Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Καλως τ αρχιδια μας τα δυο  :tooth:

Δε πειραζει , την πηδηξες φετος  ;)

Δε μου λετε ? στις αποκριες τι ντυνονται οι τανες ?
εχω φαντασιοση να γαμησω τον ζορο  :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως αν οι πουτανες φετος ντυθουνε πχ Παπανδρεου, Παπακωνσταντινου, Λοβερδος...θα εχουν πολυ δουλεια.!! :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παντως αν οι πουτανες φετος ντυθουνε πχ Παπανδρεου, Παπακωνσταντινου, Λοβερδος...θα εχουν πολυ δουλεια.!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω θελω  Ντορουλα  :zfuck:

θυμασαι τανα ντυμενη καρναβαλι ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω θελω  Ντορουλα  :zfuck:

θυμασαι τανα ντυμενη καρναβαλι ?  :think:
μασκα για φετιχ ομως επαιζε  σε μια ντουλαπιτσα της κοροβαγκου με αξεσουαρ που θυμαμαι....τζο εισαι φετιχιστης μηπως; :think: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειμαι παραδοσιακος , τις θελω ντυμενες αναλογα με τα εθιμα
το πασχα ας πουμε τις θελω αρνακια  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Και φετιχυστης ειμαι Καργα  :grin:
www.imagerous.com/viewer.php?file=14357104715561932651.png] [/URL]

Σαββατο σημερα , καλα γαμησια στους Εραστες το Σαββατου

Απο ερημητη και ν ουρανου 26 εχω καιρο να ακουσω νεα , το κομονταιν Αντριννα εκει εμεινε τελικα ?  :think:

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,εάν και είναι λίγο αργά.Κατάθεση σήμερα στην Σιμόνα στην Κατεχάκη,πρόγραμμα απλό,40€.Πολλύ καλή η κοπέλα και αξίζει τα χρήματα!αναλυτικότερα στην κεντρική σελίδα στους οίκους ανοχής,καλό βράδυ σε όλους!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ααα επεστρεψε αυτη ? ωραια
ευχαριστρουμε για την ειδηση , καλα περασες απ οτι ειδα  ;)

Τηλετσαρκα για εναν φιλο και ηδου τα αποτελεσματα

Βιλα Χριστινα
Λουξ Λινα ( Μαρτα - Μαρθα )
Λα φαμ Σαμπρινα
Κωλετη Εφη
Τσιρκο Βικυ

εγω παω για ψαρεμα ...
Καλημερεεεες  :dancing:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.415
Πόντοι
3.067
παιδες στο αλλο σαιτ αυτη που εχει στο sex and the city μια αννιτα ειναι η αννιτα η ξανθια παλια στο προμηθεως 14 (η'  16 δεν θυμαμαι.καθως ανεβαινες την προμηθεως στα δεξια ενα ροζ σπιτακι). επισης μια χριστινα μελαχροινη που εχει..?? ποια ειναι αυτη?? καλο μουνακι φαινεται

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
παιδες στο αλλο σαιτ αυτη που εχει στο sex and the city μια αννιτα ειναι η αννιτα η ξανθια παλια στο προμηθεως 14 (η'  16 δεν θυμαμαι.καθως ανεβαινες την προμηθεως στα δεξια ενα ροζ σπιτακι). επισης μια χριστινα μελαχροινη που εχει..?? ποια ειναι αυτη?? καλο μουνακι φαινεται
ναι η Αννιτα ειναι αυτη που λες και εχει ομορφυνει κιολας τωρα που πηγε στο Φριξου 14.

η Χριστινα ειναι η Ρουμανα με την πεταχτη κωλαρα απο Φριξου 14.απλα εχει βαλει κατι μαλακιες στο κεφαλι της και εγινε μελαχρινη.κακογουστο θα το ελεγα...επισης εχει παχυνει παρα πολυ αν τη δεις απο κοντα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπερες ...

Απο ψαρια τα @@ μας πηραμε , ευχαριστω για τις ευχες αλλα .... τζαμπα δε πηγα να γαμησω....

1)
Η Αννιτα ειπαμε ειναι αυτη , απλα δεν εχουμε καινουρια κριτικη να δουμε αν αλλαξε κατι , οι παλιες ηταν ολιγον < νταουν >
Εμενα μαρεσε παντως και αν την πετυχω ισως ρισκαρω οσο χαλια και να βγει εχει πολυ ωραιο κωλαρακι .... :zfuck:

2)
Τα νεα της Ξεκωλετη...

Χθες πρωι πηρα τηλ γιατι ηθελε να παει φιλος και ηταν η Εφη
το μεσημερι που πηγε ηταν κλειστα , το απογευμα κατα τις 4 ξαναπηρα και ηταν μια Αγγελικη
Σημερα το πρωι θα δουλευε η ιδια μετα τις 12+30 ( λογικα δουλευει τωρα )

Η βραδυνη μας η κοπελα θα δουλεψει ειπε η 2 τσα ...
Τωρα καινουρια ειναι η Αγγελικη ? ξαναβαφτιστηκε η Νικολ ? ( ηταν / ειναι τελικα η Νικολ η Ραμονα ξαναβαφτισμενη ? )πρεπει να παει αντιπρωσοπος να δει
Θα πηγαινα ευχαριστως αλλα μενω εκτος

3)
Καραμαν  και οποιος αλλος ηξερε την Βικυ απο βιλλα
αυτη δεν ειναι ?
Παντως αν ξαναρθει και την λενε Ζωρα εγω δεν την ξαναπηδαω... δε γαμαω Ζωρες  :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
3)
Καραμαν  και οποιος αλλος ηξερε την Βικυ απο βιλλα
αυτη δεν ειναι ?
Παντως αν ξαναρθει και την λενε Ζωρα εγω δεν την ξαναπηδαω... δε γαμαω Ζωρες  :2funny:

Αυτή ήταν η Βίκυ;;; Πλάκα με κάνετε;;; Αν ήταν αυτή δεν πάει να την λένε Τερψιχόρη... Ντου...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εμενα μου μοιαζει πολυ εως παρα πολυ .... αυτες τις βυζουμπες πρεπει να τις εχω χυσει  :rockon:
( + Η καταγωγη + η αλυσιδα που εργαζετε )

Καλα ρε dokimazo,  γαμας και Τερψιχόρες ? ... μπαζογαμη  :tickedoff: (  :2funny: )

Ξεχασα να αναφερω στα νεα της ξεκωλετη οτι απ οτι βλεπω Αφρουλα ιζ μισσινγ φορ σεκοντ γουικ  :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
D O K I M A Z O , δεν λες τιποτα ? καλα ... :s&m_2:

θα σε συγυρισω οταν βρεθουμε ...  :s&m_1:  :s&m_3:

Γιατί το είχα δει εγώ;;;; Το έψαχνα αλλά λάθος ώρες! Άσε που νόμιζα ότι το αγαπημένο σου γλυκό είναι οι σοκολατίνες...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Καλησπερες ...

Απο ψαρια τα @@ μας πηραμε , ευχαριστω για τις ευχες αλλα .... τζαμπα δε πηγα να γαμησω....

1)
Η Αννιτα ειπαμε ειναι αυτη , απλα δεν εχουμε καινουρια κριτικη να δουμε αν αλλαξε κατι , οι παλιες ηταν ολιγον < νταουν >
Εμενα μαρεσε παντως και αν την πετυχω ισως ρισκαρω οσο χαλια και να βγει εχει πολυ ωραιο κωλαρακι .... :zfuck:

2)
Τα νεα της Ξεκωλετη...

Χθες πρωι πηρα τηλ γιατι ηθελε να παει φιλος και ηταν η Εφη
το μεσημερι που πηγε ηταν κλειστα , το απογευμα κατα τις 4 ξαναπηρα και ηταν μια Αγγελικη
Σημερα το πρωι θα δουλευε η ιδια μετα τις 12+30 ( λογικα δουλευει τωρα )

Η βραδυνη μας η κοπελα θα δουλεψει ειπε η 2 τσα ...
Τωρα καινουρια ειναι η Αγγελικη ? ξαναβαφτιστηκε η Νικολ ? ( ηταν / ειναι τελικα η Νικολ η Ραμονα ξαναβαφτισμενη ? )πρεπει να παει αντιπρωσοπος να δει
Θα πηγαινα ευχαριστως αλλα μενω εκτος

3)
Καραμαν  και οποιος αλλος ηξερε την Βικυ απο βιλλα
αυτη δεν ειναι ?
Παντως αν ξαναρθει και την λενε Ζωρα εγω δεν την ξαναπηδαω... δε γαμαω Ζωρες  :2funny:

Αυτη ειναι, με μια επεξεργασια φωτογραφιων 10%, εχουμε και παλιες στο θεμα με τα κοριτσια αλλα χωρις φατσα, στο προσωπο χανει λιγο εχει κατι σημαδακια που δεν ενοχλουν ομως, με το που βγηκα απο το δωματιο το σκεφτομουνα αν θα την ξαναπρωτιμησω, βλεποντας τιε φωτο τωρα, θα πηγαινα γαμιοντας αν ξαναρχοταν... :knockinb:

ΥΓ, και εσυ δεν την ειχε παρει πριν απο εμενα?? :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αυτη η Κωλετο αγγελικη πια ειναι τελικα ξερεις  ?  :think:
( πρεπει να σχολασε τωρα )

Πιαστηκαμε με την βικυ -ζωρα... αφου ειναι μακρυα αυτη  :birdman:
Την ειχα παρει κανα δυο μερες πριν απο σενα .. ημουν ο δευτερος πελατης ενα πρωινο Δευτερας
μου ειχε πει θα κατσει κανα δυμηνο αλλα σε 10 μερες εξαφανιστηκε  :jerking:

ΥΓ1
Καραμαν  μας ζηλευουν οι αλλοι  ή μου φαινετε ?  :tooth:

ΥΓ2
Καραμαν εσυ γαμας Ζωρες ?  :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Αυτη η Κωλετο αγγελικη πια ειναι τελικα ξερεις  ?  :think:
( πρεπει να σχολασε τωρα )

Πιαστηκαμε με την βικυ -ζωρα... αφου ειναι μακρυα αυτη  :birdman:
Την ειχα παρει κανα δυο μερες πριν απο σενα .. ημουν ο δευτερος πελατης ενα πρωινο Δευτερας
μου ειχε πει θα κατσει κανα δυμηνο αλλα σε 10 μερες εξαφανιστηκε  :jerking:

ΥΓ1
Καραμαν  μας ζηλευουν οι αλλοι  ή μου φαινετε ?  :tooth:

ΥΓ2
Καραμαν εσυ γαμας Ζωρες ?  :think:

Στην κωλετη αν δεν ειναι καμια καινουρια, μαλλον θα ειναι η Αγγελικη η βουλγαρα, μελαχρινη με ωραιο φυσικο βυζακι, αν και κομοδινο μεγαλο μεσα εγω την παω εμαφανησιακα την πουτανα.!!!  :rockon:

Γιατι να μας ζηλευουνε ρεσυ??? Τον παπα απο τα αρχιδια ποιασαμε??? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom