gl παλιοκουφαλα παλι για το θρεντ σου νοιαζεσαιδεν χρειαζεται να ξηλωθει ...να παει σημερα κιολας στο ιδιο ωραριο να την βρει παλι και να ρωτησει ποια ειναι...ονομα συγκεκριμενο να ζητησει στην τσατσα....να το πει να τελειωνουμε....
υγ...φευγοντας να πει ....σας γαμησα παλιοπουτανα και παλιοτσατσα...εγραψα μια κριτικη στα μπουρδελα μαυρο χαλι...και να τους δειξει το μεσαιο δαχτυλακι επιδεικτικα
να μαθετε να τιματε το 40 αρι.
επειτα να μας την αναφερει εδω και στο θρεντ μαυρο σε πουτανα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
πλακα πλακα αμα καταθεσει και στις 2 σε μια μερα θα τον ψαχνουμε *PΑν τον στειλουμε εκει δεν θα ξαναγυρησει!!!
Που εισαι Alex γιατι δεν περνεις θεση?
Καταρχήν δεν είμαι 18, αλλά 45 και έχω περάσει αρκετές γυναίκες ώστε να μην χρειάζεται να τις θυμάμαι όλες,, Αλλά μόνο αυτές που πέρασα καλά και καμιά φορά
Ούτε και αυτές δεύτερον ποιος σα είπε ότι παίζω μόνο Θεσσαλονίκη και μόνο σε μπουρδέλα
Ο λόγος που απαντώ στα mail είναι γιατί θέλω να δείξω ότι είμαι πραγματικό πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τα πράγματα που λέτε και Ότι εκτιμώ αυτό το
Site χάρη στις κριτικές του οποίου πέρασα καλά και δοκίμασα μερικά τεμάχια
Που δεν θα τα δοκίμαζα διαφορετικά γιατί απλά δεν θα ήξερα ότι υπήρχαν και
Για αυτόν το λόγω μόνο ασχολούμαι μαζί σας, .
Ούτε και αυτές δεύτερον ποιος σα είπε ότι παίζω μόνο Θεσσαλονίκη και μόνο σε μπουρδέλα
Ο λόγος που απαντώ στα mail είναι γιατί θέλω να δείξω ότι είμαι πραγματικό πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τα πράγματα που λέτε και Ότι εκτιμώ αυτό το
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
αλεξ μην μασας ρε συ....μονο εγω σε καταλαβαινω...εισαι νεος στο σπορ (ενταξει ακυρο τωρα το ειδα)και εγραψες μια κριτικη αλα εκτορ μποντρινι...ησουν αυστηρος...μαγκια σου...κανονικα ετσι γραφονται οι κριτικες...αλλα ρε συ το βασικοτερο ηταν το ονομα...επρεπε να ρωτησεις για να ναι εγκυρη και να μην υφιστασαι τωρα αυτην την κοροιδια...τεσπα μην μασας...να ξαναγραφεις κριτικες οταν πηγαινεις...μαλιστα να πηγαινεις στις λιγοτερο γνωστες για να εισαι και ενημερωτικος...ετσι θα εκτιμηθει η προσφορα σου και οχι απο την μιλανα και την βερονικα που ειναι famous...ασε τον καραμαν και τον μιχαλη να λενε θελουν να σε βαλουν σε εξοδα...αν εισαι ψηλος και γυμνασμενος και δεν μασας να μιμηθεις τον μποντρινι σε ολα...να αναποδογυριζεις τραπεζια,κρεβατια,να πετας την τσατσα απο το παραθυρο...ετσι θα σε σεβονται κιολας στα μαγαζια οταν πηγαινεις και θα σου φερονται με το γαντι....στο κρεβατι...αντε καλο βολι και καλη πορνοσυνεχεια συναγωνιστη και μην πληγωνεσαι...απαντα ομως και κατι μην τα λεω μονος μου...πρεπει να γινεται διαλογος σε αυτο το μπουρδελοθρεντ...ετσι προαγεται η ενημερωση....και ριξε και μπινελικα αν θες...ετσι κανουμε εδω ενιοτε...να αναβουν τα αιματα...δεν γαμαμε που δεν γαμαμε...ναχουμε να ασχολουμαστε...
υγ αν βρεις και την αννα μαρια πουθενα δωσε χαιρετισματα....επειδη ειδα στην κριτικη οτι την εψαχνες...
υγ αν βρεις και την αννα μαρια πουθενα δωσε χαιρετισματα....επειδη ειδα στην κριτικη οτι την εψαχνες...
σε λιγο θα πεις οτι μας κανεις και χαρη που μας εγραψες κριτικηΚαταρχήν δεν είμαι 18, αλλά 45 και έχω περάσει αρκετές γυναίκες ώστε να μην χρειάζεται να τις θυμάμαι όλες,, Αλλά μόνο αυτές που πέρασα καλά και καμιά φορά
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
Καταρχήν δεν είμαι 18, αλλά 45 και έχω περάσει αρκετές γυναίκες ώστε να μην χρειάζεται να τις θυμάμαι όλες,, Αλλά μόνο αυτές που πέρασα καλά και καμιά φορά
αλεξ μην μασας ρε συ....μονο εγω σε καταλαβαινω...εισαι νεος στο σπορ (ενταξει ακυρο τωρα το ειδα)και εγραψες μια κριτικη αλα εκτορ μποντρινι...ησουν αυστηρος...μαγκια σου...κανονικα ετσι γραφονται οι κριτικες...αλλα ρε συ το βασικοτερο ηταν το ονομα...επρεπε να ρωτησεις για να ναι εγκυρη και να μην υφιστασαι τωρα αυτην την κοροιδια...τεσπα μην μασας...να ξαναγραφεις κριτικες οταν πηγαινεις...μαλιστα να πηγαινεις στις λιγοτερο γνωστες για να εισαι και ενημερωτικος...ετσι θα εκτιμηθει η προσφορα σου και οχι απο την μιλανα και την βερονικα που ειναι famous...ασε τον καραμαν και τον μιχαλη να λενε θελουν να σε βαλουν σε εξοδα...αν εισαι ψηλος και γυμνασμενος και δεν μασας να μιμηθεις τον μποντρινι σε ολα...να αναποδογυριζεις τραπεζια,κρεβατια,να πετας την τσατσα απο το παραθυρο...ετσι θα σε σεβονται κιολας στα μαγαζια οταν πηγαινεις και θα σου φερονται με το γαντι....στο κρεβατι...αντε καλο βολι και καλη πορνοσυνεχεια συναγωνιστη και μην πληγωνεσαι...απαντα ομως και κατι μην τα λεω μονος μου...πρεπει να γινεται διαλογος σε αυτο το μπουρδελοθρεντ...ετσι προαγεται η ενημερωση....και ριξε και μπινελικα αν θες...ετσι κανουμε εδω ενιοτε...να αναβουν τα αιματα...δεν γαμαμε που δεν γαμαμε...ναχουμε να ασχολουμαστε...
συμπληρωνω στο υγ αν θες θα σου γνωρισουμε και εναν αλλο νεο αυτος ισχυριζεται οτι εβγαινε και 2 χρονια με την αννα-μαρια που ξερεις μπορει να πετυχεις και καμια παρτουζα...
μας εφαγες με την δαναη!δυλωσε την στα εξαφανισμενα πορνιδια!Παιδια ξερετε που εχει χαθει η Δανάη? μια ελληνιδα; λιγο χοντρουλα και με μεγαλο στηθος? Ηταν προμηθεως 25 την τελευταια φορα νομιζω πριν 2-3 μηνες
ο ρε γαμωτο !!!μου ξεφυγε!γιατι τα μαρτυρας ολα εσυ michael;
τι να κανω δεν κρατιεμαι!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
ηταν καλο καυλακι...αλλα θα εμφανιστει παλι που θα παει...υπομονη..ολο αδειες ειναι κι αυτη φιλε....θες να σου δωσω πμ το κινητο της;μας εφαγες με την δαναη!δυλωσε την στα εξαφανισμενα πορνιδια!
ειχαμε τον αλλον που ρωτουσε 3 μηνες για την βερονικα ηρθε η βερονικα τωρα ψαχνουμε την δαναη.ηταν καλο καυλακι...αλλα θα εμφανιστει παλι που θα παει...υπομονη..ολο αδειες ειναι κι αυτη φιλε....θες να σου δωσω πμ το κινητο της;
ρε φιλε gigikakos βολεψου με την βερονικα και συ.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε σεις δεν παίζεστε με τίποτα απαπαπααααααααααααααααααααα.
Πού ειναι ο πρόεδρος;;; ακόμα προπο ειναι;;;;;;; ¨Αντε να βάλη λιγο τάξη.
ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ> (Deker)
Αξιότιμε κε πρόεδρε αιτούμαι μπορδελότσαρκα μετα της συνοδείας σας
προς ενημέρωση και διαφώτιση ενός Λάτρη των CG και του σεξοτουρισμού
παρότι είμαι 40+ δεν έχω επισκεφτη ποτέ τα εν λόγο ιδρύματα.
ειμαι παρθένος
στο ζώδιο
Διατελούμε μετα τιμής
Αλλαν.
ειμαι παρθένος
στο ζώδιο
Διατελούμε μετα τιμής
Αλλαν.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
αλλαξε νικ για να σε παει βολτα....ρε σεις δεν παίζεστε με τίποτα απαπαπααααααααααααααααααααα.
ειμαι παρθένος
στο ζωώδιο
Διατελούμε μετα τιμής
Αλλαν.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αλλαξε νικ για να σε παει βολτα....
Δεν γίνετε το έχω πάνω απο 30 χρόνια εκτος άν υπονοής ότι πάει μόνο τους νέους.
δεν ειναι στο προπο παιζει pro evolution o μαλακας..ρε σεις δεν παίζεστε με τίποτα απαπαπααααααααααααααααααααα.
ειμαι παρθένος
στο ζωώδιο
Διατελούμε μετα τιμής
Αλλαν.
Καλά αν σας δω το βράδυ και καταλάβω ποιοι είστε θα φάτε κράξιμο μέσα στα ιδρύματα... Θα πέσω ξερός από τα γέλια!
ΨΗΝΕΣΕ σημερα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38