Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (5 μέλη και 84 επισκέπτες)

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα κατά τις 3:30 , πήγα στο ίδρυμα της 26 Οκτώβρη 52, και στην Αντζέλα ! Μελαχροινή με πολύ ωραίο κορμί , ομιλιτική , και τα ήξερε τα γράμματα . Μόνο ξενέρωμα ήταν οτι την γαμούσα 15 λεπτά  και αργούσα να χύσω και χαλάστηκε . Μου έκανε παράπονα ότι τράβηξα μαλακία πριν έρθω στο μαγαζί .

Nasout

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες Καλησπέρα!
Για δουλειές στην πόλη Πεμπτη και θέλω να δοκιμάσω Σάρα απο Μαντζάρου.
Βλέπω έναν ενθουσιασμό για τη επιστροφή της και αυτό με κάνει να περάσω μια βόλτα να το δω κι από κοντά.
Αυτή την εβδομάδα είναι πρωί η βράδυ?
Έχει κάποιος συμφορουμήτης πρόσφατη επαφη?
Αναφορά και εντυπώσεις θα παρατεθούν το Σ/Κ αν δεν χαλάσει κάτι.

Καλό βράδυ σε όλους!

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Παίδες, η Τζοάννα, η κοντούλα με τα πολύ καλά βυζάκια που δουλεύει Σαπφούς 5 τι λέει...?? Την έχουμε δοκιμάσει...?? Δούλευε και απόψε...

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι γινοτανε σημερα στην τζοαννα?? μποτιλιαρισμα...  τρελα βυζια!!!!! το απολυτο βυζι!! αποθεωση!!

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
1)στο προμηθεως πανω πανω στο καφε ποια ηταν? σγουρα μαλλια οχι ομορφο σωμα,αλλα εβγαινε απο το δωματιο ξεκαρδισμενη στα γελια. 2)επισης στο ανορθογραφο που ηταν μια με τροφαντα μπουτακια αλλα σεξυ περπατημα??ξανθια!  3)ρε μαγκες ειδατε τον σεριφη με τα ασπρα μαλλια,τα γυαλια,την κομπολογα στο χερι,τα γουοκι τοκι..και ενα γιλεκο με παραφουσκωμενες (!!!!!!!) τσεπες πανω απο το πουκαμισακι? πολυ τσαρλς μπρονσον ο μπαρμπας.. εμπαινε μεσα φορτωμενος, ολα καλα? ελεγε στην τσατσα ..απαντουσε αυτη ολα υπο ελεγχο.. γαμησετα!! αρε μπαρμπα!! γερασες και μυαλο δεν εβαλες..  α και κατι ακομα η λαουρα επαιζε μπαλα στο 26της 35!! τι να λεμε!!!!! γκανιαν η γκομενα!! πολυ πολυ δυνατη!!! επισης τα δωματια ολα πιασμενα..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
927
Πόντοι
4.535
E? Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα λέγανε ότι τα βυζιά της είναι φυσικά.

Ναι... φυσική σιλικόνη... αλλά πολύ ωραία στην αφή και σε όλα τα συναφή...

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Υπάρχει ρε παιδιά κάποια κοπέλα με brazilian τύπου tanlines?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585
Εγω νωμιζω οτι της Σαρας το βυζι ειναι φυσικο αν και την τελευταια φορα που την επισκευτικα πριν εξαφανησθει με ειχε προβληματισει λιγο μηπως εχει προσθετικα μεσα, και αν εχει πρεπει να εχει προσθεσει πολυ λιγο ισα ισα να το μεγαλωσει, γιατι δεν εχει πολα κοινα με τα σιλικονατα στην αφη, και αν και μεγαλα εχουνε μια ελαφρια κληση προς την γη.! Καποιος που την ξερει καλυτερα θα μας διαφωτισει πληρως.! αλλα η ουσια ειναι μια οτι οι βυζαρες τις ειναι οτι πρεπει για παιξιμο στις προσφερει με ολη της την ευχαρηστηση να τις παιξεις και να τις γλυψεις και ειναι ΟΙ βυζαρες.! :rockon:
Αντε κανενας δεν πηγε Σαρα??? να μας πει εντυπωσεις... :tits2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες τα φωτα σας
περασα σημερα απο ματζαρου τερμα πανω γιατι μου ειπε ενας φιλος οτι πηγε κ ειδε ενα πολυ ωραιο μωρο.εκανα λοιπον κοπανα για λιγο απο την δουλεια κ ειπα να δω τι παιζει.μπαινω μεσα κ μου λεει η τσατσα οτι ειναι η μαρινα....
βγαινει λοιπον η μαρινα κ ειναι ενα πολυ ομορφο μελαχρινο μωρακι,με ωραιο βυζακι κ σουπερ κωλαρακι....τελειο για τα γουστα μου
το θεμα ειναι οτι δεν ειχα χρηματα εκεινη την ωρα μαζι μου κ ειπα θα περασω αργοτερα
επειδη λεω να παω τουλαχιστον να ξερω πως ειναι να μη  φαω φολα,ποιος εχει δοκιμασεικ πως ειναι μεσα στο δωματιο?
αξιζει μια δοκιμη η τζαμπα χρονος κ χρημα?

Επισκέπτης
Εντοπίσθει ΈΦΗ (from Κωλέττη) Σαπφους 7, καθως μιλάμε βρίσκεται εκεί! Ίσως κ να τρώει τέτοια ώρα που είναι ή να κάνει τίποτα άλλο πρόστυχο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585
παιδες τα φωτα σας
περασα σημερα απο ματζαρου τερμα πανω γιατι μου ειπε ενας φιλος οτι πηγε κ ειδε ενα πολυ ωραιο μωρο.εκανα λοιπον κοπανα για λιγο απο την δουλεια κ ειπα να δω τι παιζει.μπαινω μεσα κ μου λεει η τσατσα οτι ειναι η μαρινα....
βγαινει λοιπον η μαρινα κ ειναι ενα πολυ ομορφο μελαχρινο μωρακι,με ωραιο βυζακι κ σουπερ κωλαρακι....τελειο για τα γουστα μου
το θεμα ειναι οτι δεν ειχα χρηματα εκεινη την ωρα μαζι μου κ ειπα θα περασω αργοτερα
επειδη λεω να παω τουλαχιστον να ξερω πως ειναι να μη  φαω φολα,ποιος εχει δοκιμασεικ πως ειναι μεσα στο δωματιο?
αξιζει μια δοκιμη η τζαμπα χρονος κ χρημα?

Μαρινα σχετικα ψιλη μαυρα μαλια μακρια Ρουμανα...αν λες αυτην που κατα 90% αυτη ειναι γιατι αποκλειετε να επεστρεψε η Μαρινα η Τσεχα λιγο ποιο κοντη εκεινη την ειχα αφησει με καρε μαλι. Αν ειναι η Ρουμανα...καλυτερα καψτα τα λεφτα και κανε και μια σβουρα οπως θα καιγονται σαν τον Κουρκουλο.! :2funny: (Ο Κουρκουλος δεν ηταν σωστα???)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μαρινα σχετικα ψιλη μαυρα μαλια μακρια Ρουμανα...αν λες αυτην που κατα 90% αυτη ειναι γιατι αποκλειετε να επεστρεψε η Μαρινα η Τσεχα λιγο ποιο κοντη εκεινη την ειχα αφησει με καρε μαλι. Αν ειναι η Ρουμανα...καλυτερα καψτα τα λεφτα και κανε και μια σβουρα οπως θα καιγονται σαν τον Κουρκουλο.! :2funny: (Ο Κουρκουλος δεν ηταν σωστα???)
αυτη λεω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι πολυ ομορφη ομως....κ ξεγελιεσαι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λεω να παω να καταθεσω καπου σημερα κατα τις 6
το θεμα ειναι οτι εκτος απο αυτην την μαρινα κ την αντριανα δεν μ αρεσει καμια αλλη εξωτερικα κ δεν καταθετω αν δεν μ αρεσει κατι
τιποτα αλλο αξιολογο εχει?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ααααααα
κ κατι ακομα,το φριξου 14 τερμα πανω ειναι κλειστο κ το βραδυ η μονο τα πρωινα?
εχει καμια βδομαδα που δεν λειτουργει πρωι,ξερουμε γιατι?

Επισκέπτης
το θεμα ειναι οτι εκτος απο αυτην την μαρινα κ την αντριανα δεν μ αρεσει καμια αλλη εξωτερικα κ δεν καταθετω αν δεν μ αρεσει κατι
26ης Οκτωβρίου 35Α,Λάουρα!!! :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.180
Πόντοι
11.585
ααααααα
κ κατι ακομα,το φριξου 14 τερμα πανω ειναι κλειστο κ το βραδυ η μονο τα πρωινα?
εχει καμια βδομαδα που δεν λειτουργει πρωι,ξερουμε γιατι?

Εχει καιρο που ειναι κλειστο και βραδια και ημερα.
Παντως μην περημενεις πολα απο την Μαρινα, εχει και μικρο βυζακι κρεμαστο.
Δες και την Λαουρα που λεει ο papazol, ειναι αξιογαμητο πιπινακι με αφρατη επιδερμιδα. :knockinb:
και καποιος ειπε οτι εχει και σκουλαρηκι στην γλωσσα...εγω δεν το αντεληφθει.!

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Αυτή η Λάουρα δουλεύει πρωί;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.611
Πόντοι
32.165
γιατι δν πας στις 8 στην Τζεσυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom