Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ειναι κακη ιδεα.!  :think:
Θα μου κανω και χαδακια και θα ανεβω και απο πανω.!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Λες να παω Λαουρα να την τιμωρισω...:s&m_1:
Εχθές εκεί ήμουνα,ξεπέτα!!! :rolleyes: :P

Ελπίζω τυχαίο κ σύμπτωσης!!! :priest: :helpplea:

Μας πρόσφερε κ καραμελίτσες η τσατσά,μάλλον για να μας γλυκάνει!!! :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Διαβασα κριτικη, μαλον γλυκαθηκε και αυτη απο τα γκαφρα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Πριν πεσει το site.! Ας ριξω μια αναφορα απο μπουρδελοτσαρκα με καταθεση σε στουντιο.!

Προμηθεους 11. Αλισια μαυρομαλα μου φανηκε, ωραιο πρωσοπο, σωμα και κωλαρακι.!
Προμηθεους 14. Η ξανθια πολωνεζα Ανιτα, η τσατσα ακομα για καινουρια κοπελα την συστηνει...
Προμηθεους 19. Η ξανθια Βικη που οπως εχει αναφερει καποιος, εχει παρει λιγα κιλακια παραπανω...τρωει βρωμικα ισως? :2funny:
Προμηθεους 25. Η Μελαχρινη αδυνατη Κοσμηνα.
Σαμφως 5. Η ξανθια αδυνατην Τζουλια-η, ωραιο κομοδινο.!
Σαμφως 7. Μια μελαχρινη γεματουλα χωρις βρακακι για να φενετε η μουνοχωριστρα της.! :2funny:
Σαμφως 20. Παιδια επαθα μουνοπλακα εδω.! Η κοπελα μολις μπηκε μεσα, με τα πολιτικα ρουχα και καθοτανε στον καναπε με την τσατσα, καρε μαλακι σκετη καυλα.! ...την παρατηρω καλυτερα και ειναι η Κελυ.!  :headbang: :headbang: :headbang: Με καυλωσε η πουτανα.!  :cum:
Τανταλου 14. Ξανθια κοπελιτσα αδυνατη, μου φανηκε οτι ειχε βυζαρες.! :think: Τρωγοτανε ανετα.!

Και αφου δεν βρηκα ουτε Τζουλια μελαχρινη, ουτε Τζοανα, εφυγα για 26ης Οκτωμβρη 35Α στην Λαουρα, την τιμωρησα :s&m_1: για χαρη του papazol.!! ...την ταλαιπωρησα λιγακι την κοπελα θα ελεγα ομως δεν παραπονεθηκε πουθενα, πιπα στα ορθια λεγοντας της πε και πε :2funny:...χωρις να καταλαβει το νοημα και να κρατιεμε με το ζορι να μην γελασω.!!, πιπα στα γονατα πανω στο κρεβατι, γαμισι πρωτα απο κατω και στα πλαγια, μετα στα 4 και ανεβασμα απο επανω οπου εκει εβγαλε τα λεφτα της πιανοντας το προσκεφαλο του κρεβατιου...καλυτερα περασα απο την πρωτη φορα που την ειχα παρει, θα ξαναπροτιμηθει...αναλυτικοτερα απο δευτερα...

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αντε ρε γμτ τη  ΣΑΡΑ δε θα τη γμσ κανεις?

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Συμφωνώ πολυ καλη εμπειρία!!!

Επιβεβαιωνω Αλ Πacino και AntifitCondom.
Πολυ καλη εμεπιρια η Αγαπη, για τους λάτρεις του ειδους (Μιλφ). Δεν βιαζεται, γλωσσοφιλα, ανετο γαμησι σε οποια σταση θελεις.

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και από μένα...

Κατάθεση χτες στο ανορθόγραφο, την κοπέλα την λένε Μαρία, αδυνατούλα, ομορφούλα, στα 50 € γυμνό τσιμπούκι... και το κορίτσι το τίμησε δεόντως! Εντυπωσιάστηκα. Άψογη συμπεριφορά, εξαιρετικές παροχές, πάλι παραμιλώντας έφυγα. Ρε μπας και δεν είμαι αρκετά απαιτητικός;

Για να πω την αλήθεια, έχω κάνει ένα σερί τελευταία (Τζούλια, Τζοάνα, Μαριάννα, την Αλίσια που έγραψα τις προάλλες) και τι να πω ρε παιδιά, το επίπεδο είναι ανεβασμένο σε σχέση με άλλες εποχές!

Και πάλι την καλημέρα μου.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
να εκραζες την τσατσά ρε φίλε. Να σκασεις 100 και να μην γαμήσεις κιόλας... Μου το έκανε η αλλη καργιόλα η Σίσσυ που ψωνιζόταν καθώς είχε περίοδο... Προσπαθούσε να σε τελειώσει πριν πας στο κυρίως πιάτο. Ουστ.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Πω μπουρδελο το νεο σιτε, τωρα ετσι οπως το κανανε ουτε στην δουλεια δν μπορω να διαβαζω.

Επισκέπτης
Κ εμένα μου φάνηκε πιο καλό το παλιό, μάλλον είναι μέχρι να το συνηθίσουμε όμως.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
σέρνεται όπως σερνόταν, στο λουκ φαίνεται πιο ωραίο όμως και πιο οργανωμένο.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Ναι όντως τώρα στη δουλειά πάπαλα σάιτ...

Τεσπά... επίσκεψη πριν λίγες μέρες Τζούλια στο δίδυμο απέναντι από το ανορθόγραφο. 3,5 Βυζί, μελαχρινή, ωραίο απαλό δέρμα, δύο τατουάζ πρόσεξα. Περιποίηση, άνεση αλλά τα μαμοκρέβατα που τρίζουν...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
μα τι μαλακια ειναι αυτη που κανανε στο σαιτ???δε βλεπω τιποτα

καταθεση χθες τη νυχτα στη milf Αντζελα στο 26ης Οκτωβριου 52.ενταξει εχω ξαναπει οτι ειναι εργατρια,τιμαει τα λεφτα που της δινεις αλλα οταν παραγνωριστεις μαζι της και η οικειοτητα ξεπερασει τα ορια,καπου χαλαει η χημεια στο σεξ.συνεχιζω να την προτεινω ως επιλογη αλλα απο μενα Αντζελα τελος...

στα υπολοιπα....
-Φριξου 9(Villa erotica).η Γερμανιδα Βικυ.ψηλη ξανθια κορμαρα αλλα ασχημη φατσα.αποψε αναλαμβανει η Αντριανα
-26ης Οκτωβριου 52.ηταν η γλυκεια Λαουρα με την πολυ καλη περιποιηση.ξεκιναει η τσατσα να μου πει προγραμμτα και λεει...ξεκιναει απο 30ε η ξεπετα.μου γυρισε τα μυαλα,την αρχισα τα μπινελικια τη μαλακισμενη
-Σαπφους 7).η καυλιαρα Τζουλια με γυμνο τσιμπουκι και 69 στα 50ε.πολυ καλη περιποιηση και καυλιαρικο μωρο
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η αδυνατη Μαρια απο Ερως-τανταλου η οποια ομως χθες ΔΕΝ προσφερε γυμνο+πρωκτικο στα 60ε
-Τανταλου 8.πηγα για Σαμπρινα αλλα βγηκε η Ειρηνη η ρεπατζου
-Τανταλου 9(Ερος House).η Τρελοτζενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom