You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Φέρε σ'έμενα τα λεφτά να κάνω μια κατάθεση, έχω όρεξη.
ναι.......Τι έγινε πρόεδρε;;; Πας να μου φας το νικ?
κ δεν μου βγαινει γιατι πετυχαινω μαπες
Al Kavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 11
Παιδια,γνωριζεις κανεις σε ποιο μαγαζι δουλευει η Χριστινα η αδερφη της μαντυ και τι ωρες?
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Μα γιατί...?? Ένα φιλάκι μετά απο ακάποτο θα ήταν ότι πρέπει...!!ενταξει ρε σεις.....κ γω μια απο τα ιδια ειμαι,δεν τρελαινομαι κιολας αλλα το γουσταρα εκεινη την ωρα κ ειχα ακουσει οτι δεν κανει ακαποτα εξω στο σαλονι οποτε δεν ειχα προβλημα
Φέρε σ'έμενα τα λεφτά να κάνω μια κατάθεση, έχω όρεξη.
......μου θυμιζει κατι απο την ενισχυση που θα λαβουμε απο τις χωρες τις ευρωπαικης ενωσης !!!!!
μπλιαχχχχχχχΜα γιατί...?? Ένα φιλάκι μετά απο ακάποτο θα ήταν ότι πρέπει...!!
εσυ γιατι δεν μας κανεις μια ενημερωση?Δεν βλέπω να παίζει καμία ενημέρωση τελευταία???? Τι έγινε?
ελπιζω να μην γινονται αναφορες γιατι κανουμε αποχη κ οχι γιατι βαριουνται να γραφουνκαι εγω δεν εκανα καμμια βολτα τελευταια απο εκει.. αυριο μεσημερι στο κωλεττοσπιτο τι παιζει?
Την Αντζέλικα την ζήτησαν από την Colgate για διαφήμιση αλλά έμαθα πως αρνήθηκε. Γιατί αλήθεια?
Συναναγωνιστες που δουλευει αυτο το μωρο ? βουλγαρα ειναι?
περασα μια βολτα τωρα κατα τις 10 παρα απο Προμηθεους τερμα πανω ψηλα αλλα δεν τη βρηκα δουλευε 1 μια milf που οσοι θυμουνται απο παλια ητανε σε μπουρδελο στο ναυαρινο κοντα
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
Συναναγωνιστες που δουλευει αυτο το μωρο ? βουλγαρα ειναι?
περασα μια βολτα τωρα κατα τις 10 παρα απο Προμηθεους τερμα πανω ψηλα αλλα δεν τη βρηκα δουλευε 1 μια milf που οσοι θυμουνται απο παλια ητανε σε μπουρδελο στο ναυαρινο κοντα
Προμηθέους 11 (τέρμα κάτω).
Γι αυτούς που ρωτάν για Βερόνικα, η τσατσά μου έχει πει από Μάρτιο.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
μποτα γενικα που παιζει μαγκες?
Λοιπόν παίδες αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Μένω αρκετά μακριά από Θεσσαλονίκη και για μένα είναι κομματάκι δύσκολο να κατεβαίνω μπουρδελότσαρκα χώρις να ξέρω τουλάχιστον ποιά μαγαζιά λειτουργούν και ποιά όχι. Ένα thread με τηλέφωνα μαγαζιών θεσσαλονίκης του site που χρησιμοποίησα μάλλον είναι παλιό γιατί τα περισσότερα δεν λειτουργούν . Όποιος ξέρει τηλέφωνα που όντως ισχύουν ας ενημερώσει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις