Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (5 μέλη και 75 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γαμήσατε ή όχι τελικά ρε?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
927
Πόντοι
4.535

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Με το πουλί στο χέρι μείναμε... εγώ δηλαδή γιατί ο άλλος είχε κανονίσει να σφυρίξει έναν-δύο...

Και μετά νύσταξα και δεν πήγα και Τοξότη...
Εγώ πήγα Τοξότη(και σε 2 ακόμα πριν),ωραία ήταν  :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ποια καταδρομική;;; Ψυχοπονιάρηδες είμαστε... πέσαμε και σητν γιαγιά που είχε πάρει σπιντ και γεια σας...

Λοιπόν στα γρήγορα. Συνάντηση μετά του κυρίου deker στις 01:43. Άφιξη εις το ευαγές ίδρυμα της Αλιάκμωνος κατά τις 02:03. Άνοδος και αναμονή επί του καναπέως... Μετά από 10-12 λεπτά ακατάσχετης μουρμούρας/συζήτησης βγαίνει η Λίνα την είπαμε dek?

Μετά από εκεί Μαντζάρου που είδα την Νατάσσα, που θα δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία. Ακούω και καλά λόγια και το επιβεβαίωσε ο deker.

Μετά Φρίξου που ήταν η Τζέσυ σε πρόγραμμα οπότε αναχωρήσαμε.

Πέτρου Ερημίτη μία ξανθιά ότι να 'ναι, όπως να 'ναι. Αδιάφορη και μη γαμεύσιμη!

Μετά βόλτα τέλος... Επιστροφή στην θαλπωρή του σπιτιού μου κατά τις 03:10...

ακριβως φιλε το πετυχες....βικυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Με το πουλί στο χέρι μείναμε... εγώ δηλαδή γιατί ο άλλος είχε κανονίσει να σφυρίξει έναν-δύο...

Και μετά νύσταξα και δεν πήγα και Τοξότη...
3 εριξα....μεχρι τις 5 εσπρωχνα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Έπρεπε να ερχόσασταν Τοξότη ρε σεις,κατά τις 2 φύγαμε,παίρνε τηλέφωνο αν κάνετε τουρ.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ποια Βίκυ ρε τρελέ;;; Αφού απουσίαζε... ήταν πρωινή δεν μας είπε;;;
αυτη που λες δεν ειναι η ξανθια με την κωλαρα?
εχει δυο ονοματα....νομιζω την λενε λινα-μαρτα κ αυτη που ειδαμε ηταν η βικυ.εκτος κ αν λεω μαλακιες
τεσπα χεστηκαμε για το ονομα.το θεμα ειναι οτι ηταν ο ποντικομικρουλης ο ιδιος.μελαχρινο,κοντο αβυζο,με σχετικα καλο πατουρι
αλλα δεν θα το γαμουσαμε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
927
Πόντοι
4.535
Αυτή που είδαμε ήταν η Λίνα/Μάρτα και η Βίκυ (η ξανθιά με το καρέ και την κωλάρα πρωινή)...

Άιντε... σε χάλασε η συνέχεια λέμε...

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
82
Πόντοι
10
Η γερμανιδα που λέτε ήταν απο τα καλύτερα  νταρντανόμουνα που περάσαν εκεινο το διαστημα απο βαρδάρη...Αν θυμάμαι καλα Σαμπίνε την έλεγαν....μέχρι και γλειφομούνι την έκανα ..αλλα κοιτούσα να πάω στην αρχη της βάρδιας της.
Ορισμένες φορές ήταν με τις ώρες της αλλα όταν ηταν στα καλά της περνούσες πολύ καλα μαζί της.
Γενικά εκεινο το μπουρδέλο κατω στην προμηθέως ειχε πάντα καλά μουνιά.
Παλαιότερα είχε μια-δυο γερμανίδες καλές γυρω στο 2000-2001 μετα ηρθε και η σαμπρίνα που δουλευει μαζι με την Μαρια την σλοβάκα στην Αν.Γεωργιου πλεον.
Αλλα αυτην που εγω δεν θα ξεχάσω ποτέ και δουλευε σε εκείνο το μπουρδέλο ηταν η Νατάσσα η ουκρανέζα...γυρω στο 2005 αρχες πρεπει να εφυγε για ουκρανία απο οσο έλεγε....για μένα ηταν μακραν απο τα καλύτερα μουνια ,αν και δεν περνουσαν όλοι μαζι της καλα.....
Θελω να πω οτι οπως εμ,εις γουσταρουμε το γαμησι με καποιες ετσι και αυτες γουσταρουν το γαμησι απο καποιους, ναι πουτάνες ειναι αλλα με κάποιους, καποιες γουσταρουν .
Τωρα για κάποιους που διαβάζω που λένε ο,τι φοβουνται μην κολλησουν...σας πληροφορω ο,τι μπορεις να κολλησεις και αν ακουμπησεις κατα λάθος με τον πούτσο σου σε σεντόνι που εφυγε απο καποιον μια κωλοτριχα.....καλα κανετε και προσεχετε αλλα μην τρελαινεστε ...Καποτε καναμε γλειφομουνια μας κανανε μερικες γυμνα τσιμπουκια επειδη γουσταρανε και δεν πληρωναμε και τωρα πληρωνουμε και .οταν δεν πληρωνουν καποιοι φοβουνται μην το ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ για να ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ... :rolleyes: :headbang: :headbang:....Ε ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ..... :headbang: :'(..αν ειναι ετσι ρε παιδια καλυτερα να μην πηγαινετε καθολου στις πουτανες...... :'( :'(

Οσο για την τζωρτζια την ιταλια μιλφ....καλή ηταν αλλα οχι για πολλά πολλά ηταν για 1-2 φορες μετα ουτε κρυο ουτε ζεστη....

Ρε  σύντροφε !!! Τι μας θύμησες !!!
Τη Νατάσσα την Ουκρανέζα !!! Κορυφή !!!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αλλα αυτην που εγω δεν θα ξεχάσω ποτέ και δουλευε σε εκείνο το μπουρδέλο ηταν η Νατάσσα η ουκρανέζα...γυρω στο 2005 αρχες πρεπει να εφυγε για ουκρανία απο οσο έλεγε....για μένα ηταν μακραν απο τα καλύτερα μουνια ,αν και δεν περνουσαν όλοι μαζι της καλα.....
Πράγματι φοβερό μωρό η Νατάσσα.
Εμενε Νεάπολη για αρκετό καιρό μετα που σταμάτησε.
Μου έδωσε τηλ όταν την συνάντησα τυχαία στον δρόμο (πω πω τι μουνάρα ήτανε και ντυμένη) αλλά δεν πήγα, μαλακία μου.
Τώρα δεν ισχύουν πλέον τα νούμερα.

Αυτή η Γιάννα που αναφέρουν οι συναγωνιστές για το Πράσινο είναι η Γιάννα από Πολωνία που δούλευε και παλιότερα εκεί; Το ξανθό, ζουμερό κοντοπούτανο;
Γνωρίζει κανένας;
Αν είναι αυτή είναι ένα ενδιαφέρον Χριστουγεννιάτικο comeback και μια καλή πρόταση για ρεβεγιόν. 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παίδες έχει δοκιμάσει κανείς εμμανουέλα στο οικονόμου/ρούλια κώττα ; είναι καινούρια ;

Αυτο θα Ρωτουσα πηρα ντεντεφωνο και εμαθα για την Υπαρξη της
ξερει κανεις κατι παραπανω ( μπας και γαμησουμε σε κανα καναπε )

κατα τ ταλλα
Κωλετη η Εφη Σημερα Το βραδυ η Τζουλια , η Αφρο Αυριο και Η Αγγελικη μαλωνει με τις σερβιετες

Μαντζαρου η Σαρα σε αδεια και επιστροφη μετα τας εορτας
Αντζελα πρωι και Νατασα βραδυ ( στα ρεπα και στις αδιαθεσιες  τι παιζει αγνωστο)

Βιλα Αντριαννα και Τζεσυ επ ομου τις βαρδιες .. Η Χριστινα εχει πλακωθει στις μπυρες στην Γερμανια ... τιποτα καινουριο

Η Ξανθια που ειδαν τα παιδια Ερημητη πρεπει να ειναι η Τζεσικα
δεν λεει και πολλα απ οτι ειχαν πει παλαιοτερα , ουτε και κριτικες ειδα ακομη
Δεν την εχω παρει και δεν μαρεσε κιολας

Στο Λουξ Η Βικυ ειναι ξανθια και η Μαρτα/Μαρθα -> Λινα ειναι η μικροκαμωμενη

Στο Λαφαμ το νουμερο δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη λεει ( τους το κοψανε ? )

Στο τσιρκο δεν πηρα ... Δεν θα ξερει τα ονοματα η τσατσα το μονο νεο θα ειναι οτι τα καινουρια κοριτσια δουλευουν 5 μερες ( χθες ηταν 4 )

deker & dokimazo Δεν πηγατε απο κει χθες ?

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες προσοχη με την ρεββεκα γιατι νομιζω πως αρπαξα κατι με το ακαποτο.
εγραψα και στο αλλο θριτ με την υγεια.
θα σας ενημερωσω.
ελπιζω να ειναι ψεμα και να ειναι ιδεα μου.

Φιλε όλα καλά τώρα?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
805
Πόντοι
7.195
Αυτή η Γιάννα που αναφέρουν οι συναγωνιστές για το Πράσινο είναι η Γιάννα από Πολωνία που δούλευε και παλιότερα εκεί; Το ξανθό, ζουμερό κοντοπούτανο;
Γνωρίζει κανένας;
Αν είναι αυτή είναι ένα ενδιαφέρον Χριστουγεννιάτικο comeback και μια καλή πρόταση για ρεβεγιόν. 

Αυτή είναι.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
927
Πόντοι
4.535
Αν πάω βράδυ θα την πετύχω την Σαμπρίνα;;; Πείτε μου βρε παιδιά... Ξέρω ότι ξέρετε!!!

Αλλιώς προτείνετε κάτι για βράδυ... αλλιώς Νατάσσα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν πάω βράδυ θα την πετύχω την Σαμπρίνα;;; Πείτε μου βρε παιδιά... Ξέρω ότι ξέρετε!!!

Χθες μου ειπαν οτι η Σαμπρινα θα ειναι πρωι σημερα
οποτε , πας περνας απο το τσιρκο να δεις τι παιζει να μας πεις να ξερουμε ( εχε μαζι σου και ενα τετραδιο να γραψεις το ονομα  :2funny: )
και μετα πας Νατασσα αν δεν εχεις παει ...
φευγοντας βλεπεις τι παιζει και κατεχακη για να ξερει ο κοσμος  ;)

καλα γαμισια  :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

θα κανεις βολτα σημερα παλι ρε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom