Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο ποιος το ποσταρε και το εσβησε ?  :think:

τεςπα το ειχα δει και απανταω...
Ναι αυτη η φαφουτα που ολο καπνιζει, νεαρος συναγωνιστης που ηταν διπλα με ρωτησε αν την ξερω και του ειπα οτι ειχα παει
μετα ηρθε η γρια και ηθελε να του τα πει .. τα ειπα στο παιδι λεω αστον
Καλα εσυ θα τα πεις λεει , εγω θα τα πω
γιατι καλυτερα τα ξερεις λεω .. εγω την πηδηξα εσυ ξερεις ?
εγω ξερω λεει.. ( τον χαβα της ) ποτε την πηρες εσυ ?
Πριν κανα μηνα λεω και απο τοτε εφυγε και ηρθε τωρα
πραγματι ελειπε η κοπελα λεει , που το ξερεις
Δε μας χεζεις ρε θεια νυχτιατικα .. μπρικια κολαμε ... (σκευτικα)
Ηθελα να φερω εναν φιλο μου , τον καραμαν τον ξερεις ? και την ψαχναμε  και ολο ελειπε (ειπα)
και μετα εφυγε και χτυπησε την πορτα το βλημα  :idiot:

Η Σιμονα ειναι πραγματι ψηλα , εθνικος ηρωας της Ρουμανιας αφου μου αλλαξε γνωμη για τις Ρουμανες :p , Οριστε και η εκθεση του ιατροδικαστη ...
Έλα ρε Jo εγω το ποσταρα αλλα έγινε μπέρδεμα !

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λογο μαγαζιου να υποθεσω ?  :think:
νταξυ δεν ειναι μαπα η Λουνα , με μενα ηταν μετρια και υπερκρεμαρισμενη

Ρωτησα για τζακουζι χθες ξεχασα να το πω εμεις το εχουμε 120 λεει , οι αλλοι 160  :idiot:
και 120 πολλα ειναι αν το αναλυσεις
20ευρα για χρηση τζακουζιου + νερο + ππετσετες ας πουμε οτι ειναι νταξυ
50 ευρα για 15 λεπτα σεξ , ενα απλο προγραμματακι  ( και πολλα εβαλα , παρα πολλα )
αλλα 50 για την γκομενα κανει το μπανακι της για αλλα 15 λεπτα ? ( ελεος )

θα ελεγα 40 το απλο , 30 το κολυμπι + πασπατεμα + 20 το μηχανημα 90 και ας ακουγεται καλουτσικο ? καπως
και 10 ευρω για εξοδα κινησης κλτ  με ενα κατοσταρι να εισαι οκ
τωρα αν θες γυμνα τσιμπυκια και γλυφομουνια και τετοια κανε προσθεσεις ...
εγω 100 ειχα δωσει με εβελινα στην εκκλησια , καλα ηταν για την εμπειρια

ααα και ενοειτε οτι δεν μπαινω με γκομενα που δεν ξερω
:idiot:
Τι λετε ?  :think:

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Γεια σας παιδιά έλειπα καιρό εκτός, μαθαίνω επέστρεψε η Βερόνικα; Τι βάρδια παίζει; Και για Σίμωνα Βραδινή είναι;
Η Τζέσι ακόμα εδώ είναι δεν έφυγε στην Αθήνα;  Τελικά η Μεγαλύτερη Μούφα του Καλοκαιρού, την είχα πάρει το καλοκαίρι διαβάζω δεν άλλαξε.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
Γεια σας παιδιά έλειπα καιρό εκτός, μαθαίνω επέστρεψε η Βερόνικα; Τι βάρδια παίζει; Και για Σίμωνα Βραδινή είναι;
Η Τζέσι ακόμα εδώ είναι δεν έφυγε στην Αθήνα;  Τελικά η Μεγαλύτερη Μούφα του Καλοκαιρού, την είχα πάρει το καλοκαίρι διαβάζω δεν άλλαξε.
η βερονικα βραδυ φιλος σαπφους 5 και η σιμονα κατεχακη απ οσο γνωριζω παλι βραδυ...αν εννοεις την τζεσυ απο βιλλα ,ναι εδω ειναι ακομη..

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
η βερονικα βραδυ φιλος σαπφους 5 και η σιμονα κατεχακη απ οσο γνωριζω παλι βραδυ...αν εννοεις την τζεσυ απο βιλλα ,ναι εδω ειναι ακομη..

Ευχαριστώ φιλέ, θα τις επισκεφτώ και τις δυο σύντομα, ναι για Τζέσι έλεγα.

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα Σιμόνα απόψε στην Κατεχάκη !είχα παει πριν λίγο καιρό μου άρεσε πολλύ και έτσι σήμερα την ξαναπροτίμησα στο απλό πρόγραμμα των 40 €.Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ουρά για να περάσουν μέσα!Αναμονή σχεδόν 1 ώρα εάν έπαιζε πριν κάνα μεγάλο πρόγραμμα.
Για ακόμη μια φορά η κοπέλα είναι κορυφή!! :rockon:
Με τόση δουλειά και πάλι βγαίνει ξεκούραστη και ανάλαφρη !!souper το μωρό,τα σπάει !Βγήκε με Μαύρες μπότες,μαύρα εσώρουχα ,φουλάρι,κωλονιαρισμένη κάργα!Για εμένα ίσως η καλύτερη κοπέλα που έχει περάσει μέχρι τώρα απο Θεσσαλονίκη μαζι βέβαια με Έφη !Αφρούλα δεν έχω πάρει ακόμα .Καλό βράδυ παιδιά ! :rockon:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
φιλε steve παρε κ αφρουλα για να πεις οτι εχεις δοκιμασει τις καλυτερες της θεσσαλονικης μακραν  :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
καταθεση πριν λιγο στην πολυ αδυνατη,μελαχρινη Ρουμανα Μαρια στο Φριξου 14.εχω ξαναπει οτι αν και πολυ αδυνατη εχει σωστα κατανεμημενες τις αναλογιες.την πηρα για 60ε με γυμνο τσιμπουκι και 69.πολυ παιχνιδιαρα και ναζιαρα και δεκτικη σε ολα.δαχτυλακια στον κωλο,στο μουνακι και πεταχτα φιλακια στα χειλη.καλο επιμονο και βαθυ,τσιμπουκι και στη συνεχεια γλειψιμο απο μενα το οποιο και την απογειωσε γιατι ως γνωστον το κανω πολυ καλα.
επισης με αφησε ΚΑΙ αυτη να τριψω-βαρεσω την γυμνη πουτσα στο μουνι και στην κωλοτρυπιδα.

Τις στηνω ανασκελα,βαζω ενα μαξιλαρι κατω απ'τον κωλο τους οποτε εχω ελευθερο πεδιο για να τον τριψω οσο θελω.κατα εναν περιεργο τροπο το δεχονται ολες τωρα τελευταια....

την σφυροκοπησα για πολυ ωρα απο κατω και στη συνεχεια ανεβηκε απο πανω οπου και εκανε πραγματικο ροντεο η κοπελα και με τελειωσε μετα απο πολυ κοπο απο μερους της.
συμπαθεστατη λοιπον η Μαρια και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους.
δινει και κωλαρακι και υπενθυμιζω οτι οταν δουλευε Βαρδαρη τον εδινε για 60ε.οποτε ειναι πολυ προπονημενη...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μηπως φορουσε κ μποτες?  :grin:

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Λοιπόν μάγκες,,,
ενημερωση απο Αθήνα..... αυτοί κάτω έχουν τρελές επιλογές για τσάρκες του κερατά και φοβερό εύρος τιμών. Στην οδό Βρυλισσού έχουν τα στούντιο (τέσσερα στην σειρά νομίζω) όπου η φάση ξεκινάει απο 50€ και πάει. Τα κομάτια εκεί είναι υψηλού επιπέδου και όπως κατάλαβα πρέπει να είναι τύπου cytitour. Κατεβαίνοντας χαμηλότερα και κάτω απο Ομόνοια έχουν οι μάγκες σπιτάκια με 15€ ΜΟΝΟΝΝΝΝΝ. Περίμενα να δω κορίτσια 3ης διαλογής και είδα περιπτώσεις που σε μας θα συζυτιόνταν σ αυτό το φορουν για καμιά 15 σελίδες χαλαρά. Επίσκεψη σε μία Ρουμάνα τύπου Σάσας εδώ με ακριβώς το ίδιο σερβις, επιμένω με 15 € μόνον. Ο χωρος φυσικά υποδιέστερος απο την Μαντζάρου αλλά η κοπέλα και το σερβις ακριβως τα ίδια....
Αυτά όλα τα αναφέρω προς γνώση και συμμόρφωση ..... ελπίζω για το δεύτερο χαχαχα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν μάγκες,,,
ενημερωση απο Αθήνα..... αυτοί κάτω έχουν τρελές επιλογές για τσάρκες του κερατά και φοβερό εύρος τιμών. Στην οδό Βρυλισσού έχουν τα στούντιο (τέσσερα στην σειρά νομίζω) όπου η φάση ξεκινάει απο 50€ και πάει. Τα κομάτια εκεί είναι υψηλού επιπέδου και όπως κατάλαβα πρέπει να είναι τύπου cytitour. Κατεβαίνοντας χαμηλότερα και κάτω απο Ομόνοια έχουν οι μάγκες σπιτάκια με 15€ ΜΟΝΟΝΝΝΝΝ. Περίμενα να δω κορίτσια 3ης διαλογής και είδα περιπτώσεις που σε μας θα συζυτιόνταν σ αυτό το φορουν για καμιά 15 σελίδες χαλαρά. Επίσκεψη σε μία Ρουμάνα τύπου Σάσας εδώ με ακριβώς το ίδιο σερβις, επιμένω με 15 € μόνον. Ο χωρος φυσικά υποδιέστερος απο την Μαντζάρου αλλά η κοπέλα και το σερβις ακριβως τα ίδια....
Αυτά όλα τα αναφέρω προς γνώση και συμμόρφωση ..... ελπίζω για το δεύτερο χαχαχα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Φιλε τα εχω πει πολλες φορες εδω μεσα εγω.δες και το αρθρο μου για τις τιμες των μπουρδελων(πολυ ακριβα) που δυστυχως δεν συζητηθηκε πολυ.τι να κανουμε....ετσι ειναι αυτα.40 εδω 20 στην αθηνα  η ταριφα.και κλασης ανωτερης κοπελες.1 φορα γαμας εδω 2 στην αθηνα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

πηρα σημερα τηλεφωνο και ρωτησα....το πλεζιρ στην κατερινη ανοιγει μαλλον τριτη ή τεταρτη πρωι με κοπελες που περιμενουν λεει απο αθηνα...για να δουμε τι θα φερουν....θα ανοιγει λεει κανονικα απο τις 11 το πρωι μεχρι αργα βραδυ....

οποιος κατερινιωτης ή γενικα διαμενει κοντα αν παει πρωτος να μας ενημερωσει...

βαλτε και καμια κριτικη οποιος παει εδω...

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλημερα, οταν λεμε 3η βραδυνη βαρδια απο τι ωρα και μετα εννοούμε? θελω να δοκιμασω την σιμονα στην κατεχάκη.
κατα τις 5.30 θα την πετύχω?

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Αναφορα για χθες 28/11 βραδυ (21.00)
Προμηθεως 25: Όπως ξαναεγραψα, μια νεα ξανθια με ωραια ματια και το σιλικονατο βυζι εξω φορα παρτιδα. Καλο σωματακι, Bimbo στυλ. Καποιος συναγωνιστης ανεφερε ότι είναι παγοκολωνα μολις την ειδε.
Προμηθεως 11: Η αδιαφορη (και παντα κουρασμενη-σπασμενη) Βιολετα. Στα ορια του milf, φοραει κορμακια παντα και μποτες.
Σαπφους 5: Μια πολύ κοντη, ασχημη, με στραβα ποδια και περιεργη φατσα. Ξενερωσαμε ολοι μολις την ειδαμε. Ποια είναι?
Σαπφους 7: Η ομορφη Μιρελα με μποτες που δεν την κολακευαν. Ψηνομαι…
Σαπφους 8: Μια μελαχροινη ψηλη πολύ αδυνατη, με παρα πολύ ωραιο φυσικο βυζι, μακρυ μαλλι, μετρια φατσα (με μια χαρακτηριστικη ελια αλα Σιντυ Κροφορντ), καλο σωμα από την μεση και πανω. Σαν την Εβελλύνα αλλα μελαχροινη. Ποια είναι?
Τανταλου – Σαπφους: H γνωστη μικρουλα που μολις βγαινει στο σαλονι καθεται πανω σου, σου πιανει τα αρχιδια. Μακρυ μπουκλωτο μαλλι, ωραιο τουμπανιασμενο σωμα. Μοιραζει και φιλακια. Ποια είναι?
Τανταλου 8: Μια αδιαφορη μελαχροινη.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Αναφορα για χθες 28/11 βραδυ (21.00)
Προμηθεως 25: Όπως ξαναεγραψα, μια νεα ξανθια με ωραια ματια και το σιλικονατο βυζι εξω φορα παρτιδα. Καλο σωματακι, Bimbo στυλ. Καποιος συναγωνιστης ανεφερε ότι είναι παγοκολωνα μολις την ειδε.
Προμηθεως 11: Η αδιαφορη (και παντα κουρασμενη-σπασμενη) Βιολετα. Στα ορια του milf, φοραει κορμακια παντα και μποτες.
Σαπφους 5: Μια πολύ κοντη, ασχημη, με στραβα ποδια και περιεργη φατσα. Ξενερωσαμε ολοι μολις την ειδαμε. Ποια είναι?
Σαπφους 7: Η ομορφη Μιρελα με μποτες που δεν την κολακευαν. Ψηνομαι…
Σαπφους 8: Μια μελαχροινη ψηλη πολύ αδυνατη, με παρα πολύ ωραιο φυσικο βυζι, μακρυ μαλλι, μετρια φατσα (με μια χαρακτηριστικη ελια αλα Σιντυ Κροφορντ), καλο σωμα από την μεση και πανω. Σαν την Εβελλύνα αλλα μελαχροινη. Ποια είναι?
Τανταλου – Σαπφους: H γνωστη μικρουλα που μολις βγαινει στο σαλονι καθεται πανω σου, σου πιανει τα αρχιδια. Μακρυ μπουκλωτο μαλλι, ωραιο τουμπανιασμενο σωμα. Μοιραζει και φιλακια. Ποια είναι?
Τανταλου 8: Μια αδιαφορη μελαχροινη.
OYTE ΒΕΡΟΝΙΚΑ;
ΟΥΤΕ ΤΖΟΑΝΝΑ;
μα που πηγαν ολες;;;;;;

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΜΕΝ γαιμακανε? χαλασε η κοινωνια

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος ο Αλ  :thumbsup:

Για Αθηνα παιδες , απλα δεν παιζει συγκριση , τι να πουμε....  :headbang:

gl Αν δεν εισαι ο πρωτος πελατης στην Κατερινη πρεπει να φας μπαν  :s&m_3:

Για τον Καραμαν ανησυχω ... πηγε Ρεβεκκα ? μηπως δερνει ακομα την κολογρια που του χτυπησε την πορτα ?
Που σε ρε αγορι ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom