You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (8 μέλη και 73 επισκέπτες)
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελικά ευτυχώς που κράτησα τα λεφτά μου για σήμερα...
Αντριάννα VIlla Erotica μεσημέρι κατά τις 2...Μούναρος. Ακόμα πιο εντυπωσιακή από κοντά από ότι στις φωτος.
2 μετρη με βυζάρα σιλικόνη βέβαια αλλά πολύ καλή υφή κωλαράκι και σώμα πέτρα. Στο απλό μου ρούφηξε τα πάντα όλα.
Με΄τα από πάνω ρεσιτάλ πλάγια.πίσω και χύσιμο "εικονικό στο στόμα" με προφυλακτικό. Δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά.
10 με 8 σήμερα ξανά και κυριακή πάντα έχει ρεπό μου είπε...
Αντριάννα VIlla Erotica μεσημέρι κατά τις 2...Μούναρος. Ακόμα πιο εντυπωσιακή από κοντά από ότι στις φωτος.
2 μετρη με βυζάρα σιλικόνη βέβαια αλλά πολύ καλή υφή κωλαράκι και σώμα πέτρα. Στο απλό μου ρούφηξε τα πάντα όλα.
Με΄τα από πάνω ρεσιτάλ πλάγια.πίσω και χύσιμο "εικονικό στο στόμα" με προφυλακτικό. Δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά.
10 με 8 σήμερα ξανά και κυριακή πάντα έχει ρεπό μου είπε...
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Last news
la famme Κορινα
οπ! καινουρια αφιξη;
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καινουριες φωτο Απο Αννιτα Αυτη δεν ηταν στην κωλετη πριν λιγο καιρο βραδυ ?
Την θυμαστε και αλλου ?
Οσο για Λα φαμ, αυτη η κορινα ειχε ξανατραγουδισει πριν κανα δυο βδομαδες
λετε ναναι αυτη ? Αλ αυτη που σου ελεγε η τσατσα να μην μπεις την λεγαν κΑρινα αν θυμαμαι καλα ε ?
αυτη ειναι ?
Μονο ο πουτανοληξιαρχος ο καραμαν αν ξερει κατι...
Την θυμαστε και αλλου ?
λετε ναναι αυτη ? Αλ αυτη που σου ελεγε η τσατσα να μην μπεις την λεγαν κΑρινα αν θυμαμαι καλα ε ?
αυτη ειναι ?
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
η τριτη που λες ναι αυτη ειναι, τις αλλες δεν τις ξερω
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
παντως η καρινα ειναι αυτη και την εχω πετυχει στην φριξου 14 με μποτουλα κιολας το καλοκαιρι....Αλ αυτη που σου ελεγε η τσατσα να μην μπεις την λεγαν κΑρινα αν θυμαμαι καλα ε ?
αυτη ειναι ?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Καινουριες φωτο Απο Αννιτα Αυτη δεν ηταν στην κωλετη πριν λιγο καιρο βραδυ ?
Την θυμαστε και αλλου ?
αυτη ειναι ?
Σε ολα Ναι.!
Η Ανιτα ειναι αυτη που ηταν στο προμηθεους 14, μετα πηγε Αλιακμωνως, μετα Κωλετη και τωρα ειναι και καλα καινουρια παλι στο φριξου 14...
ΥΓ, και την καναβαφτισανε απο Πολωνεζα Βουλγαρα.!!
Λαφ αμ πρεπει να ειναι η Κορινα η μαυρομαλα η ασχημη παλια πουτανα, πριν ηταν στο κεφαληνιας πριν κλεισει, εχει και βρωμοστομα οταν φευγεις λες και δεν εχει αλλες πουτανες τριγυρω!!
Η Kαρινα ωραιο κοματι πεταχτο βυζακι, φενετε σφιχτοκορμη, αλλα κατι μου λεει να μην μπω μεσα οπως ειχε πει και η τσατσα στον al...
Περνα απο το πρωτοκωλο, τωρα.!!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
παντως η κορινα η μαυρομαλλα που την ειχα παρει παλια ενω εκανε καλη πιπα στο γαμησι ηταν κομοδινο και με πολυ κρεμα....κριτικη δεν εχω ηταν προ εγγραφης μου....
γραψε τωρα μια
οππως εγω με την Αριελ την μικρη γοργονα
Η Αννιτα παντως δεν ειναι και ασχημη ( μεσα δεν ξερω τωτρα τοπ ψαχνω ) ΕΔΙΤ το βρηκα .. δε λεει πολλα
Πολωνεζα μου ειπε η καλη τσατσαα στο φριξου 14 οτι ειναι αν θυμαμαι καλα
Απ οτι εχω διαπιστωσει ρε παιδια Λα φαμ και ρουμανια πανε πακετο .. γαμω την συμβαση τους μεσα
επισης πολυ κρεμα και ρουμανια παλι μαζι πανε ....
Η Λουνα τι εγινε ? τελειωσε η συμβαση του ΑΣΕΠ που ελεγε ο Αλ ?
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Η Λουνα τι εγινε ? τελειωσε η συμβαση του ΑΣΕΠ που ελεγε ο Αλ ?
μπορει αδεια ρε τζο, να μη ξεκουραστει κι αυτη;
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Η Kαρινα ωραιο κοματι πεταχτο βυζακι, φενετε σφιχτοκορμη, αλλα κατι μου λεει να μην μπω μεσα οπως ειχε πει και η τσατσα στον al...
ναι αληθεια εντυπωσιακο σωμα αλλα μην μπεις. κι εγω την πατησα πριν κανα χρονο που την πηρα, κομοδινο
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
μπορει αδεια ρε τζο, να μη ξεκουραστει κι αυτη;
πρεπει....
Σε κανα δυο βδομαδες θα αρχησουν να την κανουν για Χριστουγεννα πολλες ... εκει να δουμετι θα παιξει
η θα εχουμε ανανεωση ( επλιζομεν καλη ) ή θα βογυν τιποτα συνταξιουχες στη θεση τους
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
παντως τα χριστουγεννα στολιζουν δεντρακι ,βγαινουν και αγιοβασιλιτσες πουτανες καμια φορα να ξερεις....με σκουφακι κλπ....της λουνας θα της πηγαινε σαν λουκ...πρεπει....
Σε κανα δυο βδομαδες θα αρχησουν να την κανουν για Χριστουγεννα πολλες ... εκει να δουμετι θα παιξει
η θα εχουμε ανανεωση ( επλιζομεν καλη ) ή θα βογυν τιποτα συνταξιουχες στη θεση τους
επισης μην πολυπας ....ζηταν και δωρο ενιοτε οι τσατσαδες σαν τους κουρεις....
περα απο την πλακα τα χριστουγεννα του 2008 που εκανα μια τσαρκα μονο το κεφαλληνιας ηταν ανοιχτο πρωι και ισως ενα ακομη με ρεπατζουδες....το βραδυ παλι ανοιγουν μερικα αλλα με τοσο κοσμο στον μυλο και περιξ ασε που δεν βρισκεις να παρκαρεις αλλα κι η τσαρκα ειναι αδυνατη και για πολυ τολμηρους.....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Και του γκομενου της θα του πηγαινε να ντυθει ταρανδοςπαντως τα χριστουγεννα στολιζουν δεντρακι ,βγαινουν και αγιοβασιλιτσες πουτανες καμια φορα να ξερεις....με σκουφακι κλπ....της λουνας θα της πηγαινε σαν λουκ...
μιλας για ανημερα η για τις γιορτες γενικα ?
Χριστουγεννα , αγιες μερες και μεις μιλαμε για πουτανες απο τωρα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ανημερα....αμα εισαι μονος γενικα τυπε μου και χριστουγεννα μια μερα ειναι κι αυτη οπως ολες....Και του γκομενου της θα του πηγαινε να ντυθει ταρανδος
μιλας για ανημερα η για τις γιορτες γενικα ?
Χριστουγεννα , αγιες μερες και μεις μιλαμε για πουτανες απο τωρα
ΥΓ το δωρο ειναι κι απο πριν....αλλα τεινει προς καταργηση ενεκα η κριση....
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
ανημερα....αμα εισαι μονος γενικα τυπε μου και χριστουγεννα μια μερα ειναι κι αυτη οπως ολες....
ΥΓ το δωρο ειναι κι απο πριν....αλλα τεινει προς καταργηση ενεκα η κριση....
Συμφωνω μια μερα ειναι και αυτη ... αν δεν εισαι η δεν εχεις παιδια κλαιν
απλα νομιζα οτι ειναι κλειστα ανημερα ι , το κλιμα αρχιζει νωριτερα
Ψαχνουν στην ψυχρα δωρο οι τσατσαδες ? γιατι επειδη μας σπασαν τ @@ ολο τον χρονο ?
τσου ρε
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
παντως τα χριστουγεννα στολιζουν δεντρακι ,βγαινουν και αγιοβασιλιτσες πουτανες καμια φορα να ξερεις....με σκουφακι κλπ....της λουνας θα της πηγαινε σαν λουκ...
επισης μην πολυπας ....ζηταν και δωρο ενιοτε οι τσατσαδες σαν τους κουρεις....
περα απο την πλακα τα χριστουγεννα του 2008 που εκανα μια τσαρκα μονο το κεφαλληνιας ηταν ανοιχτο πρωι και ισως ενα ακομη με ρεπατζουδες....το βραδυ παλι ανοιγουν μερικα αλλα με τοσο κοσμο στον μυλο και περιξ ασε που δεν βρισκεις να παρκαρεις αλλα κι η τσαρκα ειναι αδυνατη και για πολυ τολμηρους.....
Εχω μετανιωσει ενα βραδυ, τα Χριστουγεννα που μας περασανε, Α.Γεωργιου βγενει η Βικη η ξανθια Ουκρανεζα φοροντας ενα Αγιοβασιλιτικο γιλεκακι με λευκο γουνακι και μεσα να φενονται οι βυζαρες της... την βλεπω και φευγω.!
Σαν το σκυλι μετανιωσα.!
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Καλως τ αρχιδια μας τα δυοοχι ρε jo για τη συμπερηφορα τους ολο το χρονο αλλα για καλαντα
Εχω μετανιωσει ενα βραδυ, τα Χριστουγεννα που μας περασανε, Α.Γεωργιου βγενει η Βικη η ξανθια Ουκρανεζα φοροντας ενα Αγιοβασιλιτικο γιλεκακι με λευκο γουνακι και μεσα να φενονται οι βυζαρες της... την βλεπω και φευγω.!
Σαν το σκυλι μετανιωσα.!
Δε πειραζει , την πηδηξες φετος ;)
Δε μου λετε ? στις αποκριες τι ντυνονται οι τανες ?
εχω φαντασιοση να γαμησω τον ζορο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38