Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τα δύο μαγαζιά στη Μαντζάρου άνοιξαν ξέρει κανείς?

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Με το ζόρι την κρατάμε;;; respect.

Χωσε !!!!!!!!!
Κατι παρομοιο μου ετυχε και σε εμενα !!!
Αλλα επειδη ειμαστε τρελαμενες γριες δε μασαμε και τους τα χωνουμε...
Αντε ρε σεις κλειστε τα ιδρυματα και ανοιξτε κανενα ψιλικατζηδικο η ελατε στο Καυτζατζογλειο να πουλατε σαλεπακι !!! Και οι κοπελες που δε σεβονται τα φραγκακια που παιρνουν, μπορουν να ερθουν στο γηπεδο και να πουλανε κασκολ της μεγαλης μας ομαδας.Οι αγενης τσατσαδες θα παραλαβουν το τμημα των ξηρων καρπων και του μαλλιου της γριας !!
(ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ)
Οι παραπανω περιγραφες δεν αναφερονται σε πραγματικα προσωπα.Ουδεμια ευθυνη φερουμε για οποιαδηποτε ταυτοποιηση προσωπων.Προκειται για ιστοριες που βασιζονται σε φανταστικα σεναρια και οχι σε αληθινα γεγονοτα.

ΜΑΚΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΣΑΠΦΩΣ 7 !!!!!!!!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΝΙ  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Βραδυ Τεταρτης και αποφασισαμε για μια συντομη τσαρκα.Πρωτη αναγνωριστικη επισκεψη στο ιδρυμα...Δουλευε μια ξανθια,αδυνατη κοπελα με ωραιες αναλογιες,με νευρικη-παραξενη συμπεριφορα,απο την Πολωνια, συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας.Μαλλον ειχε δικιο γιατι δεν ηξερε ελληνικα και μονολογουσε ,λογικα, στα Πολωνεζικα.Συνεχιζουμε τη βολτα μας και επιστρεφουμε κατα τις 02:30 στο ιδιο ιδρυμα για να μπω ,αν και το ενστικτο μου ελεγε να μην μπω !!!! Η ΤΣΑΤΣΑ μου ανελυσε τις υπηρεσιες 30 το ΑΠΛΟ,40 Περισσοτερος χρονος κτλ.Παιρνω το απλο 30 ευρω.Οκ ο χωρος βρωμουσε ως συνηθως και τα δωματια ειναι κοινως για τον φουτσο,3τριτο κοσμικες συνθηκες !!!Ερχεται η κοπελα,ωραια μεν,αλλα ειχε μια παραξενη νευρικοτητα,δεν μπορω να το εξηγησω.Την ρωτησα στα Αγγλικα εαν ειναι καινουργια και μου απαντησε οτι δουλευει ενα μηνα.Αρχισε τα προκαταρκτικα και αργοτερα την πιπα αλλα δεν το ειχε!!! Το θεμα ειναι οτι μου εκανε πιπα για αρκετη ωρα και την ρωτησα, Sex θα κανουμε ??? Μου απανταει οτι χρειαζεται αλλα 10 ευρω δηλαδη 30+10=40..αρχισαμεεεε...Ειχε περασει η ωρα και την ρωταω τι θα κανουμε ...και ειχε το ΘΡΑΣΟΣ να που πει 30+20=50 για sex !!! Αρχισε να ντυνεται και της απανταω ,ολα οκ ?? Μονος μου θα την παιξω ?? Βγαζει παλι το σουτιεν και με τελειωνει με πιπα.Στο τελος της εξηγησα οτι εγω δεν βγαζω 30 ευρω σε 5 λεπτα και πως υπαρχει στο διαδικτυο ενα site (καλη ωρα ) με τις κριτικες των κοριτσιων (γουρλωσε τα ματακια της) !! Δεν ασχοληθηκα αλλο , η κοπελα το επιασε το μηνυμα και φευγωντας πηγε να μου πιασει το χερι ,οτι μαλλον ολα ειναι καλα ,αλλα της γυρισα την πλατη και της ειπα να φυγει !! Βγαινοντας απο το δωματιο εκραξα και την τσατσα την μαγκισα.Μου ειπε αφου τελειωσες τι θελεις παραπανω !! Και που ξερω τι κανει μεσα η κοπελα !!! Δηλαδη, δεν ηξερε τι να πει και μου ελεγε μαλακιες.Οκ ,της ειπα την αναφορα στο site δε την γλιτωνεις(εκεινη την ωρα εμπαιναν πελατες και ακουγοντας την συζητηση  εφευγαν) .Συνοψιζοντας : Υπηρεσιες για τον πουτσο ,χωρος αθλιος,συμπεριφορα τσατσας και κοπελας απαραδεκτος,τιμες-υπηρεσιες οτι ναι και οπως ναναι,ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ στο συγκεκριμενο μερος και οπου αλλου ξαναδω την τσατσα και την κοπελα θα πεφτει τρελο live κραξιμο.
ΜΑΚΡΙΑ παιδες και να προτιματε τις καλες επαγγελματιες !!!
Φιλικα !!!!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καποια Μαργαριτα/ Μαργαρέτα ή κάπως έτσι στο φρίξου 14 εχει κανείς ιδέα?

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς πότε θα ανοίξουν τα σπίτια στο Μύλο και στο City gate??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Α ρε vaglem τρελόγρια τι έπαθες... Ε καλά σου είπε η ΓΡΙΑ τσατσά... αφού τελείωσες τι ήθελεες;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Την Παρασκευη βραδυ το Σαπφως 7 ητανε κλειστο. Ανοιχτη η πορτα μπενω μεσα ηταν η γνωστη μαγκιωρα τσατσα με τα σπορια αλλα χωρις τα σπορια! :2funny: και μου λεει κλειστα ημαστε. Λετε να την σουταρανε την πιτσιρικα???

Τελικα για τα τρια μπουρδελα που παραμενουν κλειστα εχει μαθει κανενας τον λογο που παραμενουν κλειστα??? :think:

Να θυμυθουμε τι χανουμε...Σαρα βυζαρου,Λευλα,Μονικα βουλγαρα,Σαντρα,Μιλανα,Ντιανα,Λαουρα χωρια τις πρωινες που δεν ξερω...που πηγανε ολες αυτες??? Ταμειο ανεργειας???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στο Ανδρέου Γεωργίου 4 (διπλα στις ράγες από τα τραίνα στην 26ης Οκτ) είχα ακούσει ότι παίζει καινούργια κοπελά βραδύνη πιτσιρίκα, έχει τσεκάρει κανείς?

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
ΜΑΚΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΣΑΠΦΩΣ 7 !!!!!!!!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΝΙ     

Βραδυ Τεταρτης και αποφασισαμε για μια συντομη τσαρκα.Πρωτη αναγνωριστικη επισκεψη στο ιδρυμα...Δουλευε μια ξανθια,αδυνατη κοπελα με ωραιες αναλογιες,με νευρικη-παραξενη συμπεριφορα,απο την Πολωνια, συμφωνα με τα λεγομενα της τσατσας.Μαλλον ειχε δικιο γιατι δεν ηξερε ελληνικα και μονολογουσε ,λογικα, στα Πολωνεζικα.Συνεχιζουμε τη βολτα μας και επιστρεφουμε κατα τις 02:30 στο ιδιο ιδρυμα για να μπω ,αν και το ενστικτο μου ελεγε να μην μπω !!!! Η ΤΣΑΤΣΑ μου ανελυσε τις υπηρεσιες 30 το ΑΠΛΟ,40 Περισσοτερος χρονος κτλ.Παιρνω το απλο 30 ευρω.Οκ ο χωρος βρωμουσε ως συνηθως και τα δωματια ειναι κοινως για τον φουτσο,3τριτο κοσμικες συνθηκες !!!Ερχεται η κοπελα,ωραια μεν,αλλα ειχε μια παραξενη νευρικοτητα,δεν μπορω να το εξηγησω.Την ρωτησα στα Αγγλικα εαν ειναι καινουργια και μου απαντησε οτι δουλευει ενα μηνα.Αρχισε τα προκαταρκτικα και αργοτερα την πιπα αλλα δεν το ειχε!!! Το θεμα ειναι οτι μου εκανε πιπα για αρκετη ωρα και την ρωτησα, Sex θα κανουμε ??? Μου απανταει οτι χρειαζεται αλλα 10 ευρω δηλαδη 30+10=40..αρχισαμεεεε...Ειχε περασει η ωρα και την ρωταω τι θα κανουμε ...και ειχε το ΘΡΑΣΟΣ να που πει 30+20=50 για sex !!! Αρχισε να ντυνεται και της απανταω ,ολα οκ ?? Μονος μου θα την παιξω ?? Βγαζει παλι το σουτιεν και με τελειωνει με πιπα.Στο τελος της εξηγησα οτι εγω δεν βγαζω 30 ευρω σε 5 λεπτα και πως υπαρχει στο διαδικτυο ενα site (καλη ωρα ) με τις κριτικες των κοριτσιων (γουρλωσε τα ματακια της) !! Δεν ασχοληθηκα αλλο , η κοπελα το επιασε το μηνυμα και φευγωντας πηγε να μου πιασει το χερι ,οτι μαλλον ολα ειναι καλα ,αλλα της γυρισα την πλατη και της ειπα να φυγει !! Βγαινοντας απο το δωματιο εκραξα και την τσατσα την μαγκισα.Μου ειπε αφου τελειωσες τι θελεις παραπανω !! Και που ξερω τι κανει μεσα η κοπελα !!! Δηλαδη, δεν ηξερε τι να πει και μου ελεγε μαλακιες.Οκ ,της ειπα την αναφορα στο site δε την γλιτωνεις(εκεινη την ωρα εμπαιναν πελατες και ακουγοντας την συζητηση  εφευγαν) .Συνοψιζοντας : Υπηρεσιες για τον πουτσο ,χωρος αθλιος,συμπεριφορα τσατσας και κοπελας απαραδεκτος,τιμες-υπηρεσιες οτι ναι και οπως ναναι,ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ στο συγκεκριμενο μερος και οπου αλλου ξαναδω την τσατσα και την κοπελα θα πεφτει τρελο live κραξιμο.
ΜΑΚΡΙΑ παιδες και να προτιματε τις καλες επαγγελματιες !!
Φιλικα !!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ EN ΛΟΓΩ SITE.
ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ..... ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Την Παρασκευη βραδυ το Σαπφως 7 ητανε κλειστο. Ανοιχτη η πορτα μπενω μεσα ηταν η γνωστη μαγκιωρα τσατσα με τα σπορια αλλα χωρις τα σπορια! :2funny: και μου λεει κλειστα ημαστε. Λετε να την σουταρανε την πιτσιρικα???

Τελικα για τα τρια μπουρδελα που παραμενουν κλειστα εχει μαθει κανενας τον λογο που παραμενουν κλειστα??? :think:

Να θυμυθουμε τι χανουμε...Σαρα βυζαρου,Λευλα,Μονικα βουλγαρα,Σαντρα,Μιλανα,Ντιανα,Λαουρα χωρια τις πρωινες που δεν ξερω...που πηγανε ολες αυτες??? Ταμειο ανεργειας???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνώ με το ερώτημα όποιος γνωρίζει κάτι ας πει. Σάντρα που είσαι baby?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα χθες βραδυ...

-Κωλλετη 17.η γνωστη Εφη στα 40ε.την πεθυμησα σιγα σιγα..
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η Ισπανιδα Λαρα με τις ωραιες καμπυλες.40ε απλο,70ε 69 και 100ε κωλαρακι
-Φριξου 16.η Λουνα απο 40ε.συμπαθητικη μελαχρινη,μικροσωμη Ρουμανα με πολυ ωραιο κωλαρακι.αξιζει για μια καταθεση
-Μαντζαρου 1.ακομα κλειστο
-Μαντζαρου 10.ακομα κλειστο
-Ακιακμωνος 8.μια Ρωξανη την οποια δεν ειδα
-Κεφαλληνιας8.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Τζενη.ειναι η πρωην Μεντυ η Ουγγαρεζα που δουλευε Σαπφους 20 πριν κανα μηνα.πολυ ψηλη ξανθια με ωραιο προσωπο αλλα αρνητικες κριτικες και σαν Μεντυ και σαν Τζενη.επισης οι φωτο στο αθενς λειντις δεν ειναι δικες της
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.κλειστο
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Πολωνεζα Τζουλια με τις βυζαρες.απο 30ε και 40ε με χυσιμο στις βυζαρες.εκανε το μαλλι της κοντο και ξανθο και πλασαρεται ως καινουρια και αυτη
-26ης Οκτωβριου 52.η Μαρινα.ενα πολυ ωραιο μελαχρινο κοριτσι με μοντελισιο κορμι και πολυ ευχαριστη και χαμογελαστη φατσα.40ε απλο,50ε γλυψιμο,60ε 69 και 80ε μπανιο μαζι της
-26ης Οκτωβριου 35.η Κορινα.μια απ'ολες...δεν ξερω ποια.μελαχρινη και αυτη με ασχημη φατσα οπως και οι αλλες
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα απο 30 απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69.μια ρουμανα με αγορε ξανθο μαλλι.την εχω παρει 2 φορες και ειμαι ευχαριστημενος
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η Μαιρουλα με τις βυζαρες της.αυτη ειναι θεσμος πλεον στο Βαρδαρη.30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 και σιγουρη ικανοποιηση....
-Προμηθεως 14.μια Βραζιλιανα μαυρη ασχημη απο 30ε και 60ε κωλαρακι
-Προμηθεως τερμα κατω.η Βουλγαρα Αγγελικη.30ε απλο και 50ε γυμνο τσιμπουκι.ωραιο κορμι μπορω να πω με πολυ καλες αναλογιες.αυτη ειναι η ξεδοντιαρα που λετε???
-Σαπφους 5.η ομορφη Μιρελα στα 40ε
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Αντρεα ή Αντριαννα στα 30.ψηλο μελαχρινο αγγουρι με σχετικα μεγαλα βυζια αλλα πολυ ασχημη φατσα
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).η Ρωσσιδα Αννα στα 30ε.πολυ ομορφη στο προσωπο και συμπαθητικη και λιγο γεματουλα με κωλαρα.εχει και φωτο στο αθενσλειντις
-Σαπφους 20.η ξανθια Τζινα με τις χυμα βυζαρες εξω στα 30ε.χθες που την ειδα απο κοντα διαπιστωσα οτι ειναι παρα πολυ ομορφη αλλα εχει αρνητικες κριτικες αν θυμαμαι καλα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).επσιης μια καινουργια πολυ ομορφη ξανθια στα 30ε.λιγο κοντουλα,λιγο μεγαλη αλλα ωραιο κωλαρακι
-Τανταλου 8.ασχημη μαυρουλα στα 30ε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η μικρουλα ξανθια Μιχαελλα απο 30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι,60ε 69 και 80ε κωλαρακι.την εχω παρει και σας ειπα οτι δεν αξιζει
-Τανταλου 9(Ερος House).η Ελληνιδα Κελλυ στα 30ε.ωραια βυζια,ωραιος κωλος αλλα αρνητικες κριτικες απο τους περισσοτερους

Επισκέπτης
Αl δεν είναι αυτή η Τζένη η Μέντυ πρέπει να κάνεις λάθος, εχουν πολύ διαφορετικούς κώλους για να είναι οι ίδιες.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αl δεν είναι αυτή η Τζένη η Μέντυ πρέπει να κάνεις λάθος, εχουν πολύ διαφορετικούς κώλους για να είναι οι ίδιες.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως.
ναι ρε αυτη ειναι.αφου σηκωνομαι να φυγω και ρωταω την τσατσα αυτη δεν ειναι η Μεντυ?και μου απανταει οχι,αυτη ειναι η Τζενη.και μιλαμε για την κοπελα που εβλεπα Σαπφους 20 και 26ης Οκτωβριου 52 πριν κανα μηνα.αυτη που πηρες εσυ ειναι η ιδια με τις φωτο??

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
βολτα χθες βραδυ...

-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η Μαιρουλα με τις βυζαρες της.αυτη ειναι θεσμος πλεον στο Βαρδαρη.30ε απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69 και σιγουρη ικανοποιηση....

-Προμηθεως τερμα κατω.η Βουλγαρα Αγγελικη.30ε απλο και 50ε γυμνο τσιμπουκι.ωραιο κορμι μπορω να πω με πολυ καλες αναλογιες.αυτη ειναι η ξεδοντιαρα που λετε???

Απιστευτες βυζαρες.! Πιστευω της αξιζει το οσκαρ...Βυζοπουλας Θεσσαλονικης.
Για μενα το καλυτερο βυζι ever.!

και Αυτη ειναι η Αγγελικη η ξεδοντιαρα...χαμογελαει μονο μεσα στο δωματιο.! :2funny: Αλλα Κορμι και Βυζαρες και αυτη. Αλλα κομοδινο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε μένα η ξεδοντιάρα παίχτες ήταν πολύ καλή,αλλά την πήρα Σάββατο πρωί μπορεί να ήταν πιο ξεκούραστη,βυζάρες φυσικές, και πίπα καλούτσικη,δεχτική σε χάδια και χύσιμο στην οδοντοστοιχία  :boobies:  :uglystupid:

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Α ρε vaglem τρελόγρια τι έπαθες... Ε καλά σου είπε η ΓΡΙΑ τσατσά... αφού τελείωσες τι ήθελεες;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

....ε να.. ηθελα να ριξω ενα  :s&m_1: στην τσατσα αλλα....Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει,δεν ειμαστε και μαλακες !!! ;)

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΚΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΣΑΠΦΩΣ 7 !!!!!!!!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΝΙ     

ΜΑΚΡΙΑ παιδες και να προτιματε τις καλες επαγγελματιες !!
Φιλικα !!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ EN ΛΟΓΩ SITE.
ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ..... ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

Συμφωνω 100% μαζι σου !!! ;)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Όταν βλέπεις έξω στο σαλόνι την Αγγελική να χαμογελά αινιγματικά με κλειστό στόμα σαν την Τζοκόντα λες από μέσα σου "μμμμ ρε συ καλή είναι" και όταν ανοίγει το στόμα της μέσα στο δωμάτιο λες "ουπς".

Πάντως, πρέπει να έχει πολύ σουξέ, όποτε περνάω από εκεί είναι σε φάση όπου βγαίνει από το ένα δωμάτιο για να μπει στο άλλο, και κάπου είναι φυσιολογικό, γιατί, αν εξαιρέσεις την πυροβολημένη οδοντοστοιχία, είναι σέξυ κοπέλα και χαλαρή και άνετη μέσα.  

Με όλα αυτά τα φράγκα που θα βγάζει, ελπίζω να καθήσει και να φτιάξει τα δόντια της στο επόμενο μπρέικ της  :grin:

Επισκέπτης
ναι ρε αυτη ειναι.αφου σηκωνομαι να φυγω και ρωταω την τσατσα αυτη δεν ειναι η Μεντυ?και μου απανταει οχι,αυτη ειναι η Τζενη.και μιλαμε για την κοπελα που εβλεπα Σαπφους 20 και 26ης Οκτωβριου 52 πριν κανα μηνα.αυτη που πηρες εσυ ειναι η ιδια με τις φωτο??

Θα μπορούσε να ήταν πραγματικές οι φωτό γιατί το σώμα της είναι κοντά σ'αυτό που βλέπω στις φωτό ή Μέντυ στο βαρδάρη φαινόταν να έχει πολύ πιο χαλαρό σώμα κ ήταν κ πιό ψηλή νομίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom