Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Xθες βραδυ μετα απο τις αναφορες των συναθλητων βρεθηκα στις 20.00 η ωρα στο βιλλα ερωτικα για την ισπανιδα.Ετυχε την στιγμη που παρκαρα να την φερνουν για δουλεια,με το που την ειδα ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!Απιστευτη...με το που συνηλθα και μπηκα μεσα ημουν ηδη ο τριτος στην αναμονη.2 μετρα ξανθια,βυζι τουμπανο συλικονη.Στα του δωματιου...ωραια συμπεριφορα,χαμογελαστη,καθολου βιαστικη,πιπα απο τις πιο καλες και τον επερνε πολυ βαθια.Η προτεινομενη σταση ειναι στα 4 με το κορμι αεροδρομιο που εχει και το μακρυ μαλλι.Προλαβετε πριν φυγει...

Επισκέπτης
Σιγά μη φύγει! Αυτή θα βρήκε τη κότα με τα χρυσά αυγά εδώ!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Xθες βραδυ μετα απο τις αναφορες των συναθλητων βρεθηκα στις 20.00 η ωρα στο βιλλα ερωτικα για την ισπανιδα.Ετυχε την στιγμη που παρκαρα να την φερνουν για δουλεια,με το που την ειδα ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ!Απιστευτη...με το που συνηλθα και μπηκα μεσα ημουν ηδη ο τριτος στην αναμονη.2 μετρα ξανθια,βυζι τουμπανο συλικονη.Στα του δωματιου...ωραια συμπεριφορα,χαμογελαστη,καθολου βιαστικη,πιπα απο τις πιο καλες και τον επερνε πολυ βαθια.Η προτεινομενη σταση ειναι στα 4 με το κορμι αεροδρομιο που εχει και το μακρυ μαλλι.Προλαβετε πριν φυγει...
απο εμφανιση οντως μουναρα,αλλα μεσα στο δωματιο δεν ειναι κ οτι καλυτερο σε σχεση με το ολο κονσεπτ του σαλονιου

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
απο εμφανιση οντως μουναρα,αλλα μεσα στο δωματιο δεν ειναι κ οτι καλυτερο σε σχεση με το ολο κονσεπτ του σαλονιου

όχι δεν λέει πολλά σε σχέση με καποιες απο εκεινο το χωρο,

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Συναδελφοι καλημερα....
Χθες βραδυ μετα απο πολυ καιρο,πηγα να βρω αυτην την Αντριαννα που αναφερατε....
Λοιπον...επηρεασμενος....μπηκα χωρις δευτερη σκεψη...
Ψηλη,εντυπωσιακη...βυζαρες(φαινονται) εκφυλη...
Πολυ φιλικη η κοπελα,πολυ καλη στ προκαταρκτικα,πολυ καλη πιπα...Με κοιτουσε στα ματια…αργα…εγυφε..ρουφουσε…χωρις χερια…παρα παρα πολύ καλη…..
Καθεται από πανω…και μ αφησε να γλυφω τα βυζια της…και με κοιτουσε στα ματια ενώ εγλυφε τα τσιμπουκοχειλα της….Κια μ αρχισε κατι γλωσσοφυλλα…επαθα σοκ…Τελειωσα αμεσως…..Πολυ καλη,αλλα…..
Όχι ρε παιδια και αυτό το θεομουνο που λετε ολοι……Δεν ξερω αν την ξανασυναντουσα….Θα προτιμουσα μεγαλυτερα βυζια…..Αυτο..

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Έκανα μια σβέλτη τσάρκα στο βαρδάρη την Τρίτη το βράδυ κατα τις 1-2 μετά το κλαρινέτο απο την Argentina... Μπήκα σε τέσσερα τυχαία ιδρύματα... Και συνάντησα τρία δυνατά τεμάχια... Ποσοστό 75%... Πολύ καλό ποσοστό νομίζω για δεδομένα Βαρδαρίου...
Αλουμινάτο ... ήταν ένα ψηλό ξανθό όμορφο κομμάτι που ξεκινούσε απο 30, είχε διάφορα χαζοπρογραμματάκια και στα 80 είχε κουλουράκι Θεσσαλονίκης και στα 120 ήταν το φούλ έξτρα... Καλή περίπτωση φαινόταν...!!
Έρως (Ταντάλου)... ένα απαράδεκτο χοντρούλικο μπαζάκι... και 100 ευρώ να μου έδινες δεν την πηδούσα...!! και σοβαρολογώ...  :grin:
Σαπφώς 5... ένα όμορφο και πολύ-πολύ γλυκό κοριτσάκι με ωραίο κορμάκι, μικροκαμωμένο, σκέτη γλύκα... αλλά είχε τόσο πολύ κόσμο εκει μέσα που δεν παλευόταν... 15 άτομα... και δεν έφευγαν...!! οπότε bye-bye... κλού της βραδιάς, ο συναγωνιστής που ενώ πηδούσε τον έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του...!! παράτησε το "ματσάκι" με την κορασίδα στη μέση και έφυγε τρέχοντας ημίγυμνος και έβαζε ρούχα στο δρόμο... μιλάμε για τρελή παντόφλα...!! φεύγοντας πρόλαβε βα ψελλίσει στο λαό του που περίμενε απ'έξω ότι το μικρό ήταν πολύ καλό και κρίμα που έφαγε πέσιμο απο τη γυναίκα του και δεν πρόλαβε να τελειώσει...  :2funny:
Σαπφώς 7... τέλος επισκέφτηκα και την Μιρέλλα για την οποία τόσα καλά έχω ακούσει και δεν την είχα επισκεφτεί... ψηλή, μελαχροινή, όμορφη, αδύνατη, με σούπερ σφιχτό νεανικό κορμί, καλοδιάθετη, φιλική, πολύ καλή...!! το μόνο κακό ήταν το ότι ήταν πιο καλή απ'ότι μπορούσα να αντέξω εκείνη τη στιγμή και με τελείωσε γρήγορα και δεν πρόλαβα να την απολαύσω όσο έπρεπε...  :headbang:
next time...!!  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
www.bourdela.tv/content/view/1901/225/#jreview_15543]http://www.bourdela.tv/content/view/1901/225/#jreview_15543[/url]

Οποιος λοιπον θέλει να τη μαμησει χωρις προκαταρκτικά έχει καλώς αλλιως θα περημένη των βυζιών τα εννιάμερα ή τα σαραντα ίσως.στα συν και ο ψύκτης νερου με πλαστηκα ποτιρια μίας χρήσης.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ωραιος.....

Αυτο ειναι.! Η Ρωξανη δουλεψε 4 μηνακια και εβαλε σιλικονη.! Εμεις με τα αντιστοιχα λεφτα, που πρεπει να εσταξε κανα 3χιλιαρο για να παρουμε κανα μηχανακι της προκοπης θελουμε 2 χρονια.!  :headbang:
Αντε 1 χωρις να γαμαμε.! :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αυτο ειναι.! Η Ρωξανη δουλεψε 4 μηνακια και εβαλε σιλικονη.! Εμεις με τα αντιστοιχα λεφτα, που πρεπει να εσταξε κανα 3χιλιαρο για να παρουμε κανα μηχανακι της προκοπης θελουμε 2 χρονια.!  :headbang:
Αντε 1 χωρις να γαμαμε.! :2funny:
καραμανη....
το τζεσακι καλο;
να το χυσω σημερα;
αξιζει;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καραμανη....
το τζεσακι καλο;
να το χυσω σημερα;
αξιζει;

Πολυ ομορφο κοριτσακι η Miss Μπορδελοσαλονικα.!  :grin:
Μια φορα δοκιμασε την δεν θα χασεις, εγω δεν περασα οπως ηθελα για αυτο καποια στιγμη θα της την ξαναπεσω...ποιο δυνατα.! :knockinb:

Επισκέπτης
Φρέσκα νέα, πέρασα σε πρωινή βάρδια να κάνω έναν έλεγχο και μαντέψτε ποιά γύρισε.

Hints: α)Ξανθιά
      β)Ρωσσίδα
      γ)Βυζάρες
      δ)Δεν έχω περάσει πότε μαζί της  :(

Απάντηση:

ΣΑΡΑ!!!! Μαντζάρου 10!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Φρέσκα νέα, πέρασα σε πρωινή βάρδια να κάνω έναν έλεγχο και μαντέψτε ποιά γύρισε.

Hints: α)Ξανθιά
       β)Ρωσσίδα
       γ)Βυζάρες
       δ)Δεν έχω περάσει πότε μαζί της  :(

Απάντηση:

ΣΑΡΑ!!!! Μαντζάρου 10!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κανείς να μου πεί που θα βρώ την Έφη τώρα που έκλεισε η Κωλλέτη?

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κάπου διάβασα ότι η Έφη είναι πρωί στο Σαπφους 5. Δεν ξέρω αν είναι συνέχεια πρωί........

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως τα ιδια και σε μενα....ειναι τοσο καλη που καταντα χαζοχαρουμενη ομως,Με το που την ειδα καταλαβα γιατι κρυβουν την φατσα της.
Συναδελφοι καλημερα....
Χθες βραδυ μετα απο πολυ καιρο,πηγα να βρω αυτην την Αντριαννα που αναφερατε....
Λοιπον...επηρεασμενος....μπηκα χωρις δευτερη σκεψη...
Ψηλη,εντυπωσιακη...βυζαρες(φαινονται) εκφυλη...
Πολυ φιλικη η κοπελα,πολυ καλη στ προκαταρκτικα,πολυ καλη πιπα...Με κοιτουσε στα ματια…αργα…εγυφε..ρουφουσε…χωρις χερια…παρα παρα πολύ καλη…..
Καθεται από πανω…και μ αφησε να γλυφω τα βυζια της…και με κοιτουσε στα ματια ενώ εγλυφε τα τσιμπουκοχειλα της….Κια μ αρχισε κατι γλωσσοφυλλα…επαθα σοκ…Τελειωσα αμεσως…..Πολυ καλη,αλλα…..
Όχι ρε παιδια και αυτό το θεομουνο που λετε ολοι……Δεν ξερω αν την ξανασυναντουσα….Θα προτιμουσα μεγαλυτερα βυζια…..Αυτο..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μπορεί κανείς να μου πεί που θα βρώ την Έφη τώρα που έκλεισε η Κωλλέτη?
Tην Κυριακη ηταν στο Σαπφους 5.Ειπε θα συνεχισει σ'αυτο το μαγαζι -πρωινη- μεχρι να ανοιξει η Κωλεττη.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
βόλτα απο κεφαλληνίας σήμερα. Ήταν η Εμμανουέλλα νιου βερζιον ηταν και στις τελευταιες μου κριτικες. Ξανά κατάθεση. Το κοριτσάκι πιο καυλιαρικο απο την πρώτη φορά. Έχυσα στην κοιλίτσα της και εφυγα  :rockon: Με κοιτάνε περίεργα πάντως με το σπασμένο χέρι χααχ!

edit: Ρώτησα ποια δουλεύει βραδινο αλλα η τσατσά μου άρχησε τα δεν σαρεσει αυτο το κορίτσι μας και δεν ξερω ποια δουλεύει... δεν το ζόρισα και πολυ, σύνδεσα με κάιρο και μπήκα στο δωμάτιο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παντως αμα γυρισε η σαρα ξημερωσε μια ασπρη βυζόμερα για την σαλονικη!!η γκομενα ενδεικνυται για ολων των ειδων τα γουστα και ειδικα για φιλους που τους αρεσει το πλουσιο βυζι και το 69....αν εριχνε και λιγο την τιμη γιατι το παλιο 80αρι ηταν καπως βαρυ...θα ταν τελεια....γενικα ομως την θεωρω απο τις πιο φιλοτιμες εργατριες του χωρου και μου χε κανει εντυπωση οσες φορες πηγαινα βραδυα οτι ηταν παντα με το χαμογελο και με καλη διαθεση να περασεις καλα...ελπιζω να μην αλλαξε τωρα....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
δεν την έχω τιμήσει, οπότε απο βδομάδα θα κάνω ενα testdrive πριν φύγω μόνιμα για εξωτερικο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom