Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

paraskevas88

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για μια απλή κατάθεση, για κάποιον που δεν έχει καθόλου εμπερία στον χώρο των σπιτιών αυτών, έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη για να μην ξενερώσει τελείως?

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Παιδιά για μια απλή κατάθεση, για κάποιον που δεν έχει καθόλου εμπερία στον χώρο των σπιτιών αυτών, έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη για να μην ξενερώσει τελείως?
θα σου προτεινα βερονικα φιλε σαπφους 5. εινα gfe  κατασταση η και εφη στην κωλεττη.γνωμη μου...

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
προς paraskeva:

Εγώ θα σου πρότεινα οπωσδήποτε Αφρούλα.Είναι έτσι κι αλλιώς απο τις καλύτερες αλλα ειδικά για την περίπτωση σου είναι ιδανική.Πολύ φιλική, σε κάνει να νιώθεις άνετα κ δυναμική επίσης, σε βάζει κάτω κ φροντίζει να περάσεις καλά. Κωλέττη Δε-Τρ-Τε πρωί 11:00 με 18:00 περίπου

Επισκέπτης
Κατάθεση πριν λίγο στο Αλιάκμωνος 8 και την Λίνα (πλέον) γνωστή κ σαν Μάρτα. Καβλοραπανορουμανάκι το οποίο πηδήχτηκε με φοιτητικό εισητήριο κ παρ'όλο που είχα φάει φόλα μαζί της 2 προηγούμενες φορές με σχεδόν μηδενική συμμετοχή αυτή τη φορά απογειωθήκαμε.
Παραθέτω την προηγούμενη κριτική μου για να πάρετε μια ιδέα βγάζοντας -πλέον- τα σχόλια μου περί συμμετοχής.

Επίσης έχει δουλέψει κ εδώ τσεκάρετε την κριτική του Apollo64

Θα ανεβάσω καινούργια αργότερα με την ανανεωμένη συμμετοχή της.

P.S.

Κωλέττη - Άφρο
Κατεχάκη - Ειρήνη (πιασιματένια 30άρα με καρέ μαλλι που είχε εντοπιστεί κάτι μέρες πριν Προμ 25. Καθόλου έκπληξη μιας κ είναι αλυσίδα. Not my cup of tea...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα σου προτεινα βερονικα φιλε σαπφους 5. εινα gfe  κατασταση η και εφη στην κωλεττη.γνωμη μου...
δλδ δινει γλωσσοφιλα η βερονικα;γιατι αυτος ειναι ο κυριολεκτικος ορισμος του gfe....για να κυριολεκτουμε κιολας....και ενδεικνυται για πρωταρη που λεει οτι ειναι στα μαγαζια;με σαραντα νοματεους απεξω να περιμενουν και τρια δωματια γεματα;.....πηγαινε ρε φιλε νεε καλυτερα σε κανα στουντιο με την ησυχια σου ή εστω αφρουλα η οποια τουλαχιστον δεν φειδεται χρονου...

τζο μαλλον πεμπτη θα παω αν το βρω... :P

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω μολις εστειλα της τζεσικας  θα εμφανιστει οπου ναναι
gl εκανα μια προσθηκη με τα μυγδαλα σου , για να σπασει λιγο η μουχλα , πετυχημενη η παρομοιοση
γελασα πολυ τωρα που εψαχνα το βιντεακι .. εκει που λεει <Να...  σου πεσε και η βουρτσα > ... θα δεις γιατι  :cheesy:

Maaneskyggen  αν δε μου την εσπαγε η τσατσα θα την επαιρνα και γω τοτε , χωρις να ξερω  ποια ειναι
μετα που ειδα λεω ασε... για να δουμε τι θα μας πεις τωρα... περιμενω με αγωνια την κριτικη σου ( τρωω τα νυχια μου ηδη  :2funny:)
Καθως και το ΑΛ για το φριξου 14 ...

Να σας θυμησω οτι απο σημερα το βραδυ οπως ειχε ειπωθει θα παει το κομοδινο Αντριαννα στο Π ερημητη
Αν περασει κανεις απο κει ας ριξει ενα ματι για αοσους ενδιαφερονται,
προσωπικα δεν ψηνομαι ακομη και 4 βυζια να εχει βαλει  :2funny:
πηραμε πηραμε

εδιτ
ειμαστε στον αερα (κιολας)

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Αναφορα για χθες 28/11 βραδυ (21.00)
Προμηθεως 25: Όπως ξαναεγραψα, μια νεα ξανθια με ωραια ματια και το σιλικονατο βυζι εξω φορα παρτιδα. Καλο σωματακι, Bimbo στυλ. Καποιος συναγωνιστης ανεφερε ότι είναι παγοκολωνα μολις την ειδε.
Προμηθεως 11: Η αδιαφορη (και παντα κουρασμενη-σπασμενη) Βιολετα. Στα ορια του milf, φοραει κορμακια παντα και μποτες.
Σαπφους 5: Μια πολύ κοντη, ασχημη, με στραβα ποδια και περιεργη φατσα. Ξενερωσαμε ολοι μολις την ειδαμε. Ποια είναι?
Σαπφους 7: Η ομορφη Μιρελα με μποτες που δεν την κολακευαν. Ψηνομαι…
Σαπφους 8: Μια μελαχροινη ψηλη πολύ αδυνατη, με παρα πολύ ωραιο φυσικο βυζι, μακρυ μαλλι, μετρια φατσα (με μια χαρακτηριστικη ελια αλα Σιντυ Κροφορντ), καλο σωμα από την μεση και πανω. Σαν την Εβελλύνα αλλα μελαχροινη. Ποια είναι?
Τανταλου – Σαπφους: H γνωστη μικρουλα που μολις βγαινει στο σαλονι καθεται πανω σου, σου πιανει τα αρχιδια. Μακρυ μπουκλωτο μαλλι, ωραιο τουμπανιασμενο σωμα. Μοιραζει και φιλακια. Ποια είναι?
Τανταλου 8: Μια αδιαφορη μελαχροινη.

δοκιμαστηκε το τουμπανο στην Προμηθεως 25, Σαββατο πρωι. Η αληθεια ειναι οτι στο σαλονι εμενα δεν μου ανηκε παγοκολωνα, αλλα ψιλονταγκλα ;)
Μεσα αποδειχτηκε πολυ δυνατη.Πηρα το φτηνο προγραμμα (δουλευει φουλ προγραμματα) και καραγουσταρα.Στην πιπα, σε αντιθεση με κατι ρομπες που παιρνουν σταση τετοια ωστε να μην πιανεις τιποτε(βεβαια αυτο δεν ισχυει για μενα, αφου με τα 2μετρα χερια μου φτανω και πατουσες αν θελω!), αυτη εφερε τον κωλο της σχεδον διπλα στο κεφαλι μου για ελευθερες ψηλαφησεις-δεν εβαλα δαχτυλο.Πιπα καλη, με αποπειρες deep throat, και στη συνεχεια τελειο στησιμο στα 4 με θεα την πανεμορφη και καλοδουλεμενη κωλοτρυπιδα της, την οποια εγω προσωπικα δεν προκειται να την παρω εκ πεποιθησεως, αφου παρομοια κουλουρια στο Μεταξι τρωγονται με 15 και 20 ευρω και οχι με 80!!
συμπερασματικα, νομιζω οτι αποτελει ισως την καλυτερη επιλογη στο Βαρδαρη αυτο τον καιρο.

paraskevas88

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
προς paraskeva:

Εγώ θα σου πρότεινα οπωσδήποτε Αφρούλα.Είναι έτσι κι αλλιώς απο τις καλύτερες αλλα ειδικά για την περίπτωση σου είναι ιδανική.Πολύ φιλική, σε κάνει να νιώθεις άνετα κ δυναμική επίσης, σε βάζει κάτω κ φροντίζει να περάσεις καλά. Κωλέττη Δε-Τρ-Τε πρωί 11:00 με 18:00 περίπου

Κωλέττη 17 το studio εννοείς? Γιατί δεν βλέπω κριτική με όνομα Αφρούλα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εκτος απο αφροδιτη ειναι γραμμενη και σαν Αφρούλα  στην ουσια φαινεται να ειναι 2 κοπελες
το ιδιο παρατηρησα και στην βιλα οπου κ Χριστινα ειναι σαν Κριστιν απο μερικους

νομιζω πρεπει να γινουν διορθωσεις

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Έχουμε καμμιά σίγουρη δοκιμασμένη λύση για σήμερα; Έχασα και το Στοίχημα του ΣΚ και είμαι άστα να πάνε...

Γι' αυτό... αλλά όχι πάλι Σιμόνα. Στο τέλος θα νομίσει ότι είμαι γκόμενός της!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρεβεκκα ?  :think:
Λαουρα ?  :think:
τιποτα σε φριξου 9 ?
σε Λα φαμ ? σε κωλετη ? ...
αυτα... τα ολιγα , και πολυ ολιγα μαλιστα  :idiot:

Θες να σε συστησω στην τζεσυ ?  :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ρεβεκκα ?  :think:
Λαουρα ?  :think:
τιποτα σε φριξου 9 ?
σε Λα φαμ ? σε κωλετη ? ...
αυτα... τα ολιγα , και πολυ ολιγα μαλιστα  :idiot:

Θες να σε συστησω στην τζεσυ ?  :2funny:

Τζέσυ όχι... μόνο κακά ακούω... ή ακούω λάθος;;;

Οι άλλες δύο που παίζουν μπάλα;;; Άντε βοήθα γιατί δεν είμαστε καλά λέμε!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν θελω να σε επιρεασω για τζεσυ μολις δημοσιευσα κριτικη πανε δες ...
στην βιλα ειναι η Αντριαννα παντως σημερα βραδυ ( ετσι λεει το προγραμμα )

Βασικα βγες μια τσαρκα να δεις ... εγω προχθες ειδα αρκετες που δεν ειχα δει
Δεν ξερω τι παιζει σημερα δεν μπορω να βοηθησω αν μου πεις ονοματα θα σου πω οσα ξερω

Ρεβεκκα που ειπα πριν ειναι στο 52 ( εκτος αν αλλαξε και πηγε πρωι ) προσοχη στην τσατσα εκει , χτυπαει πορτα
και ηξ Λαουρα στο τσιρκο , καλες κριτικες και οι 2 αλλα ο φοβος την φολας παντα καραδοκει

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Έχουμε καμμιά σίγουρη δοκιμασμένη λύση για σήμερα; Έχασα και το Στοίχημα του ΣΚ και είμαι άστα να πάνε...

Γι' αυτό... αλλά όχι πάλι Σιμόνα. Στο τέλος θα νομίσει ότι είμαι γκόμενός της!

Γιατι δεν την ζητας σε γαμο να το αποκαταστησεις και το κοριτσι ?>??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μεταξυ μας η τζεσυ ρε τζο λιγο σαν αβγαλτη εξω απο τα νερα της μου ειχε φανει οταν την ειδα το καλοκαιρι....σαν χαζο στεκοταν στο σαλονι ή σαν φοβισμενη...λες να ναι θυμα τραφικινγκ που λεει κι ο σχοινοβατης ή απλα ενα ακομα ασχετο πιπινι απο αυτα που εχουμε γεμισει τελευταια....;τα οποια συγκεντρωνουν ως επι το πλειστον τα εξης χαρακτηριστικα....

ειναι εκ ρουμανιας οι περισσοτερες 21-22 ετων,δηλωνουν απο ισπανιδες απο βαρκελωνη εως οτι αλλο θες,εχουν μια καπως καλη εμφανιση και βοηθιουνται και απο το νεαρο της ηλικιας σαφως αλλα μεσα ειναι ή κρυες ή ασχετες με το αθλημα και νομιζουν οτι εμεις ειδικα οι τριανταρηδες φευγα ειμαστε τιποτα δεκαοχταχρονα που θα καυλωσουν με ενα μπουτι και ενα βυζι εξω...οχι κοριτσι μου θελει προσπαθεια το πραμα....θελει να την ιδρωνεις την φανελα [size=27pt]γιατι παιρνεις 40 ευρω για δεκα λεπτα[/size]...και θελει να την εχεις την πουτανια και στο αιμα σου,αμα δεν την εχεις πηγαινε καθαριστρια....τα πα και ξαλαφρωσα γιατι εδω στην λαρισα εχουμε γεμισει απο δαυτα....οχι οτι δεν εχει και καλα τεμαχια βεβαια....

εχω αδικο; :think:

εντιτ αλλα καλα να παθεις που εν μεσω κρισης και μνημονιου πας και στηριζεις μερκελ και συναφη ιδρυματα ρε....

Επ΄ ευκαιρία στη Λάρισα είχατε ένα πολύ δυνατό milf (το τίμησα άπειρες φορες) δεν θυμάμε τ΄ όνομα της, δούλευε τελευταία στην Ηφαίστου το κάτω, δεν έκανε και πίπα. Την θυμάσαι ? Έχει κανα 5αρι χρόνια που κρέμασε την κυλότα της.  :) :) :)
ενα χρονο και κατι ειμαι εδω δεν την ξερω γκειμοβερ.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τι μεταξυ μας ρε χαμενε , στο διαδυκτιο γραφουμε  :2funny:

Με το θεμα τραφικ δεν θελω να ασχοληθω , αν ειναι να μου το πει να παω στην αστυνομια να την βοηθησουμε
σε καμια περιπτωση δεν θελω να πεσω σε κοπελα που ειναι θυμα , αλλα δεν μπορω να σκευτομια εγω γιατι αγουροξυπνησε η τζεσυ
γιατι δεν εχει ορεξη η μαρια , γιατι ποναει ο κωλος την χριστινας κλτ
πουτανοψυχολογοι κλτ .... τα εχουμε πει
Για τα ρουμανο-ισπανο 20 χρονα εχεις δικιο αλλα ειμαστε και εκτος θεματος ... :idiot:

η Τζεσυ τωρα
Προχθες ηταν μια χαρα ,  χαμογελα (οχι και ολοψυχα) και hello ηταν δεν ηταν οπως λες
το καλοκαιρι που την ειχα δει δε , ειχε περασει σαν σφαιρα στραβωμενη καργα ...βασικα ΔΕΝ την ειχα δει κιολας
εναν κωλο να φευγει ειδα
τον ιδιο που ειδα και χθες  :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
μεταξυ μας η τζεσυ ρε τζο λιγο σαν αβγαλτη εξω απο τα νερα της μου ειχε φανει οταν την ειδα το καλοκαιρι....σαν χαζο στεκοταν στο σαλονι ή σαν φοβισμενη...λες να ναι θυμα τραφικινγκ που λεει κι ο σχοινοβατης ή απλα ενα ακομα ασχετο πιπινι απο αυτα που εχουμε γεμισει τελευταια....;τα οποια συγκεντρωνουν ως επι το πλειστον τα εξης χαρακτηριστικα....

ειναι εκ ρουμανιας οι περισσοτερες 21-22 ετων,δηλωνουν απο ισπανιδες απο βαρκελωνη εως οτι αλλο θες,εχουν μια καπως καλη εμφανιση και βοηθιουνται και απο το νεαρο της ηλικιας σαφως αλλα μεσα ειναι ή κρυες ή ασχετες με το αθλημα και νομιζουν οτι εμεις ειδικα οι τριανταρηδες φευγα ειμαστε τιποτα δεκαοχταχρονα που θα καυλωσουν με ενα μπουτι και ενα βυζι εξω...οχι κοριτσι μου θελει προσπαθεια το πραμα....θελει να την ιδρωνεις την φανελα [size=27pt]γιατι παιρνεις 40 ευρω για δεκα λεπτα[/size]...και θελει να την εχεις την πουτανια και στο αιμα σου....τα πα και ξαλαφρωσα γιατι εδω στην λαρισα εχουμε γεμισει απο δαυτα....οχι οτι δεν εχει και καλα τεμαχια βεβαια....

εχω αδικο; :think:

Πολύ μεγάλο δίκαιο έχεις, αλλά το site και όλοι μας πιστεύω ότι έχουμε βοηθήσει να περιοριστούν πολύ αυτά τα φαινόμενα. Παλιά έπρεπε να περάσεις από καμιά δεκαριά μέχρι να βρεις κάποια Δανάη ή κάποια Έφη ή κάποια Αφροδίτη και να αράξεις. Τώρα πας συστημένος.
Επ΄ ευκαιρία στη Λάρισα είχατε ένα πολύ δυνατό milf (το τίμησα άπειρες φορες) δεν θυμάμε τ΄ όνομα της, δούλευε τελευταία στην Ηφαίστου το κάτω, δεν έκανε και πίπα. Την θυμάσαι ? Έχει κανα 5αρι χρόνια που κρέμασε την κυλότα της.  :) :) :)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Για την τζεσυ συμφωνω και επαυξανω με τον φίλο jo....το σαββατο απόγευμα όλο what μου ήταν και μένα....άσε που ούτε το σκούφο έβαλε καλα...μισο λίτρο αέρα αφησε μεσα....γενικα τρωει μεγαλο Χ
οσο για το φριξου 14...η τσατσα οταν είδε οτι φεύγω με ρώτησε απο μόνη για 30...( το ίδιο είχε γινει και αλιακμωνος πριν 10 μερες... )
θα το σπασουμε το 40αρι...ΓΕΡΑΑΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom