Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
απο Κεφαλληνιας καποιο νεο παιδια ?ποια δουλευει απογευμα ?ποια αξιζει γενικα αυτο το καιρο ακομα και απο  βαρδαρι για να πει κανεις οτι περναει καλα?

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
για την γκομενα χθεσ βραδυ στο προμηθεως 25 τι ξερουμε?

tsomidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
[quote author=Maaneskyggen link=topic=125.msg1995150#msg1995150 date=1277732242
Σαπφούς 7: Χοντρή ξανθιά με μεγάλα μαστάρια, ίσως να αξίζει για τα βυζιά.
[/quote]

Ξερουμε κατι για αυτην(ονομα κ.λ.π ?)
Την εχει ξαναδει κανενας αλλος συναγωνιστης? :helpplea:
Και αν ναι τι ωρα γιατι πηγα εχτες κατα τις 7 και δεν την βρηκα :think:

Επισκέπτης
[/b]

Ξερουμε κατι για αυτην(ονομα κ.λ.π ?)
Την εχει ξαναδει κανενας αλλος συναγωνιστης? :helpplea:
Και αν ναι τι ωρα γιατι πηγα εχτες κατα τις 7 και δεν την βρηκα :think:

Ήταν "πρωϊνή" όταν την είχα δει δηλαδή η βάρδια της ήταν μέχρι τις 8 το βράδυ. Το μπουρδέλο αυτό όμως είναι γενικότερα λίγο φλου και αλλάζει γυναίκες συνέχεια.. (και καλά κάνει εδώ που τα λέμε)

Σήμερα που πέρασα μια βόλτα πάλι σαν γνήσιος μπουρδελο-holic δούλευε η Εφη με τις πολύ καλές επιδόσεις οπότε ο χώρος για χοντράδια περιορίζεται.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Αυτή η Λάουρα δουλεύει πρωί;

Βράδυ δουλεύει η Λάουρα αυτό τον καιρό, 6 ή 8 το απόγευμα (δεν θυμάμαι) πιάνει δουλειά.
Το πρωί στο μαγαζί της 26ης 35 δουλεύει το άλλο μελαχρινο κοντοπιπινο η Βίκυ.

Την οποία Βίκυ είχα επισκεφτεί την προηγούμενη εβδομάδα και μου άρεσε το παιχνίδι που έκανε , η προθυμία και η δεκτικότητά της.
Σήμερα την επισκέφθηκα πάλι:
1. Παραλίγο να μην την γνωρίσω με το εξωγήινο μακιγιάζ και την προέκταση στα μαλλιά , που την έκαναν 10 χρόνια μεγαλύτερη. Τέλος πάντων μπήκα και
2. Δίνω στην τσατσα 50 Ε , πόσα να κρατήσω μου λέει,
  30 ,
  Δώσε 40 ,
  Όχι 30,
  Για 10 Ε παραπάνω κάνεις έτσι, μου λέει,
  Τοτε κράτα 20, τι ψυχή έχουν 10Ε, της λέω
  Εκεί στράβωσε και έφερε τα ρέστα.
3.Μπαίνει στο δωμάτιο η μικρή και, μαλλον δασκαλεμένη από την τσατσά, άρχισε τις ιστορίες, με 30Ε μονο λίγο τσιμπούκι , σεξ και φινίς.
Τότε και γω φινίς από πελάτης της λέω.
Εκεί το ξανασκέφτηκε και τίμησε το 30άρι.

Έλεγα να γίνω πελάτης της ,αλλά μετα από αυτό, όπως έλεγε και ο Θεοφράστου στο "Επί Τροχών"
Θα το σκεφτώ

Επισκέπτης
Βράδυ δουλεύει η Λάουρα αυτό τον καιρό, 6 ή 8 το απόγευμα (δεν θυμάμαι) πιάνει δουλειά.
Το πρωί στο μαγαζί της 26ης 35 δουλεύει το άλλο μελαχρινο κοντοπιπινο η Βίκυ.

Την οποία Βίκυ είχα επισκεφτεί την προηγούμενη εβδομάδα και μου άρεσε το παιχνίδι που έκανε , η προθυμία και η δεκτικότητά της.
Σήμερα την επισκέφθηκα πάλι:
1. Παραλίγο να μην την γνωρίσω με το εξωγήινο μακιγιάζ και την προέκταση στα μαλλιά , που την έκαναν 10 χρόνια μεγαλύτερη. Τέλος πάντων μπήκα και
2. Δίνω στην τσατσα 50 Ε , πόσα να κρατήσω μου λέει,
  30 ,
  Δώσε 40 ,
  Όχι 30,
  Για 10 Ε παραπάνω κάνεις έτσι, μου λέει,
  Τοτε κράτα 20, τι ψυχή έχουν 10Ε, της λέω
  Εκεί στράβωσε και έφερε τα ρέστα.
3.Μπαίνει στο δωμάτιο η μικρή και, μαλλον δασκαλεμένη από την τσατσά, άρχισε τις ιστορίες, με 30Ε μονο λίγο τσιμπούκι , σεξ και φινίς.
Τότε και γω φινίς από πελάτης της λέω.
Εκεί το ξανασκέφτηκε και τίμησε το 30άρι.

Έλεγα να γίνω πελάτης της ,αλλά μετα από αυτό, όπως έλεγε και ο Θεοφράστου στο "Επί Τροχών"
Θα το σκεφτώ

Πρόσεξες κανένα σημάδι κοντά στο στόμα της? Την προηγούμενη φορά που είχα πάει μαζί της είχε ένα σημάδι κάτω από το χείλος της στην δεξιά της μεριά και φοβήθηκα είναι η αλήθεια. Όταν της ρώτησα τι είναι αυτό μου απάντησε no make up. Η κάτι τέτοιο με την φτώχη συννενόηση που μπορώ να έχω μαζί της.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εγω παντως εχω παρατηρησει οτι αυτο το γαμημενο blacklight που εχουνε μεσα στα δωματια τις ασχημενει τις πουτανες στο κρεβατι.!
Πχ και στην Αντρεα Ν.Ουρανου 1Β και στην Βικη στο 26ης 35Α  εχω παρατηρησει οταν τις χτυπαει το blacklight στην μαπα, ενω εχουνε ωραιο προσωπο, τις δημιουργει καποια σημαδια που με κανονικο φως δεν φενονται...ασε που αν σκουπισεις τον πουτσο σου με κολωχαρτο πριν την πραξη μενουνε ινες απο το χαρτι και φοσφωριζεις λες και επιασες σκονες και αραχνες εκει κατω.!! :2funny:

Παντως BBS καλα ξιγηθηκες.! Η τσατσα ηταν εκεινη η μαυρομαλα χοντρουλα που σε παρακαλαει να μπεις σαν ζητιανα στο παζαρι??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στις 6 το απογευμα πηγα για δευτερη φορα αντριανα
παιδες,καμια σχεση η πρωη με την δευτερη φορα,η γκομενα τα εσπασε πραγματικα κ με θυμοταν....
πολυ δυνατη κ στο πηδημα,στα 4 για αρχη κ μετα ιεραποστολικο αλλα κ επι 10 λεπτα χαδακια κ πιπα....ειχαμε κ οι 2 κεφια κ σιγουρα θα ξαναπαω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ευχαριστω παντως για τις συμβουλες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το χω και γω γενικη παρατηρηση....η δευτερη επισκεψη παντα ειναι διαφορετικη γενικα σε μια κοπελα.....η πρωτη ειναι αναγνωριστικη πολλες φορες εκατερωθεν....

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Πρόσεξες κανένα σημάδι κοντά στο στόμα της? Την προηγούμενη φορά που είχα πάει μαζί της είχε ένα σημάδι κάτω από το χείλος της στην δεξιά της μεριά και φοβήθηκα είναι η αλήθεια. Όταν της ρώτησα τι είναι αυτό μου απάντησε no make up. Η κάτι τέτοιο με την φτώχη συννενόηση που μπορώ να έχω μαζί της.
Ναι εχεις δίκιο, είχε ένα σημάδι , το οποίο πρόσεξα την 1η φορά αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία.
Χθες δεν θυμάμαι να το πρόσεξα, ή έφυγε ή το κάλυψε καλύτερα.

Η τσατσα ηταν εκεινη η μαυρομαλα χοντρουλα που σε παρακαλαει να μπεις σαν ζητιανα στο παζαρι??
Ναι αυτή ήταν.

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες, ποιο είναι το ποιο πιπινοειδές στην πόλη μας κατά την γνώμη σας...;;;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
χθες τη νυχτα....

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η milf Αννα.μελαχρινη αδυνατη με ωραιο κωλαρακι και φοβερη στο δωματιο.τα κανει ολα και κωλαρακι,σηκωνει και παζαρακια
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).κλειστο
-Προμηθεως 14.η ξανθια Αννιτα.εχει παντα ενα αδιαφορο βλεμμα οποτε και να τη δω
-Προμηθεως τερμα κατω.η καυλιαρα Τζουλη.γεματουλα με ωραια βυζακια και υπεροχο τρυφερο δερμα.στα 40ε γυμνο τσιμπουκι και στα 50ε 69
-Σαπφους 5.η μικρη Τζοανα με το πολυ ομορφο καλοσχηματισμενο βυζακι.ηταν ηδη 3 στα δωματια και εκεινη την ωρα πληρωναν αλλοι 2 και περιμεναν
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η κοντη ξανθια Αλεξια
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια ομορφη ξανθια ζουμπουρλου στα 30ε
-Σαπφους 20.η ξανθια Αλβανιδα Κελλυ με τις αρνητικες κριτικες απ'ολους
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).κλειστο
-Τανταλου 8.η Σαμπρινα.πρωτη φορα την ειδα και μ'αρεσε πολυ.μελαχρινη,νταρντανα με βυζια,πολυ ομορφη στο προσωπο αλλα λιγο ξινισμενη στο σαλονι.
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ομορφη ξανθια Αλισια με τις θετικες κριτικες.δεν κανει ομως ουτε γυμνο ουτε 69
-Τανταλου 9(Ερος House).η Τρελοτζενη με τις γνωστες μαλακιες της...να σε τραβαει,να σε πιανει τ'αρχιδια και τετοια
-Ερημιτη.η ξανθια milf Πετρουλα.πολυ δεκτικη και προθυμη στο δωματιο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η ομορφη Ρωσσιδα Νατασα με τις απαγορευτικες τιμες στα εξτρα
-26ης Οκτωβριου 52.η ξανθια Ρωσσιδα milf Αγαπη με τις ατελειωτες καυλες της.ειπαμε...οποιος τρωει ξανατρωει

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
JEREI KANEIS TIPOTA GIAYTHN THN KOPELITSA ΚΑΙ ΤΗ ΩΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ?
ΑΥΤΗΝ ΠΡΩΜΗΘΕΩΣ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
JEREI KANEIS TIPOTA GIAYTHN THN KOPELITSA ΚΑΙ ΤΗ ΩΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ?
ΑΥΤΗΝ ΠΡΩΜΗΘΕΩΣ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ?
εχει 2-3 βδομαδες που ειναι μονο βραδυνη.ειναι δυνατη στο δωματιο κανει φοβερο βαθυ γυμνο τσιμπουκι,ωραια στησιματα και γενικα εμενα μου αρεσε πολυ επειδη εχει και πιασιματα

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χθες τη νυχτα....

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η milf Αννα.μελαχρινη αδυνατη με ωραιο κωλαρακι και φοβερη στο δωματιο.τα κανει ολα και κωλαρακι,σηκωνει και παζαρακια
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).κλειστο
-Προμηθεως 14.η ξανθια Αννιτα.εχει παντα ενα αδιαφορο βλεμμα οποτε και να τη δω
-Προμηθεως τερμα κατω.η καυλιαρα Τζουλη.γεματουλα με ωραια βυζακια και υπεροχο τρυφερο δερμα.στα 40ε γυμνο τσιμπουκι και στα 50ε 69
-Σαπφους 5.η μικρη Τζοανα με το πολυ ομορφο καλοσχηματισμενο βυζακι.ηταν ηδη 3 στα δωματια και εκεινη την ωρα πληρωναν αλλοι 2 και περιμεναν
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η κοντη ξανθια Αλεξια
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια ομορφη ξανθια ζουμπουρλου στα 30ε
-Σαπφους 20.η ξανθια Αλβανιδα Κελλυ με τις αρνητικες κριτικες απ'ολους
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).κλειστο
-Τανταλου 8.η Σαμπρινα.πρωτη φορα την ειδα και μ'αρεσε πολυ.μελαχρινη,νταρντανα με βυζια,πολυ ομορφη στο προσωπο αλλα λιγο ξινισμενη στο σαλονι.
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ομορφη ξανθια Αλισια με τις θετικες κριτικες.δεν κανει ομως ουτε γυμνο ουτε 69
-Τανταλου 9(Ερος House).η Τρελοτζενη με τις γνωστες μαλακιες της...να σε τραβαει,να σε πιανει τ'αρχιδια και τετοια
-Ερημιτη.η ξανθια milf Πετρουλα.πολυ δεκτικη και προθυμη στο δωματιο
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η ομορφη Ρωσσιδα Νατασα με τις απαγορευτικες τιμες στα εξτρα
-26ης Οκτωβριου 52.η ξανθια Ρωσσιδα milf Αγαπη με τις ατελειωτες καυλες της.ειπαμε...οποιος τρωει ξανατρωει
ωραιος αλ! να σου πω ξερεις τιποτα για αυτη στο ανορθογραφο? μου αρεσε αρκετα.. επισης αυτη που λες στο καφε πανς  ηταν μια με σγουρα μαλλακια?  σαμπρινα φιλε αμφιλεγομενη..παρε ομως γλυφομουνι και ελα να μας παεις εμπειριες.. πολυ ευαισθητη κλειτοριδα η γκομενα..  βλεπει το χριστο φανταρο..δεν θα σ'αφησει να τελειωσεις απο κει κατω..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ωραιος αλ! να σου πω ξερεις τιποτα για αυτη στο ανορθογραφο? μου αρεσε αρκετα.. επισης αυτη που λες στο καφε πανς  ηταν μια με σγουρα μαλλακια?  σαμπρινα φιλε αμφιλεγομενη..παρε ομως γλυφομουνι και ελα να μας παεις εμπειριες.. πολυ ευαισθητη κλειτοριδα η γκομενα..  βλεπει το χριστο φανταρο..δεν θα σ'αφησει να τελειωσεις απο κει κατω..
αυτη στο Ανορθογραφο κι εγω πρωτη φορα την ειδα.

οχι αυτη Προμηθεως πανω ηταν η Αννα η οποια εχει κοντα ισια μαλλια.με σγουρα πιθανον να εννοεις τη Βανεσα αν και εχω καιρο να τη δω.αν εννοεις αυτην ομως,παρτην χωρις να το σκεφτεις....

Σαμπρινα θα τιμησω μαλλον γιατι μου αρεσε γενικοτερα και νομιζω η κωλαρα της ειναι για πολυ γλειψιμο...

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτη στο Ανορθογραφο κι εγω πρωτη φορα την ειδα.

οχι αυτη Προμηθεως πανω ηταν η Αννα η οποια εχει κοντα ισια μαλλια.με σγουρα πιθανον να εννοεις τη Βανεσα αν και εχω καιρο να τη δω.αν εννοεις αυτην ομως,παρτην χωρις να το σκεφτεις....

Σαμπρινα θα τιμησω μαλλον γιατι μου αρεσε γενικοτερα και νομιζω η κωλαρα της ειναι για πολυ γλειψιμο...
thanks φιλος!  για σαμπρινα ισχυει οπως το λες..

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8 ?
ΓΙΑΥΤΗ ΜΗΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ?
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΤΑΝΤΑΛΟΥ 8 ?
ΓΙΑΥΤΗ ΜΗΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ?
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ?
στο 26ης52 οταν ηταν με απλο προγραμμα 40 ευρω το χρεωνε 80  ευρω τοτε :headbang:.....ελπιζω και στο μπουρδελακι εκει να μην εχει τετοιες τρελες απαιτησεις..... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom