κατι για την άλλη εβδομάδα ακουσα ;)
Η Αφρουλα λετε να γυρισε?
Η Αφρουλα λετε να γυρισε?
ποια ειναι αυτη ρε παιχτες;καινουρια;αυτος που εγραψε ονομα δεν μπορουσε να βαλει;
Ελινα από πισω κορμάρα αλλά προσωπο :S ελληνοαμερικανα ή απο την transυλβανια
σαν κομμενο αγοράκι μου φανηκε και οταν αρχισα να ρωταω την τσα2 μου τα μασησε λιγο
όποιος την παρει να βαλει να τραγουδησει "land of the free and the home of the brave"
σαν κομμενο αγοράκι μου φανηκε και οταν αρχισα να ρωταω την τσα2 μου τα μασησε λιγο
όποιος την παρει να βαλει να τραγουδησει "land of the free and the home of the brave"
Ψιτ , φιλε με το ψευδονυμο < dokimazo > πες αλευρινα δω ποιος γεναιος θα μς πει αν ΔΕΝ ειναι κομμενο αγοράκι
Ψιτ , φιλε με το ψευδονυμο < dokimazo > πες αλευρι
κατεχακη;-Κωλέττη: Ανίτα!! .
-Μαντζάρου 10: Σάρα
-Μαντζάρου 1: Βικκυ
-Οικονόμου K. & Ρούλια Κώττα η Ελινα με την κορμαρα και την μυστηρια φατσα! να δω ποιος γεναιος θα μς πει αν ΔΕΝ ειναι κομμενο αγοράκι
-Φρίξου 9 Κριστιν για εδω πηγαινα αλλα εδωσε ρεπο στο κωλαράκι της οπως μου είπε και την έκανα
-Φρίξου 14:Χριστινα
-Ανδ. Γεωργιου 16 Νατασσα
-Ανδ. Γεωργιου 34:Λουνα
-Ανδ. Γεωργιου 4: Μια γαλλιδα milf! σορρυ με τα ονοματα δεν τα πάω καλα θα το θυμηθω!
κατα τα άλλα νεκρα κτλ
αν και τραυματιας με σπασμενο χερι την εκανα την βολτα δεν αντεξα
οχι ρε σιγα.....εγω θα πηγαινα...τι εχω να χασω;το πολυ ποοοολυ να ειναι εγχειρισμενη.....θα δινει και κουλουρι....κλαιν....πουλι και σε στουντιο της θεσσαλονικης δεν παιζει...Δεν παίζει... αν και με το νικ πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων... αλλά να ξέρετε αν δείτε κάποιον να τρέχει γυμνό και την κοπέλα με παλαμάρι να τον κυνηγά, θα είμαι ο πρώτος!!!
οχι ρε σιγα.....εγω θα πηγαινα...τι εχω να χασω;το πολυ ποοοολυ να ειναι εγχειρισμενη.....θα δινει και κουλουρι....κλαιν....πουλι και σε στουντιο της θεσσαλονικης δεν παιζει...
τιποτα....φευγεις....αντε γεια ...επειτα δεν παιζει σου λεω σαν σεναριο.....Και... αν... βγάλει τα εσώρουχα και βγάλει παλαμάρι;;; Τι να κάνω; Τον βαρκάρη;;;
οχι ρε σιγα.....εγω θα πηγαινα...τι εχω να χασω;το πολυ ποοοολυ να ειναι εγχειρισμενη.....θα δινει και κουλουρι....κλαιν....πουλι και σε στουντιο της θεσσαλονικης δεν παιζει...
αμα δεν εχει δεν ειναι και τρανς.....ληξις συναγερμου.....τελος....και όμως στα ποργραμματα δεν είχε κουλουρι
ειπαμε ναι....τα χιλιομετρα ειναι καμποσα.....το κασκαντεριλικι δεν με φοβιζει....σε αυτην την μαλακο την ντινα το πεταξα προχτες το πενηνταρι τζαμπα....που ξερεις;μπορει αυτη να κανει τουλαχιστον καλη πιπα....κανε εσυ τον κασκαντερ μια φορα και μετα σε ακολουθουμε τι στο διαολα τα εχει τα γαλονια
όποιος την παρει να την βαλει να τραγουδησει "land of the free and the home of the brave"
οσο για την ρουμανα μαρτα ειτε 8α χαλασει γρηγορα ειτε θα την κοπανησει γρηγορα!
η κελυ εχει βελτιωθει πολυ σε σχεση με παλια δοκιμασε και 8α με 8υμη8εις!
οσο για την ρουμανα μαρτα ενα εχω να πω, καλο κ σφιχτο μωρο κ οτι πρεπει για τους πιπινολατρες των πετιτ μωρων αν κ απ' οσο το κοβω με την εμπειρια του παρελθοντος ειτε 8α χαλασει γρηγορα ειτε θα την κοπανησει γρηγορα!