Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ονομα δεν θυμαμαι αλλα ειναι ενα μελαχρινο πολυ ωραιο γκομενακι...κ με ρουχα την εχω δει κ επαθα πλακα....πατουρι απιστευτο
αννιτα ?  :think:

την μαγια ετσι την φανταζομαι εγω :tooth:
http://[URL unfurl="true"]www.bees.gr/blog/uploaded_images/comp/maja.jpg[/img[/URL]]

Apollo64
Βρικες την Χαμενη Μιραμπελα  :headbang3:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αννιτα ?  :think:

την μαγια ετσι την φανταζομαι εγω :tooth:
http://[URL unfurl="true"]www.bees.gr/blog/uploaded_images/comp/maja.jpg[/img[/URL]]

Apollo64
Βρικες την Χαμενη Μιραμπελα  :headbang3:
[/quote]
δεν ξερω για να σου πω σιγουρα αν κ δεν νομιζω πως ειναι αυτο το ονομα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καραμαν ... πως αισθανεσαι ?  :think:

:think: :think: :think: Βαση της εμπηριας μου δυς με το κομοδινο.! και μιας ενος φιλου μου που την πηρε, μου φενονται τα δεδομενα βουνο.! για την Αντριανα...δεν ξερω ισως η τσουτσου του deker να σταζει μελι???? Ξερω γω??? :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
well well Τελευταια τσαρκα του 2010

Απο τον Μυλο ερχομαι , και στην κορφη κανελα

Κωλετη , καινουριο μωρο Βικυ , πρωτοεφανιζομενο στην πολη Καλο .
Περιγραφη θα πω τον γραμματεα μου να σας κανει που τα ξερει πιο καλα
Θα ειναι εκει σημερα μεχρις τις 9 μπορει και 10 , μετα η Τζουλια

Φριξου 14 , επισης καινουριο πιπινι , Λιλη στο ονομα εμφανισιακα σαν την Λιλη του τσιρκου
αδυνατουλα , μαυρο μαλακι Ρουμανα στην καταγωγη , Για το βραδυ δεν ενημερωθηκα

Λα φαμ , Η μαρια , δυο δωματιακια γεματα στο σαλονι αλλος ενας
Μυριζε σπιτικο φαγητο , ωωω ναι Καραμαν , extramask (?) και Αλ για σπιτι σας  δε το ηθελατε  ? εε τραβατε , κατι σε λαδερο μου μυρισε , καλη ορεξη
Κατι ειπε η τσατσα για καρτα μελους !!! στις 3 επισκεψης η 4η μισοτιμης
Στα 3 τζακουζια (120) το τεταρτο 60
Στα 3 απλα (40) το τεταρτο 20
Τωρα αν μπλεχτουν τα προγραμματα ντεν ξερει
Το κανανε για τος σταθερους πελατες λεει , οποτε μπορει αν μη σας το πουν στα ισα
αν μπητε βγαινοντας ζητηστε την καρτα σας , πλεων ειστε μελος ;)

Λουνα Και Λουση ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ το αν θα επειστρεψουν καποτε κανεις δεν το ξερεις αλλα προς το παρων ξεδηλωθηκαν ( Για μερικους που τις ψαχνατε )

Τηλεφωνικα
Μαντζαρου 14  , Σαρα is back , Το Βραδυ Νατασα
Τσιρκο , ηταν η Λιλη επισης  , σε λιγο την κανει και παει η Αντρεα ,
ενω Η Εβελινα θα ειναι εκει μετα το μεταμεσονυκτιο ανοιγμα  @ 1:00 pm
( 3 βαρδιες ? λογο εορτων να υποθεσω ? ... αλλο εκπληξεις ειναι το τσιρκο τελευταια )

Ερως - Εκκλησια - Μαντζαρου 1 - Κοροβαγγου - Αφροδιτη Κλειστα
Λουξ - Κωττα - Αλισα επισης κλειστα  :think: ( Το λουξ το ξεραμε , τα αλλα 2 ?  :think: )

Σααλ , ερημητη και Ουρανου 26 Δεν τους εκανα την τιμη , Σορρυ

Βιλλα η Εμμανουελλα , την τον εδωσα  :fuck2:
ωραιο το μωρακι , ψιλοχαμενο , λογο αλλαγων χωρου , αρνηθηκε οτι την εχω ξαναδει σε αλλο μαγαζι ( ποιος ξερει γιατι )
Γενικα καυλιαρα γκομενα , της αρεσει να τον παιρνει και ειναι προθυμη , μου ξεφυγαν και κατι φιλακια γεμισα και  κραγιον  :P
θα παιξει κριτικη σαφως

Τα περισσοτερα μαγαζια θα κλεισουν για 2 ωρες σημερα το βραδυ κατα την αλλαγη η Βιλα οχι

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Καλη πρωτοχρονια  :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Kikas ? που εισαι ρε αδερφε ?

Τον ειδατε ρε παιδια ? απαντησε για τα αποτελεσματα ? τι εγινε το παιδι ?  :think:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Σταμάτησε η ΛΟΥΝΑ?? Μας εκανες την καρδια περιβολι πρωτοχρονιατικα  :helpplea: :headbang:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
το μονο που θα μεινει ειναι οι αναμνησεις για τις 8-9 φορες που την πηρα και θα τις ζωντανευω τις αναμνησεις βαρωντας μαλακια για χαρη της......εφυγε γαμωτο και δεν προλαβγα να φτασω διψηφιο αριθμο να την εχω παρει απο 10+ πανω

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Παραμονή Πρωτοχρονιάς και είπα να κάνω την τελευταία μπουρδελότσαρκα του έτους. ;)
Ξεκίνησα λοιπόν από Ρούλια Κώττα (ήταν κλειστό, και μάλλον σφραγισμένο αν είδα καλά) και αμέσως μετά πήγα στο villa erotica για ικανοποιήσω την περιέργειά μου για τον αν η περιγραφόμενη Εμμανουέλλα ήταν η ίδια με αυτήν στο Κώττα. Όντως ήταν η ίδια προχωράω κατά Βαρδάρη μεριά. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Στο Προμηθέως 25 η Λίζα (στα υπ΄όψιν), ;) στο Ταντάλου 8 η Μαρίνα, στο Σαπφώς 5 η Ήρα (++) ;) ;) ;), στο πράσινο ένα ξανθούλικο καλό κομμάτι που δούλευε στο 28ης οκτ. 52, στο Ταντάλου 14 κάποια Βίκυ (καλούτσικη, όχι αυτή από το λουξ) στα άλλα δεν πέρασα.
Ξανά στο Μύλο πάω καρφί για την Νάντια στου Ερημίτη, μου βγαίνει η Καμέλια, κάθεται δίπλα μου πολύ παιχνίδι, μου τον σήκωσε μάλιστα αλλά δεν πέρασα :),  :- :- :- φεύγω, άντε λέω να πάω Κωλλέτη μπας και βρω καμιά Έφη, μάταια όμως βγήκε κάποια αλλά δεν θυμάμαι όνομα, πολύ καλή, μου φάνηκε όμως κομοδίνο, δεν ξέρω ,μπορεί να κάνω λάθος, ας με φωτίσει όποιος έφαγε.
Φεύγω και από εκεί και μετά από πολύ ώριμη σκέψη ξαναγυρίζω στην Ήρα για την τελευταία κατάθεση του 2010, ακολουθεί και κριτική.  :) :) :) ;) ;) ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σημερα πηγα στα jumbo με παρεα να παρουμε δωρακια...και ειπα να κανω αλλο ενα δωρακι στον εαυτο μου την εκανα σκαπουλαριστος και πηγα Βιλα...η τσατσα η γυφτοτσατσα ελειπε  :rockon:...ξεπροβαλει απο το κουζινακη η ξανθια Εμμανουελα...αν και δεν την ρωτησα πρεπει να ειναι πανω κατω στα 30, και φυσικα περασα...
Εντυπωσεις??? ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.!! Το 2010 φευγει πανηγυρικα για εμενα στο μπουρδελοσχεσεις μου...το μωρο μεσα δεν πεζετε.!!! Ειναι η απολυτη SEX MACHINE.!!! Χαμογελαστη, καυλιαρα, προστυχη, ομιλητικη, με συμετοχη 100% με το που μπηκε στο δωματιο και με το που βγηκε απο το δωματιο δεν το πιστευα...μου ερχοντουσαν στο μυαλο τα λογια του maanskygen.!
Ενα σας λεω αν την κρατησουν Σαλονικα και συνεχισει τοσο δηναμικα, παιζει μια ανασα πισω απο Εφη και Αφροδιτη...

ΥΓ. Ευτηχως τα ρουθουνια μου δεν αντιληφθηκαν το παραμικρο... ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το 2009 φευγει πανηγυρικα  Ειναι η απολυτη SEX MACHINE.!!! Χαμογελαστη, καυλιαρα, προστυχη, ομιλητικη, με συμετοχη 100% με

2010 εχουμε ρε βλακα , τι σου κανε η εμμανουελλα ? ξεχασες το ονομα σου ?  :2funny:

Καλα μπατζανακι αυτο δεν εχει ξαναγινει .. πηδαμε Χριστινα,de Βικυ,de  Αντζελα βουλγαρα και τωρα εμμανουελα την ιδια μερα ρε ?  :S :S :S

Αντε γεια μας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ενω Η Εβελινα θα ειναι εκει μετα το μεταμεσονυκτιο ανοιγμα  @ 1:00 pm

Πρεπει να ηταν κατα τις 4,30-5,00, φτανω στο φαναρι του city gate και ειμαι αριστερα για κωλετη να παω στα media, και ποια ειναι σταματημενη στο φαναρι με πολιτικα ρουχα και περημενει να περασει απεναντι?????
Εβελινα φυσικα.!! Μπλε τζινακι, μαυρο μπουφανακι, ανεμελα μαλια μου φανηκε πολυ στεναχωρημενη.... :( αν ημουνα μονος θα της μηλουσα...αν δεν το εκανε ο τυπος με το παπακι μπροστα μου...
Ειδα περασε απεναντι και κατευθηνθηκε προς city gate.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
2010 εχουμε ρε βλακα , τι σου κανε η εμμανουελλα ? ξεχασες το ονομα σου ?  :2funny:

Καλα μπατζανακι αυτο δεν εχει ξαναγινει .. πηδαμε Χριστινα,de Βικυ,de  Αντζελα βουλγαρα και τωρα εμμανουελα την ιδια μερα ρε ?  :S :S :S

Αντε γεια μας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλα εχω χασει την μπαλα λεεεεεεεεμε.!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ, Οποιος την βρει δικια μου.!!! :2funny:

Επισκέπτης
Σημερα πηγα στα jumbo με παρεα να παρουμε δωρακια...και ειπα να κανω αλλο ενα δωρακι στον εαυτο μου την εκανα σκαπουλαριστος και πηγα Βιλα...η τσατσα η γυφτοτσατσα ελειπε  :rockon:...ξεπροβαλει απο το κουζινακη η ξανθια Εμμανουελα...αν και δεν την ρωτησα πρεπει να ειναι πανω κατω στα 30, και φυσικα περασα...
Εντυπωσεις??? ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.!! Το 2010 φευγει πανηγυρικα για εμενα στο μπουρδελοσχεσεις μου...το μωρο μεσα δεν πεζετε.!!! Ειναι η απολυτη SEX MACHINE.!!! Χαμογελαστη, καυλιαρα, προστυχη, ομιλητικη, με συμετοχη 100% με το που μπηκε στο δωματιο και με το που βγηκε απο το δωματιο δεν το πιστευα...μου ερχοντουσαν στο μυαλο τα λογια του maanskygen.!
Ενα σας λεω αν την κρατησουν Σαλονικα και συνεχισει τοσο δηναμικα, παιζει μια ανασα πισω απο Εφη και Αφροδιτη...

ΥΓ. Ευτηχως τα ρουθουνια μου δεν αντιληφθηκαν το παραμικρο... ;)

καλη ειναι αλλα τα παραλες ασ πουμε ενα μειον που ειδα ηταν η βιαστικη πιπα 10 δευτερολεπτων που μου κανε μετα δεν βιαζοτανε αλλα η πιπα τοσο διηρκησε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλη ειναι αλλα τα παραλες ασ πουμε ενα μειον που ειδα ηταν η βιαστικη πιπα 10 δευτερολεπτων που μου κανε μετα δεν βιαζοτανε αλλα η πιπα τοσο διηρκησε
τους καταλαβαινω.....ειναι ο ενθουσιασμος για το καινουριο παντα....και ειδικα οταν εχεις φαει και πολλες πατατες πριν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω δεν ειμαι ενθουσιωδης , την ειδα και προχθες στην κωττα και εφυγα , ασημερα πηγα λογο ελειψης επιλογων και κριτικων

αποσπασμα κριτικης που ποσταρετε εντως ολιγου σχετικα με την πιπα

< Αν δεν εισαι καλο παιδι θα φας ξυλο > , μου ειπε και μου πεταξε το βυζι στο κεφαλι (δις) καιρο ειχα να φαω βυζοσκαμπιλο , μ αρεσε :)
κατοπιν τουτου ,εχαμε τοποθετηση προφυλακτηρα καλτσα style... και μετα πιπααα
Ωραια σε αισθηση μακρα σε διαρκεια και  <δροσερη>  το εργαλειο βαρουσε 90ρες (%) ωραια ..
Μειωνεκτηματα:
H ελειψη οπτικης επαφης λογο στασης της κεφαλης και μαλλιου
Δεν τιμηθηκε το φρεσκοξυρισμενο @ρχιδι  , πραγμα το οποιο στο ιδιο κρεβατι που γνωρισα την Χριστινα στο καλοκαιρι , ειναι ακρως αντιφατικο , (ποιο ακρως δεν γινετε )
περιορστηκαμε σε κανα δυο φιλακια στο σημειο μετα απο προτροπη μου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Ισως τα παραλεω γιατι εχω καιρο να μου προσφερουν τετοιο σερβις, η πιπα της σε εμενα ηταν πολυ προστυχη πανω κατω του λεπτου και σταματησε μονη της χωρις να γλυψει αρχιδια...εμενα μου αρεσε και την προτεινω ανεπυφυλακτα....

gl.! ορμα.!! Εχει ζουμι η Σαλονικα.!! :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

εσυ ποτε την πηρες ? που ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και συ βλαξ τσατσοφιλε GL  Ειδες που μου την ειπες προχθες που ρωτουσα ονομα στην λαζο τσατσα ?
και μαλακια ονομα ειπε (ελιζα) αλλα και η γκομενα δεν ηταν καινουρια αλλα γνωστη  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

οποτε τζαμπα θα πηγαινε καποιος  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom