Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φρέσκα νέα, πέρασα σε πρωινή βάρδια να κάνω έναν έλεγχο και μαντέψτε ποιά γύρισε.

Hints: α)Ξανθιά
       β)Ρωσσίδα
       γ)Βυζάρες
       δ)Δεν έχω περάσει πότε μαζί της  :(

Απάντηση:

ΣΑΡΑ!!!! Μαντζάρου 10!
εισαι Αρχηγος αδερφε!!!!!!!!!!!!! ......μονο που δεν εχω  μια,,πηρα βαρκα ....,καλο καλοκαιρι,!!! ισως  παω να ζητιανεψω και θα την μαμησω,ακου εκει λεει ξανα ηρθε?φυλακη θα μπουμε!!!

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ακυρο στην βυζαρου ουκρανοφατσα στην προμηθεους. Δεν παμε στις πουτανες για να εχουν σερβισ για τον πουτσο και μουτρα σαν να τους πηραμε τα χωραφια και να μας δινουν και συμβουλες σχετικα με την συμπεριφορα μας !!!!  :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ακυρο στην βυζαρου ουκρανοφατσα στην προμηθεους. Δεν παμε στις πουτανες για να εχουν σερβισ για τον πουτσο και μουτρα σαν να τους πηραμε τα χωραφια και να μας δινουν και συμβουλες σχετικα με την συμπεριφορα μας !!!!  :rockon: :rockon:
ανεβασε κριτικη με λεπτομερειες κ περιγραφη της κοπελας για να ξερουμε κ μεις...αμα καποια ειναι μαλακω της αξιζει η τιμωρια μεσω της δυναμης του σαιτ... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κ επειδη ειμαι κγω βυζολατρης (οπως κ πολλοι αλλοι εδω μεσα ),μην παρασυρθουμε απο τα βυζια της κ κλαιμε τα λεφτα μας μετα... :( :(

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Τώρα που ζέστανε ο καιρός, υπάρχει καμιά κοπέλα με tanlines?  :kissass:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Πως χτιζετε ενα μπουρδελο??

Πετρουλα-Πετρουλα

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια  τι γινεται με την αφρουλα?δουλευει κανονικα ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
καταθεση χθες τη νυχτα στην πολυαγαπημενη μου milf Αγαπη στο 26ης Οκτωβριου 52.ξανθια Ρωσσιδα με λεπτο κορμι και ατελειωτη καυλα.χαδια,δαχτυλα και γλωσσοφιλα ατελειωτα.κανει οτι μπορει να σε ικανοποιησει μεσα.οταν τη γαμας σπαρταραει.θα γυρισε πρωινη τις επομενες μερες μου ειπε

οποιος δεν εχει φαει Αγαπη.....απλα χανει!!!

Επισκέπτης
Λίγα απο απογευματινή βόλτα χτες στο βαρδάρη.

Προμηθέως 11: Η Αντριάννα με το φοβερό κωλαράκι, χαμογελαστή κ κεφάτη φαινόταν. Είχε δουλέψει πριν κάτι μήνες ανορθόγραφο και σαπφούς με προμηθέως κ μετά εξαφανίστηκε.

Προμηθέως-Σαπφούς: Το βυζομωρό η Τζοάννα. Κοντούλα με πολύ καλά βυζάκια.

Σαπφούς 7: Χοντρή ξανθιά με μεγάλα μαστάρια, ίσως να αξίζει για τα βυζιά.

Σαπφούς 8: Μαριάννα.

Σαφπούς 20: ΧL μελαχροινή.

Μαρινόσπιτο: Η ξυνή Σαμπρίνα που δούλευε παλιά στο 26ης Οκτωβρίου 52 απέναντι από το Τζάμπο, όταν με βλέπει στο σαλόνι ξυνίζει τα μούτρα της κ κάνει κάτι ηλίθιους μορφασμούς λες κ είναι καμιά 13χρονη. Μελαχροινή νταρντάνα για όσους δεν ξέρουν με ωραίο πρόσωπο.

Κ αλουμινάτο η Σιμόνα όπου έγινε κατάθεση κ έχει ανέβει κ κριτική.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
καταθεση χθες τη νυχτα στην πολυαγαπημενη μου milf Αγαπη στο 26ης Οκτωβριου 52.ξανθια Ρωσσιδα με λεπτο κορμι και ατελειωτη καυλα.χαδια,δαχτυλα και γλωσσοφιλα ατελειωτα.κανει οτι μπορει να σε ικανοποιησει μεσα.οταν τη γαμας σπαρταραει.θα γυρισε πρωινη τις επομενες μερες μου ειπε

οποιος δεν εχει φαει Αγαπη.....απλα χανει!!!

αν ειναι αυτη που δουλευε φριξου 14 καλη ειναι αλλα με χαλαει πολυ η μουρη της ρε φιλε πολυ ασχημια

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Λίγα απο απογευματινή βόλτα χτες στο βαρδάρη.

Προμηθέως 11: Η Αντριάννα με το φοβερό κωλαράκι, χαμογελαστή κ κεφάτη φαινόταν. Είχε δουλέψει πριν κάτι μήνες ανορθόγραφο και σαπφούς με προμηθέως κ μετά εξαφανίστηκε.

Προμηθέως-Σαπφούς: Το βυζομωρό η Τζοάννα. Κοντούλα με πολύ καλά βυζάκια.

Σαπφούς 7: Χοντρή ξανθιά με μεγάλα μαστάρια, ίσως να αξίζει για τα βυζιά.

Σαπφούς 8: Μαριάννα.

Μαρινόσπιτο: Η ξυνή Σαμπρίνα που δούλευε παλιά στο 26ης Οκτωβρίου 52 απέναντι από το Τζάμπο, όταν με βλέπει στο σαλόνι ξυνίζει τα μούτρα της κ κάνει κάτι ηλίθιους μορφασμούς λες κ είναι καμιά 13χρονη. Μελαχροινή νταρντάνα για όσους δεν ξέρουν με ωραίο πρόσωπο.

Κ αλουμινάτο η Σιμόνα όπου έγινε κατάθεση κ έχει ανέβει κ κριτική.
Συμφωνω απολυτα για την Σαμπρινα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συμφωνω απολυτα για την Σαμπρινα.
εγω διαφωνω...εμενα μου ριχνε προστυχες ματιες....ειναι που παντα χυναμε μαζι οταν την εγλειφα...ειναι κλειτοριδικη γκομενα... :grin: :grin:

stelios007

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για μια βίκυ που έχει στο athens.... και λέε ότι δουλεύει στο villa ξέρει κανείς τίποτα?

Επισκέπτης
Παιδιά για μια βίκυ που έχει στο athens.... και λέε ότι δουλεύει στο villa ξέρει κανείς τίποτα?

ΣΟΥΠΕΡ! αυτή τη μουνάρα την γλυκοκοίταζα πολλούς μήνες τώρα, λογικά αύριο θα πάω!!!

Αν μας διαβάζεις κανόνισε να είσαι καλή μέσα! Αλλιώς... θα σε γαμήσω!

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Μάγκες η Σάρα κανονικότατα και όπως είπε έλειπε για τέσσερεις μήνες λόγω τακτοποίησης των χαρτιών της.
Λέει ότι είχε έναν μαλακα δικηγόρο όπου την άργούσε πολύ και τον άλλαξε. ΕΥΤΥΧΩΣ που ο
καινούριος λειτούργησε γρήγορα... :2funny:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
.
και την αλλη την χοντρη που ργαφετε στο 7 σαπφουσ
ειναι κατι το σοβαρο εχει δοκιμασει κανεισ ρε παιδια να μασ πει τη παιζει εκει?
ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom