Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (6 μέλη και 96 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αδυνατούλα με βυζάκι 1-2, πολύ ωραίο κωλαράκι ξανθό μαλλί και περίπου στα 30+ χρονών... φορούσε κάτι super χρυσαφί εσωρουχάκια...
σαν την κορινα ακουγεται αυτη.....τεσπά αμα δεν ακουσες ονομα οτι να πουμε υποθεσεις θα ειναι....

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
σαν την κορινα ακουγεται αυτη.....τεσπά αμα δεν ακουσες ονομα οτι να πουμε υποθεσεις θα ειναι....

οκ, ευχαριστώ για την προσπάθεια, και έτσι για το γαμώτο θα ξαναπάω σήμερα για να λύσω το μυστήριο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οκ, ευχαριστώ για την προσπάθεια, και έτσι για το γαμώτο θα ξαναπάω σήμερα για να λύσω το μυστήριο...
ελα πηρα τηλεφωνο ....κορινα ηταν και μαλλον και σημερα αυτη θαναι μετα τις 8...τωρα ειναι η μαρια η τσεχοσλοβακα.....

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
εγω λεω να συστησουμε επιτροπη και να παμε στα διαφορα ντελα - στουντιο και να τους προτεινουμε/απειλησουμε με δικο μας τιμοκαταλογο. προτεινω τον εξης: 20 ευρω Απλο,30 χαλαρο(και καλα, ποτε δεν το καταλαβα), 40 γλυψιμο, 50 γυμνο, 60 κωλαρακι, 70 τζακουζι. και φυσικα εννοειται οτι σε καθε μεγαλυτερο προγραμμα περιλαμβανονται ολα τα μικροτερα. Για επιτροπη προτεινω τους τζο, καραμαν και gl λογω παλαιοτητας στο φορουμ(τυφλα να χει το ουισκι!  ;) )

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Η αλήθεια είναι πάντως πως οι τιμές αν ήταν ένα 10αρικο κάτω εγώ θα έκανα τις διπλάσιες επισκέψεις... πράγμα που τς συμφέρει όπως και να χει... πόσο μάλλον οτι θα τεστάραμε όλοι περισσότερες χωρίς να σκεφτόμαστε μη χαλάσουμε άδικα το 30-40αρικο σε κανα κομοδίνο...

αν είναι να σου φάει μόνο ένα 20αρικο, στ...δια μας... πάμε στην επόμενη με τη μια...

ετσι ειναι ρε παιδια αν πεσει στο 20αρικο ολοι θα δοκιμαζουμε περισσοτερες και δεν θα διαβαζουμε ατελειωτες κριτικες κ θα τις ψειριζουμε...με απλα μαθηματικα ο τζιρος τους θα ανεβει κατα πολυ..τωρα δεν ξερω γιατι δεν το βλεπουν

rusar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση ... αν και δεν ξέρω κατά πόσο τα μέλη που είναι εδω αποτελούν σημαντικό μέρος του πληθυσμού που πηγαίνει στα μαγαζιά και επομένως έχει δυνατότητα παρέμβασης. Αν βοηθάει πάντως, έγω σας αναφέρω ότι στα περισσότερα μαγαζιά μπαίνω με 30 ευρώ κατόπιν διαπραγμάτευσης του στυλ: "40 δεν έχω να δώσω, με 30 μπαίνω?". Για παράδειγμα, σας αναφέρω ότι την προηγούμενη βδομάδα πέρασα με 30 στη Νικόλ, η οποία είχε φοβερές ορεξούλες και πρέπει να κάθησε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
ετσι ακριβως οπως τα λεμε ειναι ρε μαγκες!! δεν καταλαβαινουν οι μπουφοι οτι πραγματικα θα αθξηθει ο τζιρος. τοσο μπουφοι ειναι!! βαλτο ρε μλκ να ξεκιναει απο 20-25, θα πηγαινει ο κοσμος πολυ πιο συχνα .. ασε που ανοιγει και η ορεξη και αν δεν εχεισ τι να κανεις θα λες δεν γαμιεται ας πας να ριξω ενα με ενα 20ρικακι που υπο αλλες συνθηκες πρεπει να μαζεψεις πρωτα το 40-το οποιο σου φαινεται παρα πολυ-κανεις ατελειωτες γυρες για να μην φας καμμια μουφα-πολλες φορες δεν μπανεις αλλα και αν μπεις και φας καμμια πατατα μετα σου γυρνανε τα μυαλα και κανεις και μια μικρη αποχουλα.ενω με το 20ρικακι θα πεις δεν γαμιεται..ε και?? ειναι σαν τις δοσεις στα αυτοκινητα,δεν φαινονται οτι ξοδευεις πολλα λεφτα,στην ουσια ξοδευεις περισσοτερα και ανοιγει και η ορεξη σου για αγορα. ΜΑ τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ ειναι?? ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  σου λεει..

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Είχαμε κανα νέο από Δανάη? Που παίζει μπάλα? :tits2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καταθέτοντας την άποψη μου περί τιμών θέλω να επισημάνω τα εξής :
Τις τιμές κατά κύριο λόγο τις ρυθμίζει η αγορά. Αν θυμάστε ορισμένοι πριν από περίπου 2 χρόνια το ελάχιστο ποσό για μια επίσκεψη για διάστημα περίπου ενός 20ημέρου είχε καθιερωθεί σε όλα !!!!! τα μαγαζιά στα 40 ευρώ. Όταν ο κόσμος λοιπόν άρχισε να αραιώνει επανήλθε σταδιακά σε όλα απολύτως τα μαγαζιά του Βαρδάρη στα 30. Μάλιστα συζητώντας και με διάφορες κοπέλες εκείνη την εποχή ήταν απόλυτα σύμφωνες με την εφαρμογή του 30ευρου.
Οι τιμές μπορεί να έχουν περιθώριο να πέσουν παρακάτω, μπορεί όμως και να μην έχουν. Το λέω αυτό από την άποψη ότι αν ένα μαγαζί δεν βγάζει κέρδος ο ιδιοκτήτης το κλείνει, όπως συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα.
Θα κάνω και μία αναφορά στις τιμές της Αθήνας. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ άμεσα να εξηγήσω είναι ότι οι τιμές των Αθηνών ήταν πάντοτε 30 % κάτω από τις τιμές της Θεσσαλονίκης χωρίς να είναι ανάλογα προς τα κάτω και οι τιμές των περεχομένων υπηρεσιών.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι τιμές των Αθηνών ήταν πάντοτε 30 % κάτω από τις τιμές της Θεσσαλονίκης χωρίς να είναι ανάλογα προς τα κάτω και οι τιμές των περεχομένων υπηρεσιών.
στα μπουρδελα για να εξηγουμαστε οχι στα στουντιο... ;)

κατα τα λοιπα τα χουμε πει και εχει χαλασει το πληκτρολογιο να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια....ενα δεκαρικο κατω ολα δεν ειναι τραγικο πια....γινεται....δλδ γιατι μπορει η μια πχ να δουλευει με τριαντα και η αλλη διπλα δεν μπορει;ή και στο ακριβως ιδιο μαγαζι καμια φορα;δεν το καταλαβαινω.....

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Θα κάνω και μία αναφορά στις τιμές της Αθήνας. Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ άμεσα να εξηγήσω είναι ότι οι τιμές των Αθηνών ήταν πάντοτε 30 % κάτω από τις τιμές της Θεσσαλονίκης χωρίς να είναι ανάλογα προς τα κάτω και οι τιμές των περεχομένων υπηρεσιών.

Γιατί η Αθήνα έχει 200 μπουρδέλα και 80 στούντιο, ενώ η Θεσσαλονίκη μόνο 14 μπουρδέλα και 15 στούντιο (και κάποια από αυτά κλειστά για την ώρα). Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση, αν δεν δοθούν περισσότερες άδειες δύσκολα θα πέσει η τιμή στο απλό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιατί η Αθήνα έχει 200 μπουρδέλα και 80 στούντιο, ενώ η Θεσσαλονίκη μόνο 14 μπουρδέλα και 15 στούντιο (και κάποια από αυτά κλειστά για την ώρα). Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση, αν δεν δοθούν περισσότερες άδειες αν δεν σπασει η κλειστη κλικα των μπουρδελοιδιοκτητων στην πολη δύσκολα θα πέσει η τιμή στο απλό.
;)

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλησπερα, πηρα σημερα ρεμπεκα στην οκτωβρίου 52...δεν την ειχα ξαναπαρει,
πολυ καλο μωρο εφαμιλο της εφης νομίζω
με εγλυψε τον πουτσο χωρις προφυλακτικο....αψογη....

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
εγω ρε παιδια και πολλοι αλλοι απο εμας δουλευουμε ολη μερα για αυτα τα 40 euro! :s&m_3: :s&m_3: :fuck2:
δεν ειναι να τα ρισκαρουμε για 5 λεπτα!!!
και να χτυπαει η καθε θεια την πορτα γιατι τελειωσε ο χρονος μας!!
στο τελος μπαινοντας θα γυρναμε και την κλεψυδρα λες και παιζουμε σκακι!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Είχαμε κανα νέο από Δανάη? Που παίζει μπάλα? :tits2:

Η Δανάη κάνει come back σήμερα στις 20:00 στο Ανδρέου Γεωργίου 4. Την πληροφορία την έιχα από την Nicol και την μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Δανάη κάνει come back σήμερα στις 20:00 στο Ανδρέου Γεωργίου 4. Την πληροφορία την έιχα από την Nicol και την μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
σωστος  :thumbsup:....μολις ανελαβε βαρδια στο μαγαζι...τσεκαρισμενο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Μου έκανε εντύπωση πάντως που δουλεύει βράδυ γιατί δεν της πολυαρέσει. Η πρωϊνή βάρδυα είναι η αδυναμία της.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μου έκανε εντύπωση πάντως που δουλεύει βράδυ γιατί δεν της πολυαρέσει. Η πρωϊνή βάρδυα είναι η αδυναμία της.
ναι ...αλλα βαρδαρη λογω κοσμου...στα στουντιο μου χει πει δεν εχει προβλημα...και το εκανε και παλιοτερα....

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Αν η Δαναη ειναι μια μεγαλα βυζια,αλλα παχουλη...δυστυχως παει στον κουβα ακομη μια πιθανοτητα να χαρουμε κι εμεις οι βυζολαγνοι 2 βυζια σε νορμαλ κοπελα και οχι σε χοντρες και παχουλες.Αρνουμαι να πληρωσω εστω και ενα ευρω για να τον βαλω σε χοντρη....

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
εγω αρνουμαι και να πληρωθω για να τον βαλω σε χοντρη, οχι να πληρωσω κιολας  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom