Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στο 26ης52 οταν ηταν με απλο προγραμμα 40 ευρω το χρεωνε 80  ευρω τοτε :headbang:.....ελπιζω και στο μπουρδελακι εκει να μην εχει τετοιες τρελες απαιτησεις..... :headbang:
και εγω εκει 80 ειχα ακουμπισει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πατσινε εκεινη η τζοαννα κανει γαμησι αλλα βερονικα;
αξιζει;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στην τζοαννα ρε μαγκες τρελος κοσμος καθε φορα.. τον αλλον τον ειχε μεσα τον γαμουσε κανα μισαωρο..τα 2 δςματια τα αλλα γεματα και η τσατσα επαιρνε χρηματα απο ενα γυφτο στο σαλονακι.... σε καποια φαση πεταγεται ο ενας τυπος απο τα το ενα δωματιο που περιμενε εξω φρενων...χαχαχαχαχχα φωναζει στην τσατσα τι θα γινει ?? θεσ να κοιμηθουμε μεσα?? ε μα πια!! και εκανε κανα δυο βολτες ανησυχος στο σαλονακι και ξαναχωθηκε στα χαρακωματα παλι..  ε ναι ρε τον αλον τον ειχε σκισει μεσα.. στην ξεφτυλα ενα μισαωρο και η μαλακαω η τσατσα κοιτουσε να παρει χρηματα στο σαλονακι αντι να πει οτι περαστε μετα απο λιγο γιατι γινεται της πουτανας..ο γυφτος θα γαμησε μετα απο κανα 2ωρο...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
στην τζοαννα ρε μαγκες τρελος κοσμος καθε φορα.. τον αλλον τον ειχε μεσα τον γαμουσε κανα μισαωρο..τα 2 δςματια τα αλλα γεματα και η τσατσα επαιρνε χρηματα απο ενα γυφτο στο σαλονακι.... σε καποια φαση πεταγεται ο ενας τυπος απο τα το ενα δωματιο που περιμενε εξω φρενων...χαχαχαχαχχα φωναζει στην τσατσα τι θα γινει ?? θεσ να κοιμηθουμε μεσα?? ε μα πια!! και εκανε κανα δυο βολτες ανησυχος στο σαλονακι και ξαναχωθηκε στα χαρακωματα παλι..  ε ναι ρε τον αλον τον ειχε σκισει μεσα.. στην ξεφτυλα ενα μισαωρο και η μαλακαω η τσατσα κοιτουσε να παρει χρηματα στο σαλονακι αντι να πει οτι περαστε μετα απο λιγο γιατι γινεται της πουτανας..ο γυφτος θα γαμησε μετα απο κανα 2ωρο...
εσυ την εχεις φαει;

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οχι ακομα δε δοκιμασα..αφου γινοταν της ποπης

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες,μια παρατηρηση.Ειναι σαν να βλεπεις την Βερονικα οταν πρωτοηρθε.Μην ξεχνατε οτι στην αρχη η Βερονικα δεν τα εκανε ολα !!! Η αξιαγαπητη Τζοανα ειναι ζεστη και φιλικοτατη μεσα στο δωματιο,μετρια πιπα και χαλαρα διαφορες στασεις.Αν τις κανετε καποιο κλικ θα περασετε ακομα καλυτερα,την δοκιμασα πρωτη μερα που δουλευε.Παντως δεν λεει να πατε οταν εχει τοσο πολυ κοσμο,προτεινεται για πιο χαλαρες στιγμες και σε μη εμπορικες ωρες.Τα σκευη μου.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δανείζομαι το φορματ του πουτσίνου για να σας πω τις δικιές μου μπουρδελοπεριπέτειες σήμερα στις 20:00 - 21:00.

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η ολλανδέζα που έρχεται στην πόλη μας και φεύγει τα τελευταία 4 χρόνια! Πέρασε και απο το Ξεκωλλετόσπιτο ένα φεγγάρι. Εντυπωσιακή ψηλή κοπέλα πρώην ξανθιά νυν μελλαχρινή καρέ. Την είχα πάρει παλιά χωρίς να ενθουσιαστώ. Δημιουργεί προσδοκίες στο σαλόνι τις οποίες δεν εκπληρώνει (κάνει και ομοιοκαταληξία).
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι). Βίκυ, εδώ το έδωσα. Πήρα γυμνή τσιμπούκλα την οποία δεν τίμησε όπως θα το ήθελα. Κατα τα άλλα, καλή φιλική ψιλομαυρισμένη, σφιχτό κορμί. Καλή επιλογή για 30€, μην ανοίγεστε με προγράμματα.
-Προμηθεως 14.η ξανθια Αννιτα. Ούτε καν περίμενα να το δω το μπάζο! Μόλις με είπε η τσα2 το όνομα την έκανα και στην ερώτηση ''γιατί δεν την προτιμάς'' είπα ''πολύ αδύνατη για τα γούστα μου''.
-Προμηθεως τερμα κατω.η καυλιαρα Τζουλια. Ωραίο το νταρντανομωρό! Ίσως το πιο καλοξυρισμένο μουνάκι της πιατσας. Με θυμώταν από την προηγούμενη φορά. Με ''απείλησε'' ότι θα με έκοβε τα @@ αν έφευγα! Τελικά την έκανα
-Σαπφους 5. Δεν μπήκα για τον φόβο της τρελοτζένης.
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η κοντη ξανθια Αλεξια. Ωραίος κώλος, αδιάφορο το σύνολο
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια ομορφη ξανθια ζουμπουρλου στα 30ε. Το κακέκτηπο της Μαρίνας εκ του Μαρινόσπιτου. Την είχα πάρει στο παρελθόν με απογοητευτικά αποτελέσματα. Ενα μεγάλο ΟΥΟΥΟΥΟΟΥΣΤ από εμένα.
-Σαπφους 20. Τζούλια Νο2. Μελαχρινή με ελιά στο μπούτι. Θα δοκιμαστεί
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).κλειστο
-Τανταλου 8. Στραβοχυμένη μαύρη. ΟΧΙ από εμένα!!!
-Τανταλου 14(αλουμινατο).banned το συγκεκριμένο ίδρυμα
-Τανταλου 9(Ερος House)Η μικροσκοπική Ρουμάνα Τζένη. Κάνει καλό ''φραπέ''. Γενικά καλή. Με θυμήθηκε το θηρίο!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καλησπερα παιδες,μια παρατηρηση.Ειναι σαν να βλεπεις την Βερονικα οταν πρωτοηρθε.Μην ξεχνατε οτι στην αρχη η Βερονικα δεν τα εκανε ολα !!! Η αξιαγαπητη Τζοανα ειναι ζεστη και φιλικοτατη μεσα στο δωματιο,μετρια πιπα και χαλαρα διαφορες στασεις.Αν τις κανετε καποιο κλικ θα περασετε ακομα καλυτερα,την δοκιμασα πρωτη μερα που δουλευε.Παντως δεν λεει να πατε οταν εχει τοσο πολυ κοσμο,προτεινεται για πιο χαλαρες στιγμες και σε μη εμπορικες ωρες.Τα σκευη μου.
βρε αξιζει;
ναι η ου;
τα πιανει τα κυβικα της βερονικας;

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
βρε αξιζει;
ναι η ου;
τα πιανει τα κυβικα της βερονικας;

Την πιπα της Βερονικας δεν την εχει αλλα μαμιεται μια χαρα στο δωματιο,γλυφεις και βυζακι καντην και λιγο μασαζακι να γκαυλωσει.Για 30 Ευρω ειναι μια χαρα ,value for money,χαμογελαστο πιπινι.....τι αλλο να πω ??
Αντε, ας τα λογια και πηγαινε να δοκιμασεις !!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για την Τζουλια τερμα Προμηθεους στο 11??? Λεω να την τα δωσω αυριο αν οχι Σαββατο σιγουρα...
Τωρα η Τζοανα δεν μου λεει κατι εμφανησιακα αλλα αν ανεβουν οι μετοχες τις βλεπουμε, παντως Βερονικα δεν μπορει να γινει η Βερονικα ειναι μια.-

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
μια ερωτηση γνωριζει κανεις που εργαζετε  τωρα μια ψηλη ξανθια με πλεξουδα μαλλι (απο βουδαπεστη αν θυμαμαι καλα)που δουλευε παλιοτερα σαπφους 20                                           

Saboter

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και από μένα, διαβάζω πολύ καιρό το φόρουμ, αν και περισσότερο ασχολούμαι με τα τοπικά νέα θα έλεγα, και χαιρετίζω τους κύριους συναγωνιστές!

Ας κάνω και εγώ την συνεισφορά μου λοιπόν, πρώτο ποστ γαρ:

Πήγα χτες το βράδυ (23:30) από Προμηθέως τέρμα κάτω, και υπήρχε μία κοπελίτσα ονόματι Αλίσια. Έκανα μία αναζήτηση στο θρεντ αλλά μου φάνηκε ότι δεν αναφέρεται πουθενά. Υπάρχουν κάποια ποστ αλλά μάλλον μιλάμε για συνωνυμία.

Τεσπα, το κορίτσι είναι πολύ χαδιάρικο, και στα 30 € θα την χαρακτήριζα καλή περίπτωση. Τεχνική μέτρια, αλλά αξίζει μία επίσκεψη! Στα 50 ακάπωτο, στα 60 69 μου είπε η τσα. Αλλά και το 30άρι άξιζε και με το παραπάνω. Από εμφάνιση συνολικά έτσι και έτσι. Σαν σεξουαλική συμπεριφορά χτυπιέται με Τζοάνα άνετα.

Σας χαιρετίζω και πάλι!

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
επισκεψει στην σαρα  :tits:. απλα και περιεκτηκα η κοπελα γαμαει.. βεβαια μπορω να πω οτι εχει χασει λιγα κιλακια ενω εγω την πρωτημουσα λιγο πιο αφρατουλα αλλα ειπαμε σουπερ.καμια αλη καλη πρωινη πρωτασει με πλουσιο  :tits:?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλημέρα και από μένα, διαβάζω πολύ καιρό το φόρουμ, αν και περισσότερο ασχολούμαι με τα τοπικά νέα θα έλεγα, και χαιρετίζω τους κύριους συναγωνιστές!

Ας κάνω και εγώ την συνεισφορά μου λοιπόν, πρώτο ποστ γαρ:

Πήγα χτες το βράδυ (23:30) από Προμηθέως τέρμα κάτω, και υπήρχε μία κοπελίτσα ονόματι Αλίσια. Έκανα μία αναζήτηση στο θρεντ αλλά μου φάνηκε ότι δεν αναφέρεται πουθενά. Υπάρχουν κάποια ποστ αλλά μάλλον μιλάμε για συνωνυμία.

Τεσπα, το κορίτσι είναι πολύ χαδιάρικο, και στα 30 € θα την χαρακτήριζα καλή περίπτωση. Τεχνική μέτρια, αλλά αξίζει μία επίσκεψη! Στα 50 ακάπωτο, στα 60 69 μου είπε η τσα. Αλλά και το 30άρι άξιζε και με το παραπάνω. Από εμφάνιση συνολικά έτσι και έτσι. Σαν σεξουαλική συμπεριφορά χτυπιέται με Τζοάνα άνετα.

Σας χαιρετίζω και πάλι!

Ξανθια ειναι η Αλισια που μας λες?? Μηπως ειναι η Ρωσιδα Αλισια που δουλευε Τανταλου 14?? Η Μηπως ειναι καινουρια κοπελα??
Δωσε λεπτομεριες στον Λαο.! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom