Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ο καραμαν ρε  :cheesy:
Δεν τον γνωρισες ?  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα πριν λιγο με καταθεση...

-Κατεχακη.η καυλιαρα η Καρμεν με τις βυζαρες αλλα και την χαζοπερουκα παλι αποψε.εδω αποψεις ειναι μπερδεμενες γι'αυτο και δε την εχω παρει ακομα ενω μου αρεσει πολυ

Μακριά Al από την Κάρμεν, έχει ακριβώς το ίδιο στυλ με την Τζούλια που προανέφερες !!!
Και επειδή έχω διαβάσει προηγούμενες κριτικές σου ,μάλλον έχουμε τα ίδια γούστα ,Μακριάααα !!!
Είσαι σωστός και αντικειμενικός , χαιρετώ.
ναι αλλα ειναι τοσο ομορφο και χαριτωμενο το ατιμο....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αχ τι με κανεις ρε πατσινο....μπορει να ειναι κομοδινο αλλα με εχει φαει η περιεργεια να την παρω
σιγα την γκομενα ρε παιδια.για πανε γαμα αυτη τη Λαουρα και μετα μου λες...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειναι το στυλ της γκομενας που μ αρεσει
αν εχεις προσεξει,χριστινα εκ πολωνιας,τζεσυ,αντριαννα,μαντυ,ρωξαννα,κελυ,νατασα ρωσσιδα,μεχρι κ η νικη η γερμανιδα μ αρεσε γιατι ηταν μοντελισια....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Λαουρα .. αν δεν εκανε τοσο ζεστη ρε πουστη θα την επαιρνα ενα βραδυ στο Τσιρκο , θα την βρω που θα μου παει ...
τελικα εκεινο το βραδυ ειχα παει Σιμονα ομως  :dancing:

Στο τσιρκο παιδια η τσατσα δεν την παλευει
πηρα να ρωτησω πως λεγανε την Χθεσινοβραδυνη κοπελα και μου λεει ελα τωρα εδω ειναι ...  :jerking:
Δεν την ενδιαφερει τιποτα , μονο να πας  :tickedoff: προσοχη μπορει αν λεει και ψεματα για να σε τραβηξει  :jerking:

Αλλαγη προσωπικου γενικως πρεπει να ειχαμε εκει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Στο τσιρκο παιδια η τσατσα δεν την παλευει
πηρα να ρωτησω πως λεγανε την Χθεσινοβραδυνη κοπελα και μου λεει ελα τωρα εδω ειναι ...  :jerking:
Δεν την ενδιαφερει τιποτα , μονο να πας  :tickedoff: προσοχη μπορει αν λεει και ψεματα για να σε τραβηξει  :jerking:

Αλλαγη προσωπικου γενικως πρεπει να ειχαμε εκει
ααα καλα που το'πες...
δειτε τι πουστιες κανουν ακομα και μεταξυ τους.το Τανταλου 14 με το 26ης 35 ειναι αλυσιδα μεταξυ τους.εγω πηγα πρωτα στο 26ης οπου ηταν η τσατσα απο Αλουμινατο(μια ξανθια ηλικιωμενη) και τη ρωτησα τι απεγινε η Λαουρα.μου ειπε οτι η Λαουρα ειναι στην πατριδα της για διακοπες

στη συνεχεια παω στο Τανταλου 14(αλουμινατο)οπου βρηκα τη Λαουρα μαζι με την πολυ ευγενικη ξανθια τσατσα που ολο το προηγουμενο διαστημα ηταν στο 26ης 35,τους ειπα αυτο που μου ειπε η αλλη και τα πηραν και οι 2 πολυ ασχημα μαζι της.
πουστια στις δικες του κοπελες κανουν δηλαδη προκειμενου να μη φυγεις και την ψαχνεις

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ααα καλα που το'πες...
δειτε τι πουστιες κανουν ακομα και μεταξυ τους.το Τανταλου 14 με το 26ης 35 ειναι αλυσιδα μεταξυ τους.εγω πηγα πρωτα στο 26ης οπου ηταν η τσατσα απο Αλουμινατο(μια ξανθια ηλικιωμενη) και τη ρωτησα τι απεγινε η Λαουρα.μου ειπε οτι η Λαουρα ειναι στην πατριδα της για διακοπες

στη συνεχεια παω στο Τανταλου 14(αλουμινατο)οπου βρηκα τη Λαουρα μαζι με την πολυ ευγενικη ξανθια τσατσα που ολο το προηγουμενο διαστημα ηταν στο 26ης 35,τους ειπα αυτο που μου ειπε η αλλη και τα πηραν και οι 2 πολυ ασχημα μαζι της.
πουστια στις δικες του κοπελες κανουν δηλαδη προκειμενου να μη φυγεις και την ψαχνεις

Απ το τηλεφωνο την καταλαβα τι καριολα  ειναι :tickedoff:
Καλα εκανες και την καρφωσες , ηθελα να παω να δω τις καινουριες αφηξεις στο τσιρκο αλλα δεν παω ,φανταζομαι τι θα γινετε μολις πεις οτι φευγεις  :jerking:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Απ το τηλεφωνο την καταλαβα τι καριολα  ειναι :tickedoff:
Καλα εκανες και την καρφωσες , ηθελα να παω να δω τις καινουριες αφηξεις στο τσιρκο αλλα δεν παω ,φανταζομαι τι θα γινετε μολις πεις οτι φευγεις  :jerking:
oχι δε δυσανασχετει ιδιαιτερα αλλα το χθεσινο με τη Λαουρα ηταν πουστια.
επισης η γρια απ'το 26ης 52 ηταν σε μαυρα χαλια χθες.δε τη βλεπω καλα τη θεια....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
oχι δε δυσανασχετει ιδιαιτερα αλλα το χθεσινο με τη Λαουρα ηταν πουστια.
επισης η γρια απ'το 26ης 52 ηταν σε μαυρα χαλια χθες.δε τη βλεπω καλα τη θεια....

Η φαφουτα ?  :think:
Παιζει να καπνιζει 5 πακετα αυτη  :idiot: :idiot: :idiot:
Πριν καμια βδομαδα μια χαρα ηταν , την χτυπησε την πορτα στην ρεβεκκα  :uglystupid:
(Δεν την πηρες αυτην ακομα ε ? )

ααααα Ο κικας που ειναι ρε παιδια ? τι εγινε ?  :think:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Μίνι αναφορά απο την αποψινή βραδιά:

Τσίρκο (25ης Οκτ.) μια Λίλη,λεπτούλα αδιάφορη,συμπαθητική μεν,αλλά άβυζη κ χωρίς την απαιτούμενη πουτανιά στον αέρα της.Το απλό στα 30 έουρος
Βίλα Ερότικα κλειστό!Ήταν που θα έφερναν και καινούριες παραλαβές :P...
Διαστημόπλοιο (Ρούλια Κώττα-τι όνομα κ αυτό :huh:...) η περιγραφείσα απο το δοκιμαζό Εμμανουέλα. 1,70 περίπου, με ψιλομέτριο αλλά καυλιάρικο πρόσωπο.Το βυζί διαφαινόταν πολύ πολύ ελκυστικό.Προς τα κάτω λίγη κυτταρίτιδα όντως, αλλά αξιοπρεπής κώλος,ήρθε κ κοντά μου κ έκανε κάτι νάζια καυλιάρικα.Το απλό στα 40.Λογικά θα γίνει test-drive μια απο τις επόμενες μέρες....

Η Βερόνικα καλή είναι?Ρωτάω γιατί γενικά στο Βαρδάρη υπάρχει ένα κλίμα ξεπέτας.

Όσο για την Κάρμεν μην περιμένετε πολλά,όντως είναι βιαστική κ δεν το πολυκατέχει.Με εμένα βέβαια ήταν φιλότιμη.
Κ απο σώμα δε θα την έλεγα μοντελίσια,αρκετά αγύμναστη είναι.Έχει κ ένα σημάδι στην κοιλιά.Κ το βυζί υπερβολικά μαλακό!Ίσως έχω κακομάθει απο τα τεχνολογικώς εξελιγμένα βυζιά άλλων συναδέλφων...
Άσε που μύριζε κ ιδρωτίλα όταν είχα πάει!Ελπίζω να ήταν ο δικός της ιδρώτας τουλάχιστον :S

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μίνι αναφορά απο την αποψινή βραδιά:
Τσίρκο (25ης Οκτ.) μια Λίλη,λεπτούλα αδιάφορη,συμπαθητική μεν,αλλά άβυζη κ χωρίς την απαιτούμενη πουτανιά στον αέρα της.Το απλό στα 30 έουρος
Βίλα Ερότικα κλειστό!Ήταν που θα έφερναν και καινούριες παραλαβές :P...
Διαστημόπλοιο (Ρούλια Κώττα-τι όνομα κ αυτό :huh:...) η περιγραφείσα απο το δοκιμαζό Εμμανουέλα. 1,70 περίπου, με ψιλομέτριο αλλά καυλιάρικο πρόσωπο.Το βυζί διαφαινόταν πολύ πολύ ελκυστικό.Προς τα κάτω λίγη κυτταρίτιδα όντως, αλλά αξιοπρεπής κώλος,ήρθε κ κοντά μου κ έκανε κάτι νάζια καυλιάρικα.Το απλό στα 40.Λογικά θα γίνει test-drive μια απο τις επόμενες μέρες....

Βραδυνη βαρδια ειναι αυτη ε ?  :think:

Λιλη και τζεσικα λοιπον οι καινουριες στο Τσιρκο  ... και η Μπαρμπαρα ( μαζι με την Ρωξαννα ) εξαφανιστηκαν , μαιστα , μαιτσα

Εμμανουέλα πρεπει να παω να δω... αλλα φοβαμαι να ανεβω ρε πουστη εκει πανω νυχιατικα ...

Βιλα πραγματι οπως ειπα και πριν και το πρωι και τωρα δεν σηκωναν τηλεφωνα , κλαταρισαν και οι 2 ?  :think:
αντι να φερουν κανα μουνι για αλλγη βαρανε υπεροριες .. τι περιμενεις  :idiot:
Μακαρι να ειναι αυτο και να μην εκλεισε και αυτο για αναννεωση και ανοιξει του Αγιου πουτσου

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Ναι ναι βραδινή βάρδια!
Δεν πλησίασα πολύ στο Βιλα,απλά ήταν θεοσκοτεινό,ολικό μπλακάουτ
Στο τσίρκο αλλάζουν τις κοπέλες κάθε τρεις κ λίγο,δε μπορείς να βγάλεις άκρη.
Είναι ωραίο να ξέρεις ότι εκεί τότε δουλεύει η τάδε,να προγραμματίζεις.
Αυτοί αλλάζουν τις βάρδιες όπως τα στούντιο της Αθήνας,αλλά ουδεμία οργάνωσις..

Chris20

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Mια Μαρια αδυνατη που εδινε κωλο στο Βαρδαρη με 60 ευρω, ξερουμε που τραγουδαει?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Καταδρομικη στα αμαρτωλα στενα του βαρδαρη με καταθεση πριν λιγο :fuck2:

Σαπφως 5 ρωταω την θεια ποια ειναι μου λεει η βερονικα ωραια λεω εχω ακουσει κ καλα απ εδω μια χαρα
(βασικα πολυ μαλακω η συγκεκριμενη το μαγαζι ειχε πολυ κοσμο μεσα εμπαιναν κ εμπαιναν και ηταν πανω στην κουζινα κ ουτε κατεβηκε να πει ποια κοπελα ειναι κ ετσι ανεβηκα εγω εκει και μου λεει -ωππ δεν ανεβαινουμε εδω πανω απαγορευεται!!βρε ουστ μαλακω πουστογρια!)
βγαινει μετα απο αρκετη ανα-μουνη :cheesy: και παιδια πραγματικα απογοητευτικα απ την εμφανιση της δεν ξερω :think:

Σαπφως 20 η Αλισια!!καλα αυτη δεν ηταν στο αλουμινατο??μεταγραφη στα πιο χαμηλα πηρε?την εχω δοκιμασει αρκετα καλη αλλα στο κωλομαγαζο που δοκιμασα την πατατα κελλυ δεν ξαναπαιρνω αμα ηταν αλουμινατο ισως κ να την επαιρνα

Αλουμινατο Λαουρα και μετα τις καλες σας κριτικες την δοκιμασα
Ωραιο πλασματακι πιπινακι σου βγαινει να την ζουληξεις και να την φιλησεις 20 χρονη απο ουγγαρια
θα βαλω κριτικη αν και το αρνητικο οτι επειδη ειχε κοσμο εφυγε στο δεκαλεπτο+ και δεν προλαβα να τελειωσω :headbang: :jerking:

υ.γ. αφρο φιλια!) :rolleyes:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καταδρομικη στα αμαρτωλα στενα του βαρδαρη με καταθεση πριν λιγο :fuck2:
και παιδια πραγματικα απογοητευτικα απ την εμφανιση της δεν ξερω :think:
θα βαλω κριτικη αν και το αρνητικο οτι επειδη ειχε κοσμο εφυγε στο δεκαλεπτο+ και δεν προλαβα να τελειωσω :headbang: :jerking:

Την Βερρονικα δεν την ειχες ξαναδδει καιδε σου εεκατσε καλα ή εχει <χαλασει>

Αν θες αναμνηστηκη φωτογραφια για την κριτικη σου υπαρχει ηδη , ας ειναι καλα η τζεσυ  :cheesy:
www.imagerous.com/viewer.php?file=89553195864252347762.png] [/URL]
Περαστικα
οσο για το 30ρι δεν ειναι καθολου λιγο , ειδηκα για ενα μπουρδελο που βρομαει !!
Η μηπως το απολυμαναν ?  :think: Το καλοκαιρι παντως καποια αγελαδα ειχε ψωφησει εκει μεσα  :idiot:

Εγω παλι ονειρευτικα οτι με γραφαν οι μπατσοι και ξυπνησα νωριτερα  :idiot:
Πρεπει να παω να γαμησω ΑγιοΒασιλιτσα .. δεν παω καλα μαλλον  :uglystupid:

Αιντε Καλημερα  :rockon:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
συντροφοι..
Σε οτι αφορα τη Villa και την κομοδινο Αντριανα , μου ειπε οτι απο χτες θα εφευγε για διακοπες στη Μαδριτη , οποτε επειδη τα επιπλαδικα περνανε μια κριση αυτο τον καιρο , δεν βρηκαν αλλο κομοδινο προχειρο

Επισης η Νικολ θα ειναι και αυτη σε αδεια μεχρι μετα τα χριστουγεννα

Κατα την βραδυνη μου βολτα την δευτερα παρατηρησα οτι ανοιχα ηταν το Ανδρεα γεωργιου 4 ( σαν χριστουγενιατικο δεντρο το εχουν κανει ) δυο μονο το 16 και το 34 , με το 16 να κλεινει νωρις νωρις καθως επισης και τα δυο της Φριξου

Α ηταν και το Αλισα ( 26 ης οκτωβριου 52)
ρε μπας και αρχισαν απεργιες και θελουνε 200 για την ξεπετα ?  :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συντροφοι..
Σε οτι αφορα τη Villa και την κομοδινο Αντριανα , μου ειπε οτι απο χτες θα εφευγε για διακοπες στη Μαδριτη , οποτε επειδη τα επιπλαδικα περνανε μια κριση αυτο τον καιρο , δεν βρηκαν αλλο κομοδινο προχειρο

Επισης η Νικολ θα ειναι και αυτη σε αδεια μεχρι μετα τα χριστουγεννα

Κατα την βραδυνη μου βολτα την δευτερα παρατηρησα οτι ανοιχα ηταν το Ανδρεα γεωργιου 4 ( σαν χριστουγενιατικο δεντρο το εχουν κανει ) δυο μονο το 16 και το 34 , με το 16 να κλεινει νωρις νωρις καθως επισης και τα δυο της Φριξου

Α ηταν και το Αλισα ( 26 ης οκτωβριου 52)
ρε μπας και αρχισαν απεργιες και θελουνε 200 για την ξεπετα ?  :headbang: :headbang:
οπα οπα ....αυτο ειναι ειδηση νομιζω...το 16 ξανα ανοιχτο; :think:

και στο 4 ποια ειναι νυχτες;η δαναη; :think:  περασες να δεις;

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
τωρα θα επιστρατευτουν τα ζομπι-θειτσες ρεπατζουδες. βλεπω καμια ρενατα μια ουγγαρεζα στο ανδρεου γεωργιου 4 αν την θυμαται κανεις και ενα αλλο ζομπι πως το λεγαν η δωρα. !! θεος να φυλαει την ειχα γαμησει κιολας μια φορα σουρωμενος. αν την θυμαται κανεις ξανθια ελληνιδα με βυζαρες σπασμενο σχετικο σωμα αλλα για 50αρα καλα κρατιοταν και μια φατσα κατι αναμεσα σε λησταρχο γιαγκουλα και νταβελη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom