Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Πάνε τα δικά μου...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ τα δικα μου
συγνωμη al :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
κ τα δικα μου
συγνωμη al :grin:
για μενα χεστηκα.....εκανα πρωινη βολτα και θα ξανακανω τωρα το βραδυ.αλλα ειναι λιγο κουραστικο για καποιον που θα μπει να διαβασει και καμια πληροφορια,να διαβασει 20 μην ασχετα με το θεμα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για μενα χεστηκα.....εκανα πρωινη βολτα και θα ξανακανω τωρα το βραδυ.αλλα ειναι λιγο κουραστικο για καποιον που θα μπει να διαβασει και καμια πληροφορια,να διαβασει 20 μην ασχετα με το θεμα
ενταξει ρε μη βαρας
πριν μια βδομαδα εκανα κ εγω αναφορα πρωινη
απ οτ ειδα δεν αλλαξαν κ πολλα
με εξαιρεση την μαιρη κ κανα δυο ακομα
κριμα για την μαιρη παντως γιατι θα ηθελα να κανω ενα τεστ ντραιβ την ξανθουλα στο μπλε που ειχα πετυχει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και μια μικρη χθεσινοβραδυνη βολτα....

-Κωλλετη 17.η Αλινα στα 40ε.εχει πολυ καλες κριτικες τωρα τελευταια
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).η Λαρα η Ισπανιδα.μιλαμε για πολυ μουναρα...μελαχρινη νταρντανα με πολυ ωραιο προσωπο,μεγαλες βυζαρες και κωλαρα.40ε απλο,60ε γλυψιμο,70ε 69,80ε γυμνο τσιμπουκι και 100ε για το κωλαρακι της
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).η μελαχρινη Αλεξανδρα απο 40ε.εχει καλες κριτικες αλλα θεωρω οτι ειναι ασχημη στο προσωπο
-Φριξου 9(Villa erotica).κλειστο.πιθανον η Μαντυ να δουλευει στα διδυμα της Σαπφους,μου το'πε τσατσα αλλα δεν πηγα απο κει να τσεκαρω
-Φριξου 16.η Ρουμανα Χριστινα με την κωλαρα απο 40ε
-Ερημιτη.η Ελληνιδα Ειρηνη που τα κανει ολα και κωλαρακι στα 100ε αλλα σηκωνει και παζαρακια σε ολα τα εξτρα
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η Τατιανα μια νεαρη Ρουμανα συμπαθητικη θα ελεγα.30ε απλο,60ε γλυψιμο,80ε 69 και 100ε αυταρχικο,εχει και φωτο στο αλλο σαιτ
-Κατεχακη.η Σιμονα απο 40 απλο,50ε γυμνο τσιμπουκι και 60ε 69.ενα πολυ γλυκο και ομορφο νεαρο κοριτσι
-Μαντζαρου 1.κλειστο
-Μαντζαρου 10.κλειστο
-Κεφαλληνιας8.η Κορινα,μια μελαχρινη αδυνατη με μακρυα μαλλια.υπαρχουν 2-3 Κορινες ακριβως στο ιδιο στυλ,εχω μπερδευτει μ'αυτες.μου ειπε οτι η Χριστινα Πολωνεζα θα λειψει για ενα μηνα περιπου
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.κλειστο
-26ης Οκτωβριου 52.η αγαπημενη μου milf Μαρθα που τα κανει ολα και κωλαρακι.εχω ξαναπει οτι ειναι πολυ καλη μεσα και το ευχαριστιεται πραγματικα,κανει ολα τα εξτρα και σηκωνει και παζαρακια στις τιμες
-26ης Οκτωβριου 35.η μικρουλα ξανθια Μιχαελα απο 40ε.κανει ολα τα εξτρα και κωλαρακι στα 80ε.ειναι πολυ γλυκο πλασμα αλλα μεσα εντελως υποτονικη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βασικα πρεπει να ειναι εκει επι μονιμου βασεως γιατι οσες φορες εχω παει την εχω πετυχει
ρε al δεν τσεκαρες την μαντυ να μας πεις......
δοκιμαζω τι εγινε?
εκανες εσυ τελικα βολτα να μας πεις κανενα νεο?

Επισκέπτης
Η Μάντυ ήταν απέναντι απο το ανορθόγραφο χτες το βράδυ

pantaprotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανενα τσακαλι τιποτα γι αυτη τη λαρα την ισπανιδα??την ειδα εμφανισιακα εγκρινετε για τα στανταρ μου..πειτε καμια γνωμη για να παμε να η χωσουμε αν αξιζει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Η Μάντυ ήταν απέναντι απο το ανορθόγραφο χτες το βράδυ
οχι ρε πουστη,δεν τα μπορω αυτα.....κριμα
μονο σε μενα μου κακοφαινεται που δουλευει ξανα βαρδαρη στα ιδια κωλοσπιτα?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας

Οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας που προωθούσε αλλοδαπές στην πορνεία εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οπως ανακοινώθηκε οι αστυνομικοί αρχικά εντόπισαν δύο αδέρφια ηλικίας 37 και 29 χρόνων που είχαν αναλάβει το ρόλο των «οδηγών» και μετέφεραν καθημερινά τις γυναίκες  σε οίκους ανοχής.

Ακολούθησαν έρευνες σε μισθωμένα διαμερίσματα, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκαν έξι αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας από 20 ως 33 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παράβασης του Ν. περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων, της πλαστογραφίας πιστοποιητικού, της υφαρπαγής πλαστής βεβαίωσης, κ.α.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας

Οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας που προωθούσε αλλοδαπές στην πορνεία εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οπως ανακοινώθηκε οι αστυνομικοί αρχικά εντόπισαν δύο αδέρφια ηλικίας 37 και 29 χρόνων που είχαν αναλάβει το ρόλο των «οδηγών» και μετέφεραν καθημερινά τις γυναίκες  σε οίκους ανοχής.

Ακολούθησαν έρευνες σε μισθωμένα διαμερίσματα, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκαν έξι αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας από 20 ως 33 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παράβασης του Ν. περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων, της πλαστογραφίας πιστοποιητικού, της υφαρπαγής πλαστής βεβαίωσης, κ.α.
[/quoteγνωριζουμε που ηταν αυτα τα μισθωμενα διαμερισματα???

fuck al pa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μποτσαρη παραλια και μποτσαρη με ολγας..... το χασαμε το κορμι ( τη μαρια) ...πατριοτ  >:( >:( >:( >:(

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
οχι ρε πουστη,δεν τα μπορω αυτα.....κριμα
μονο σε μενα μου κακοφαινεται που δουλευει ξανα βαρδαρη στα ιδια κωλοσπιτα?
οχι φυσικα, για αλλα σαλόνια είναι η κοπέλα, είναι μεγάλη κατάντια να δουλεύει εκεί κάτω...

By the way για ποια Μαρία μιλάμε τη γνωστή του μπλέ??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχι φυσικα, για αλλα σαλόνια είναι η κοπέλα, είναι μεγάλη κατάντια να δουλεύει εκεί κάτω...

By the way για ποια Μαρία μιλάμε τη γνωστή του μπλέ??
πες τα
τι εννοεις για την μαρια?
βαλε με λιγο στο κλιμα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
δοκιμαζω τι εγινε?
εκανες εσυ τελικα βολτα να μας πεις κανενα νεο?

Νάνι τρελό έπεσε φίλε... άστα... θα περάσω μέσα στη βδομάδα γιατί διάβασα για καινούργια προς δοκιμή τεμάχια...

Τα σκεύη μου.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
γεια σας αλανια το βραδυ μου τη βαρεσαι να καρφωσω την κελλυ που δουλευει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
γεια σας αλανια το βραδυ μου τη βαρεσαι να καρφωσω την κελλυ που δουλευει?

Ερως στο Βαρδαρη Τανταλου 9
Γνωμη μου....παρε και χαρτομαντηλα μαζι σου.!

Για τα λεφτα που θα κλαψεις.! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom