Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
λες ρε αλανι?τι βιαστικη ειναι?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
λες ρε αλανι?τι βιαστικη ειναι?

Και εγω οταν την προτωειδα εμφανησιακα λεει :knockinb:...αλλα

Εγω τα εκλαψα :headbang:,μερικοι λενε οτι αξιζει,βιαστικη δεν ειναι παντως μην περημενεις πολλα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εκανα μια γυρα κατα της 10-11...απο μυλο μερια δεν ειχε κινηση νωρις για αυτο...

Π.Ερημιτη,Φριξου 9,Α.Γεωργιου 16,Α.Γεωργιου 4
Κλειστα.
Φριξου 14
Ανοιχτο αλλα το Ξεχασα! :headbang:
Ν.Ουρανου 26
Η ανανεωμενη αδυνατη Αλεξανδρα με το ΤΜ σημαδακι πανω απο την κοιλιτσα της αλαξε το μαλακι της το κοντινε και το ξανθηνε λιγο το εκανε ποιο trendy!!
Ν.Ουρανου 1Β
Η τσατσα την παρουσιασε ως Ισπανιδα, ψιλη μελαχρινη κοπελα με χειμωδη βυζακια (τα ζουμπηξε λιγο παραπανω!!).
Κεφαληνιας,Α.Γεωργιου 34,26ης Οκτωμβρη 52
Ανοιχτα αλλα αδυνατο παρκιν...
26ης Οκτωμβρη 35
Η ξανθια Μηχαελα ομορφο κοριτσακι,λιγα πραγματα στο δωματιο.
Κωλετη 17
Ελπιζα να ειναι η Αλινα αφου το αφησα τελευταιο στην γυρα αλλα τελικα ηταν η Εφη.
Αργα το θυμηθηκα οτι μπορει να αλαζανε βαρδυα και να ηταν μετα η Αλινα αλλα ειχα καταθεσει αλλου!
Μαντζαρου 10,Μαντζαρου 1Α
Κλειστα. Τι γινετε με αυτα τα δυο και το Α.Γεωργιου 16??? Μηπως ητανε στο κυκλωμα μαστροπιας??? :2funny: :2funny:
Κατεχακη 13
Σιμονα την ειπε η τσατσα αν θυμαμαι μαυρομαλα τιποτα ιδιαιτερο (για να μην θυμαμαι!)
Ρουλια και Κωττα
Μια πιτσιρικα μαυρομαλα αδυνατη με μεγαλα μπουτακια Τατιανα την φωναξε η τσατσα.
Αλιακμωνος 8
Μαυρομαλα Ρουμανα Ρωξαν-η. Τσιγγανοφατσα μικρο βυζακι με ρωγα μεγαλη μαυρισμενη επιδερμιδα,ωραιο σωμα με ωραιο κωλαρακι, τσαμπα το κορμι και τα 40ε μου!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Απο Βαρδαρη μερια και εκει χαλαρη κινηση αλλα σε πολα περημενα να ξεκαταθεσουνε!...για να δω την κοπελα

Τανταλου 9
Μια αδιαφορη κοπελιτσα δεν την θυμαμαι καθολου αλλα παντως δεν ηταν η Κελυ.
Τανταλου 14
Η Τσουλη η αδυνατη ωραιο σωματακι αλλα...
Τανταλου 8
Η Μοναδικη μαυρουλα προς καφε παντα! στη βραδυνη Μπουρδελοσαλονικα!
Τανταλου και Σαπφως γωνια
Ξανθο πιπινακι αδυνατο αλβανοφερνε!
Σαπφως 20
Η Τζηνα η φρυτεζα :2funny: ξαθνια αδυνατη βγηκε ξωβυζη.
Σαπφως 7
Η Βυζαρου Τζουλια με τα ωραια της βυζακια,πρωτη φορα τη ειδα με λυμενα τα μαλια της.
Η τσατσα η νταλικερισα κλασικα με τα σπορακια της!!! :2funny: Λεει...- η κοπελα κανει πολυ καλο λαρυγκατο! :2funny:Λες και ειναι παστιτσιο!
Με το ζορι κρατιομουνα να μην γελασω!
Σαπφως 8
Μαυρομαλα κοντουλα με δυχτιοτο νεκλιζε που φενοντουσαν τα μικρα αλλα ωραια βυζακια της, και κουνημα τον κωλο της που ζαληζει κεφαλες!!! :cum:
Σαπφως 5
Κοριτσακι αδυνατο καστανα μαλακια τιποτα το ιδιαιτερο, καποιος ειχε αναφερει οτι δεν κανει στο δωματιο.
Προμηθεους 11
Η Βουλγαρα Αντζελικα-να, ή Αγγελικη. Πολυ ωραιο κορμι, φατσα και γαμω!..βυζαρες και γαμω! (..ομως παντα υπαρχει ενα αλλα!!!)...αλλα χαμογελο που σπαει τζαμια!!!!!! :2funny: :2funny:
Προμηθεους 14
Η Ψιλογκοθ μαυρομαλα μακρια μαλια με φραντζα ως τα ματια, με το βρωμοστομα που ητανε πριν στο Ν.Ουρανου 26.
Προμηθεους 19
Η Ξανθια Μολδαβεζα Ντιανα...δεν θελει συστασεις! ;)
καιΠρομηθεους 25
Η Μαγισσα!! της βραδιας! :S Ξανθια με βυζαρες και λιγα κιλακια εμιαζε σαν αυτες τις μαγισσες που καβαλανε τις σκουπες...χωρις την σκουπα! :2funny:

...Αυτααααααααααα.......................

Επισκέπτης
ΛΑ ΦΑΜ νέο μωρό, και γαμώ τις μουνάρες αλλά ξενέρα στο δωμάτιο. Θα ανέβει κριτική σε λίγο, λέγεται Τζένη κ δουλεύει βράδυ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Την Αντζέλικα την ζήτησαν από την Colgate για διαφήμιση αλλά έμαθα πως αρνήθηκε. Γιατί αλήθεια? :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αλλά όσο της λείπει σε δόντια (πίπα με τα ούλα της) το έχει σε βυζάρες φυσικότατες

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
deker διαβαζα τα σχολια πιο πάνω που γράψανε για καποια μαρία και νόμιζα οτι ηταν αυτή.

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
Και εγω οταν την προτωειδα εμφανησιακα λεει :knockinb:...αλλα

Εγω τα εκλαψα :headbang:,μερικοι λενε οτι αξιζει,βιαστικη δεν ειναι παντως μην περημενεις πολλα.

και εμένα με γκαβλώνει απίστευτα ότι την βλέπω,φοράει και κάτι προκλητικά εσώρουχα...κόλαση!
μέσα όμως βιάζεται και με ξεκαβλώνει...

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες ξέρει κανείς που δουλεύει η Σάντρα? Τελευταία φορά την είχα πετύχει Μαντζάρου?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βολτα σημερα κατα τις 6 το σπογευμσ απο τον μυλο
πρωτη κ μοναδικη σταση η εκκλησια
η κοπελα καινουρια μου ειπε η τσατσα κ οντως εγω την εβλεπα πρωτη φορα
ακουει στο ονομα σονια,νομιζω δηλαδη.
κοντουλα,με τελειο κωλαρακι κ οπως φαινοταν απο το σουτιεν τελειο βυζομπαλο καπου στο 2αρι νουμερο.οταν εβγαλε ομως το σουτιεν τα πραγματα δεν ηταν ετσι,πολυ χαλαρο στηθος.μαυρομαλλα,με ωραιο προσωπακι οποτε δεν κρατηθηκα κ μπηκα
ερχεται με τη μια μεσα κ μου σκαει ενα χαμογελο ολα τα λεφτα
οπα λεω,εδω ειμαστε
ξεκιναει με γλωσσοφιλα κ λεω παλι εδω ειμαστε,μου τον παιζει κ μου γλυφει κ τις μπαλες κ αφου μου τον καυλωνει μου περναει την καποτα.
μεχρι εδω λεω καλα
πιπα 2 λεπτα,ειτε εκανε ειτε οχι ενα κ το αυτο παιδες
πολυ χαλαρη κ χωρις δυναμη
αρχιζω κ ξενερωνω οποτε της λεω ανεβα
το κανει,τελειως ξενερα.....
της λεω κατεβα να ερθω εγω απο πανω
να σημειωσω οτι ολα αυτα στα αγγλικα γιατι δεν ηξερε ελληνικα κ επισης ειπε οτι ειναι απο ισπανια αν κ δεν μου φανηκε κατι τετοιο.....
παμε παρακατω,αφου βαραω βαραω,αρχιζω να κουραζομαι,αυτη φωναζε κ σε καποια φαση ακουω βηματα στην πορτα κ μετα ενα χτυπημα.οκ λεω ξενερωσα τελειως.την βαζω στα 4 κ χυνω.
νομιζω πως δεν αξιζει εστω κ μια καταθεση κ μην σας ξεγελαει η εμφανιση ειναι παγιδα πολλες φορες
παλι καλα που πηρα το 40αρι για δοκιμη κ δεν την πατησα με το ισπανικο

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
deker thanks για την ενημερωση.σωστοσ! ρε συ γλωσσοφιλο ομως?? αντε ρε? δεν εχει τυχει ποτε σε μενα... τι προγραμμα πηρες?  ααα και κανεις αλλος δεν εκανε καμμια βολτα σημερα να βλεπαμε τι επαιζε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker thanks για την ενημερωση.σωστοσ! ρε συ γλωσσοφιλο ομως?? αντε ρε? δεν εχει τυχει ποτε σε μενα... τι προγραμμα πηρες?  ααα και κανεις αλλος δεν εκανε καμμια βολτα σημερα να βλεπαμε τι επαιζε?
το απλο πηρα φιλος....
ειναι πως θα σου τυχει στην κοπελα κ αν τα κανει γενικα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.728
Πόντοι
25.165
Εμενα μου εχει τυχει με την αδερφη της Μαντυ. Αηδια ειναι, μετα εφτυνα ποση ωρα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χριστουγεννα στην μαντυ και κανει κινηση να με φιλησει...κανω τριπλα και το απεφυγα! :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ενταξει ρε σεις.....κ γω μια απο τα ιδια ειμαι,δεν τρελαινομαι κιολας αλλα το γουσταρα εκεινη την ωρα κ ειχα ακουσει οτι δεν κανει ακαποτα εξω στο σαλονι οποτε δεν ειχα προβλημα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιχασιαρηδες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
να τος ο μερακλής χαχαχα

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παντως απο σαλιο δεν κολλας τιποτα φοβερες αρρωστιες. εννοειται να μην εχεισ πληγες στο στομα και αυτη επισης(μεταδοση σοβαρων αφροδισιων γινεται με το αιμα και γεννητικα υγρα).τωρα κανα απλο ερπη ισως μπορει,αλλα ερπη μπορει να βγαλεις και απο αγχοσ..ειναι συχνος..  το θεμα ειναι στο μυαλο αν σιχαινεσαι κτλ κτλ. προσωπικα νο προμπλεμ χεχε

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς πότε ανοίγει πάλι Μαντζάρου1 το μαγαζί? Αλήθεια γιορτάζουν και οι τσατσάδες και τα κορίτσια τα κούλουμα? Σάντρα πότε θα σε πετύχω ξανά οεο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom