Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ε πως δεν ειπα για γυρνα κανα 2 σελιδεσ πισω να δεις

ε πως δεν ειπα για γυρνα κανα 2 σελιδεσ πισω να δεις

Φιλε μου βοριε μας ειπες οτι πηγες στην Εμμανουελα μετα απο οταν πηγαμε εμεις στις 31/12, δηλαδη πηγες στις 30/12 και δεν ανεφερες τιποτα οτι πχ πηγες στην Εμμανουελα και η πιπα της ηταν αεροπιπα...παρα μονο οταν βγηκαμε και αρχισαμε και την εκθιαζαμε και να την καλολογαμε τοτε ανεφερες οτι η πιπα της ηταν αεροπιπα...ΕΓΩ ΞΕΡΩ οτι περασα καλα αυτα ειναι τα γουστα μου και γουσταρα με την κοπελα και το ανεφερα, υπηρξαν κοπελες μου δεν μου πανε και το εχω πει και θα το ξαναλεω, βλεπε...Κελυ, Καρμεν, Τζεσυ...αλλα να ξερεις εαν αυριο παω στην Εμμανουελα και δεν με ευχαρηστησει θα βγω να το πω και θα το ποσταρω δεν θα το κρυψω, δεν εχω συμφερον αν το κρυψω εγω πληρωνω...
Τα λογια μου ειναι φιλικα...απο εκει και περα οποιος θελει πιστευει οποιον θελει...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εκεινη την ημερα κατα τις 6¨30 ημουνα και εγω εκει επηρεασμενος απο τις κριτικες των συναγωνιστων. Μετα απο μισαωρη αναμονη λογω προγραμμματος ηρθε η Εμμανουελα.Πολυ καλο σωμα αδυνατη με μαλακο ομως δερμα οχι σφιχτο και βυζι 3αρι πεσμενο. Ιδιο ακριβως σαν της Ντεσυς (στο πρασινο) κατα 1 νουμερο ομως μικροτερο. :pipa1: καλη 2λεπτη (χωρις δοντι).Συμπεριφορα ¨αν και στην αρχη ηταν πολυ καλη μετα το 7λεπτο μου λεει "αντε αγορι μου χυσε περιμενει κοσμος" της απαντησα πως ειχα δωσει 40$ και πως δουλευω σχεδον 10 ωρες για να παρω αυτα τα λεφτα.Μου ειπε πως περιμεναν καποια προγραμματα και πως σε λιγο θα σχολουσε :bigdick:.Τελικα την εστησα στα 4ρα :fuck1: οπου και την εχυσα :cum:.  Το μονο που αξιζε ηταν οταν ανεβηκε απο πανω σαν cowgirl εκει ηταν ολα τα λεφτα. Αλλα γενικα ηταν πολυ βιαστικη(αντε να τελιωνουμε)

Εμενα παντως εχοντας παρει μια φορα Ντεσυ, της Εμμανουελας μου φανηκε μεγαλυτερο και καλυτερο σε σχημα και κρεμασμα, της Ντεσυς ειναι μεγαλο αλλα κρεμαει αχαρα και αν βαλεις στο στομα σου την ρωγα της ειναι σαν να γλυφεις κορα απο ψωμι... :grin:

ΥΓ, τωρα απο νουμερα δεν ξερω ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω ποιο ειναι 2αρι 3αρι και παει λεγοντας για μενα ειναι αυτα που ειναι πλακα, αυτα που γεμιζουν την χουφτα αυτα που ειναι μεσαια, τα μεγαλα και οι βυζαρες.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Εμενα παντως εχοντας παρει μια φορα Ντεσυ, της Εμμανουελας μου φανηκε μεγαλυτερο και καλυτερο σε σχημα και κρεμασμα, της Ντεσυς ειναι μεγαλο αλλα κρεμαει αχαρα και αν βαλεις στο στομα σου την ρωγα της ειναι σαν να γλυφεις κορα απο ψωμι... :grin:

ΥΓ, τωρα απο νουμερα δεν ξερω ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω ποιο ειναι 2αρι 3αρι και παει λεγοντας για μενα ειναι αυτα που ειναι πλακα, αυτα που γεμιζουν την χουφτα αυτα που ειναι μεσαια, τα μεγαλα και οι βυζαρες.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΚ, αν ειναι μεγαλυτερα της Ντεσυς, που παρεπιπτοντως περασα σημερα το βραδυ απ' το πρασινο κ δεν ηταν (ξερει κανεις ποτε δουλευει..;), τοτε ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση..!
Οποτε αν καποιος την εντοπισει ας μας πει που βρισκεται..!
Οσο για τα νουμερα, κι εγω στο περιπου τα λεω.. Κι αλλωστε τα νουμερα ειναι ελληνικη εφευρεση.. Διεθνως λεγονται A, B, C, D cup κτλ.. Απλα να 'χουμε συγκριτικα μια αποψη για το μεγεθος που μιλαμε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χρονια πολλα καρντασια μπουρδελιαρηδες ,καλη χρονια και καλες ενημερωσεις........

α και οταν αφησετε την εμμανουελοφιλολογια,βυζολογια,τσατσολογια ειδοποιηστε με να ξαναμπω..... :grin: :grin: :grin: :priest:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ΟΚ, αν ειναι μεγαλυτερα της Ντεσυς, που παρεπιπτοντως περασα σημερα το βραδυ απ' το πρασινο κ δεν ηταν (ξερει κανεις ποτε δουλευει..;), τοτε ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση..!
Οποτε αν καποιος την εντοπισει ας μας πει που βρισκεται..!
Οσο για τα νουμερα, κι εγω στο περιπου τα λεω.. Κι αλλωστε τα νουμερα ειναι ελληνικη εφευρεση.. Διεθνως λεγονται A, B, C, D cup κτλ.. Απλα να 'χουμε συγκριτικα μια αποψη για το μεγεθος που μιλαμε..

Γεια σου ρε σχοινοβατη!...αν και διαφωνουμε με Νικολ τα βρησκουμε στην Μονικα ετσι???? θα κατεβενα Αθηνα για παρτη της αλλα ειναι σε αδεια η ρουφιανα.!!!  :2funny: :2funny:

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα καρντασια μπουρδελιαρηδες ,καλη χρονια και καλες ενημερωσεις........

α και οταν αφησετε την εμμανουελοφιλολογια,βυζολογια,τσατσολογια ειδοποιηστε με να ξαναμπω..... :grin: :grin: :grin: :priest:

Τα άλλα τα καταλαβαίνω, αλλά αυτό γιατί σε χαλάει εσένα αρχηγέ?  ;)

Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα  :)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Γεια σου ρε σχοινοβατη!...αν και διαφωνουμε με Νικολ τα βρησκουμε στην Μονικα ετσι???? θα κατεβενα Αθηνα για παρτη της αλλα ειναι αδεια η ρουφιανα.!!!  :2funny: :2funny:

Καλα μη συγκρινεις ανομοια πραγματα..! Η Μονικα ειναι ενα γλυκο αγγελουδι κ πανεμορφο, δροσερο κ ζουμερο κοριτσακι κι η Νικολ ειναι μια αρκετα σπασμενη 40αρα προς 50αρα με κυριο οπλο τις τεραστιες βυζαρες της, που μπορει στα νιατα της να 'ταν μια ακετα ομορφη γυναικα..!
Απλα στη βυζοαναβροχια της Θεσ/νικης ξεχωριζει..! Κι εχω δει πολυ χειροτερα μπαζα απ' αυτην..
Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα να κατεβεις για τη Μαντονα παντως..! Απλα δεν ξερω αν θα δουλευει αυτες τις μερες..

Επισκέπτης
Καλα μη συγκρινεις ανομοια πραγματα..! Η Μονικα ειναι ενα γλυκο αγγελουδι κ πανεμορφο, δροσερο κ ζουμερο κοριτσακι κι η Νικολ ειναι μια αρκετα σπασμενη 40αρα προς 50αρα με κυριο οπλο τις τεραστιες βυζαρες της, που μπορει στα νιατα της να 'ταν μια ακετα ομορφη γυναικα..!
Απλα στη βυζοαναβροχια της Θεσ/νικης ξεχωριζει..! Κι εχω δει πολυ χειροτερα μπαζα απ' αυτην..
Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα να κατεβεις για τη Μαντονα παντως..! Απλα δεν ξερω αν θα δουλευει αυτες τις μερες..

Θέλω υπερβολικά να ξαναγαμήσω τη Μόνικα. Υπερβολικά όμως! Κάραμαν ψήστο!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Επισκέπτης
Πάω να ανιχνεύσω τις δυνάμεις του εχθρού που έχουν στρατοπεδεύσει στην ευρύτερη περιοχή του Βαρδάρη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
www.imagerous.com/] [/URL]

Καλη τυχη πουτανοκομμαντο  :rockon: :rockon: :rockon:

Φιλος ρωταει για την Χριστινα .gr ( Σαν Ποντια την παρουσιαζαν καποτε )
τελευταια ηταν Γωνια πρασινο πρωινα + απογευματα ( 3 βαρδιες εχουν εκει )
Τη εχει δει κανεις ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πάω να ανιχνεύσω τις δυνάμεις του εχθρού που έχουν στρατοπεδεύσει στην ευρύτερη περιοχή του Βαρδάρη.

Πηγαινε ιοσπεδωσε τα ολα και μπορει να ερθω να αποτελειωσω το εργο σου με αλλους 2 κομαντο...αν κερδισουμε την μαχη με κατι ξανθιες και κατι χωντροκολες που θα μας την πεσουνε σε μια ταβερνααα..!! ;) ;) ;)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ΚΑΤΑΘΕΣΗ στην αμφιλεγομενη μαρια την σλοβακα χθες στο λα φαμ . Εγω παντως καλα περασα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Γιατι μου δειχνεις αυτη την κωλαρα και μου θυμιζεις τα; παλια λουνα λεει ξεδηλωθηκε κ δεν ξερουν τιποτα δεν ηταν εξυπηρετικες να μου πουν που πηγε σαν να κρυβαν λογια. Για καρτα μελους δεν ρωτησα γιατι τωρα που εφυγε η λουνα δεν ξερω δεν το κοβω να πηγαινω συχνα αν και η Μαρια ωραια γυναικα επισης  :rockon: :rockon:

www.youtube.com/watch?v=-5desqV0xfk]http://www.youtube.com/watch?v=-5desqV0xfk[/url[/video]]

Επισκέπτης
Ο Κομάντο έκανε τη βόλτα του κ επέστρεψε με τις σφαίρες στην γεμιστήρα.

Έχουμε κ λέμε λοιπόν!

Προμ 25 - Η ελληνίδα Λίνα (έτσι νομίζω την λένε) μελαχροινή φουλ προς το γυφτέ εμένα μου κάνει η φάτσα της. Δεν μ'άρεσε καθόλου.
Προμ 11 - Ρωξάνα, βουλγάρα κοντή κ χοντροκομμένη μπορώ να πω με μεγάλα βυζιά που βυζοεκτιμώ θα είναι πεσμένα.
Προμ γωνιά με Σαπφούς - Ήρα
Σαπφους 7 - Μιρέλλα, χοτ γκομενάκι  ;)
Σαπφούς 20 - Αλίσια, ωραία γκομενα κ αυτή, φουλ τα δωμάτια. Ίσως το μοναδικό μπουρδέλο που δούλευε στο βαρδάρη.
Σαπφους γωνιά με Ταντάλου - Ξανθιά αδύνατη καλούλα εμφανισιακά.
Ταντάλου 14 - Σουζάνα κοντούλα γεματούλα λίγο πολύ ήσυχη φαινόταν.

Κωλέττη - Έφη
Κατεχάκη - Είρηνη, κλάση Βαρδάρη για να είμαστε ειλικρινής, όχι κ 40Ε...
Ματζάρου - Σάρα, βράδυ η Νατάσσα.

Νικ Ουρανού 26 - Ηλέκτρα, ΓΑΑΑΑΑΑΑΜΗΣΕ ΤΑ.... κρίμα κ την πλασάρει η αγαπημένη μου τσατσά.
Τσίρκο - Λίλη, καλή εμφανισιακά με τελείως αθώο προσωπάκι ήμουνα στο να μπώ να μην μπώ, αν έκανε κανένα καυλωτικό από αυτά που κάνουν στο μαγαζί ίσως να έκαμπτε τις αντιστάσεις μου. Ή ίσως να γαμούσα την καλή όμολογουμένως κυριά για τσατσά η οποία ήταν τόσο καλή μαζί μου και χαμογελαστή που μου έδωσε την εντύπωση ότι γούσταρε. (!)

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Ο Κομάντο έκανε τη βόλτα του κ επέστρεψε με τις σφαίρες στην γεμιστήρα.

Έχουμε κ λέμε λοιπόν!

Προμ 25 - Η ελληνίδα Λίνα (έτσι νομίζω την λένε) μελαχροινή φουλ προς το γυφτέ εμένα μου κάνει η φάτσα της. Δεν μ'άρεσε καθόλου.
Προμ 11 - Ρωξάνα, βουλγάρα κοντή κ χοντροκομμένη μπορώ να πω με μεγάλα βυζιά που βυζοεκτιμώ θα είναι πεσμένα.
Προμ γωνιά με Σαπφούς - Ήρα
Σαπφους 7 - Μιρέλλα, χοτ γκομενάκι  ;)
Σαπφούς 20 - Αλίσια, ωραία γκομενα κ αυτή, φουλ τα δωμάτια. Ίσως το μοναδικό μπουρδέλο που δούλευε στο βαρδάρη.
Σαπφους γωνιά με Ταντάλου - Ξανθιά αδύνατη καλούλα εμφανισιακά.
Ταντάλου 14 - Σουζάνα κοντούλα γεματούλα λίγο πολύ ήσυχη φαινόταν.

Κωλέττη - Έφη
Κατεχάκη - Είρηνη, κλάση Βαρδάρη για να είμαστε ειλικρινής, όχι κ 40Ε...
Ματζάρου - Σάρα, βράδυ η Νατάσσα.

Νικ Ουρανού 26 - Ηλέκτρα, ΓΑΑΑΑΑΑΑΜΗΣΕ ΤΑ.... κρίμα κ την πλασάρει η αγαπημένη μου τσατσά.
Τσίρκο - Λίλη, καλή εμφανισιακά με τελείως αθώο προσωπάκι ήμουνα στο να μπώ να μην μπώ, αν έκανε κανένα καυλωτικό από αυτά που κάνουν στο μαγαζί ίσως να έκαμπτε τις αντιστάσεις μου. Ή ίσως να γαμούσα την καλή όμολογουμένως κυριά για τσατσά η οποία ήταν τόσο καλή μαζί μου και χαμογελαστή που μου έδωσε την εντύπωση ότι γούσταρε. (!)

να συμπληρωσω μετα απο τηλεφωνικη ανταποκριση...
φριξου 9 η τζεσυ...
και λα φεμ η μαρια...

συναγωνιστες τι προτεινετε για τωρα????
ειμαι μεταξυ σαρας και μαριας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom