Έκανα μια σβέλτη τσάρκα στο βαρδάρη την Τρίτη το βράδυ κατα τις 1-2 μετά το κλαρινέτο απο την Argentina... Μπήκα σε τέσσερα τυχαία ιδρύματα... Και συνάντησα τρία δυνατά τεμάχια... Ποσοστό 75%... Πολύ καλό ποσοστό νομίζω για δεδομένα Βαρδαρίου...
Αλουμινάτο ... ήταν ένα ψηλό ξανθό όμορφο κομμάτι που ξεκινούσε απο 30, είχε διάφορα χαζοπρογραμματάκια και στα 80 είχε κουλουράκι Θεσσαλονίκης και στα 120 ήταν το φούλ έξτρα... Καλή περίπτωση φαινόταν...!!
Έρως (Ταντάλου)... ένα απαράδεκτο χοντρούλικο μπαζάκι... και 100 ευρώ να μου έδινες δεν την πηδούσα...!! και σοβαρολογώ...
Σαπφώς 5... ένα όμορφο και πολύ-πολύ γλυκό κοριτσάκι με ωραίο κορμάκι, μικροκαμωμένο, σκέτη γλύκα... αλλά είχε τόσο πολύ κόσμο εκει μέσα που δεν παλευόταν... 15 άτομα... και δεν έφευγαν...!! οπότε bye-bye... κλού της βραδιάς, ο συναγωνιστής που ενώ πηδούσε τον έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του...!! παράτησε το "ματσάκι" με την κορασίδα στη μέση και έφυγε τρέχοντας ημίγυμνος και έβαζε ρούχα στο δρόμο... μιλάμε για τρελή παντόφλα...!! φεύγοντας πρόλαβε βα ψελλίσει στο λαό του που περίμενε απ'έξω ότι το μικρό ήταν πολύ καλό και κρίμα που έφαγε πέσιμο απο τη γυναίκα του και δεν πρόλαβε να τελειώσει...
Σαπφώς 7... τέλος επισκέφτηκα και την Μιρέλλα για την οποία τόσα καλά έχω ακούσει και δεν την είχα επισκεφτεί... ψηλή, μελαχροινή, όμορφη, αδύνατη, με σούπερ σφιχτό νεανικό κορμί, καλοδιάθετη, φιλική, πολύ καλή...!! το μόνο κακό ήταν το ότι ήταν πιο καλή απ'ότι μπορούσα να αντέξω εκείνη τη στιγμή και με τελείωσε γρήγορα και δεν πρόλαβα να την απολαύσω όσο έπρεπε...
next time...!!