Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απόσπασμα από την κριτική του karaman.

[shadow=red,left][shadow=red,left]Με το που μπηκε μεσα η Εμμανουελα με ξαφνιασε κυριολεκτικα.!!! Μου εκανε κατι το οποιο ΕΓΩ κανω στις πουτανες και οχι αυτες σε εμενα...μου την επεσε στα ορθια.!! Εβγαλε το σουτιεν αποκαλυπτοντας τις απιστευτα μεγαλες βυζαρες της τριβοντας τες μου απο πανω εως κατω, μετα μου γυρησε πλατη χορευοντας πανω στον πουτσο μου.!!! Εμεινα με ανοιχτο το στομα.! [/shadow] [/shadow]

Και να φανταστείς ότι πέρασα για μια περιέργεια και μόνο και αποχώρησα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Απόσπασμα από την κριτική του karaman.

[shadow=red,left][shadow=red,left]Με το που μπηκε μεσα η Εμμανουελα με ξαφνιασε κυριολεκτικα.!!! Μου εκανε κατι το οποιο ΕΓΩ κανω στις πουτανες και οχι αυτες σε εμενα...μου την επεσε στα ορθια.!! Εβγαλε το σουτιεν αποκαλυπτοντας τις απιστευτα μεγαλες βυζαρες της τριβοντας τες μου απο πανω εως κατω, μετα μου γυρησε πλατη χορευοντας πανω στον πουτσο μου.!!! Εμεινα με ανοιχτο το στομα.! [/shadow] [/shadow]

Και να φανταστείς ότι πέρασα για μια περιέργεια και μόνο και αποχώρησα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

θα εχει την ευκαιρια σου...απο οτι μου ειπε θα μηνει Σαλονικα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Συναθλητες σας σε χερετω, θα τα πουμε του χρονου...καλη χρονια να εχουμε να μας μπει καλα μονο ο χρονος και οχι τιποτα αλλο.!! :2funny:

Το 2011 να μας φερει περησοτερη μα περησοτερη ΥΓΕΙΑ σε ολους μας...ολα τα αλλα ειναι δευτερα...

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εφοσον σταματησε γιατι δε βγαζουν τις φωτο απο το γνωστο site? (για τη Λουνα λεω) ισως να ξαναγυρισει συντομα.....καλη χρονια!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
παιδες ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες για τετοια ωρα????

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εφοσον σταματησε γιατι δε βγαζουν τις φωτο απο το γνωστο site? (για τη Λουνα λεω) ισως να ξαναγυρισει συντομα.....καλη χρονια!

Εδω η Χριστινα η Πολωνεζα εχει κανα 6μηνο που εφυγε και ακομα την εχουνε μοστρα...το συγγεκριμενο σαιτ περα των φωτογραφιων δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο στο προγραμμα γιατι δεν υπαρχει ενδιαφερον απο τα μαγαζια...

Και επισημα...
[size=20pt]
Καλη Χρονια Καυλιαρηδες.!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: Υγεια σε ολους σας.!!!
[/size]

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
παιδια καμια ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ καλη επιλογη για απογευμα βαρδαρη? Η τζοαννα βραδυνη βαρδια πιανει ξανα βαρδαρη? ΑΑΑ και η "ραμστειν χειλ χιτλερ ριχα ινε μπιτε στην μουναν μειν" ποτε γυρναει απο αδεια ?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χρονια πολλα σε ολους με υγεια σε εσας κ στους δικους σας ανθρωπους
καλες καταθεσεις να εχουμε μεσα στο 2011....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

δεν φερνει λιγο σε αντριαννα απο φριξου 14?

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!  Γνωρίζει κανείς εάν και που τραγουδάει η Καρίνα από το άλλο σαιτ? Εντυπώσεις?  Κάποια άλλη επιλογή για σήμερα το βράδυ σε μοντελάκι-πιπινάκι με 30ευρω?

mitsos10

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Καλη χρονια σε ολους.
Dokimazo καλη χρονια και κουραγιο.
Το ξερω πως δεν μπορεις να απντησεις αλλα να ξερεις οτι ειμαστε κοντα.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά εύχομαι και εγώ παιδιά με πολλά καλά γαμήσια ευτυχία και υγεία.
Έκανα κατάθεση πριν από λίγο στην Εμμανουέλα στο Villa. Έγραψα και κριτική. Ικανοποιημένος έμεινα καλή συμμετοχή η κοπέλα. Ρίχνω και λίγο κράξιμο για κάποια πράγματα που με ενόχλησαν. Ελπίζω να τα διαβάζουν και να τα διορθώσουν γιατί είναι καλό μαγαζί και είναι κρίμα να σε χαλάν κάποια πράγματα την διάθεση.
Να πω επίσης ότι το Φρίξου 14 ήταν κλειστό. Τσάρκα δεν έκανα γιατί πήγα καρφί για Εμμανουέλα... Με καύλωσαν οι ζωγραφιές του Τζό :P

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Να ευχηθω και εγω στον Dokimazo ταχεια αναρρωση ο,τι και αν εχει παρολο που δεν τον γνωριζω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χρόνια πολλά εύχομαι και εγώ παιδιά με πολλά καλά γαμήσια ευτυχία και υγεία.
Έκανα κατάθεση πριν από λίγο στην Εμμανουέλα στο Villa. Έγραψα και κριτική. Ικανοποιημένος έμεινα καλή συμμετοχή η κοπέλα. Ρίχνω και λίγο κράξιμο για κάποια πράγματα που με ενόχλησαν. Ελπίζω να τα διαβάζουν και να τα διορθώσουν γιατί είναι καλό μαγαζί και είναι κρίμα να σε χαλάν κάποια πράγματα την διάθεση.
Να πω επίσης ότι το Φρίξου 14 ήταν κλειστό. Τσάρκα δεν έκανα γιατί πήγα καρφί για Εμμανουέλα... Με καύλωσαν οι ζωγραφιές του Τζό :P

Καλα κανεις και κραζεις  αρα ειχα δικιο που ειδα αστραπη προχθες . μαιστα .... δεν ειχαμε τετοια κρουσματα στην βιλλα .. Ενδιαφερων
ποια τσατσα ηταν ?  :think:

Ο Dokimazo τι επαθε ρε παιδια ? τι εχασα ?  :think:

Ο Κικας φανηκε ?  :think:

Καλη χρονια εχουμε πει σε 20 θεματα ... ας πουμε και εδω
Καλη Χρονια  :rockon: :rockon: :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Απόσπασμα από την κριτική του spacelordmf :

Η επίσκεψη έγινε κατά τις 18:00 δηλαδή στα τελειώματα της βάρδιας της και στο studio να έχει αρκετό κόσμο. 3 δωμάτια γεμάτα και 4 άτομα περιμέναμε να δούμε την κοπέλα.

Α ρε jo και karaman με τις κριτικές σας σε λίγο θα τους βάζουν στη σειρά έως έξω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά από αναμονή μισής ώρας έρχεται το μωρό και μπαίνουμε να κάνουμε ντουζάκι

Άντε να πάρω σειρά ο έρμος που ζήλεψα και θέλω να πάρω και εγώ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα δεν μου έπαιξε τα φώτα τζο αλλά δυνάμωσε την μουσική. Έγραψα φώτα στην κριτική γιατί αναφέρθηκες και εσύ σε αυτό, Το θέμα είναι ότι η κοπέλα δεν μάσησε και μπράβο της. Μια ξανθιά ήταν σήμερα στην υπηρεσία.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Με μια Ελια καπου στο στομα ?  :think:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Sorry ρε φίλε αλλά δεν παρατηρώ τα τεχνικά χαρακτηρίστηκα των τσατσάδων...για τα μωρά πάω :cheesy:
Ξανθιά κοντή σπαστά Ελληνικά. Δεν θυμάμαι για Ελίες :)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΟΚ
Μαλλον η ιδια ηταν που ηταν και σε μενα ... μαιστα...
Για τα φωτα και την μουσικη καλα εκανες και το ανεφερες , αλλα καυτερα να ελεγες μουσικη , τεςπα το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ παμε καλα
Σε ποιο δωμτατιο πηγες ?  :think:

Game Over .. με τις κριτκες πραγματο διαφημηση τους κανουμε ...
τεςπα , χαλαλι της κοπελας γιατι το μαγαζι αρχησε να χαλαει  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom