2 καινούργιες αφίξεις στον πρωινό αστερισμό σε 2 από τα 3 τρίδυμα (Προμ 11, Σαπφούς 7). Ρωξάνα βουλγάρα ψιλοbusty κοντή, καστανή με καρέ περίπου μαλλάκι με φαινομενικά μετά του στηθόδεσμου πολύ καλού στήθους γύρω στα 30 και μια ξανθιά tanned πολωνέζα με ωραία φάτσα φαινομενικά εντυπωσιακά βυζιά μετά του στηθόδεσμου πάλι, ωραίο κώλο αλλά νομίζω βαριεστημένης διάθεσης και εδώ έγινε ένας απίστευτος ελιγμός από μέρους μου. Πάω να μπω την βλέπω στο σαλονάκι μέσα να κάθεται καθώς περνάω προς το τελευταίο δωμάτιο και πάω να πληρώσω, βλέπω κάτι τρομερές κρεατοδίπλες στην κοιλιά της ενώ καθόταν, ξενερώνω τη ζωή μου κ εφαρμόζω ελιγμό διαφυγής! Abort abort!
σταματα ρε....θα γυρισει παλι....που θα παει;ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΝΑΣ ....... μπορει να ταν κομοδινακι μπορει να ηταν μετριας υπηρεσιες αλλα εκεινη την κωλαρα με την μερσενταρα πανω δεν την χορτασα οσο ηθελα
Παντως το καυλοκοντορουμανο η μαρτα εχει και γαμω το βυζακι..
σταματα ρε....θα γυρισει παλι....που θα παει;
Μήπως πέρασε κανείς σήμερα το απόγευμα από κωλλέτη.
Ήταν ένα καλό τεμάχιο δεν πέρασα, γιατί είπα μην είναι κανένα κομοδίνο. ;)
Άς μιλήσει κάποιος που μπήκε μέσα.
Στην αναμονή που ήμουν ρώτησα τον συναθλητή αν ήταν καλή, ναι μου είπε αλλά με το ζόρι.
Μήπως πέρασε κανείς σήμερα το απόγευμα από κωλλέτη.
Ήταν ένα καλό τεμάχιο δεν πέρασα, γιατί είπα μην είναι κανένα κομοδίνο. ;)
Άς μιλήσει κάποιος που μπήκε μέσα.
Στην αναμονή που ήμουν ρώτησα τον συναθλητή αν ήταν καλή, ναι μου είπε αλλά με το ζόρι.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΥΝΑΣ ....... μπορει να ταν κομοδινακι μπορει να ηταν μετριας υπηρεσιες αλλα εκεινη την κωλαρα με την μερσενταρα πανω δεν την χορτασα οσο ηθελα
Εγώ, ανάμεικτα συναισθήματα. Καστανή με μαρκί μαλλί καλό κορμί γενικά και καλό πρόσωπο αλλά έβγαζε ένα περίεργο αυτοκρατορικό τουπέ κ με χάλασε αυτό, στάνταρ μέσα θα είναι για το πούτσο. Σωματικά πρέπει να είναι μέτρια σε ύψος με λίγο ενισχυμένο κώλο, βυζί δεν μπορούσα να καταλάβω, μέτριο-μικρό μάλλον.
Αυτη ηταν ? Δεν την γνωρισα ρε .. στο Λουξ παραλιγο να ορμησω , σημερα ουτε με συγκινησε ...Νέα πολεμική επιχείρηση σήμερα στην κρυωμένη κ βαριεστημένη Λίνα/Μάρτα/Μάρθα,
Και εγώ για κομοδίνο την βλέπω, αλλά ξέρεις είναι μόνο διαίσθηση, αν δεν πληρώσεις δεν θα μάθεις ποτέ.
www.imagerous.com/viewer.php?file=21935550391993889186.png] [/URL]
[size=20pt]Οι τρεις πουτανοφυλακες [/size]
]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/98617253476130413022.png[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: