ναι θα μπει ο al κ θα μας βριζειΕυχαριστώ φίλος. Και εσύ το ίδιο! Άντε να το σταματήσουμε γιατί θα μας βρίσουν...
φιλικα al
μην αρπαζεσαι
ναι θα μπει ο al κ θα μας βριζειΕυχαριστώ φίλος. Και εσύ το ίδιο! Άντε να το σταματήσουμε γιατί θα μας βρίσουν...
τι σου ειπα?ενταξει ρε παιδια μια σελιδα ολοκληρη....λυπηθειτε μας
για μενα χεστηκα.....εκανα πρωινη βολτα και θα ξανακανω τωρα το βραδυ.αλλα ειναι λιγο κουραστικο για καποιον που θα μπει να διαβασει και καμια πληροφορια,να διαβασει 20 μην ασχετα με το θεμακ τα δικα μου
συγνωμη al
ενταξει ρε μη βαραςγια μενα χεστηκα.....εκανα πρωινη βολτα και θα ξανακανω τωρα το βραδυ.αλλα ειναι λιγο κουραστικο για καποιον που θα μπει να διαβασει και καμια πληροφορια,να διαβασει 20 μην ασχετα με το θεμα
η λαουρα η βραζιλιανα που σκατα χαθηκε ?
την εχει δει κανεις τωρα τελευταια?
οχι ρε πουστη,δεν τα μπορω αυτα.....κριμαΗ Μάντυ ήταν απέναντι απο το ανορθόγραφο χτες το βράδυ
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας
Οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας που προωθούσε αλλοδαπές στην πορνεία εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οπως ανακοινώθηκε οι αστυνομικοί αρχικά εντόπισαν δύο αδέρφια ηλικίας 37 και 29 χρόνων που είχαν αναλάβει το ρόλο των «οδηγών» και μετέφεραν καθημερινά τις γυναίκες σε οίκους ανοχής.
Ακολούθησαν έρευνες σε μισθωμένα διαμερίσματα, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκαν έξι αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας από 20 ως 33 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της παράβασης του Ν. περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων, της πλαστογραφίας πιστοποιητικού, της υφαρπαγής πλαστής βεβαίωσης, κ.α.
[/quoteγνωριζουμε που ηταν αυτα τα μισθωμενα διαμερισματα???
οχι φυσικα, για αλλα σαλόνια είναι η κοπέλα, είναι μεγάλη κατάντια να δουλεύει εκεί κάτω...οχι ρε πουστη,δεν τα μπορω αυτα.....κριμα
μονο σε μενα μου κακοφαινεται που δουλευει ξανα βαρδαρη στα ιδια κωλοσπιτα?
πες ταοχι φυσικα, για αλλα σαλόνια είναι η κοπέλα, είναι μεγάλη κατάντια να δουλεύει εκεί κάτω...
By the way για ποια Μαρία μιλάμε τη γνωστή του μπλέ??
δοκιμαζω τι εγινε?
εκανες εσυ τελικα βολτα να μας πεις κανενα νεο?
γεια σας αλανια το βραδυ μου τη βαρεσαι να καρφωσω την κελλυ που δουλευει?