You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
Veros
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Μετά από πολύ καιρό απουσίας είπα να κάνω μια κατάθεση σήμερα, είχα άλλες προτεραιότητες – Σίμωνα- αλλά διαβάζοντας αυτά που υφαθήκανε χτες επισκέφτηκα την Εμμανουέλλα πραγματικά την ώρα που πήγα είχε πολύ κόσμο το 50% αυτών που βλέπαμε την Εμμανουέλλα μπαίναμε όπως και εγώ.
Ένα πράγμα όπως θα πω όπως είπε και κάποιος στην τελευταία κριτική που μόλις διάβασα, η κοπέλα την ιδρώνει αλλά και την σκίζει την φανέλα. Πραγματική εργάτρια. Έβγαλε και το τελευταίο ευρώ που έδωσα. Χαίρομαι που εμπιστεύτηκα για άλλη μια φορά τις αναφορές που διαβάζω εδώ μέσα όπως κάνω πάντα αλώστε και μετά επισκέπτομαι τα σπίτια γιατί δεν με παίρνει για βόλτες και ψάξιμο. Μακάρι να μπορούσα να συνεισφέρω και εγώ αλλά ως ΄΄κρεμασμένος ΄΄ δεν είναι εφικτό, πάντα ότι διάβασα εδώ μέσα αντεπεξήλθε στις προσδοκίες μου, συνεχίστε την καλή δουλεία.
Σειρά τώρα έχει η Σίμωνα.
Καλή χρόνια.
Ένα πράγμα όπως θα πω όπως είπε και κάποιος στην τελευταία κριτική που μόλις διάβασα, η κοπέλα την ιδρώνει αλλά και την σκίζει την φανέλα. Πραγματική εργάτρια. Έβγαλε και το τελευταίο ευρώ που έδωσα. Χαίρομαι που εμπιστεύτηκα για άλλη μια φορά τις αναφορές που διαβάζω εδώ μέσα όπως κάνω πάντα αλώστε και μετά επισκέπτομαι τα σπίτια γιατί δεν με παίρνει για βόλτες και ψάξιμο. Μακάρι να μπορούσα να συνεισφέρω και εγώ αλλά ως ΄΄κρεμασμένος ΄΄ δεν είναι εφικτό, πάντα ότι διάβασα εδώ μέσα αντεπεξήλθε στις προσδοκίες μου, συνεχίστε την καλή δουλεία.
Σειρά τώρα έχει η Σίμωνα.
Καλή χρόνια.
με την σειρα μου ευχομαι κ εγω χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απο ολα.ελπιζω ο νεος χρονος να φερει βυζαρουδες που ειναι κ το αντικειμενο που αγαπαω.
απο πρωινες βαρδιες που αξιζουν τι παιζει?σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.
βασικα ψηνομαι για νικολ απο σααλ αλλα δεν ξερω αν δουλευςι κ πρωινα.
σας φιλω!!!!
απο πρωινες βαρδιες που αξιζουν τι παιζει?σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.
βασικα ψηνομαι για νικολ απο σααλ αλλα δεν ξερω αν δουλευςι κ πρωινα.
σας φιλω!!!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 11.585
Απόσπασμα από την κριτική του spacelordmf :
Η επίσκεψη έγινε κατά τις 18:00 δηλαδή στα τελειώματα της βάρδιας της και στο studio να έχει αρκετό κόσμο. 3 δωμάτια γεμάτα και 4 άτομα περιμέναμε να δούμε την κοπέλα.
Α ρε jo και karaman με τις κριτικές σας σε λίγο θα τους βάζουν στη σειρά έως έξω.
Μετά από αναμονή μισής ώρας έρχεται το μωρό και μπαίνουμε να κάνουμε ντουζάκι
Άντε να πάρω σειρά ο έρμος που ζήλεψα και θέλω να πάρω και εγώ.
Αυτο ειναι...οταν πηγα εγω που ειδα και ισως και ο τζο πιο νωρις την παραμονη, πεζανε ταβλι με την τσατσα στο κουζινακι ουτε μυγες δεν ειχανε να βαρεσουνε, και να η Δηναμη του σαιτ.!! Χτες δεν εκλεινε ποδι η καυλιαρα.!
Λιγο σεβασμος απο τις τσατσαδες δεν βλαπτει, και κυριως ο σεβασμος ειναι ΤΖΑΜΠΑ.!! ιδιως απο αυτην την τσιγγανα...νωμιζουν οτι τα λεφτα ειναι στραγαλια???
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Αυτο ειναι...οταν πηγα εγω που ειδα και ισως και ο τζο πιο νωρις την παραμονη, πεζανε ταβλι με την τσατσα στο κουζινακι ουτε μυγες δεν ειχανε να βαρεσουνε, και να η Δηναμη του σαιτ.!! Χτες δεν εκλεινε ποδι η καυλιαρα.!
Λιγο σεβασμος απο τις τσατσαδες δεν βλαπτει, και κυριως ο σεβασμος ειναι ΤΖΑΜΠΑ.!! ιδιως απο αυτην την τσιγγανα...νωμιζουν οτι τα λεφτα ειναι στραγαλια???
Πραγματικά το site έδειξε τη δύναμή του. Την συγκεκριμένη εγώ την έιχα δει και στο Ρούλια Κώττα, αλλά λόγω του ότι δεν με έκανε κλίκ, και λόγω του ότι υπήρχε ερημιά πλήρης στο ίδρυμα άρχισα να κάνω παζάρια για 30 ευρώ και τέτοια.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πραγματικά το site έδειξε τη δύναμή του.
Το σιτε ειμαστε εμεις , οσο περισσοτεροι τοσο ποιο δυνατοι
(Για τις κριτικες λεω που δεν γραφονται πολλες φορες )
Επισης την Δυναμαη της την εδειξε και η Εμανουελλα , γιατι αυτη τις εγραψε τις κριτικες τηξς , εμεις τις δημοσιευσαμε ;)
αν ηταν για την Βιλα δε θα την εγραφα εφω , αυτο το κολπακι το καιν ουριο μετα φωτα και τις μουσικες δε μαρεσε καθουλου
Ευτηχος οι κριτικες ακολουθουν την κοπελα , οποτε χαλαλι της :-*
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Αν και στο αλλο σιτε δινει Αντριαννα βραδυ , πριν λιγο ηταν εκει απ οτι μου ειπε φιλος που τηλεφωνησε
Τωρα εμμανουελλα πηγε βραδυ ? κρεμασε τα βρακια της ? ... θα δειξει , απο τριτη ερχετε η Τζεσυ και η Χριστινα οποτε εμανουελλα ισως τελος απο κει
[size=20pt]Εχω Ρωτησει 5 φορες .. Ο domimazo .. Επαθε κατι ?[/size]
Τωρα εμμανουελλα πηγε βραδυ ? κρεμασε τα βρακια της ? ... θα δειξει , απο τριτη ερχετε η Τζεσυ και η Χριστινα οποτε εμανουελλα ισως τελος απο κει
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 11.585
Το σιτε ειμαστε εμεις , οσο περισσοτεροι τοσο ποιο δυνατοι
(Για τις κριτικες λεω που δεν γραφονται πολλες φορες )
Επισης την Δυναμαη της την εδειξε και η Εμανουελλα , γιατι αυτη τις εγραψε τις κριτικες τηξς , εμεις τις δημοσιευσαμε ;)
αν ηταν για την Βιλα δε θα την εγραφα εφω , αυτο το κολπακι το καιν ουριο μετα φωτα και τις μουσικες δε μαρεσε καθουλου
Ευτηχος οι κριτικες ακολουθουν την κοπελα , οποτε χαλαλι της :-*
+1 για τις κοπελες γινονται οι κριτικες, αν και το φριξου 9 σαν μαγαζι το εχω προτιμισει πολες φορες για την ποικιλια που φερνει ασχετα αν τελευταια εχει υπογραψη συμβαση με Τζεσυ και Αντριανα, τελευταια μου ειναι αντιπαθης σαν χωρος και ο λογος το εχω ξαναπει ειναι η τσατσα...κατι παρομοιο που συνεβενε και στο Α.Γεωργιου 16 με την φαφουτα την τσατσα που τωρα ειναι στο 26ης 52...
Τεσπα...jo.! 24+ ωρες ;)
Ενα ελαφρω τρεμουλο εχω να σου πω την αληθεια λες να ειναι απο την στερηση??? ή επειδη κοιμηθηκα ξεβρακωτος χτες βραδυ????
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 11.585
Αν και στο αλλο σιτε δινει Αντριαννα βραδυ , πριν λιγο ηταν εκει απ οτι μου ειπε φιλος που τηλεφωνησε
Θα εκοψε και αυτος το τσιγαρο.!!
Ο deker θα ξερει λογικα αλλα δεν λεει τιποτα...μπας και τον πεταξε καμια τα ματια ωξω???? και μας την κρυβουν...
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!!διπλη καταθεση την ημερα της πρωτοχρονιας,πρωτη στην μαυρομαλλα προμηθεως 25 και η δευτερη βερονικα!αν και μου διαφευγει τωρα το ονομα της μαυρομαλλας ρουμανας ειναι η δευτερη φορα που την παιρνω και ειναι φοβερο μουνι,σε ολα οκ και χωρις βιασηνες!πηρα απλο προγραμμα στα 30ευρω αλλα κανει τα παντα,αν θυμαμαι καλα δινει κωλο στα 80ευρω.ευχαριστημενος για αλλη μια φορα!δευτερη επισκεψη στη βερονικα η οποια ειχα να την παρω πολυ καιρο και δεν εχει αλλαξει τιποτα,η κοπελα παραμενει κορυφη!αν και γινοταν της πουτανας το καγκελο απο κοσμο,καποια στιγμη ειχε πανω απο 20 στο σαλονι φυσικα οι μισοι για ματι!εχω να πω οτι και αυτη ξεκινουσε στα 30ευρω και πηρα το πιο χαλαρο στα 40ευρω αν και πιστευω οτι δεν υπαρχει διαφορα τι 30 τι 40 το ιδιο θα περνουσα,παλι μαλακια εκανα!!!ωρες επισκεψεων 4.00 με 6.00 το πρωι.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 11.585
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!!διπλη καταθεση την ημερα της πρωτοχρονιας,πρωτη στην μαυρομαλλα προμηθεως 25 και η δευτερη βερονικα!αν και μου διαφευγει τωρα το ονομα της μαυρομαλλας ρουμανας ειναι η δευτερη φορα που την παιρνω και ειναι φοβερο μουνι,σε ολα οκ και χωρις βιασηνες!πηρα απλο προγραμμα στα 30ευρω αλλα κανει τα παντα,αν θυμαμαι καλα δινει κωλο στα 80ευρω.ευχαριστημενος για αλλη μια φορα!δευτερη επισκεψη στη βερονικα η οποια ειχα να την παρω πολυ καιρο και δεν εχει αλλαξει τιποτα,η κοπελα παραμενει κορυφη!αν και γινοταν της πουτανας το καγκελο απο κοσμο,καποια στιγμη ειχε πανω απο 20 στο σαλονι φυσικα οι μισοι για ματι!εχω να πω οτι και αυτη ξεκινουσε στα 30ευρω και πηρα το πιο χαλαρο στα 40ευρω αν και πιστευω οτι δεν υπαρχει διαφορα τι 30 τι 40 το ιδιο θα περνουσα,παλι μαλακια εκανα!!!ωρες επισκεψεων 4.00 με 6.00 το πρωι.
Μηπως λες την Μιραμπελα??
επισεις εχω να καταγγειλω την γαμω τσατσα στην ματζαρου στο μοβ 14 νομιζω,η οποια μου εριξε πορτα χωρις να δω καν την κοπελα γιατι η κοπελα ηταν στο δωματιο,γιατι εχω πιει λεει!!!απο ποτε τα μπουρδελα εχουν αλκοτεστ!γαμιολα τσατσα κακο χρονο να χεις!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Θα εκοψε και αυτος το τσιγαρο.!!
Ο deker θα ξερει λογικα αλλα δεν λεει τιποτα...μπας και τον πεταξε καμια τα ματια ωξω???? και μας την κρυβουν...
Καλα εν ειμαι κρυφο αστο , απλα ειδα που καποις ελεγε < ξερω οτι δε θα το δεις > και μπλα μπλα μπλα
Καραμαν Το τρεμουλο μαλλον απ της Eμανουελλας την πιπα ειναι και γω το ειχα
Μπορει αν ειναι καπιου ειδουν νευρικοτητα , μη το σκευτεσαι , νιωσε περιφανος γιαυτο που αποφασισες να κανεις και πελειωσε το ετσι απλα
Μια βαθια ανασα και ενα ποτηρι νερο σου ειπα βοηθανε αν <σε τραβαει τοσο >
Κανε και ενα αλλο κολπο , ανεβα γρηγορα τις σκαλες σημερα , αυριο , μεθαυριο ... δες την διαφορα και αν ξανακαπνισεις να με χεσεις
εκτος αν εθελοτυφλείς. Αιντε αλλο ς ενας στο κλαμπ
(σκεψου και το τζαμπα γαμισι καθε τελος της εβδομαδας )
Γενικως
Η Αυξημενη κινηση παντως οφειλετε και στο κλεισιμο 3 μαγαζιων ακομη ( Λουξ - Κωττα - 52 )
και στο οτι ακομη ειναι < γιορτες > και ολοι λιγο πολυ το ριχνουμε εξω , απο δευτερα 10 Ιαν προβλεπω υσηχια ...
οχι οχι ενα μιλφακι ειναι!Μηπως λες την Μιραμπελα??
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 11.585
επισεις εχω να καταγγειλω την γαμω τσατσα στην ματζαρου στο μοβ 14 νομιζω,η οποια μου εριξε πορτα χωρις να δω καν την κοπελα γιατι η κοπελα ηταν στο δωματιο,γιατι εχω πιει λεει!!!απο ποτε τα μπουρδελα εχουν αλκοτεστ!γαμιολα τσατσα κακο χρονο να χεις!
Επρεπε να την πεις...δεν πειραζει θα παω αλλου να παρω φουυυυυλ προγραμμα.!!!
Ενα απογευμα πηγαινα για Σαρα και δεν με αφησε να μπω, λεγοντας μου απο εξω οτι ειχε προγραμμα η κοπελα αλλα δεν μου ελεγε ουτε ποια ειναι, φυσικα δεν ξαναγυρησα...
της ειπα,το αφεντικο σου το ξερει οτι διωχνεις πελατες?και κατευθειαν εριξε την ευθυνη στην κοπελα και καλα οτι δεν θελει πιωμενους μετα ξενερωσα την ειπα ενα αντε γαμισου και εφυγαΕπρεπε να την πεις...δεν πειραζει θα παω αλλου να παρω φουυυυυλ προγραμμα.!!!
Ενα απογευμα πηγαινα για Σαρα και δεν με αφησε να μπω, λεγοντας μου απο εξω οτι ειχε προγραμμα η κοπελα αλλα δεν μου ελεγε ουτε ποια ειναι, φυσικα δεν ξαναγυρησα...
Επισκέπτης
Καλή χρονιά.
Χτες το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα ΟΛΟΙ γαμούσαν. Τι στο πούτσο! Όλα τα μπουρδέλα φουλ, τελικά πήδηξα Τζοάννα στα τελειώματα της βάρδιας. Συμμετοχή 20/10, ούτε κούραση ουτέ τίποτα δεν λογάριασε η κοριτσάρα. Besos!
Χτες το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα ΟΛΟΙ γαμούσαν. Τι στο πούτσο! Όλα τα μπουρδέλα φουλ, τελικά πήδηξα Τζοάννα στα τελειώματα της βάρδιας. Συμμετοχή 20/10, ούτε κούραση ουτέ τίποτα δεν λογάριασε η κοριτσάρα. Besos!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις