Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (2 μέλη και 64 επισκέπτες)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
παιδια οποια και να ταν λιγη σημασια εχει . τετοια φρικη δεν εχω ξαναφαει στη ζωη μου. μετα απο αποχη τριων μηνων ονειρευομουνα τρελα γαμησια και επεσα πανω σε αυτο το κομοδινο. γαμω την ατυχια μου. παντως τωρα θυμηθηκα οτι ειχε και τρυπα στη μυτη.

Επρεπε να δοκιμασεις εκεινη την τρυπα τοτε

giorgos3105

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
θα το ξεπερασω γρηγορα και θα επανελθω δρυμιτερος. το κασκαντεριλικι ειναι στο αιμα μου. ενα αλλο χαρακτηριστικο της ειναι οτι δεν ξερει ελληνικα. με νοηματα συννενοουμασταν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα το ξεπερασω γρηγορα και θα επανελθω δρυμιτερος. το κασκαντεριλικι ειναι στο αιμα μου. ενα αλλο χαρακτηριστικο της ειναι οτι δεν ξερει ελληνικα. με νοηματα συννενοουμασταν
καλα ρε τυπε...μην κανεις ετσι...εχουμε φαει πολλες φολες κατα καιρους....ρωτα και τον τζο που ολο απο φολα σε φολα πεφτει... :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτό το γαμημένο τηλέφωνο γιατί δεν δουλεύει για να μην τρέχω ως εκεί?
ας οψεται η συνωμοσια των πυρηνων της φωτιας τυπε και ο χρυσοχοιδης με τις ιδεες του.....δεν τα δηλωσαν καποια τηλεφωνα και δεν λειτουργουν πια :headbang: :headbang: :grin:

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
αυτη η ρεμπεκα μας παιρνει αρχικα πιπα χωρις καποτα ολους?

με εγλυψε γαμωτη χωρις να την προλαβω ακαποτα στο πουτσοκεφαλο και να με πηγε τωρα μην κωλησα τιποτα βλενοροιες η χλαμυδια..
ασε που με την ιδεα και μόνο εχω ενα τσουξιμο απο τωρα...
ρε λετε να εχει τιποτα και να μας το κάνει επίτηδες?
σιγουρα τις ελεγχουν εβδομαδιαιως?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπα εγω το πληρωσα εξτρα.....απλα μερικες φορες θα ειναι η δυναμη της συνηθειας ή σε συμπαθησε.... ;)

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ας οψεται η συνωμοσια των πυρηνων της φωτιας τυπε και ο χρυσοχοιδης με τις ιδεες του.....δεν τα δηλωσαν καποια τηλεφωνα και δεν λειτουργουν πια :headbang: :headbang: :grin:

Για να πας εκεί από ανατολικά,θες 2 μέρες!
Πήγα ένα βράδυ για την ΜΙΛΦ αλλά ήταν ένα ξανθό καλό,μικρή και έφυγα

Το μέρος πάντως στο τέρμα του πουθενά,εξ ου και η ονομασία της οδού!
Από τα λίγα που δεν κινδυνεύεις να σε δουνε,αφού είναι περικυκλωμένο από νταλίκες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για να πας εκεί από ανατολικά,θες 2 μέρες!
Πήγα ένα βράδυ για την ΜΙΛΦ αλλά ήταν ένα ξανθό καλό,μικρή και έφυγα

Το μέρος πάντως στο τέρμα του πουθενά,εξ ου και η ονομασία της οδού!
Από τα λίγα που δεν κινδυνεύεις να σε δουνε,αφού είναι περικυκλωμένο από νταλίκες
ξερω ...και γω ανατολικα εμενα ....η μιλφ ειναι παντα πρωινη.....το μερος καλο ειναι αλλα κινδυνευεις απο τα κοπροσκυλα....εγω τα παταω με το αμαξι επιτηδες και τα χω νευριασει....μου τα χουν μαζεμενα.... :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

με εγλυψε γαμωτη χωρις να την προλαβω ακαποτα στο πουτσοκεφαλο και να με πηγε τωρα μην κωλησα τιποτα βλενοροιες η χλαμυδια..
ασε που με την ιδεα και μόνο εχω ενα τσουξιμο απο τωρα...
ρε λετε να εχει τιποτα και να μας το κάνει επίτηδες?
σιγουρα τις ελεγχουν εβδομαδιαιως?

Εγω το ειχα υποψιν και την κρατουσα την τσουτσου μου μη μου την φαει
μετα ομως πανω στην ενταση του πηδηματος... ωιμε παρεκτραπιν εις γλωσοφιλον  :S
ω ναι .. ενοιωσα λιγο σαν να εγλυψα τις πουτσες ολων σας ,αλλα μετα λεω δε πειραζει , καλα παιδια ειναι , φιλαρακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν εχω πεθανει ακομη παντως

kikas η βγαλτο απ το μυαλο σου  η΄πανε σε γιατρο ( εγω ειχα παει προλυπτικα οταν ειχα βγαλει ενα σπυρι απ το ξυρισμα )
την αφθησες η τραβηχτηκες μετα ?  :think:
Και τελικα πως περασες θα πεις εδω η θα γραψεις κριτικη ?  :think:

Φιλε τα τηλεφωνα Ερημητη και ουρανου 26 δεν δουλευουν
αν πηρες και στα ααλλα και ξερεις τι παιζει γραψε εδω να ξερουμε ...

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
οχι ρε συ jo , μια γλυψια ισα ισα , τιποτα περισσότερο, αλλα τι συμασια εχει? το σαλιο μπηκε.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οχι ρε συ jo , μια γλυψια ισα ισα , τιποτα περισσότερο, αλλα τι συμασια εχει? το σαλιο μπηκε.

90% δεν τρεχει τιποτα , ξεχνα το και χαμογελα , σου ειπα την φιλησα και ζω
την εχω περασει την <φρικη > σου και τελικα τζαμπα το αγχος , αν εχεις κατι το εχεις πια , τελειωσε ,μεχρι να το μαθεις γραψε μια κριτικη και χαλαρωσε  :rockon:

Ermenegildos
τελευταια βραδυ τρεγουδουσε μια ξανθια 30 φευγα την ακοψα Τζεσικα ( του βαρδαρη )

Αν θες την Ναντια , θα πας πρωι

Θα πηγαινα ευχαριστως αλλ θελω μερικα χιλιομετρα .. τριψηφια πανε ελα  :idiot:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Μή μασάς. Και εμένα μου έκανε δώρο ακάποτο την 1η φορά, το έχω γραμμένο και στη πρώτη κριτική μου. Έχει περάσει κανα δίμηνο από τότε όλα καλά. :)

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Βολτα απογευματινη με καταθεση στο Προμηθεως 25 στην Λιζα..
Προμηθεως 11 Η παντα προσχαρη,ευχαριστη και χαμογελαστη Αλεξια.Σου βγαζει μια γλυκυτητα αυτο το κοριτσακι.Πρεπει να τιμηθει δεοντως..
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη Ηρα.Τι σωματαρα ειναι αυτη;
Σαπφους 7 Ενα μιλφ κοντο,ασχημο,με κοντο μελαχροινο μαλλι.Η ασχημη θεια της διπλανης πορτας
Σαπφους 8 Η μελαχροινη εκδοση της Εβελλυνας.Ιδιο πανω κατω σωμα,πολυ αδυνατη,με ωραιο μαλλον φυσικο βυζι,ωραια απο την μεση και πανω.Ευτυχως δεν περασα..
Τανταλου με Σαπφους Μια ψιλοσκυλε φατσα,σαν μπουλντογκ,με αγελαδισια βυζια και γενικα ψιλοχοντρουλα.Ειναι η Δαναη αυτη;
Τανταλου 8 Ενα αδιαφορο ξανθο πιπινι.Αδυνατο σωμα.Πρωτη φορα την εβλεπα εκει
Τανταλου 14 Η θηλυκοτατη και ακρως αισθησιακη Βικυ.Τι σωματαρα ειναι αυτη;Δεν ξερω αν ειναι η ιδια με την επισης σεξοβομβα που ειχα περιγραψει σε 2 προηγουμενες κριτικες μου.Ισιο μαλλι,μακρυ,τελειο δερμα και πολυ σωστες αναλογιες με καμπυλες.
Προμηθεως 25 Ορμωμενος απο εναν συγανωνιστη που την ειχε παρει,περασα. Ελληνιδα προ-μιλφ,με οντως κορμοστασια σεξουαλικη.Μελαχροινη,με κωλαρα για σκισιμο,καμπυλες μαζεμενες καπως στην περιφερεια της και ωραια εκφραστικα ματια.Ειναι σχετικα νεα στον χωρο απο οτι ειπε.
Πιπα καλη,σου επιτρεπει να πιανεις ελευθερα οτι θελεις.Ιεραποστολικο επισης την εκανα οτι ηθελα.Σηκωμα τα ποδια στους ωμους,κλασικο ιεραποστολικο,δεν δυσανασχετουσε.Φιλια με μετρο παντου και γενικα δεν ενοχλουταν απο τις πολυ κοντινες περιπτυξεις
Τελειωμα στα 4 οπου φανηκε να ποναει,αλλα παρολα αυτα αντεξε το σφυροκοπημα με φωνες μαλλον πονου.
Απλα δεν εβγαζε πουτανια το κοριτσι,ειχε περισσοτερο διεκπεραιωτικο χαρακτηρα,παρολο που ηταν προθυμη.
Αυτα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τανταλου με Σαπφους Μια ψιλοσκυλε φατσα,σαν μπουλντογκ,με αγελαδισια βυζια και γενικα ψιλοχοντρουλα.Ειναι η Δαναη αυτη;
προφανως πρεπει να περιγραφεις ντεσυ.....

μπραβο για την αναφορα οαση.... :rockon:μυλο και σιτιγκειτ δεν πας ε;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Προμηθεως 25 Ορμωμενος απο εναν συγανωνιστη που την ειχε παρει,περασα. Ελληνιδα προ-μιλφ,με οντως κορμοστασια σεξουαλικη.Μελαχροινη,με κωλαρα για σκισιμο,καμπυλες μαζεμενες καπως στην περιφερεια της και ωραια εκφραστικα ματια.Ειναι σχετικα νεα στον χωρο απο οτι ειπε.
Πιπα καλη,σου επιτρεπει να πιανεις ελευθερα οτι θελεις.Ιεραποστολικο επισης την εκανα οτι ηθελα.Σηκωμα τα ποδια στους ωμους,κλασικο ιεραποστολικο,δεν δυσανασχετουσε.Φιλια με μετρο παντου και γενικα δεν ενοχλουταν απο τις πολυ κοντινες περιπτυξεις
Τελειωμα στα 4 οπου φανηκε να ποναει,αλλα παρολα αυτα αντεξε το σφυροκοπημα με φωνες μαλλον πονου.
Απλα δεν εβγαζε πουτανια το κοριτσι,ειχε περισσοτερο διεκπεραιωτικο χαρακτηρα,παρολο που ηταν προθυμη.
Αυτα..
Την Λίζα την έιχα πάρει και εγώ, προ 10ημέρου στο Σαπφώς 8(έχω γράψει και κριτική) και με κάνει εντύπωση πως μια τοσο καλή και όμορφη κοπέλα δεν είναι τόσο ανάλογα δημοφιλής.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σαπφους 8 Η μελαχροινη εκδοση της Εβελλυνας.Ιδιο πανω κατω σωμα,πολυ αδυνατη,με ωραιο μαλλον φυσικο βυζι,ωραια απο την μεση και πανω.Ευτυχως δεν περασα..
Ειναι αυτη η κομοδινα του giorgos3105 ? Ονομα δεν μαθαμε ?  :think:

Στο Α γεωργιου 4 που την ειδα δε μου εκανε κατι σε αγελαδα ... ο gl ξερει καλυτερα

Τανταλου 14 Η θηλυκοτατη και ακρως αισθησιακη Βικυ.Τι σωματαρα ειναι αυτη;Δεν ξερω αν ειναι η ιδια με την επισης σεξοβομβα που ειχα περιγραψει σε 2 προηγουμενες κριτικες μου.Ισιο μαλλι,μακρυ,τελειο δερμα και πολυ σωστες αναλογιες με καμπυλες.
Του Τσιρκου ?  :think: τι δεν ξερεις ποια πηδηξες ? την ξεχασες ? :think:

ωραια αναφορα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom