Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Ελινα από πισω κορμάρα αλλά προσωπο :S ελληνοαμερικανα ή απο την transυλβανια :think:
σαν κομμενο αγοράκι μου φανηκε και οταν αρχισα να ρωταω την τσα2 μου τα μασησε λιγο
όποιος την παρει να την βαλει να τραγουδησει "land of the free and the home of the brave"  :2funny: :2funny: :2funny:

ποια ειναι αυτη ρε παιχτες;καινουρια;αυτος που εγραψε ονομα δεν μπορουσε να βαλει; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ελινα από πισω κορμάρα αλλά προσωπο :S ελληνοαμερικανα ή απο την transυλβανια :think:
σαν κομμενο αγοράκι μου φανηκε και οταν αρχισα να ρωταω την τσα2 μου τα μασησε λιγο
όποιος την παρει να βαλει να τραγουδησει "land of the free and the home of the brave"  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
όποιος την παρει να βαλει να τραγουδησει "land of the free and the home of the brave"  :2funny: :2funny: :2funny:

ωχωχωχ ηταν στραβο το κλιμα , το φαγε και ο γαιδαρος , αν αληθευει (καποιος συναγωνιστης ορκιστηκε σ @@ του οτι ΔΕΝ) αν αληθευει , ξαναλεω... Θεσσαλονικη μου μεγαλη Φτωχομανα  :zfuck:

Εμενα παλι μια τσατσα σε κεινο το σπιτι δε μου αρεσε καθολου , μια κοντη με γυαλια νομιζω , πως μου καρφωθηκε οτι ειναι κομενο και αυτη  .... τεςπα οπως ξαναηπαμε ας μη  θυγουμε κοσμακι
παντως οποιος ξαναπαει και δει , ας ριξει μια ματια  και στην τσατσα

(Ασχετο  παντως στο συγκεκριμενο στιτι εχω συναντησει μια απο τις ποιο ευγενικες ( εκεινη την ημερα τσατσαδες , μια ξανθια κυρια πολυ συμπαθης )

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
-Κωλέττη: Ανίτα!! .
-Μαντζάρου 10: Σάρα
-Μαντζάρου 1: Βικκυ
-Οικονόμου K. & Ρούλια Κώττα η Ελινα με την κορμαρα και την μυστηρια φατσα! να δω ποιος γεναιος θα μς πει αν ΔΕΝ ειναι κομμενο αγοράκι
-Φρίξου 9 Κριστιν για εδω πηγαινα αλλα εδωσε ρεπο στο κωλαράκι της οπως μου είπε και την έκανα :headbang: :headbang: :headbang:
-Φρίξου 14:Χριστινα
-Ανδ. Γεωργιου 16 Νατασσα
-Ανδ. Γεωργιου 34:Λουνα
-Ανδ. Γεωργιου 4: Μια γαλλιδα milf! σορρυ με τα ονοματα δεν τα πάω καλα θα το θυμηθω!

κατα τα άλλα νεκρα κτλ
αν και τραυματιας με σπασμενο χερι την εκανα την βολτα δεν αντεξα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ψιτ , φιλε με το ψευδονυμο < dokimazo > πες αλευρι  :2funny:

Δεν παίζει... αν και με το νικ πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων... αλλά να ξέρετε αν δείτε κάποιον να τρέχει γυμνό και την κοπέλα με παλαμάρι να τον κυνηγά, θα είμαι ο πρώτος!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
-Κωλέττη: Ανίτα!! .
-Μαντζάρου 10: Σάρα
-Μαντζάρου 1: Βικκυ
-Οικονόμου K. & Ρούλια Κώττα η Ελινα με την κορμαρα και την μυστηρια φατσα! να δω ποιος γεναιος θα μς πει αν ΔΕΝ ειναι κομμενο αγοράκι
-Φρίξου 9 Κριστιν για εδω πηγαινα αλλα εδωσε ρεπο στο κωλαράκι της οπως μου είπε και την έκανα :headbang: :headbang: :headbang:
-Φρίξου 14:Χριστινα
-Ανδ. Γεωργιου 16 Νατασσα
-Ανδ. Γεωργιου 34:Λουνα
-Ανδ. Γεωργιου 4: Μια γαλλιδα milf! σορρυ με τα ονοματα δεν τα πάω καλα θα το θυμηθω!

κατα τα άλλα νεκρα κτλ
αν και τραυματιας με σπασμενο χερι την εκανα την βολτα δεν αντεξα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κατεχακη;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν παίζει... αν και με το νικ πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων... αλλά να ξέρετε αν δείτε κάποιον να τρέχει γυμνό και την κοπέλα με παλαμάρι να τον κυνηγά, θα είμαι ο πρώτος!!!
οχι ρε σιγα.....εγω θα πηγαινα...τι εχω να χασω;το πολυ ποοοολυ να ειναι εγχειρισμενη.....θα δινει και κουλουρι....κλαιν....πουλι και σε στουντιο της θεσσαλονικης δεν παιζει... :grin: :grin: :grin: :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
οχι ρε σιγα.....εγω θα πηγαινα...τι εχω να χασω;το πολυ ποοοολυ να ειναι εγχειρισμενη.....θα δινει και κουλουρι....κλαιν....πουλι και σε στουντιο της θεσσαλονικης δεν παιζει... :grin: :grin: :grin: :grin:

Και... αν... βγάλει τα εσώρουχα και βγάλει παλαμάρι;;; Τι να κάνω; Τον βαρκάρη;;;

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
και όμως στα ποργραμματα δεν είχε κουλουρι :headbang: :headbang: :headbang:
κατεχάκη δεν μπηκα :headbang: :headbang: :headbang: το ξεχασα
Γκαμπριελα είναι στα προσεχως και για μένα :tits2:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
κανε εσυ τον κασκαντερ :grin: μια φορα και μετα σε ακολουθουμε :grin: τι στο διαολα τα εχει τα γαλονια :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανε εσυ τον κασκαντερ :grin: μια φορα και μετα σε ακολουθουμε :grin: τι στο διαολα τα εχει τα γαλονια :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειπαμε ναι....τα χιλιομετρα ειναι καμποσα.....το κασκαντεριλικι δεν με φοβιζει....σε αυτην την μαλακο την ντινα το πεταξα προχτες το πενηνταρι τζαμπα....που ξερεις;μπορει αυτη να κανει τουλαχιστον καλη πιπα.... :P

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
όποιος την παρει να την βαλει να τραγουδησει "land of the free and the home of the brave"  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: καλό

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
χτες την τιμησα την Γκαμπριελα. αρκετα καλη μεσα θα ελεγα. Αν και περιμενα κατι πολυ πιο εντυπωσιακο. εμα ωραιο κοριτσακι ειναι. μου εχει καρφωθει στο μυαλο η ελληνιδα η κελυ. ειναι τρελη γκαυλιαρα και αξιζει το ρισκο.

υ.γ. πριν μια εβδομαδα τιμησα την νικολ την μιλφ. αν και δεν το περιμενα, ηταν ενα απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει με πουτανα. προτεινεται χωρις ενδοιασμους

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η κελυ εχει βελτιωθει πολυ σε σχεση με παλια δοκιμασε και 8α με 8υμη8εις!
οσο για την ρουμανα μαρτα ενα εχω να πω, καλο κ σφιχτο μωρο κ οτι πρεπει για τους πιπινολατρες των πετιτ μωρων αν κ απ' οσο το κοβω με την εμπειρια του παρελθοντος ειτε 8α χαλασει γρηγορα ειτε θα την κοπανησει γρηγορα!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
η κελυ εχει βελτιωθει πολυ σε σχεση με παλια δοκιμασε και 8α με 8υμη8εις!
οσο για την ρουμανα μαρτα ενα εχω να πω, καλο κ σφιχτο μωρο κ οτι πρεπει για τους πιπινολατρες των πετιτ μωρων αν κ απ' οσο το κοβω με την εμπειρια του παρελθοντος ειτε 8α χαλασει γρηγορα ειτε θα την κοπανησει γρηγορα!

Λες να διαβαζει σαιτ και να πηρε το μυνημα ??  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom