oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Πίσω απο τετοιες ΜΚΟ κρυβονται διαφορα συμφεροντα και επισης και χρηματικες επιδοτησεις το βασικοτερο.Και γενικα δεν πιστευω οτι κυνηγανε την αληθεια αλλα ισως καποια αλλα δικα τους πραματα που μπορει να εχουν ενα 5% αληθειας αλλα αυτοι το αναγαγουν σε 95% για το συγκεκριμενο θεμα και δεν δεχονται και συζητηση - αντιλογο.Και θα σας ρωτησω εσεις ως μπουρδελιαρηδες ποσες φορες εχετε δει πουτανα σε κατασταση που να λες οτι αυτη με το ζορι εκδιδεται. Εγω βλεπω αλλες κεφατες αλλες στον κοσμο τους και αλλες στιγνες κ ψυχρες επαγγελματιες που ειναι φυσικα μια χαρα καρβουνο καινε.Στις 50+ φορες που εχω παει σε πουτανες μονο μια περιπτωση μου κινησε υποψια ηταν μια ζηνα στο βαρδαρη η οποια ηταν τελειως αρνητικη. Αλλα και παλι μπορει απλα να ηταν ενας κωλοχαρακτηρας και μισος.Και επισης μια σαβουρα Ανδρεα στην εκλησια που την γαμουσα και με εβριζε στα ρουμανικα για να βγαζη τοση αρνητικοτητα ισως να το κανε με το ζορι αυτη την δουλεια αλλα και παλι μιλαμε για 2 στις 50 και παλι χωρις να ειναι σιγουρο οτι η συμπεριφορα αυτη μπορει να ειναι λογω κωλοχαρακτηρα η αλλων προβληματων.