al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
αν θυμαμαι καλα ειπε 60ε το 69ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8 ?
ΓΙΑΥΤΗ ΜΗΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ?
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ?
αν θυμαμαι καλα ειπε 60ε το 69ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8 ?
ΓΙΑΥΤΗ ΜΗΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ?
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ?
και εγω εκει 80 ειχα ακουμπισειστο 26ης52 οταν ηταν με απλο προγραμμα 40 ευρω το χρεωνε 80 ευρω τοτε .....ελπιζω και στο μπουρδελακι εκει να μην εχει τετοιες τρελες απαιτησεις.....
δε την εχω παρει ακομα αλλα εχει πολυ περαση το μικρο.πατσινε εκεινη η τζοαννα κανει γαμησι αλλα βερονικα;
αξιζει;
αυτη τι απεγινε ρε συ; :-δε την εχω παρει ακομα αλλα εχει πολυ περαση το μικρο.
αλλα να πιανει τις επιδοσεις της Βερονικας???γινονται αυτα??
υποτιθεται καποια στιγμη θα γυρισει,ετσι λενε οι τσατσαδες της τριαδας.αυτη τι απεγινε ρε συ; :-
εσυ την εχεις φαει;στην τζοαννα ρε μαγκες τρελος κοσμος καθε φορα.. τον αλλον τον ειχε μεσα τον γαμουσε κανα μισαωρο..τα 2 δςματια τα αλλα γεματα και η τσατσα επαιρνε χρηματα απο ενα γυφτο στο σαλονακι.... σε καποια φαση πεταγεται ο ενας τυπος απο τα το ενα δωματιο που περιμενε εξω φρενων...χαχαχαχαχχα φωναζει στην τσατσα τι θα γινει ?? θεσ να κοιμηθουμε μεσα?? ε μα πια!! και εκανε κανα δυο βολτες ανησυχος στο σαλονακι και ξαναχωθηκε στα χαρακωματα παλι.. ε ναι ρε τον αλον τον ειχε σκισει μεσα.. στην ξεφτυλα ενα μισαωρο και η μαλακαω η τσατσα κοιτουσε να παρει χρηματα στο σαλονακι αντι να πει οτι περαστε μετα απο λιγο γιατι γινεται της πουτανας..ο γυφτος θα γαμησε μετα απο κανα 2ωρο...
οχι ακομα δε δοκιμασα..αφου γινοταν της ποπης
βρε αξιζει;Καλησπερα παιδες,μια παρατηρηση.Ειναι σαν να βλεπεις την Βερονικα οταν πρωτοηρθε.Μην ξεχνατε οτι στην αρχη η Βερονικα δεν τα εκανε ολα !!! Η αξιαγαπητη Τζοανα ειναι ζεστη και φιλικοτατη μεσα στο δωματιο,μετρια πιπα και χαλαρα διαφορες στασεις.Αν τις κανετε καποιο κλικ θα περασετε ακομα καλυτερα,την δοκιμασα πρωτη μερα που δουλευε.Παντως δεν λεει να πατε οταν εχει τοσο πολυ κοσμο,προτεινεται για πιο χαλαρες στιγμες και σε μη εμπορικες ωρες.Τα σκευη μου.
βρε αξιζει;
ναι η ου;
τα πιανει τα κυβικα της βερονικας;
Για την Τζουλια τερμα Προμηθεους στο 11??? Λεω να την τα δωσω αυριο αν οχι Σαββατο σιγουρα...
Καλημέρα και από μένα, διαβάζω πολύ καιρό το φόρουμ, αν και περισσότερο ασχολούμαι με τα τοπικά νέα θα έλεγα, και χαιρετίζω τους κύριους συναγωνιστές!
Ας κάνω και εγώ την συνεισφορά μου λοιπόν, πρώτο ποστ γαρ:
Πήγα χτες το βράδυ (23:30) από Προμηθέως τέρμα κάτω, και υπήρχε μία κοπελίτσα ονόματι Αλίσια. Έκανα μία αναζήτηση στο θρεντ αλλά μου φάνηκε ότι δεν αναφέρεται πουθενά. Υπάρχουν κάποια ποστ αλλά μάλλον μιλάμε για συνωνυμία.
Τεσπα, το κορίτσι είναι πολύ χαδιάρικο, και στα 30 € θα την χαρακτήριζα καλή περίπτωση. Τεχνική μέτρια, αλλά αξίζει μία επίσκεψη! Στα 50 ακάπωτο, στα 60 69 μου είπε η τσα. Αλλά και το 30άρι άξιζε και με το παραπάνω. Από εμφάνιση συνολικά έτσι και έτσι. Σαν σεξουαλική συμπεριφορά χτυπιέται με Τζοάνα άνετα.
Σας χαιρετίζω και πάλι!