Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν χρειαζεται να ξηλωθει ...να παει σημερα κιολας στο ιδιο ωραριο να την βρει παλι και να ρωτησει ποια ειναι...ονομα συγκεκριμενο να ζητησει στην τσατσα....να το πει να τελειωνουμε....

υγ...φευγοντας να πει ....σας γαμησα παλιοπουτανα και παλιοτσατσα...εγραψα μια κριτικη στα μπουρδελα μαυρο χαλι...και να τους δειξει το μεσαιο δαχτυλακι επιδεικτικα :birdman:
να μαθετε να τιματε το 40 αρι.
επειτα να μας την αναφερει εδω και στο θρεντ μαυρο σε πουτανα.... :2funny: :2funny: :2funny:
gl παλιοκουφαλα παλι για το θρεντ σου νοιαζεσαι :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Να παραθέσω ότι το βράδυ μπορεί να μην δουλεύει η Χριστίνα; Άστο μωρέ...

Πάντως διάβασα σε μία εξόρμηση ενός συναδέλφου ότι κάποια με πράσινο μπέιμπι ντολ ήταν. Αλλά δεν είπε κάτι για Χριστίνα...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Καταρχήν δεν είμαι 18,  αλλά 45 και έχω περάσει αρκετές γυναίκες ώστε να μην χρειάζεται να τις θυμάμαι όλες,, Αλλά μόνο αυτές που πέρασα καλά και καμιά φορά
Ούτε και αυτές δεύτερον ποιος σα είπε ότι παίζω μόνο Θεσσαλονίκη και μόνο σε μπουρδέλα
Ο λόγος που απαντώ στα mail είναι γιατί θέλω να δείξω ότι είμαι πραγματικό πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τα πράγματα που λέτε και Ότι εκτιμώ αυτό το
Site χάρη στις κριτικές του οποίου πέρασα καλά και δοκίμασα μερικά τεμάχια
Που δεν θα τα δοκίμαζα διαφορετικά γιατί απλά δεν θα ήξερα ότι υπήρχαν και
Για αυτόν το λόγω μόνο ασχολούμαι μαζί σας, .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
αλεξ μην μασας ρε συ....μονο εγω σε καταλαβαινω...εισαι νεος στο σπορ (ενταξει ακυρο τωρα το ειδα)και εγραψες μια κριτικη αλα εκτορ μποντρινι...ησουν αυστηρος...μαγκια σου...κανονικα ετσι γραφονται οι κριτικες...αλλα ρε συ το βασικοτερο ηταν το ονομα...επρεπε να ρωτησεις για να ναι εγκυρη και να μην υφιστασαι τωρα αυτην την κοροιδια...τεσπα μην μασας...να ξαναγραφεις κριτικες οταν πηγαινεις...μαλιστα να πηγαινεις στις λιγοτερο γνωστες για να εισαι και ενημερωτικος...ετσι θα εκτιμηθει η προσφορα σου και οχι απο την μιλανα και την βερονικα που ειναι famous...ασε τον καραμαν και τον μιχαλη να λενε θελουν να σε βαλουν σε εξοδα...αν εισαι ψηλος και γυμνασμενος και δεν μασας να μιμηθεις τον μποντρινι σε ολα...να αναποδογυριζεις τραπεζια,κρεβατια,να πετας την τσατσα απο το παραθυρο...ετσι θα σε σεβονται κιολας στα μαγαζια οταν πηγαινεις και θα σου φερονται με το γαντι....στο κρεβατι...αντε καλο βολι και καλη πορνοσυνεχεια συναγωνιστη και μην πληγωνεσαι...απαντα ομως και κατι μην τα λεω μονος μου...πρεπει να γινεται διαλογος σε αυτο το μπουρδελοθρεντ...ετσι προαγεται η ενημερωση....και ριξε και μπινελικα αν θες...ετσι κανουμε εδω ενιοτε...να αναβουν τα αιματα...δεν γαμαμε που δεν γαμαμε...ναχουμε να ασχολουμαστε... :2funny:                         

υγ αν βρεις και την αννα μαρια πουθενα δωσε χαιρετισματα....επειδη ειδα στην κριτικη οτι την εψαχνες...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καταρχήν δεν είμαι 18,  αλλά 45 και έχω περάσει αρκετές γυναίκες ώστε να μην χρειάζεται να τις θυμάμαι όλες,, Αλλά μόνο αυτές που πέρασα καλά και καμιά φορά
Ούτε και αυτές δεύτερον ποιος σα είπε ότι παίζω μόνο Θεσσαλονίκη και μόνο σε μπουρδέλα
Ο λόγος που απαντώ στα mail είναι γιατί θέλω να δείξω ότι είμαι πραγματικό πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τα πράγματα που λέτε και Ότι εκτιμώ αυτό το
σε λιγο θα πεις οτι μας κανεις και χαρη που μας εγραψες κριτικη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αλεξ μην μασας ρε συ....μονο εγω σε καταλαβαινω...εισαι νεος στο σπορ (ενταξει ακυρο τωρα το ειδα)και εγραψες μια κριτικη αλα εκτορ μποντρινι...ησουν αυστηρος...μαγκια σου...κανονικα ετσι γραφονται οι κριτικες...αλλα ρε συ το βασικοτερο ηταν το ονομα...επρεπε να ρωτησεις για να ναι εγκυρη και να μην υφιστασαι τωρα αυτην την κοροιδια...τεσπα μην μασας...να ξαναγραφεις κριτικες οταν πηγαινεις...μαλιστα να πηγαινεις στις λιγοτερο γνωστες για να εισαι και ενημερωτικος...ετσι θα εκτιμηθει η προσφορα σου και οχι απο την μιλανα και την βερονικα που ειναι famous...ασε τον καραμαν και τον μιχαλη να λενε θελουν να σε βαλουν σε εξοδα...αν εισαι ψηλος και γυμνασμενος και δεν μασας να μιμηθεις τον μποντρινι σε ολα...να αναποδογυριζεις τραπεζια,κρεβατια,να πετας την τσατσα απο το παραθυρο...ετσι θα σε σεβονται κιολας στα μαγαζια οταν πηγαινεις και θα σου φερονται με το γαντι....στο κρεβατι...αντε καλο βολι και καλη πορνοσυνεχεια συναγωνιστη και μην πληγωνεσαι...απαντα ομως και κατι μην τα λεω μονος μου...πρεπει να γινεται διαλογος σε αυτο το μπουρδελοθρεντ...ετσι προαγεται η ενημερωση....και ριξε και μπινελικα αν θες...ετσι κανουμε εδω ενιοτε...να αναβουν τα αιματα...δεν γαμαμε που δεν γαμαμε...ναχουμε να ασχολουμαστε... :2funny:                         

υγ αν βρεις και την αννα μαρια πουθενα δωσε χαιρετισματα....επειδη ειδα στην κριτικη οτι την εψαχνες...
:2funny:

συμπληρωνω στο υγ  αν θες θα σου γνωρισουμε και εναν αλλο νεο αυτος ισχυριζεται οτι εβγαινε και 2 χρονια με την αννα-μαρια που ξερεις μπορει να πετυχεις και καμια παρτουζα...

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ξερετε που εχει χαθει η Δανάη? μια ελληνιδα; λιγο χοντρουλα και με μεγαλο στηθος? Ηταν προμηθεως 25 την τελευταια φορα νομιζω πριν 2-3 μηνες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
γιατι τα μαρτυρας ολα εσυ michael; :think: :headbang:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια ξερετε που εχει χαθει η Δανάη? μια ελληνιδα; λιγο χοντρουλα και με μεγαλο στηθος? Ηταν προμηθεως 25 την τελευταια φορα νομιζω πριν 2-3 μηνες
μας εφαγες με την δαναη!δυλωσε την στα εξαφανισμενα πορνιδια!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
μας εφαγες με την δαναη!δυλωσε την στα εξαφανισμενα πορνιδια!
ηταν καλο καυλακι...αλλα θα εμφανιστει παλι που θα παει...υπομονη..ολο αδειες ειναι κι αυτη φιλε....θες να σου δωσω πμ το κινητο της;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ηταν καλο καυλακι...αλλα θα εμφανιστει παλι που θα παει...υπομονη..ολο αδειες ειναι κι αυτη φιλε....θες να σου δωσω πμ το κινητο της;
ειχαμε τον αλλον που ρωτουσε 3 μηνες για την βερονικα ηρθε η βερονικα τωρα ψαχνουμε την δαναη.
ρε φιλε gigikakos βολεψου με την βερονικα και συ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
 ρε σεις δεν παίζεστε με τίποτα απαπαπααααααααααααααααααααα.
Πού ειναι ο  πρόεδρος;;; ακόμα προπο ειναι;;;;;;;  ¨Αντε να βάλη λιγο τάξη.

ΑΙΤΗΣΗΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ>    (Deker)

Αξιότιμε κε πρόεδρε αιτούμαι μπορδελότσαρκα  μετα της συνοδείας σας
 προς ενημέρωση και διαφώτιση ενός Λάτρη των CG  και του σεξοτουρισμού  
 παρότι είμαι 40+ δεν έχω επισκεφτη ποτέ τα εν λόγο ιδρύματα.

ειμαι παρθένος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο ζώδιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Διατελούμε μετα τιμής
      Αλλαν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

ειμαι παρθένος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο ζωώδιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Διατελούμε μετα τιμής
      Αλλαν.
αλλαξε νικ για να σε παει βολτα....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

στο ζωώδιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Διατελούμε μετα τιμής
      Αλλαν.
δεν ειναι στο προπο παιζει pro evolution o μαλακας..

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Καλά αν σας δω το βράδυ και καταλάβω ποιοι είστε θα φάτε κράξιμο μέσα στα ιδρύματα... Θα πέσω ξερός από τα γέλια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom