Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
δε νομιζω οτι μπορει να ειναι Σουηδεζα, και επισης δεν μπορω να ξερω που δουλευε παλαιοτερα γιατι λειπω εδω και χρονια απο την Θεσ/νικη και κατεβαινω μια-δυο φορες το μηνα, οποτε δεν ειμαι ενημερωμενος.
Οσο για τα βυζια, ηταν μεγαλα και
ή ηταν τρομερα σφιχτα
ή ηταν τελεια η επεμβαση
εχοντας 20 χρονια πειρας στα μπουρδελα, δεν καταλαβα αν ηταν σιλικονατα!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δε νομιζω οτι μπορει να ειναι Σουηδεζα, και επισης δεν μπορω να ξερω που δουλευε παλαιοτερα γιατι λειπω εδω και χρονια απο την Θεσ/νικη και κατεβαινω μια-δυο φορες το μηνα, οποτε δεν ειμαι ενημερωμενος.
Οσο για τα βυζια, ηταν μεγαλα και
ή ηταν τρομερα σφιχτα
ή ηταν τελεια η επεμβαση
εχοντας 20 χρονια πειρας στα μπουρδελα, δεν καταλαβα αν ηταν σιλικονατα!!
καλα θα την δει και ο αλ πιστευω αν ειναι που την ξερει και θα μας πει να καταλαβουμε....πιθανως να μιλαμε για την ιδια οντως....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165

Επισκέπτης
Ανδρέου Γεωργίου 4  μία Μιλφ μεσημεριανή βάρδια,ξανθιά,πατσιαριασμένη στο πρόσω,μέτρια στο σώμα αξίζει;;; :think:

Aκόμα έχω την απορία αν έπρεπε να μπούμε εκεί αντί να πάω στην ρουμούνα στο 16 κ μετά στην τσεχοσλοβάκα Μαρία στο 34!!! :rolleyes:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολουσ περασα απο πετρουλα
την ψυλη ξανθια πολυ αδυνατη και τα ασχημα δοντια
πετρ.ερημιτη 2
καλο γαμηση καναμε αλλα αυτο που με τρελανε με αφησε να βαλω δαχτηλο στην κολαρα τησ και το γουσταρε κιολασ
το εβγαλα και ηταν πεντακαθαρο

ξερει κανεισ τιποτα για μαντελαιν που ηταν σαπφουσ 7 και μετα φριξου 9 ?
την ειδε κανεισ μηπωσ καταλαθοσ πουθεναα?
ευχαριστω
καλη σασ μερα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τα συγκεκριμένα τις αλλάζουν συχνά τις γκόμενες.Η φουρνια μαντελαιν-μαρτα-συλβια δεν βρίσκεται στην πόλη.

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχθες εκανα μια συντομη βολτα αφου ειχα καταληξη μεσα μου οτι δεν θα την αλλαξω...κατεβαινω βαρδαρη και μπαινω στα 3 τις σαπφους βλεπω 3 μπαζα (λιγο ι μιρελα ξεφευγε)ι αλλες χαλι....λεω βαρδαρη οχι σημερα....συκονομε παω αλιακμονος στη τσατσα που σε πριζει με τις εμπιριες της απο την ισπανια..βγαινει ενα ξανθο βυζακι δεν ειχε μετρια φατσουλα φοβερα ποδια και κολλαρα....με λεει απο 40 και τα υπολοιπα προγραματα αναλογα....λεω οκ τιν κανω με λεει 30 μπες να μην μου φυγεις λεω θα παω βολτα και μετα θα ερθω με 30 οκ?με λεει τωρα εγινε 40...λεω οκ κρατα τιν 40.ββ....πηρα το αμαξη καρφοτη για σιμονα οπου ειχα καταλιξη μεσα απο την αρχη....μπαινω μεσα βλεπω ενα ατομο ακομα με λεει λεω παλι καλα δεν θα περιμενω κανενα χρονο....μπαινω μεσα ερχετε τα λεμε και ξεκιναμε :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2:....

serz3

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες!!!

Έχει δοκιμάσει κανείς την Ρόζα που είναι στο Villa Erotica?Εχει και φώτος στο άλλο site.

Ευχαριστω προκαταβολικά :)

Ροζα πολυ καλη φιλος, χαλαρη και το ευχαριστιεται....ασε που ειναι μουνάρα, αλλα αυτα ειναι γουστα..
Την σιμονα  που μπορω να την βρω??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ροζα πολυ καλη φιλος, χαλαρη και το ευχαριστιεται....ασε που ειναι μουνάρα, αλλα αυτα ειναι γουστα..
Την σιμονα  που μπορω να την βρω??
εβαλε και καινουριες φωτογραφιες η μουναρα σημερα...η Σιμονα δουλευει στην Κατεχακη

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Σε μια μίνι βόλτα που έκανα το μεσημεράκι δεν έχω να παρατηρήσω κάτι το διαφορετικό από κοπέλες από την ενημέρωση του apollo64 νομίζω..
Εχουν αρχίσει πολλές κοπέλες να κάνουν παιχνίδι στο σαλόνι, πράγμα άκρως καβλωτικό!!
Επίσης στα θετικά είναι τα πολλά 30άρια που ακούγονται. Αλλά αυτοί που επιμένουν στα 40 euro, πέρα από το ότι η πελατεία τους θα μειωθεί πολύ, ας βάζουν κι ένα προγραμματάκι μέσα στο 40άρι, αν τους κακοφαίνονται τόσο πολύ τα 30 ευρώ..

υγ. τα 25άρια δεν αργούν............

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.

Να πω καταρχάς ότι η εμπειρία μου σε τέτοιες καταστάσεις (αλλά και στον ερωτικό/σεξουαλικό τομέα γενικότερα) είναι μικρή έως μηδαμινή. Τα σχόλια που θα ακολουθήσουν λοιπόν βασίζονται σε αυτήν την έστω και μικρή εμπειρία.

Ορμώμενος από τα λεγόμενα του φίλου Tetsuo περί Τζέσυς, χτες το βράδυ έκανα μία επίσκεψη. Αφού περίμενα κανένα τεταρτάκι (υπήρχε αναμονή 2 ατόμων) και αφού πέρασε η Τζέσυ από το σαλόνι και η πρώτη εντύπωση ήταν άκρως ικανοποιητική, πέρασα στο δωμάτιο με το τζκούζι πληρώνοντας 100 ευρώ (λέγοντάς μου ότι είναι full πρόγραμμα κανένα 20λεπτο).

Η κοπέλα είναι γερμανίδα. Χαλάστηκα αρκετά όταν μίλησε με την υπηρεσία της στα γερμανικά. Αλλά προσπερνιέται φυσικά κάτι τέτοιο, είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Κατά τ'άλλα, εμφανισιακά είναι μια όμορφη κοπέλα, μελαχροινή με γαλάζια μάτια, αρκετά γλυκειά και πολύ ευγενική. Χαμογελαστή συνέχεια, με έκανε να νοιώσω πάρα πολύ άνετα. Το σώμα της δεν είναι το καλύτερο που έχω δει, όμως είναι όσο χρειάζεται λεπτή, με ωραίο κώλο και σιλικονάτο στήθος, αρκετά όμως μαλακό στην αφή. Χαμογελαστή συνέχεια, με έκανε να νοιώσω πάρα πολύ άνετα.

Το ντουζ είχε πλάκα, ήταν αρκετά χαλαρωτικό και η κοπέλα αφήνει αγγίγματα παντού. Όταν πέσαμε στο κρεβάτι, όλα ήταν μια χαρά όσο χαιδευόμασταν. Όταν όμως ξεκινήσαμε 69, ήρθε η πρώτη απογοήτευση (πέρα από τα τσιμπήματα στη γλώσσα μου). Η πίπα της είναι μεν αρκετά βαθιά, αλλά βάζει πάρα πολύ τα δόντια της με αποτέλεσμα να μη με ευχαριστεί και να πονάω. Δεδομένου ότι δε "χώνομαι" σχεδόν ποτέ, δεν είπα τίποτα και απλά της ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα. Και εκεί, ήρθε η δεύτερη απογοήτευση.

Θέλω να λάβετε αυτό που θα πω σοβαρά υπόψη σας. Καταλαβαίνω ότι ίσως είναι θέμα για μια κοπέλα που δουλεύει κατ'αυτόν τον τρόπο, σε αντίθεση με μία κοπέλα που κάνει tour και έχει το δωμάτιο με τα πράγματά της, αλλά ρε παιδιά...

...αξύριστα πόδια;

Μετά το σοκ, συνέχισα κανονικά. Στο σεξ είναι πολύ καλή, συμμετέχει με κραυγούλες, σε κοιτάει στα μάτια, χαιδεύει το στήθος της, γενικά πολύ καλή εμπειρία. Στα 4 επίσης, ωραία θέα πίσω, γενικά η κοπέλα το κατέχει και προφανώς κάποιος πιο "ξεπεταγμένος" από μένα θα το ευχαριστηθεί πάρα πολύ.

Ακόμα και μετά το τέλος, ήταν ευγενέστατη, μου μιλούσε μέχρι να ντυθούμε και μετά έφυγε χαμογελαστή.

Να σημειώσω εδώ την πολύ ευγενική συμπεριφορά της υπηρεσίας της.

Αν θα ξαναπήγαινα; Ναι, ήταν πολύ ικανοποιητική εμπειρία. Ίσως όχι με τα 100 ευρώ, δε μου ταιριάζει αυτό το πρόγραμμα για το χρόνο που έχω (με 200 ευρώ έχεις ολόκληρη ώρα με πολύ ανώτερες, τουλάχιστον εμφανισιακά, κοπέλες).

Συμπερασματικά, το μικρό σοκ δεν ήταν ικανό να μου χαλάσει την εικόνα, αλλά σίγουρα αν έλειπε θα ήταν πολύ καλύτερα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν, για να μην κόβουμε τα τυχερά του μωρού, Η Σιμο(υ)να στραγγίζει τα μόρια των μερακλείδων στο τέμενος της Κατεχάκη 13 (όπισθεν City Gate) κάθε βράδυ μετά τις 20:00

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585

Παρτε και ενα απο εμενα,η πρωτη μου fail καταθεση

www.bourdela.tv/content/view/1639/225#jreview_10174]http://www.bourdela.tv/content/view/1639/225#jreview_10174[/url]

Αφου γαμιουνται στην δουλεια.! Ποτε να βρουν χρονο να ξυρησουν τα ποδια του???

Ωρε gl...ακομα κωλο σε πουτανα δεν εχω παρει, αλλα αν το αποφασισω θα παω νυστικος μην εχουμε εφτραπελα.!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
lol απο την μερεντα του gl παντως καλα ειναι και τα αξυριστα ποδια που να σας πω την αληθεια χαμπαρι δν τα πηρα, αλλα πραματα κοιτουσα και οχι τα ποδια της κοπελας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom