Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Καλη χρονια κ καλα γαμησια σ' ολους..!
Ενα μικρο αποσπασμα απο ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο που διαβασα σημερα για τον Βαρδαρη..:

Η έντονη υποβάθμιση της περιοχής ξεκίνησε ταυτόχρονα – όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο- με την πρώιμη κατασκευαστική της ανάπτυξη, που κορυφώνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Σε μια Θεσσαλονίκη που οικιστικά έχει φτάσει στα όριά της, μια μεγάλη περιοχή στο κέντρο της πόλης, αναξιοποίητη και παρθένα αποτελεί το «απόλυτο φιλέτο», όπως χαρακτηριστικά μας είπε εργολάβος που δραστηριοποιείται στην περιοχή. Ελεύθερα οικόπεδα και μικρές κατοικίες, οίκοι ανοχής που στεγάζονται σε παραπήγματα και οι πρώην βιομηχανικοί χώροι μετατρέπονται σταδιακά σε νεόδμητες οικοδομές. Το σχέδιο υποβάθμισης του Βαρδάρη πετυχαίνει τον στόχο του. Υποβαθμίζει την αξία μιας περιοχής και κυρίως της γης, μετατρέπει την περιοχή σε γκέτο και την αναβαθμίζει στο όνομα της ανάπτυξης με τη συμμετοχή μεγάλων κατασκευαστικών. Και προφανώς η ανάπτυξη αυτή δε χωρά τους μετανάστες κατοίκους, τα κινέζικα μαγαζιά και τις πόρνες της περιοχής. Άλλωστε ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό. Και κανείς από τους παραπάνω δεν είναι «νόμιμος».

Ολοκληρο το αρθρο "Το δρομολόγιο της «αγίας αμαρτίας» στη Θεσσαλονίκη" εδω:

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Στο μεσαίο δωμάτιο μπήκα.

Εκεινη την ημερα κατα τις 6¨30 ημουνα και εγω εκει επηρεασμενος απο τις κριτικες των συναγωνιστων. Μετα απο μισαωρη αναμονη λογω προγραμμματος ηρθε η Εμμανουελα.Πολυ καλο σωμα αδυνατη με μαλακο ομως δερμα οχι σφιχτο και βυζι 3αρι πεσμενο. Ιδιο ακριβως σαν της Ντεσυς (στο πρασινο) κατα 1 νουμερο ομως μικροτερο. :pipa1: καλη 2λεπτη (χωρις δοντι).Συμπεριφορα ¨αν και στην αρχη ηταν πολυ καλη μετα το 7λεπτο μου λεει "αντε αγορι μου χυσε περιμενει κοσμος" της απαντησα πως ειχα δωσει 40$ και πως δουλευω σχεδον 10 ωρες για να παρω αυτα τα λεφτα.Μου ειπε πως περιμεναν καποια προγραμματα και πως σε λιγο θα σχολουσε :bigdick:.Τελικα την εστησα στα 4ρα :fuck1: οπου και την εχυσα :cum:.  Το μονο που αξιζε ηταν οταν ανεβηκε απο πανω σαν cowgirl εκει ηταν ολα τα λεφτα. Αλλα γενικα ηταν πολυ βιαστικη(αντε να τελιωνουμε)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εκεινη την ημερα κατα τις 6¨30 ημουνα και εγω εκει επηρεασμενος απο τις κριτικες των συναγωνιστων.
Αλλα γενικα ηταν πολυ βιαστικη(αντε να τελιωνουμε)

Νομιζω πως ειναι προφανες το τι εχει γινει ,

Γνωστη εδω και καμια βοδμαδα η νεαρα απο Ρουλια Κωττα , ανεβασμενη διαθεση , καινουρια παρουσια
Συναγωνιστες με το δωρο στην τζεπη  all around , 4-5 καλες κριτικες μαζεμενες και Βουρ στην βιλα ολοι
Βλεπωντας το αυτο  πρωτα η εμπειρες τσατσαδες( με τα φωτα και τις μουσικες )και μετα η νεαρα , σου λεει εδω ειμαστε , ολοι εμενα θελουν
και να πως αλλαζουν τα πραγματαααα , Με περιμενουν προγραμματα , τωρα που γυριζε , αντε τελειωνετε γιατι εχω πολλους στην σειρα ....

Αδερφε κανε μια μαγκια και ποσταρε μια κριτκη γιατι απο κει ξεκινησε το πανυγυρι , να την δουν τοσο αυτες και να βαλουθν μυαλο οσο και οι συναγωνιστες και να μην τρεχουν σαν τα προβατα
καθοτι απ την μαζεμενη πελατεια αλλαξαν τα πραγματα πλεων

Να γράφετε αλήθειες! οπως ειχες πει και συ , Παιδια ας προσεχουμε λιγο τι γραφουμε εδω μεσα και να μην λεμε ψεμματα στο κοσμο εξυπηρετοντας τα μπουρδελα

Και απ οτι βλεπω η Κριτικη η δικη μου και του καραμαν ισως δεν φανταζουν τοσο αληθηνες πια
Κανε ενα copy paste στην τελικη τα οσα ειπες πριν , εκει που θα πιασουν τοπο

Δειξαμε μια Α δυναμη σαν ομαδα παντως , ας την συνεχισουμε γιατι μου φαινετε τζαμπα διαφημησε επεσε  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Νομιζω πως ειναι προφανες το τι εχει γινει ,

Γνωστη εδω και καμια βοδμαδα η νεαρα απο Ρουλια Κωττα , ανεβασμενη διαθεση , καινουρια παρουσια
Συναγωνιστες με το δωρο στην τζεπη  all around , 4-5 καλες κριτικες μαζεμενες και Βουρ στην βιλα ολοι
Βλεπωντας το αυτο  πρωτα η εμπειρες τσατσαδες( με τα φωτα και τις μουσικες )και μετα η νεαρα , σου λεει εδω ειμαστε , ολοι εμενα θελουν
και να πως αλλαζουν τα πραγματαααα , Με περιμενουν προγραμματα , τωρα που γυριζε , αντε τελειωνετε γιατι εχω πολλους στην σειρα ....

Αδερφε κανε μια μαγκια και ποσταρε μια κριτκη γιατι απο κει ξεκινησε το πανυγυρι , να την δουν τοσο αυτες και να βαλουθν μυαλο οσο και οι συναγωνιστες και να μην τρεχουν σαν τα προβατα
καθοτι απ την μαζεμενη πελατεια αλλαξαν τα πραγματα πλεων

Να γράφετε αλήθειες! οπως ειχες πει και συ , Παιδια ας προσεχουμε λιγο τι γραφουμε εδω μεσα και να μην λεμε ψεμματα στο κοσμο εξυπηρετοντας τα μπουρδελα

Και απ οτι βλεπω η Κριτικη η δικη μου και του καραμαν ισως δεν φανταζουν τοσο αληθηνες πια
Κανε ενα copy paste στην τελικη τα οσα ειπες πριν , εκει που θα πιασουν τοπο

Δειξαμε μια Α δυναμη σαν ομαδα παντως , ας την συνεχισουμε γιατι μου φαινετε τζαμπα διαφημησε επεσε  :jerking: :jerking:
συμφωνω με τον spacelordfm για την αεροπιπα που εκανε τα μαλακιστηρι αντε γιατι πολυ την εκθειασατε εδω και δεν ξερω τι γινεται αρχιζω και μπερδευομαι δεν ξερω ποιον να πιστεψω

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν υπαρχει καποιος να πιστεψεις , ολοι αληθεια λενε , απλα μερικες συμπεριφορες αλλαζουν ,
αυτα ψαχνουμε , αυτα αναφερουμε , γιαυτο υπαρχει αυτη η παρεα

Το θεμα ειναι οτι μερικοι ολο και κατι λενε , εσυ αν και πηγες δεν μας ειπες τιποτα  :think:

Επισκέπτης
ε πως δεν ειπα για γυρνα κανα 2 σελιδεσ πισω να δεις

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σε όλα τα θέματα, πουτάνες μουσική, βιβλία στα πάντα διαβάζουμε κριτικές, δοκιμάζουμε και βλέπουμε αν τα γούστα μας συμβαδίζουν με τα λεγόμενα αυτού που έχει γράψει την κριτική. Είναι αδύνατο τα γούστα όλον μας να κολλάνε. Δεν είναι απαραίτητα κακός αυτός που έγραψε μια κριτική και παίνεψε κάποια. Τα έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι και θέμα χημείας και και και. Εγώ πήγα γιατί άκουσα ενθουσιασμό από τα παιδιά. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, πέρασα σχετικά καλά...θα μπορούσα και καλύτερα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μου ήρθε να πω αμάν με πήραν στο λαιμό τους τα παιδιά. Αυτά τα γράφω θέλοντας να απαντήσω στον φίλο Vorios για το σχόλιο του ποιον να πιστέψει.

Επίσης αφού διάβασα τα σχόλια περί ξαφνικής ανόδου της δουλείας μου φαίνεται αναμενόμενο η διαφορά συμπεριφοράς ( αναμενόμενο, όχι σωστό ούτε επαγγελματικό) έτσι μάθανε έτσι κάνουν.
Π.Χ. αν πήγαινα μια μέρα πριν πιστεύω ότι άνετα θα μου κόβανε το δεκάρικο στο τζακούζι, αλλά είδανε κόσμο και σου λέει άμα θες...όταν πέσει όμως η πελατεία και θα ξεκινάνε παζάρια από μόνοι τους εγώ θα το θυμάμαι...
Από κάτι τέτοια κρατάς η διώχνεις τους πελάτες σου. Στην λεπτομέρεια.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ε πως δεν ειπα για γυρνα κανα 2 σελιδεσ πισω να δεις

Αυτο ενοεις ?  :think:
καλη ειναι αλλα τα παραλες ασ πουμε ενα μειον που ειδα ηταν η βιαστικη πιπα
10 δευτερολεπτων που μου κανε μετα δεν βιαζοτανε αλλα η πιπα τοσο διηρκησε

Αδερφε με το συμπαθιο αλλα αυτο δε λεει και πολα , ειπες απλα ενα μειον δεν ειπες ποσα αλλα μειον εχει ουτε ποσα συν
και εκει που το ειπες ηδη χαθηκε σαν πληροφορια , ας εγραφες 2 σειρες κριτικη να μεινει να φαινετε κιολας να εχει να διαβασει καποιςο κατι και μετα απο μια βδομαδα
Τελος παντων , απ οτι φαινετε απο δευτρα τριτη επιστρεφουν οι μονιμες ( δημοσιες υπαλληλοι  :2funny: ) και η Κυπρια θα ψαχνει αλλου ... καπου θα ξαναεμφανιστει

ΥΓ  Εμενα παντως καλη πιπα μου εκανε , αλλα δεν τιμησε @@
ΥΓ 2 Καλη Χρονια  :cheesy:

Αιντε να πουμε και τιποτα χρησιμο

Κωλετη μια Νικολ ( Αυτη που λεγαμε πριν κανα μηνα ? )
Λα Φαμ Σαμπρινα
Βιλα Αντριαννα
Τσιρκο Η Αντρεα εκ ρουμανιας , Η Εβελινα μετα τις 12 ( Λογο εορτων μυστηριο προγραμμα )
Φριξου 14 η Αντριαννα ( Κομοδινοπουλου ) φημες την θελουν να αλλαζει επιθετο...
Μαντζαρου 14 η Νατασσα

....και πολλα κλειστα  :-

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Spacelordmf καλα τα λες  :rockon:

Και γω με την Εφη δεν φιαχνομαι ευκολα .. δεν ξερω γιατι
και φυσικα δεν κανει κατι λαθος η κοπελα που προσπαθει , δε τεριαζουμε μαλλον
απ την αλλη την συμπαθησα , ηταν και η πρωτη μου μπουρδελοεμπειρια και την νοιωθω σαν φιλη μου ... δε μπορω να την πηδηξω  :idiot:
ναι με την εφη ολα αυτα , που εχουν χυθει τονοι σπερματος για παρτυ της

Για τις λεποτμεριες που λες μη μασατε απο τις κολοτσατσαδες , εγω ειχα παρει τηλεφωνο την φαφουτα και της την ειπα για την πορτα που χτυπησε σε συναγωνιστη
και οταν ξαναπαω βιλλα θα τους πω στα ισα < Ακουσα κατι καινουρια κολπα με μουσικες και φωτα .. δε πιστευω να εχουμε τετοια > ... και αστην να χτυπιεται Μα οχι και ΜΑ ΟΧΙ

Και πολλες φορες οταν με ρωτουσα < την ξερεις την κοπελα > τους ελεγα
οχι αλλα εχω ακουσει ,  εχω διαβασει , μου εχουν πει
να ξερουν οτι οτι κανουν δεν μενει εκει κυκλοφορει και να το σκευτουν 2 φορες πριν κανουν μαλακιες  :idiot:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Καλή Χρονιά κι απο μένα!

Πράγματι, δε χρειάζεται να γινόμαστε εμπαθείς στις κριτικές κ τα σχόλια μας για τις κοπέλες.
Αλλά ούτε και να ενθουσιαζόμαστε υπέρμετρα, γιατί κ έτσι μπορεί να παραπλανήσουμε κάποιον!
Πάντοτε να έχουμε κατα νου,ότι τα γούστα του καθενός διαφέρουν και καμία γνώμη δεν είναι 100% αντικειμενική.
Επίσης κ οι κοπέλες άνθρωποι είναι,ανάλογα με τη μέρα κ με τον πελάτη μπορεί να είναι διαφορετικές (σε λογικά-επιτρεπτά πλαίσια πάντα).

Σχετικά με το Villa Erotica,δεν έχω τίποτα εναντίον του μαγαζιου βέβαια,απλά ποτέ δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά εκεί.
Πάντα επαιρνε τη βαση αλλά ποτέ δε με ενθουσίασε,όποια κι αν πήρα εκεί (Έλενα,Μάντυ,Λούνα,Αντριάννα,Τζέσυ).
Όλες ήταν καλές επαγγελματίες, αλλά καμιά δεν έδωσε το κάτι παραπάνω.
Πιστεύω πως είναι υπερτιμημένο λόγω θέσης αλλά και εντυπωσιακής εμφάνισης των εργαζομένων αλλά και του ίδιου του μαγαζιού.

Επισκέπτης
στο θεμα της κριτικης εχετε δικιο θα αρχισω να γραφω

Επισκέπτης
Εκεινη την ημερα κατα τις 6¨30 ημουνα και εγω εκει επηρεασμενος απο τις κριτικες των συναγωνιστων. Μετα απο μισαωρη αναμονη λογω προγραμμματος ηρθε η Εμμανουελα.Πολυ καλο σωμα αδυνατη με μαλακο ομως δερμα οχι σφιχτο και βυζι 3αρι πεσμενο. Ιδιο ακριβως σαν της Ντεσυς (στο πρασινο) κατα 1 νουμερο ομως μικροτερο. :pipa1: καλη 2λεπτη (χωρις δοντι).Συμπεριφορα ¨αν και στην αρχη ηταν πολυ καλη μετα το 7λεπτο μου λεει "αντε αγορι μου χυσε περιμενει κοσμος" της απαντησα πως ειχα δωσει 40$ και πως δουλευω σχεδον 10 ωρες για να παρω αυτα τα λεφτα.Μου ειπε πως περιμεναν καποια προγραμματα και πως σε λιγο θα σχολουσε :bigdick:.Τελικα την εστησα στα 4ρα :fuck1: οπου και την εχυσα :cum:.  Το μονο που αξιζε ηταν οταν ανεβηκε απο πανω σαν cowgirl εκει ηταν ολα τα λεφτα. Αλλα γενικα ηταν πολυ βιαστικη(αντε να τελιωνουμε)

Αμα είναι έτσι τα 3άρια φίλε όλες οι γυναίκες είναι άβυζες!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Καλή Χρονιά κι απο μένα!

Πράγματι, δε χρειάζεται να γινόμαστε εμπαθείς στις κριτικές κ τα σχόλια μας για τις κοπέλες.
Αλλά ούτε και να ενθουσιαζόμαστε υπέρμετρα, γιατί κ έτσι μπορεί να παραπλανήσουμε κάποιον!
Πάντοτε να έχουμε κατα νου,ότι τα γούστα του καθενός διαφέρουν και καμία γνώμη δεν είναι 100% αντικειμενική.
Επίσης κ οι κοπέλες άνθρωποι είναι,ανάλογα με τη μέρα κ με τον πελάτη μπορεί να είναι διαφορετικές (σε λογικά-επιτρεπτά πλαίσια πάντα).

Σχετικά με το Villa Erotica,δεν έχω τίποτα εναντίον του μαγαζιου βέβαια,απλά ποτέ δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά εκεί.
Πάντα επαιρνε τη βαση αλλά ποτέ δε με ενθουσίασε,όποια κι αν πήρα εκεί (Έλενα,Μάντυ,Λούνα,Αντριάννα,Τζέσυ).
Όλες ήταν καλές επαγγελματίες, αλλά καμιά δεν έδωσε το κάτι παραπάνω.
Πιστεύω πως είναι υπερτιμημένο λόγω θέσης αλλά και εντυπωσιακής εμφάνισης των εργαζομένων αλλά και του ίδιου του μαγαζιού.

Τελικα εκανα την παρθενικη τσαρκα για το 2011, την πρωτη μετα απο κανα διμηνο, αλλα παλι ημουν γκαντεμης..
Πηγα απ' το Βιλλα κατα τις 7:30 μμ για να προλαβω την Εμμανουελα, αλλα βρηκα τη γνωστη Αντριαννα..! Πηγα μετα στο Φριξου 14 για την Αντριαννα (Κομοδινοπουλου), που δεν την εχω δει.. Μου λεει η τσατσα: "Δεν ηρθε ακομη, μετα τις 8..!".
Κανω μια γυρα κ ξαναπαω κατα τις 8.. Την ειδα κ να μπαινει στο στουντιο με τα ρουχα της.. Καλο πιπινακι μου φανηκε.. Μετα την ειδα με τα εσωρουχα, αλλα δεν ηταν οπως την περιμενα..
Μεγαλουτσικο το σιλικονατο βυζακι, αλλα οχι οσο μεγαλο το περιμενα..
Περιπου στο ιδιο μεγεθος με την αλλη Αντριαννα, αλλα αυτη ειναι λιγο πιο κοντουλα, εχει πιασηματακια, κι ειναι πιο μικρουλα.. Αλλα γενικα το σωμα της Αντριαννας της βιλλα ειναι πολυ καλυτερο, αλλα την εχω παρει ηδη δυο φορες κ δε με ψηνει για τριτη..!
Φευγοντας περασα ξανα απο Βιλλα, μπας κι ειχε αλλαξει η βαρδια, αλλα ηταν παλι η Αντριαννα.. Μονο η τσατσα ειχε αλλαξει κι ηταν η γρια η γερμανιδα..
Μιλαγε στο τηλεφωνο, κ με το που κλεινει λεει: "Παλι αυτος ο ηλιθιος ηταν, καθε μερα παιρνει κ ρωταει ποια δουλευει..!"... Λες να λεγε για σενα Τζο..; Τι μαλακισμενη τσατσογρια..! Καλα ειναι δυνατον να 'χουν τοσο ωραιο μαγαζι με τοσο ομορφα κοριτσια κ να 'χουν τοσο βλαμμενη τσατσα..;
Τη ρωτησα για την Εμμανουελα, κ μου 'πε οτι απλα δουλεψε ξωφαλτσα καναδυο μερες, επειδη ελειπαν τα αλλα κοριτσια..! Οποτε μαλλον δε θα την ξαναδουμε εκει..!
Οσο για το Βιλλα, ειναι το στουντιο που 'χω επισκεφτει τις περισσοτερες φορες κ για μενα σαν χωρος ξεχωριζει με διαφορα απ' τα υπολοιπα..! Αν εδιναν κ σφραγισμενη πετσετα για να κανεις ντουζακι στο δωματιο, θα ταν εφαμιλλο πολλων Αθηναϊκων..
Χωρις να 'χω παει κ σε πολλα αλλα.. Εχω παει μονο στην Κωλεττη, στην Κεφαληνιας, στο Α.Γεωργιου 4, στο Ν.Ουρανου 1 κ στο Ματζαρου 10.. Το μονο που φαινεται εξισου καλο απ' το σαλονι ειναι το Α.Γεωργιου 16 κι ισως κ το Φριξου 14, αλλα δεν εχω μπει σε δωματιο..
Κι απο κοριτσια, εχει σιγουρα τις ομορφοτερες στην πολη, απλα τοσο καιρο οι ιδιες κουραζουν..!
Οσο για το μεγεθος του στηθους, απ' οσο φαινεται ο τροπος που το αντιλαμβανομαστε διαφερει.. Πολλοι ελεγαν οτι η Αντριαννα (της Φριξου 14) εχει βυζαρες, αλλα για μενα αυτες δεν ειναι βυζαρες.. Βυζαρες εχει μονο η Νικολ (Α.Γεωργιου 4), η Μαιρουλα απ' το μπλε, που μαλλον σταματησε, κι η Μαντελαϊν που 'ταν περσι στο Βιλλα..!
Οι αλλες κατι Καρμεν, Αντριαννες, Ρωξαννη κτλ, εχουν σχετικα μεγαλο βυζακι, γυρω στο 3αρι, αλλα οχι ΒΥΖΑΡΕΣ.. Η Ντεσυ στο πρασινο ειχε μεγαλουτσικο βυζι, αλλα αρκετα πεσμενο κ χαλαρο, οποτε ηταν κατι ενδιαμεσο.. 4αρι αλλα πεσμενο..
Καποιος ειπε οτι κι η Εμμανουελα ειναι στο ιδιο στυλ με Ντεσυ, κ μαλιστα με μικροτερο βυζι, δηλ. 3αρι πεσμενο.. Οποτε "ανθρακες ο θησαυρος" μαλλον, αν κ δεν την ειδα με τα ματια μου για να πω..
Μετα περασα στα γρηγορα απο Βαρδαρη, στα πιο πολλα δεν περιμενα να δω κοριτσια..
Στο Προμηθεως 25 μου 'παν οτι η Καρμεν γυρνα στις 7 Γεναρη..
Στο Σαπφους 7 η Μιρελλα, μελαχροινη με πολυ ωραιο σωμα, αλλα μικρο βυζι δυστυχως..!
Στο Σαπφους 20 η Κελλυ..
Αυτα τα ολιγα, κ καλη χρονια κ παλι..!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μιλαγε στο τηλεφωνο, κ με το που κλεινει λεει: "Παλι αυτος ο ηλιθιος ηταν, καθε μερα παιρνει κ ρωταει ποια δουλευει..!"... Λες να λεγε για σενα Τζο..; Τι μαλακισμενη τσατσογρια..!
Καλα ειναι δυνατον να 'χουν τοσο ωραιο μαγαζι με τοσο ομορφα κοριτσια κ να 'χουν τοσο βλαμμενη τσατσα..;
Κι απο κοριτσια, εχει σιγουρα τις ομορφοτερες στην πολη, απλα τοσο καιρο οι ιδιες κουραζουν..!

Αυτα τα ολιγα, κ καλη χρονια κ παλι..!

:2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα μη τους παιρνω και καθε μερα  αφου λεει το προγραμμα στο αλλο σιτε

Πηρα σημερα αλλα απο νωρις ηταν η αλλη τσατσα , μου ειπε οτι η Αντριαννα ηρθε αργα και θα κανει και την βραδυνη βαρδια
Αυριο μαλλον επιστρεφει η Χριστινα (  και θα θελει και καμια 5-6 μερες να ξυπνησει  :2funny: ) και απο τριτη και η τζεσυ
οποτε  Ρουτινας συνεχεια....

στο θεμα της κριτικης εχετε δικιο θα αρχισω να γραφω

:rockon: :rockon: :rockon:

Αμα είναι έτσι τα 3άρια φίλε όλες οι γυναίκες είναι άβυζες!

Παραπανω απο 3 εχει ρε ... στα ορια της αγελαδας ηταν  :2funny:

Απο Λα φαμ κανα νεο εχουμε με αυτη την καρτα μελους ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τη ρωτησα για την Εμμανουελα, κ μου 'πε οτι απλα δουλεψε ξωφαλτσα καναδυο μερες, επειδη ελειπαν τα αλλα κοριτσια..! Οποτε μαλλον δε θα την ξαναδουμε εκει..!

Πάντως μετά τον Πρωτοχρονιάτικο χαμό που έγινε εκεί δεν την κόβω να μένει πολύ Άνεργη.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες κι απο εμενα.
1η τσαρκα για το 2011 τωρα,πριν απο λιγο,στην περιοχη του Βαρδαρη.
Προμηθεως 25 Η γνωστη μιλφ δυνατη παρουσια Αννα. Φορουσε και παλι μποτες (για τον μποτοφιλο φιλο μας)
Προμηθεως 11 Μια..ξεμαλλιασμενη θεια της διπλανης πορτας.Περιεργη παρουσια.Καστανη,με μαλλι λες και ξυπνησα τωρα,μετριο σωμα.Ηλικια γυρω στα 30.
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη (σε σωμα) Βερονικα.Η τσατσα σε καποια φαση χτυπησε την πορτα
Σαπφους 7 Η τσατσα μου ειπε να περασω σε 15'
Σαπφους 8 Κλειστο
Γωνιακο Το ξανθο πιπινι που περιεγραψα και σε προηγούμενό μου ποστ.Σχετικα ομορφο,μετριο υψος,καλο σωματακι,ξανθο μαλλι.Ποια ειναι;Περπατουσε με ναζι στο σαλονι,δεν βαριοταν.
Τανταλου 8 Μια ψιλοαδιαφορη μελαχροινη,με τα πιασιματα της.Μαλιστα,ειχε και λιγο κοιλιτσα.Μακρυ ισιο μαλλι.Ψιλοβαριεστημενη βγηκε εξω
Τανταλου 14 Το ομορφο μελαχροινο πιπινι,με το ωραιο σωμα (οχι το μοντελισιο της Μερτσι) και το γλυκο προσωπακι.Σχετικα ψηλη.Πραγματικα μικρη σε ηλικια.Ειναι η Λαουρα ή η Βικυ;
Αυτα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες κι απο εμενα.
1η τσαρκα για το 2011 τωρα,πριν απο λιγο,στην περιοχη του Βαρδαρη.

Προμηθεως 11 Μια..ξεμαλλιασμενη θεια της διπλανης πορτας.Περιεργη παρουσια.Καστανη,με μαλλι λες και ξυπνησα τωρα,μετριο σωμα.Ηλικια γυρω στα 30.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη (σε σωμα) Βερονικα.Η τσατσα σε καποια φαση χτυπησε την πορτα
Tok tok :birdman:
Γωνιακο Το ξανθο πιπινι που περιεγραψα και σε προηγούμενό μου ποστ.Σχετικα ομορφο,μετριο υψος,καλο σωματακι,ξανθο μαλλι.Ποια ειναι;Περπατουσε με ναζι στο σαλονι,δεν βαριοταν.
Τελευταια μια Γιαννα ειχα δει (?)  με μικρο στυτο βυζακι ... τεςπα μη το λαμβανετε υποψιν μαλλον λαθος κανω
Τανταλου 14 Το ομορφο μελαχροινο πιπινι,με το ωραιο σωμα (οχι το μοντελισιο της Μερτσι) και το γλυκο προσωπακι.Σχετικα ψηλη.Πραγματικα μικρη σε ηλικια.Ειναι η Λαουρα ή η Βικυ;
Η Βικυ εχει ποιο ασπρο δερμα , ποιο ροζ ρογα και την θυμαμαι ποιο ψηλη απ την Λαουρα , επισης εχει και ποιο < φωτεινα > ματια
ξεβρομησε καθολου εκει ? μπα ε ?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Όνομα δεν θυμάμαι πάντως έκανε μεροκάματα στο 26ης Οκτωβρίου 52.

Καλό πιπίνι , στα υπ΄όψιν.

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
ρε συμπολιτες ποιο ειναι το αλλο site  που εχει κ πληροφοριες κ για τις βαρδιες στα studio??αν μπορει καποιος να το στειλει σε  πμ plz

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Stories

Νέο!