Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όταν βλέπεις έξω στο σαλόνι την Αγγελική να χαμογελά αινιγματικά με κλειστό στόμα σαν την Τζοκόντα λες από μέσα σου "μμμμ ρε συ καλή είναι" και όταν ανοίγει το στόμα της μέσα στο δωμάτιο λες "ουπς".

Πάντως, πρέπει να έχει πολύ σουξέ, όποτε περνάω από εκεί είναι σε φάση όπου βγαίνει από το ένα δωμάτιο για να μπει στο άλλο, και κάπου είναι φυσιολογικό, γιατί, αν εξαιρέσεις την πυροβολημένη οδοντοστοιχία, είναι σέξυ κοπέλα και χαλαρή και άνετη μέσα.  

Με όλα αυτά τα φράγκα που θα βγάζει, ελπίζω να καθήσει και να φτιάξει τα δόντια της στο επόμενο μπρέικ της  :grin:
Αν τα φτιάξει και τα παίρνει στο στόμα θα της ξαναχαλάσουν :uglystupid:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Θα μπορούσε να ήταν πραγματικές οι φωτό γιατί το σώμα της είναι κοντά σ'αυτό που βλέπω στις φωτό ή Μέντυ στο βαρδάρη φαινόταν να έχει πολύ πιο χαλαρό σώμα κ ήταν κ πιό ψηλή νομίζω.

Δεν έχω δει την "Τζένη" στο Λα Φαμ, αλλά στο Αθενσλειντις την έχει ως Ουγγαρέζα στα 1.80, δηλαδή η Μέντυ πόσο πιο ψηλή πρέπει να είναι. Δυο ξανθές αλόγες Ουγγαρέζες που είναι μέσα χάλια χλωμό να μην είναι το ίδιο πρόσωπο...

tsouky

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
παλικάρια η μαιρούλα τι βάρδιες δουλευει?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδες εγω βλεπω οτι εχει πεντε σελιδες που κοροιδευετε την αγγελικη αλλα ολοι χεσμενη την εχετε την φωλια σας!ολοι περασατε απο κει! :2funny:

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες πέτυχε κανείς πουθενά τη Σάντρα κοντούλα Ισπανίδα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ είπα πως είναι πολύ καλή η φαφούτα,ποιος της κορόιδεψε? :uglystupid:

Επισκέπτης
Σχετικά με την Αγγελική. Εγώ θέλω να χύσω τις βυζάρες της, κάνει φαντάζομαι ισπανικό χωρίς καπότα όπως κ η Τζούλια. Σκεφτόμουν το εξής ρομαντικό σενάριο παρεπιπτόντως.. αν πάρεις ακάποτο τσιμπούκι με 50 να της βάλεις να σου κάνει ισπανικό κ τσιμπούκι μαζί, και κάπου εκεί ανάμεσα να χύσεις κιόλας.. καύλα ε?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γλυφομούνι δοκίμασε κανείς?

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Διαβασα στο athensladies οτι αυριο και μεθαυριο μια Καρινα που εχει φωτο θα δουλευι στην Κωλεττη απο τις 10 00 μεχρι τις 20 00. Ξερει κανεις αν ισχυει? Που ειναι η Αφρουλα? Ξερει κανεις? Αυτη την Καρινα την εχει παρει κανεις? Απο οτι θυμαμαι δουλευε στο La femme αλλα δεν την ειχα τιμησει.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Οι φωτό της Καρίνας πάντως τραβηγμένες στο "ίδρυμα" απέναντι από το Σίτι Γκέιτ γνωστό και ως διαστημόπλοιο (λόγω φώτων!)

Νομίζω την έχω δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στην φωτιά...

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ε πες και μια γνωμη ρε μαστορα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ε ρε μάστορα σε λέω δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά...

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η αφρουλα δηλαδη δεν δουλευει πουθενα τωρα? πρωινα στην κωλεττη ποια δουλευει ξερετε? επισης τισ φωτο της καρινας που τις βλεπουμε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αφρουλα δηλαδη δεν δουλευει πουθενα τωρα? πρωινα στην κωλεττη ποια δουλευει ξερετε? επισης τισ φωτο της καρινας που τις βλεπουμε?
ρε παιδια εγω μολις πηρα τηλεφωνο και λεει οτι θα ειναι αυριο πρωι κανονικα...η αφροδιτη...για δειτε το λιγο ...

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Διαβασα στο ****** οτι αυριο και μεθαυριο μια Καρινα που εχει φωτο θα δουλευι στην Κωλεττη απο τις 10 00 μεχρι τις 20 00. Ξερει κανεις αν ισχυει?
Την ειδα φιλε..μια κοντουλα,καρε μαλλι κ κωλαρα λιγο γεματη..προσωπικα δεν μου αρεσε κ δεν μπηκα

Η Αφρο δουλευει κανονικα απ'οτι ξερω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom