You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
kklld
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Aαναφορά για χθες (4/11) το απόγευμα (16.30)
Προμηθεως 25: Η Βανεσσα. Σταθερη αξια εκει. Ατσούμπαλη αλλα με καλες κριτικες.
Προμηθεως 11: H Αλεξια. Προσχαρη κοπελα στα ορια του milf, με τα πιασιματακια της. Σχετικα κοντουλα.
Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη Ηρα. Πολύ ωραια γκομενα, πολύ καλο αθλητικο κορμι
Σαπφους 7: Η Τζουλι (ΟΧΙ η γνωστη μοντελίσια Τζούλια που επίσης δουλευει εκει). Ομορφη, ψηλη, ξανθια, με πιασιματα, ωραιο δερμα, μαλλι πιασμενο πίσω. Εχουμε πληροφοριες γι’αυτην?
Σαπφους 8: Μελαχροινο πιπινοειδες, πολύ αδυνατο, μετρια φατσα, ψηλο. Ποια είναι?
Τανταλου-Σαπφους: Μελανουρι (σαν τουρκοφατσα), μαλλι ραστα-περμαναντ, νεα, με καμπυλες, όχι πεσμενο σωμα. Ποια είναι?
Τανταλου 8: H Mαρινα
Τανταλου 14: H Alisia
Προμηθεως 11: H Αλεξια. Προσχαρη κοπελα στα ορια του milf, με τα πιασιματακια της. Σχετικα κοντουλα.
Σαπφους 7: Η Τζουλι (ΟΧΙ η γνωστη μοντελίσια Τζούλια που επίσης δουλευει εκει). Ομορφη, ψηλη, ξανθια, με πιασιματα, ωραιο δερμα, μαλλι πιασμενο πίσω. Εχουμε πληροφοριες γι’αυτην?
Σαπφους 8: Μελαχροινο πιπινοειδες, πολύ αδυνατο, μετρια φατσα, ψηλο. Ποια είναι?
Τανταλου-Σαπφους: Μελανουρι (σαν τουρκοφατσα), μαλλι ραστα-περμαναντ, νεα, με καμπυλες, όχι πεσμενο σωμα. Ποια είναι?
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.275
- Πόντοι
- 6.817
δεν ειπα οτι θα παω...ειπα οτι για τοσο μελαχρινη γυναικα που ειναι εξω απο τα γουστα μου,γενικα μ'αρεσε.
εχει μπολικα ασπρουλιαρικα μπουμπουκακια στη λιστα!
περασα και την ειδα την Ναταλι. Σιγα το μελαχρινο ρε αλ. Για το δερμα μιλαω , οχι το μαλλι. πως ξεχωριζεις εκει μεσα με τον χαμηλο φωτισμο το ακριβες χρωμα του δερματος αποριας αξιο. Ενταξει δεν εντυπωσιαστηκα κιολας, μου τη σπαει κι η εν λογω τσατσα σε κοιταει λες και θα σε δειρει αν δεν μπεις.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
αν ειναι αυτη που δειχνει και στο αλλο σαϊτ,ειναι πολυ καυλιαρα.πιασιματα ωραια οσο πρεπει,ωραιο δερμα οπως λες και πολυ γλυκεια φατσα.ειχε και γραμμη μουνοτριχας οταν την πηρα εγω το καλοκαιρι.διαθετει μεγαλο ταλεντο στο βαθυ τσιμπουκι χωρις χερια....Σαπφους 7: Η Τζουλι (ΟΧΙ η γνωστη μοντελίσια Τζούλια που επίσης δουλευει εκει). Ομορφη, ψηλη, ξανθια, με πιασιματα, ωραιο δερμα, μαλλι πιασμενο πίσω. Εχουμε πληροφοριες γι’αυτην?
περασα απο εφη και παλι με ξεζούμισε.
Την ρωτησα αν κανει γυμνο τσιμπουκι με εξτρα χρήματα αλλα ηταν κατηγορηματική.ΟΧΙ
Μετα την ρωτησα αν μπορω να ξεφορτώσω στην κοιλιτσα της και μου ειπε οχι (οχι τοσο κατηγορηματικα αυτο....)
Τελικα επειτα απο ενα αψογο σεξ (τρελα φιλακια σε ολο μου το σώμα και στο προσωπο) εβγαλα την καποτα και μου επεξε μια απιστευτη μαλακια (κανοντας τρελες μαλαξεις στο πουτσοκεφαλο...) και εχυσα στο χερι της.
Την ρωτησα αν κανει γυμνο τσιμπουκι με εξτρα χρήματα αλλα ηταν κατηγορηματική.ΟΧΙ
Μετα την ρωτησα αν μπορω να ξεφορτώσω στην κοιλιτσα της και μου ειπε οχι (οχι τοσο κατηγορηματικα αυτο....)
Τελικα επειτα απο ενα αψογο σεξ (τρελα φιλακια σε ολο μου το σώμα και στο προσωπο) εβγαλα την καποτα και μου επεξε μια απιστευτη μαλακια (κανοντας τρελες μαλαξεις στο πουτσοκεφαλο...) και εχυσα στο χερι της.
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
η σειρα σου να τα ακουσεις , εχεις αποψη για τανα αλλα κριτικη δεν ειδαδε τη 8εωρω καλη στο σερβις ασχετα απο τα λεγομενα πολλων εδω μεσα την θεωρω μετρια στην καλυτερη περιπτωση
εστω κι αν ειναι κοντρα στο ρευμα ειναι καλο να υπαρχει σαν πληροφορια , ( καλυτερο απο θετικες κριτικες )
να μη ξανασυμβει παρακαλω γιατι θα παρω δωρο τσοκαρα σε ολα τα κοριτσια και να σε δω που θα βρεις μποτα μετα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Γιατι την εβγαλες αν επιτρεπετε ?Τελικα επειτα απο ενα αψογο σεξ (τρελα φιλακια σε ολο μου το σώμα και στο προσωπο) εβγαλα την καποτα και μου επεξε μια απιστευτη μαλακια (κανοντας τρελες μαλαξεις στο πουτσοκεφαλο...) και εχυσα στο χερι της.
Και γω το ιδιο ειχα κανει γιυτο ρωταω , απλα δε μπορουσα νε τελειωσω , κι ειχα αρχησει να βαριεμαι
απορησα που δεν τελειωνα , παρα την πολυ καλη σημετοχη της αλλα .. συνεβει :-
Εσυ γιατι ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στο τσατ εισαι ρε αρχηγε;
παντως μαλακια να πας με την εφη και να μην τα ριξεις ολα μεσα....Γιατι την εβγαλες αν επιτρεπετε ?
Και γω το ιδιο ειχα κανει γιυτο ρωταω , απλα δε μπορουσα νε τελειωσω , κι ειχα αρχησει να βαριεμαι
Εσυ γιατι ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
καλως τ αρχιδια μας ...
Να σας παρουσιασω τον εταιρο μπουρδελιαρη που με συνοδευει στις εξοδους μου
καμια φορα τον συνοδευω και γω .. γενικα συνοδευομαστε
Καλο παιδια αλλα καιει μαζουτ και ωρες ωρες ρεταρει
Εχει σχεδων τις ιδιες σε αριθμο εξορμησεις με μενα και δεν εχει γραψει ουτε μια κριτικη ,
γιαυτο μη του μιλατε , γραψτε τον στ @@ σας
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παλι εκανες κλωνο ρε μλκ; εχω κι εγω εναν που με συνοδευει αλλα δεν τον αφηνω πια να γραφει .....καλως τ αρχιδια μας ...
Να σας παρουσιασω τον εταιρο μπουρδελιαρη που με συνοδευει στις εξοδους μου
καμια φορα τον συνοδευω και γω .. γενικα συνοδευομαστε
Καλο παιδια αλλα καιει μαζουτ και ωρες ωρες ρεταρει
Εχει σχεδων τις ιδιες σε αριθμο εξορμησεις με μενα και δεν εχει γραψει ουτε μια κριτικη ,
γιαυτο μη του μιλατε , γραψτε τον στ @@ σας
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
οχι αδερφε κλωνος δεν παιζει , η μαλλον παιζει.. ειχα δοκιμασει να μπω απ το κινητο σαν τζο και δεν μπορουσα , και ετσι ξαναγραφτικα με nick < kinito >
κατσε να δω αν μπαινει να συστηθω , μπορει να γραψω η να ρωτησω καμια φορα κατι αν βρω δυκτιο σε καμια τσαρκα
κατσε να δω αν μπαινει να συστηθω , μπορει να γραψω η να ρωτησω καμια φορα κατι αν βρω δυκτιο σε καμια τσαρκα
ξέρει κανείς τίποτα για την Σιμόνα? την ψάχνω αλλά δεν μπορώ να την πετύχω ποτέ. μόνο μια φορά πριν κανα μήνα περίπου Προμηθέως 25 και πέρασα τέλεια αλλά απο τότε όποτε πάω εκει δεν είναι αυτή. είναι η μιραμπέλα αλλά βαρέθηκα να την γαμάω αυτην.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
λειπει στην πατριδα της αυτες τις μερες(ετσι λενε οι τσατσαδες).θα γυρισει ομως συντομα....ξέρει κανείς τίποτα για την Σιμόνα? την ψάχνω αλλά δεν μπορώ να την πετύχω ποτέ. μόνο μια φορά πριν κανα μήνα περίπου Προμηθέως 25 και πέρασα τέλεια αλλά απο τότε όποτε πάω εκει δεν είναι αυτή. είναι η μιραμπέλα αλλά βαρέθηκα να την γαμάω αυτην.
Γιατι την εβγαλες αν επιτρεπετε ?
Εσυ γιατι ?
απλα με καβλωνε περισσοτερο να μου τον παιξει χωρις καποτα και να χυσω εστω και επανω της. Γουσταρα που ακουμπουσε με ανεση τα χυσια και αφου τελειωσα με χαιδευε το πουτσοκεφαλο.
μου αρεσαι
Aαναφορά για χθες (4/11) το απόγευμα (16.30)
Φιλαρακι μαλλον λες την Μαρια απο σαπφους 8. Καλη περιπτωση, αν δουλευει ακομα θα παω να καταθεσω!!! Ξερεις αν ειναι πρωινη ή βραδυνη?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις