Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (3 μέλη και 64 επισκέπτες)

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν την εχω παρει αλλα ειναι απο εμφανιση οπως την θελω ακριβως....
μου αρεσει αυτο το στυλακι.
δεν ξερω αν θα την κανω την δοκιμη γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι για να πεταμε χρηματα,αλλα αν εχει βελτιωθει εστω κ λιγο θα την τιμησω με χιλια κ ας απεχω τους τελευταιους 2 μηνες

εμφανισιακα και εγω καλη την θμαμε απο εκλησια,αν εκανε και ανακαινηση στα :boobies: οπως λετε θα δοκιμαστει ασχετος κομοδινου κριτικες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βυζι ναναι κι οτι ναναι ...σε λιγο θα αρχησεις να γαμας και αγελαδες εσυ  :2funny: :2funny: :2funny:

μαλακα ε μαλακα ,
τα λεμε ζωντανα ,. τα λεμε και απο το φορουμ τωρα...
κεφαλα  :idiot:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τελικα που 'ναι η Αντριανα ρε παιδια γιατι μπερδευτηκα..!
Π.Ερημιτη, Ρ.Κωττα η Προμηθεως 25..; Εγω παλι νομιζα οτι στο Πρ.25 τα βραδια ειναι η Καρμεν..!

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
κατι τρεχει με την Αντριάννα...  :s&m_3: 
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ελα να σε μαλωσω και σενα λιγο επ ευκαιριας κυριε deker

Γραφε και καμια κριτικη  :tickedoff: ... μη το πεις εδω μονο ,θα χαθει σε δυο μερες
φιλε ειμαι καθετα αντιθετος στις κριτικες απο την αρχη για τους δικους μου λογους

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τελικα που 'ναι η Αντριανα ρε παιδια γιατι μπερδευτηκα..!
Π.Ερημιτη, Ρ.Κωττα η Προμηθεως 25..; Εγω παλι νομιζα οτι στο Πρ.25 τα βραδια ειναι η Καρμεν..!
οπως ειπες φιλε πρ 25 ειναι η καρμεν το βραδυ,λεπτουλα με φυσικο μεγαλουτσικο βυζακι,ξανθο κοριτσακι αλλα εμενα δεν μου βγαζει κατι
θα ειναι η αντριαννα πετρου ερημιτη απο δευτερα βραδυ

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Προμηθεως 25 χθες πετυχα μια Ειρηνη. Αν ειδα καλα νομιζω φοραγε σιδερακια. Η τσατσα με το γνωστο τροπαρι "μισο παραπονο να κανεις δινω ολα τα λεφτα σου πισω, μαγαζι κραταω εγω"

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Προμηθεως 25 χθες πετυχα μια Ειρηνη. Αν ειδα καλα νομιζω φοραγε σιδερακια. Η τσατσα με το γνωστο τροπαρι "μισο παραπονο να κανεις δινω ολα τα λεφτα σου πισω, μαγαζι κραταω εγω"
Η κλασική τσατσά..."το κορίτσι είναι αιθέρας " !!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι ωρα?
εγω στις 4 το βραδυ πετυχα την καρμεν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
φιλε ειμαι καθετα αντιθετος στις κριτικες απο την αρχη για τους δικους μου λογους
Οπως νομιζεις , απλα ειναι κριμα να χανονται πληροφοριες , χανετε το νοημα του φορουμ
στειλνε τα να τα δημοσιευει κανας αλλος  :cheesy:

Λεπων Τα νεα της ξεκωλετη
Τωρα μεχρι τις 7 η Αγγελικη , μετα η Τζουλια ( μελαχρινη μικρη καινουρια κοπελιτσα , & πολυ ωραια στο δωματιο φυσικα  :cheesy:)
η Εφη ( που εψαχνα ) φαινετε να αδειευεται αυτη την εβδομαδα , καλη της ξεκουραση.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

...η συγγεκριμενη φιλε παιζει να ειναι και καμια αδερφη του σταθη ψαλτη.!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι σιγουρα η βασσιλισσα του μπαζο-μαζωξης.!! :2funny: :2funny: :2funny:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Τι εννοεις ακριβως; Σαν εμφανιση παντως δεν ηταν κατι το ασχημο, τωρα μεσα δεν ξερω τι κανει.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Οπως νομιζεις , απλα ειναι κριμα να χανονται πληροφοριες , χανετε το νοημα του φορουμ
στειλνε τα να τα δημοσιευει κανας αλλος  :cheesy:

Λεπων Τα νεα της ξεκωλετη
Τωρα μεχρι τις 7 η Αγγελικη , μετα η Τζουλια ( μελαχρινη μικρη καινουρια κοπελιτσα , & πολυ ωραια στο δωματιο φυσικα  :cheesy:)

ρε φιλε προς τι το γελιο ειναι ή δεν ειναι καλη στο δωματιο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οχι δε την ξερω την κοπελα , μη παρεξηγηθω
στα λογια της τσατσας κολαει το γελιο και δεν ειναι ειρωνικο , απλα ολες ετσι δε λενε ?  :cheesy:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω αν βγω εκτος θεματος, αλλα σημερα λογω της ημερας (25 Νοεμβρη), που 'ναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, παραβρεθηκα σε μια εκδηλωση που εγινε στην Παιδαγωγικη σχολη του ΑΠΘ, κ μ' επηρεασε πολυ μπορω να πω..
Ομιλητρια ηταν μια καθηγητρια απ' την ΜΚΟ “Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης”, κι αναφερθηκε σε δυο θεματα, στην ενδοοικογενειακη βια κ στο trafficking, που 'ναι μια τεραστια κι εξαιρετικα επικερδης μπιζνα, που εχει απλωσει τα πλοκαμια της κι εχει διαφθειρει κ τα κεντρα εξουσιας, που ουσιαστικα κανουν τα στραβα ματια.. Ανεφερε σοκαριστικες λεπτομερειες απο μαρτυριες γυναικων που πεσαν θυματα των κυκλωματων σωματεμποριας.. Τα νουμερα δε που ανεφερε, οτι στην Ελλαδα 20.000 γυναικες ειναι θυματα trafficking ειναι συγκλονιστικα..!
Δεν ξερω αν ειναι ακριβη τα στοιχεια της, γιατι αυτο θα σημαινε οτι ενα πολυ μεγαλο μερος των γυναικων που δουλευουν στους οικους ανοχης ειναι θυματα αυτων των κυκλωματων κι εξωθουνται στην πορνεια με τη βια..! Η συγκεκριμενη καθηγητρια ηταν καπως ακραια στις αποψεις της, γιατι κατηγορουσε την πορνεια γενικα, κ θεωρουσε τους αντρες - πελατες ουσιαστικα ως βιαστες, αλλα βλεποντας κι ακουγοντας αυτα που αντιμετωπιζει ερχομενη σε επαφη με τα φριχτα κακοποιημενα θυματα, δεν μπορω να την κατηγορησω γι' αυτες τις ακραιες αποψεις..
Δεν ξερω, αν μπορει καποιες απ' τις γυναικες που εργαζονται στα μπουρδελα κ στα στουντιο της Θεσ/νικης κ της Αθηνας εχουν πεσει θυματα τραφικινγκ, αλλα μονο στη σκεψη οτι καποιες απ' αυτες που χω συναντησει, εκδιδονταν παρα τη θεληση τους με κανει κι ανατριχιαζω..!
Εγω νομιζα οτι αυτα συνεβαιναν μονο σε κατι επαρχιακια κωλομπαρα.. Ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις κ στα κυριλατα στουντιο..;
Δεν ξερω, υπαρχει καποιος τροπος ως πελατης να σαι σιγουρος, οτι η κοπελα δεν ειναι θυμα τετοιων κυκλωματων..; Κ ποσο μεγαλη ειναι κι η δικη μας ευθυνη που τα χρηματοδοτουμε ως πελατες..;

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Δεν ξερω αν βγω εκτος θεματος, αλλα σημερα λογω της ημερας (25 Νοεμβρη), που 'ναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, παραβρεθηκα σε μια εκδηλωση που εγινε στην Παιδαγωγικη σχολη του ΑΠΘ, κ μ' επηρεασε πολυ μπορω να πω..
Ομιλητρια ηταν μια καθηγητρια απ' την ΜΚΟ “Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης”, κι αναφερθηκε σε δυο θεματα, στην ενδοοικογενειακη βια κ στο trafficking, που 'ναι μια τεραστια κι εξαιρετικα επικερδης μπιζνα, που εχει απλωσει τα πλοκαμια της κι εχει διαφθειρει κ τα κεντρα εξουσιας, που ουσιαστικα κανουν τα στραβα ματια.. Ανεφερε σοκαριστικες λεπτομερειες απο μαρτυριες γυναικων που πεσαν θυματα των κυκλωματων σωματεμποριας.. Τα νουμερα δε που ανεφερε, οτι στην Ελλαδα 20.000 γυναικες ειναι θυματα trafficking ειναι συγκλονιστικα..!
Δεν ξερω αν ειναι ακριβη τα στοιχεια της, γιατι αυτο θα σημαινε οτι ενα πολυ μεγαλο μερος των γυναικων που δουλευουν στους οικους ανοχης ειναι θυματα αυτων των κυκλωματων κι εξωθουνται στην πορνεια με τη βια..! Η συγκεκριμενη καθηγητρια ηταν καπως ακραια στις αποψεις της, γιατι κατηγορουσε την πορνεια γενικα, κ θεωρουσε τους αντρες - πελατες ουσιαστικα ως βιαστες, αλλα βλεποντας κι ακουγοντας αυτα που αντιμετωπιζει ερχομενη σε επαφη με τα φριχτα κακοποιημενα θυματα, δεν μπορω να την κατηγορησω γι' αυτες τις ακραιες αποψεις..
Δεν ξερω, αν μπορει καποιες απ' τις γυναικες που εργαζονται στα μπουρδελα κ στα στουντιο της Θεσ/νικης κ της Αθηνας εχουν πεσει θυματα τραφικινγκ, αλλα μονο στη σκεψη οτι καποιες απ' αυτες που χω συναντησει, εκδιδονταν παρα τη θεληση τους με κανει κι ανατριχιαζω..!
Εγω νομιζα οτι αυτα συνεβαιναν μονο σε κατι επαρχιακια κωλομπαρα.. Ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις κ στα κυριλατα στουντιο..;
Δεν ξερω, υπαρχει καποιος τροπος ως πελατης να σαι σιγουρος, οτι η κοπελα δεν ειναι θυμα τετοιων κυκλωματων..; Κ ποσο μεγαλη ειναι κι η δικη μας ευθυνη που τα χρηματοδοτουμε ως πελατες..;

Είχαμε ξαναγράψει για το ίδιο θέμα πιο παλιά και είχα γράψει και εγώ το ίδιο
Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο ήταν η συζήτηση που ακολούθησε στην εκπομπή σχετικά με τα θύματα πραγματικού trafficking, όσα και αν είναι εν τέλει αυτά. Απλώς ελπίζω να μη βρεθεί ποτέ κάποιο τέτοιο άτομο μπροστά μας και άθελά μας γίνουμε και εμείς συμμέτοχοι σε αυτή την κατάσταση.
Ενδεχομένως η καθηγήτρια που αναφέρεις να ήταν η ίδια που είχε εμφανιστεί και σε εκείνη την εκπομπή. Όντως είχε ακραίες απόψεις για την πορνεία και γενικά για το σεξ, κάτι που και με εμένα με είχε κάνει να αμφιβάλλω για το πόση σχέση έχει η συγκεκριμένη με την πλειοψηφία των ιερόδουλων, αλλά σίγουρα όταν έρχεται κανείς σε επαφή κυρίως με την άσχημη πλευρά είναι κάπου λογικό να έχει αυτό τον αρνητισμό. Ένα πολύ καλό ντοκιμαντέρ που δείχνει που και που και η κρατική τηλεόραση είναι το "A quoi rêvent les filles de l'Est?", αν μπορέσει να το βρει κανείς αξίζει να το παρακολουθήσει.
Με έχει προβληματίσει και εμένα αυτό που λες. Κρίνοντας από στάσεις και συμπεριφορές πιστεύω (ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω) πως οι περισσότερες στα νόμιμα μαγαζιά της πόλης εργάζονται με τη θέλησή τους, οπότε το θέμα λήγει εδώ. Αν κάτσουμε να το αναλύσουμε βαθύτερα κοινωνικοπολιτικοοικονομικά για το τι τις ωθεί στην πορνεία τότε θα πρέπει να προβληματιστούμε πρώτα και περισσότερο για πολλά άλλα ζητήματα μέχρι να φτάσουμε στις γυναίκες που πηδιούνται για χρήματα. Από εκεί και πέρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε να μη μας τύχει κάτι τέτοιο προσωπικά και να είμαστε υποψιασμένοι ούτως ώστε αν αντιληφθούμε κάτι να μην το αφήσουμε απαρατήρητο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom