Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Bloody

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
24/7 δεν ειναι....συνηθως ανοιγουν 9 πρωι(λιγο πανω ,λιγο κατω) και κλεινουν αργα ξημερωματα 4-5....τα κοκκινα φωτακια που γραφεις στο μπλογκ σου ανηκουν πια στο παρελθον....δεν ξερω για ποιους λογους αλλα στις μεγαλες πολεις δεν υπαρχουν....αθηνα δε επειδη παω ενιοτε πολλα στουντιο(οχι μπουρδελακια φυλης και ετσι) δεν εχουν καν φωτακι...τα γνωριζεις απο νεον πινακιδες που γραφουν σεξ στουντιο ή κατι παρομοιο...
κλασικα κοκκινα φωτακια μονο σε επαρχιακες πολεις εχω δει...
στην σαλονικη παλι και ιδιως στον δρομο του μυλου και περιξ που ειναι τα στουντιο εχουμε σημα κατατεθεν μια λαμπα εν ειδει πυρσου.... :grin:

Thank you φίλος. Αν δεν βαριέσαι κάνε ένα copy-paste αυτήν την απάντηση σου και στο link που έχω παραπάνω.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Και επίσης δεν δουλεύον εξωγήινες μέσα... άκου πως μας σηκώνεται!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξέρει κανείς αν τα “σπίτια” (θα έγραφα μπουρδέλα αλλά έχω κι ένα επίπεδο) έχουν ωράριο λειτουργίας?

Κυριε επιπεδε ... και γω κατι τετοιες μαλακιες ρωτουσα περισι ..
πανε ριξε κανα μπουτσο και ασε τις διαφημησεις του βλογκ σοου  ;)

μη ξεχασεις να ρθεις να μας πεις με πια πηγες και πως περασες  :cheesy:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μια βόλτα πριν λίγο:

Ανδρέου Γεωργίου 4: Νικόλ με τις βυζάρες.Την έχω πάρει πολλές φορές και την έκανα.
Φρίξου sex and the city: Μια νταρντάνα αλλά άβυζη. Επομένως έφυγα.
Κωλλέτη: Μια καινούργια μελαχρινή ωραίο κώλο άβυζη και αυτή.
Κατεχάκη: Μόνικα με το πολύ ωραίο κωλαράκι.Μικρό βυζί
Σαπφώς 20: Κέλλυ με τις υπέροχες βυζάρες και το κωλαράκι. Όμως πολύ κρύα μέσα. 2 Ευκαιρίες την είχα δώσει. Τρίτη δεν είχε.
Σαπφώς 7: Τζούλι Ουκρανέζα. Το βυζί μου είναι 2πλάσιο από το δικό της. Φάτσα μέτρια.
Σαπφώς 5: Η Βερόνικα. με το ωραίο κορμάκι αλλα βυζί ψώφιο.
Προμηθέως Επάνω: Η Κάρμεν με τις βυζάρες. Την έχω βαρεθεί.
Ταντάλου Αλουμινάτο: Ένα έκτρωμα που ήταν και Προμηθέως 8 προχτές.
Ταντάλου 8Α: Μια θεία άχαρη.

Κράτησα τα λεφτά μου για άλλη φορά και έφυγα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.800
Πόντοι
6.265
Γεια σου ρε συναγωνιστη τομμυ :rockon:
και εγω πριν λιγο εβρεθηκα στα αμαρτωλα στενα του βαρδαριου
ευχαριστουμε και για την ενημερωση

εγω επισκεθηκα πριν λιγο μονο τανταλου αλουμινατο οπου οπως ειπε η τσατσα υπηρχε μια καινουργια μολις ηρθε πρωτη μερα αννα αν θυμαμαι καλα απ το μεξικο!!περιμενω να βγει και βγαινει ενα ψιλομπαζο κοντη παχουλη μαυρομαλα μεξικανα?η ουκρανορουμανογυφτομπαζο???!!
μακρια απλα ρωτησα αν ειναι η αλισια οπως περιμενα και μου ειπε ειναι 4-12 το βραδυ μαλακια για λιγο δεν την προλαβα
επισης επειδη ρωτησα και το ονομα της "μεξικανας" η μαλακω η τσατσα αγανακτησε!!και μου λεει ακου θελει και ονομα!!!
βρε ουστ μωρη χαμουρα εμεις θα ενημερωνουμε τον κοσμο

επομενος και τελευταιο σταθμος σαπφους 20
η κελλυ
ελληνιδα ειπε η τσατσα
ωραια γκομενα ξανθια με κοντο μαλλι και σκουλαρικι στην μυτη(η ετσι νομιζα?!!)
αν την εβλεπες εξω σιγουρα θα σκεφτοσουν να την ριξεις ενα  :fuck2:
μ'αρεσαν και τα εσωρουχα της και μασησα ο μαλακας και πηρα

καλα το μαγαζακι ψιλοτραγικο με τις κουρτινες αλλα παραβαν ουτε αποδυτηρια να ειναι τα δωματια
η γκομενα μεσα οπως θα ελεγε και το θρυλικο τρελο αγορι "ικεα"!!! επιπλο!!!
μηδεν μηδεν μηδεν!πιπα ισως η πιο αδιαφορη που μου εχουν κανει στην ζωη μου
και μηδενικη συμμετοχη πραγματικα μετα με εκανε να νιωσω και ασχημα που την γαμησα την κοπελα λες κ εκανε αγγαρια και μαρτυριο

θα γραψω και στο αναλογο θρεντ κριτικη για να μην χαθει
αλλα οπως συμβουλεψα και τον συναγωνιστη που με ρωτησε οταν βγηκα απ το δωματιο
ωραια γκομενα αλλα καλυτερα παιξε μια μαλακια για παρτη της καλυτερα θα γουσταρεις

υ.γ. αυριο πρωι-μεσημερι ξεκωλλετη παιζει σιγουρα η εφη?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
για Χριστινα.gr ξερουμε τιποτα; εχει κανει κανεις δοκιμη; Κωττα Ρουλια τραγουδαει;

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη στην Εφη πριν απο λιγο -μια ξανθια με κωλαρα,το στηθος της ειναι φυσικο και πεσμενο.Μετρια μαπα και κρυα γυναικα.Στο κρεβατι ειναι καλη και δεκτικη,προσωπικα δεν ξετρελαθηκα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
για Χριστινα.gr ξερουμε τιποτα; εχει κανει κανεις δοκιμη; Κωττα Ρουλια τραγουδαει;

Αλλη ειναι αυτη που λεμε για κωττα , αυτη ειναι ξανθια και απ οτι ειδα δεν την ξερει κανεις
ισως να ειναι καμια ξαναβαφτισμενη

η Χριστινα.gr (πειραιωτισσα) ειναι μελαχρινη και τελευταια ηταν τανταλου στο πρασινο
κριτικες εχει στο π ρημητη , κωλετη  και αλλου ... Γενικα καλο κοριτσι αλλα ειναι τυπικη και κομοδινιζει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επισκεψη στην Εφη πριν απο λιγο -μια ξανθια με κωλαρα,το στηθος της ειναι φυσικο και πεσμενο.Μετρια μαπα και κρυα γυναικα.Στο κρεβατι ειναι καλη και δεκτικη,προσωπικα δεν ξετρελαθηκα.

Περαστικα ...
Μη ξεχνατε τις κριτικες ... ξαναλεω αυτες μενουν
ειδικα οταν ειναι κοντρα στο ρευμα εχουν ποιο πολυ ενδιαφερων  :rockon:
εστω αυτη η μια σειρα που εγραψες... εδω μεχρι το βραδυ θα εχει χαθει η πληροφορια και ειναι κριμα...

Και γω δε τα πηγα καλα μαζι της αλλα δεν την βρηκα < κρυα >
θελω να ξαναπαω καποια στιγμη

Δε μου λες... ειχε και προγραμματα ? κατι μου ελεγε η τσατσα εμενα αλλα δεν της εδωσα σημασια

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Περαστικα ...
Μη ξεχνατε τις κριτικες ... ξαναλεω αυτες μενουν
ειδικα οταν ειναι κοντρα στο ρευμα εχουν ποιο πολυ ενδιαφερων  :rockon:
εστω αυτη η μια σειρα που εγραψες... εδω μεχρι το βραδυ θα εχει χαθει η πληροφορια και ειναι κριμα..

Δε μου λες... ειχε και προγραμματα ? κατι μου ελεγε η τσατσα εμενα αλλα δεν της εδωσα σημασια
οκ  ;) 
τι προγραμμα? εννοεις εξτρα? οχι δεν ειπε τπτ.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σου ρε συναγωνιστη τομμυ :rockon:
και εγω πριν λιγο βρεθηκα στα αμαρτωλα στενα του βαρδαριου
ευχαριστουμε και για την ενημερωση

Φορουσε και σομπρερο η μεξικανα  ? χαχαχαχχα
ακου ρε η βλαμενη η τσαστα ....  τι  ατομα κυκλοφορανε ρε πουστη ....
Χουανιτα πρεπει να την λεγανε παντως,,, :2funny:

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
στην κωλεττη η εφη και η αφρο δε κανουν προγραμματα.τωρα κατι guest εμφανισεις οπως το τρελομπαζο νικολ ή οπως αλλιως την λενε συνηθως κανουν.

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η Βερονικα ποτε παιζει? βραδινη ειναι? ευχαριστω!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιδια η Βερονικα ποτε παιζει? βραδινη ειναι? ευχαριστω!
Απ οτι θυμαμαι ναι ,αλλα μη σε παρω στον λαιμο μου

στην κωλεττη η εφη και η αφρο δε κανουν προγραμματα.τωρα κατι guest εμφανισεις οπως το τρελομπαζο νικολ ή οπως αλλιως την λενε συνηθως κανουν.
Μπαζο τελικα ειναι αυτη ?  :think:

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Απ οτι θυμαμαι ναι ,αλλα μη σε παρω στον λαιμο μου
Μπαζο τελικα ειναι αυτη ?  :think:
φιλε εγω προσεχω και το προσωπο στις γυναικες.εμενα δε μ αρεσε καθολου λοιπον απο προσωπο.αφου μολις την ειδα κατευθειαν σηκωθηκα να φυγω.αλλα και απο σωμα τιποτα το ιδιαιτερο για μενα.υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ok , θα περασω να δω οταν βρεθω κατα κει

Εδω τι εχουμε ? η χριστινα η ρουμανα που λεγανε ... (ξανθια δεν ηταν ?  :think: )

Καραμαν και η λουνα εχει κανα δυο καινουριες ( και καλα φωτο) ενημερωσε το αρχειο σου αν θες

ametavlhtos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
re paidia akousa oti h xristina h roumana douleuei k ektos magaziou frixou 14 exei kapoios plhroforia an nai as mou steilei se pm euxaristw

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
8,30 απογεμα επισκευτικα προεπιλεγμενους στοχους ψαχνοντας να δω αφου διαβασα για αυτην κατ αρχήν την καινουρια στην κολετη17.Μόνος στο σαλονι και βγαινει μια γυρο στα 22 μελαχροινη,καπως ψιλουτσικη και μετρια βυζια.Ας τ αφησω ειπα και πηγα στη κατεχακη 13 να δω τι γινεται και ρωτωντας την τσα2 μου ειπε πως ειναι η ΣΙΜΟΝΑ :cum:
    Εδω ειμαστε ειπα και εκατσα ελα μετα εφηγα ψαχνοντας τη μιραμπελα που τοσα καλα διαβασα και γιατι  η σιμονα αριστη μεν αλλα την δοκιμασα δε.Πετηχενω λοιπον τη μιραμπελα και ακολουθυσαν τα εξοφθαλμα(αναρτω κριτική)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom