MEGA STUDIO TSARK
Η παρεα ειχε δουλεια και ετσι καβαλησα το φορτηγακι της δουλειας και πηγα τσαρκα .... για επαγκελματικους λογους ;)
Κωλετη Η Αγγελικη , μελαχρινη βυζι εξω , την πηδαω αμα λαχει αλλα δε θα τρεξω και αυριο.... ( Ζεστη στο μαγαζι παλι )
Φριξου 14 Αντιτα και Τσιρκο Βικυ Λουξ ηρθε η Σαμπρινα ( δεν πηγα πηρα τηλ )
Λα φαμ η κορινα , ξανθια ... με κιτρινα μαλια ... ξερω γω τι αλλο ?
την πηδαω και αυτην αμα λαχει αλλα οπως σας ειπα δεν παω αυριο
Βιλα η Τζεση
την ειχα ξαναδει το καλοκαιρι αλλα καμια σχεση , ηταν μουτρομενη κλτ ... σημερα χαμογελα μειραζε ... πολυ εμφανισιμη γκομενα
αν βελτιωθηκε και μεσα οπως βλεπω θα παω
Κατεχακη , Ερημητη , Ν ουρανου 16 Σααλ δεν πηγα καν ... Μαρινα , Ναντια , Ρινοκερος , Ευα φαντασητκα
απο κει παω στην Ανω τουμπα που ειχα μια δουλεια και ξαναγυρναω μυλο πριν καμια ωρα .. ξανα τσαρκα
Κωλετη η Τζουλια , ποιο πολυ απο την Αλεξανδρα μαρεσε μελαχρινη κι αυτη
Φριξου 14 μια μελαχρινη επισης αδυνατη με κοντουλικο μαλακι .... Μαρια ?
θα σας γελασω το χασα εδω
Τσιρκο η Γυρισε η Λαουρα , καλο ;) ( ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ εκει μεσα ψιλοιδρωσα στο σαλονι περιμενοντας , το ειπα στη τσατσα και λεει η κοπελα ειναι γυμνη ... ε να βαλει γουνα ...
) μπορει αν της τον εδινα αλλα φοβηθηκα την ζεστη
Λα φαμ η Μαρια .. ωραια γυναικα , βγηκε με χαμογελο απ το ενα δωματιο μας ειδε και .. μπηκε στο αλλο .... Room to Room :-
Π ερημητη μια τζεσικα , ξανθια .... με κιτρινα μαλια και αυτη
Ν ουρα 26 η Ναταλι , μελαχρινη βυζι χυμα ... νταξυ ... ( η τσατσα οταν ρωτησα ονομα το απεφυγε μετα ξαναρωτησα και ειπε Ναταλι .. εσυ με το ονομα φιαχνεσαι που λεει ...Αντε φαε κανα σπορι μωρη.... )
Βιλα Αντριαννα
Μαντζαρου η Αντζελα .. σκουρινε το μαλλι ( και ψιλοπαχυνε ?
)
Λουξ η Βικυ , ομιλιητκη και προσχαρη , μολις της ειπα οτι θα παω τσαρκα.. δεν σου εκανα κλικ μου λεει ...
οχι δε μου εκανες μια αλλη φορα μπορει , υγεια
Κατεχακη η Σιμοναααααααααααααααα με κατι σαν καλτσακια στα ποδια ... με ενα μαντιλι στον λαιμο σουτιενακι και βρακακι μαυρο στυλακι διαφορετικο με λιγα λογια χαμογελο αληθηνο , ματια που δηλωνουν διαθεση και ορεξη και να το κλιιιιιιικ ;) μπηκα και περασα πολυ ωραια , ψιλομαυρο στην τσατσα που στο 12 λεπτο επαιξε το φως (συνιαλο και καλα ...)
Ασπρο ξεξασπρο στην Σιμονα
που την εγραψε στα αρχιδια μου (γιατι αυτη δεν εχει ) και εμεινε μαζι μου αρκετα μπορω πω , καλη φαση η Σιμονα
Εχω ενα θεμα με τις περιγραφες τελικα .. δε τα παω καλα :-
Και η ειδηση της βραδυας Ρεμπεκα is Back
Στο 52 .. παρεα με την πανηλιθια την τσατσα την φαφουτα με το τσιγαρο στο χερι η οποια μολις ειδε 5 ατομα στο σαλονι πηγε χτυπησε πορτα και μετα απο 1 λεπτο βγηκε και η Ρεββεκα
Η Ρεββεκα τωρα βγηκε χαμογελαστη με το ιδιο χαμογελο που με τραβηξε πριν λιγο καιρο και με την ιδια .. πως το περιγραφουν τωρα αυτο... αθωοωτητα ?
Εχει κατι το κοριστιστικο .. το τραβηχτηκο τεςπα πατε να δειτε , το πως την βλεπω εγω δεν εχει σχεση ... το θεμα ειναι οτι σαν να πηρε 2-3 κιλακια .... :-
Την ξαπαπαιρνω ανετα αλλα ΟΧΙ με την παλιοτσατσα της οποιας την εκανα και χουνερι .. πηρα τηλεφωνο και ...
Καλησπερα ,.. εμαθα γυρισε η Ρεββεκα
Ναι εδω ειμαστε .. ελατε
εεε εμαθα οτι χυπαστε και πορτες εκει ομως γαμωτο και φοβαμαι να ερθω (
παρτα πουστογρια )
μα τι ειναι αυτο που μου λετε απ το τηλεφωνο ?
Εχετε δικιο . θα τα πουμε απο κοντα , καλο σας βραδυ , κλεινω
Σταδιαλα πουστογρια , γαμω τα μουτρα σου
Δεν μπαινω με αυτη την κλωσσα και οποτε την συνανανταω θα τις το χτυπαω Fuck Off , you fucking τσατσα