House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Γαμήσατε ή όχι τελικά ρε?
Γαμήσατε ή όχι τελικά ρε?
Εγώ πήγα Τοξότη(και σε 2 ακόμα πριν),ωραία ήτανΜε το πουλί στο χέρι μείναμε... εγώ δηλαδή γιατί ο άλλος είχε κανονίσει να σφυρίξει έναν-δύο...
Και μετά νύσταξα και δεν πήγα και Τοξότη...
Ποια καταδρομική;;; Ψυχοπονιάρηδες είμαστε... πέσαμε και σητν γιαγιά που είχε πάρει σπιντ και γεια σας...
Λοιπόν στα γρήγορα. Συνάντηση μετά του κυρίου deker στις 01:43. Άφιξη εις το ευαγές ίδρυμα της Αλιάκμωνος κατά τις 02:03. Άνοδος και αναμονή επί του καναπέως... Μετά από 10-12 λεπτά ακατάσχετης μουρμούρας/συζήτησης βγαίνει η Λίνα την είπαμε dek?
Μετά από εκεί Μαντζάρου που είδα την Νατάσσα, που θα δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία. Ακούω και καλά λόγια και το επιβεβαίωσε ο deker.
Μετά Φρίξου που ήταν η Τζέσυ σε πρόγραμμα οπότε αναχωρήσαμε.
Πέτρου Ερημίτη μία ξανθιά ότι να 'ναι, όπως να 'ναι. Αδιάφορη και μη γαμεύσιμη!
Μετά βόλτα τέλος... Επιστροφή στην θαλπωρή του σπιτιού μου κατά τις 03:10...
3 εριξα....μεχρι τις 5 εσπρωχναΜε το πουλί στο χέρι μείναμε... εγώ δηλαδή γιατί ο άλλος είχε κανονίσει να σφυρίξει έναν-δύο...
Και μετά νύσταξα και δεν πήγα και Τοξότη...
ακριβως φιλε το πετυχες....βικυ![]()
![]()
![]()
![]()
αυτη που λες δεν ειναι η ξανθια με την κωλαρα?Ποια Βίκυ ρε τρελέ;;; Αφού απουσίαζε... ήταν πρωινή δεν μας είπε;;;
Αυτή που είδαμε ήταν η Λίνα/Μάρτα και η Βίκυ (η ξανθιά με το καρέ και την κωλάρα πρωινή)...
Άιντε... σε χάλασε η συνέχεια λέμε...
Η γερμανιδα που λέτε ήταν απο τα καλύτερα νταρντανόμουνα που περάσαν εκεινο το διαστημα απο βαρδάρη...Αν θυμάμαι καλα Σαμπίνε την έλεγαν....μέχρι και γλειφομούνι την έκανα ..αλλα κοιτούσα να πάω στην αρχη της βάρδιας της.
Ορισμένες φορές ήταν με τις ώρες της αλλα όταν ηταν στα καλά της περνούσες πολύ καλα μαζί της.
Γενικά εκεινο το μπουρδέλο κατω στην προμηθέως ειχε πάντα καλά μουνιά.
Παλαιότερα είχε μια-δυο γερμανίδες καλές γυρω στο 2000-2001 μετα ηρθε και η σαμπρίνα που δουλευει μαζι με την Μαρια την σλοβάκα στην Αν.Γεωργιου πλεον.
Αλλα αυτην που εγω δεν θα ξεχάσω ποτέ και δουλευε σε εκείνο το μπουρδέλο ηταν η Νατάσσα η ουκρανέζα...γυρω στο 2005 αρχες πρεπει να εφυγε για ουκρανία απο οσο έλεγε....για μένα ηταν μακραν απο τα καλύτερα μουνια ,αν και δεν περνουσαν όλοι μαζι της καλα.....
Θελω να πω οτι οπως εμ,εις γουσταρουμε το γαμησι με καποιες ετσι και αυτες γουσταρουν το γαμησι απο καποιους, ναι πουτάνες ειναι αλλα με κάποιους, καποιες γουσταρουν .
Τωρα για κάποιους που διαβάζω που λένε ο,τι φοβουνται μην κολλησουν...σας πληροφορω ο,τι μπορεις να κολλησεις και αν ακουμπησεις κατα λάθος με τον πούτσο σου σε σεντόνι που εφυγε απο καποιον μια κωλοτριχα.....καλα κανετε και προσεχετε αλλα μην τρελαινεστε ...Καποτε καναμε γλειφομουνια μας κανανε μερικες γυμνα τσιμπουκια επειδη γουσταρανε και δεν πληρωναμε και τωρα πληρωνουμε και .οταν δεν πληρωνουν καποιοι φοβουνται μην το ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ για να ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ...![]()
![]()
....Ε ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.....
:'(..αν ειναι ετσι ρε παιδια καλυτερα να μην πηγαινετε καθολου στις πουτανες...... :'( :'(
Οσο για την τζωρτζια την ιταλια μιλφ....καλή ηταν αλλα οχι για πολλά πολλά ηταν για 1-2 φορες μετα ουτε κρυο ουτε ζεστη....
Πράγματι φοβερό μωρό η Νατάσσα.Αλλα αυτην που εγω δεν θα ξεχάσω ποτέ και δουλευε σε εκείνο το μπουρδέλο ηταν η Νατάσσα η ουκρανέζα...γυρω στο 2005 αρχες πρεπει να εφυγε για ουκρανία απο οσο έλεγε....για μένα ηταν μακραν απο τα καλύτερα μουνια ,αν και δεν περνουσαν όλοι μαζι της καλα.....
η σαμπρινα εχει οντως ενα θεμα με το γλειφομουνι....γουσταρει τρελα ....λαφαμ θα την βρεις αυτην την περιοδο...
παίδες έχει δοκιμάσει κανείς εμμανουέλα στο οικονόμου/ρούλια κώττα ; είναι καινούρια ;
μαγκες προσοχη με την ρεββεκα γιατι νομιζω πως αρπαξα κατι με το ακαποτο.
εγραψα και στο αλλο θριτ με την υγεια.
θα σας ενημερωσω.
ελπιζω να ειναι ψεμα και να ειναι ιδεα μου.
deker & dokimazo Δεν πηγατε απο κει χθες ?
Αυτή η Γιάννα που αναφέρουν οι συναγωνιστές για το Πράσινο είναι η Γιάννα από Πολωνία που δούλευε και παλιότερα εκεί; Το ξανθό, ζουμερό κοντοπούτανο;
Γνωρίζει κανένας;
Αν είναι αυτή είναι ένα ενδιαφέρον Χριστουγεννιάτικο comeback και μια καλή πρόταση για ρεβεγιόν.
Αν πάω βράδυ θα την πετύχω την Σαμπρίνα;;; Πείτε μου βρε παιδιά... Ξέρω ότι ξέρετε!!!
Αλλιώς προτείνετε κάτι για βράδυ... αλλιώς Νατάσσα!
θα κανεις βολτα σημερα παλι ρε?Αν πάω βράδυ θα την πετύχω την Σαμπρίνα;;; Πείτε μου βρε παιδιά... Ξέρω ότι ξέρετε!!!
Αλλιώς προτείνετε κάτι για βράδυ... αλλιώς Νατάσσα!