Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πράγματι έχω γνωστό που δουλεύει στο ξενοδοχείο εκεί και μου είπε τα ίδια. Ελπίζω να μη κλείσουν.
Al δε μας είπες από βυζί όμως ποιες αξίζουν, εκτός από τη Τζούλια που την έχω δοκιμάσει και είναι εγγύηση.
βυζι στα προτυπα της Τζουλιας λιγο δυσκολο να βρεις.σχετικα καλο απο τις χθεσινες ειχαν αυτη στο Αλουμινατο και η Αγγελικη στο Σαπφους 5.οχι ομως τιποτα το εντυπωσιακο...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Θα το ελέγξω... Και η Εβελίνα στην εκκλησία έχει ωραίες βυζάρες και είναι πολύ δεχτική και πρόσχαρη. Έμεινα ευχαριστημένος.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε.
Ο άλλος έχει κάνει μια επένδυση 40 εκατομμύριων € και έχει φτιάξει
100 θέσεις εργασίας (δουλέυει γνωστός μου σε διευθυντική θέση εκεί)
και μου είπε ότι έχουν κάνει αίτηση στον δήμο να φύγουν τα μπουρδέλα
της Α.Γεωργίου.
βεβαια εγώ του θύμισα ότι τα μπουρδέλα υπήρχαν εκεί ΠΡΙΝ το ξενοδοχείο.

Παρόμοιο πρόβλημα έχει και η Κωλέττη με την δίπλα οικοδομή.

Πάντως ο γνωστός μου μου είπε ότι ο δήμος τους απάντησε ότι έχει κάνει
πρόταση σε οίκους ανοχής που λήγουν οι άδειες τους να μεταφερθούν
στην περιοχή του Μύλου και Fix που είναι αμιγώς βιοτεχνική/αποθηκευτική/βιομηχανική
και όχι κατοικήσιμη  και μάλιστα ότι προτίθεται
εκεί να δώσει πολλές νέες άδειες και να μικρύνει την απόσταση μεταξύ τους στα
20 μέτρα ως κίνητρο για μετεγκατάσταση.
Θα δούμε....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ρε παιδιά σοβαρευτείτε.
Ο άλλος έχει κάνει μια επένδυση 40 εκατομμύριων € και έχει φτιάξει
100 θέσεις εργασίας (δουλέυει γνωστός μου σε διευθυντική θέση εκεί)
και μου είπε ότι έχουν κάνει αίτηση στον δήμο να φύγουν τα μπουρδέλα
της Α.Γεωργίου.
βεβαια εγώ του θύμισα ότι τα μπουρδέλα υπήρχαν εκεί ΠΡΙΝ το ξενοδοχείο.

Παρόμοιο πρόβλημα έχει και η Κωλέττη με την δίπλα οικοδομή.

Πάντως ο γνωστός μου μου είπε ότι ο δήμος τους απάντησε ότι έχει κάνει
πρόταση σε οίκους ανοχής που λήγουν οι άδειες τους να μεταφερθούν
στην περιοχή του Μύλου και Fix που είναι αμιγώς βιοτεχνική/αποθηκευτική/βιομηχανική
και όχι κατοικήσιμη  και μάλιστα ότι προτίθεται
εκεί να δώσει πολλές νέες άδειες και να μικρύνει την απόσταση μεταξύ τους στα
20 μέτρα ως κίνητρο για μετεγκατάσταση.
Θα δούμε....
μ'αυτη τη λογικη θα πρεπει να κλεισει και η Πυλη Αξιου,γιατι οταν ειναι ανοιχτη μπλοκαρει σχεδον η μιση Αν.Γεωργιου οποτε γινεται πιο δυσκολη η προσβαση προς το ξενοδοχειο.παραλογα πραγματα....και ο αλλος που εριξε τα λεφτα του στο le femme να φτιαξει τζακουζια,πατωματα,δωματια,πολυτελειες τι να κανει??να παει να κοψει το λαιμο του??ειναι σα να παω εγω δηλαδη να παρω ενα διαμερισμα στην καινουρια οικοδομη Σαπφους-Τανταλου γωνια και να θελω να διωξω ολα τα μπουρδελα που ειναι εκει 100 χρονια για παραδειγμα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δεν γίνεται αναδρομικά να φύγει κανένα μπουρδέλο που ήδη λειτουργεί.
Απλά μιλάμε για τα καινούρια και για αυτά που λήγει η άδεια τους και πρέπει να να ανανεωθούν.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δεν γίνεται αναδρομικά να φύγει κανένα μπουρδέλο που ήδη λειτουργεί.
Απλά μιλάμε για τα καινούρια και για αυτά που λήγει η άδεια τους και πρέπει να να ανανεωθούν.
ρε συ μηπως το μισο ξενοδοχειο ανηκει στη Μητροπολη Θεσσαλονικης??δεν εξηγειται αλλιως

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Οχι ρε συ. επιχειρηματία είναι, αυτου που έχει την αλυσίδα Χανδρής.
Γιατί σου κάνει τόσο εντύπωση όμως, όποιος ρίχνει λεφτά προσπαθεί να προστατέψει την επένδυσή του....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πράγματι έχω γνωστό που δουλεύει στο ξενοδοχείο εκεί και μου είπε τα ίδια. Ελπίζω να μη κλείσουν.
Al δε μας είπες από βυζί όμως ποιες αξίζουν, εκτός από τη Τζούλια που την έχω δοκιμάσει και είναι εγγύηση.
Βυζί Αντζελίνα Φυσικό Κάγκελο 3-4

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Περασα μολις απο κωλεττη και?....ηταν η Εφαρα!  :cheesy:

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά η κωλέτη είναι κλειστά η ανοιχτά ? Δεν έχω αμάξι και δεν γουστάρω να πηγαίνω τζάμπα !!! Ας μιλήσει κάποιος συνάδελδος για αύριο πρωί?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Θα ψαξεις τη Σαντρα (μικροσωμη, μαυρα μακρια μαλια, μικρο βυζι, πολυ καλη στο δωματιο) φοραει δυχτιοτες καλτσες τις οποιες δεν τις βγαζει :cum:
Εχω καιρο να την πετυχω και θα την βρεις η Μαντζαρου 1Α η στο Ερως Ανδρεου Γεωργιου 16. Την διαφημιζουν για Ισπανιδα αλλα δεν ειναι ουτε με σφαιρες!

Τριτο σπιτι που αλαζει...απο 26ης Οκτωμβρη 35... μετα κεφαληνιας... και τωρα Φριξου 14
θελει φενετε να ειναι παντα οπως λενε οι τσατσαδες Καινουρια Κοπελα!
χαχα!σε αυτο εχεις δικιο!οποιος παει του λεει οτι ειναι καινουρια,πηγε ενας φιλος μου πριν 6-7 μερες και μου λεει γαμησα μια καινουρια ρουμανα χριστινα που ειναι μονο 4 μερες στη δουλεια και του λεω τοτε εγω ποια γαμουσα πριν κανα μηνα :2funny:εμεινε μαλακας!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά η κωλέτη είναι κλειστά η ανοιχτά ? Δεν έχω αμάξι και δεν γουστάρω να πηγαίνω τζάμπα !!! Ας μιλήσει κάποιος συνάδελδος για αύριο πρωί?
Οριστε????????????????????
Διαβαζουν καλα τα ματακια μου???????????
Ναι!!! τωρα ειναι η Εφη,αυριο δεν ξερω παιδια,απο δευτερα η Αφρουλα...ετσι ειπε η τσατσα  :)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια επειδη βλεπω γινεται μπερδεμα με τις χριστινες,δουλευουν απο οτι καταλαβα εναλαξ στα ιδια μπουρδελα.αυτη την στιγμη κεφαλληνιας ειναι η πολωνεζα και φριξου η ρουμανα.

ο al εχει δικιο,δηλαδη ο καθε μαλακας που μετακομιζει στην περιοχη θα κανει εξστρατια κατα των μπουρδελων?ας χτιζαν σε αλλη περιοχη.οπως ειπε και ο al δηλαδη αυτος που εχει το  la famme πρεπει να κοψει τον λαιμο του με το χρημα που εριξε για το studio?
δεν αναφερωμαι φυσικα μονο γι αυτον αλλα αυτο το μπουρδελο ειναι οντως το πιο πολυτελες στην πολη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
παιδια επειδη βλεπω γινεται μπερδεμα με τις χριστινες,δουλευουν απο οτι καταλαβα εναλαξ στα ιδια μπουρδελα.αυτη την στιγμη κεφαλληνιας ειναι η πολωνεζα και φριξου η ρουμανα.
και το εναλλαξ μπορει και να τελειωσε.την Πολωνεζα επειδη την ηξεραν ολοι στο Κεφαλληνιας και την εψαχναν εκει γι'αυτο και γυρισε.το θεμα ειναι αλλο ομως.....υποψιαζομαι οτι η milf ξανθια Ελενα που δουλευε στο ανορθογραφο,δουλευει τωρα πρωινα στη Φριξου αλλα πλασαρεται με το ονομα Ολγα.αν καποιος την εχει δει λοιπον και ξερει οτι ειναι αυτη σιγουρα θα πρακαλουσα να μου το πει...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγινε σιγουρα αλλαγη ρε παιδια?
ρωτησα ενα φιλο και μου λεει οτι κεφαλληνιας ειναι η ρουμανα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Πρότεινε και ο Μπουτάρης σήμερα να μετεγκατασταθούν όλα τα ιδρύματα στην περιοχή πίσω από το Φιξ και στην περιοχή μέχρι τα ΚΤΕΛ... είναι που είναι μακριά να το κάνουν και απροσπέλαστο. Να δίνουμε και διαβατήριο για να μπούμε...

Όσο για τις κοπέλες έχω να πω ότι η ξανθιά απέναντι από τα Jumbo ¨οταν πήγα εγώ πολύ ξινίλα έβγαλε στην φάτσα...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πέρασα και έγω το απόγεμα απο κωλεττη γιατι πήγαινα προς κτελ και ναι ήταν ανοιχτό.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πρότεινε και ο Μπουτάρης σήμερα να μετεγκατασταθούν όλα τα ιδρύματα στην περιοχή πίσω από το Φιξ και στην περιοχή μέχρι τα ΚΤΕΛ... είναι που είναι μακριά να το κάνουν και απροσπέλαστο. Να δίνουμε και διαβατήριο για να μπούμε...

Όσο για τις κοπέλες έχω να πω ότι η ξανθιά απέναντι από τα Jumbo ¨οταν πήγα εγώ πολύ ξινίλα έβγαλε στην φάτσα...
δεν εγινε σημερα ρε γρια....εχει μερες που το ειπε ο τυπος κ η νομαρχια ειναι θετικη.....ειπαν να κανουν κατι σε στυλ χωριου....για να ειναι ολα μαζεμενα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
και το εναλλαξ μπορει και να τελειωσε.την Πολωνεζα επειδη την ηξεραν ολοι στο Κεφαλληνιας και την εψαχναν εκει γι'αυτο και γυρισε.το θεμα ειναι αλλο ομως.....υποψιαζομαι οτι η milf ξανθια Ελενα που δουλευε στο ανορθογραφο,δουλευει τωρα πρωινα στη Φριξου αλλα πλασαρεται με το ονομα Ολγα.αν καποιος την εχει δει λοιπον και ξερει οτι ειναι αυτη σιγουρα θα πρακαλουσα να μου το πει...
αυτή είναι....αλλα αν την ρωτήσεις θα σου πεί οτι είναι η έλενα απο το ανορθόγραφο....
και δουλεύει οπως είπες πρωι στο καινούριο της φρίξου .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom