Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπερα σας,να ζητησω συγνωμη πρωτα γιατι ζητω ετοιμη πληροφορια αλλα μενω εκτος 8εσσαλονικης.8α η8ελα να μα8ω αν γνωριζει καποιος σχετικα με την βερονικα αν γυρισε τελικα ι ποτε γυρναει.ευχαριστω

Σήμερα πήγα και γάμησα εκεί ήταν πανωλεθρία. Λίνα η γκόμενα και καλά Ουγγαρέζα.. δεν ξέρω πως ξεγελάστηκα στο σαλόνι και μπήκα. Όταν μπήκε μέσα ξενέρωσα τη ζωή μου.. Πιγκουινίσια πόδια κρεμαστέ βυζία, πατσάδες στην κοιλιά και όχι τόσο καλή φάτσα. Ευτυχώς ήταν φιλότιμη και δέχτηκε να μου γλύψει τα @@, με το πολλά σηκώθηκε ο Μήτσος έχυσα γρήγορα και εξαφανίστηκα...30-40Ε παίζει btw ότι θέλει λέει η τσατσά.

Και η απάντηση στην ερώτηση σου είναι: Τέλη Σεπτεμβρίου έλεγε η τσατσά ότι γυρνάει η Βερόνικα απο την πατρίδα της σε κάτι συναγωνιστές που ρωτήσαν κ αυτοί για την Βερόνικα.

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
καλα αυτην η τσατσα παιζει να ηταν πρωην πολιτευτης!!μας εχει φλομωσει στο 8α ερ8ει και 8α ερ8ει απο αρχες σεπτεβρη μας πηγε στις 15 και τωρα για τελος.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Χτεσινοβραδυνή τσάρκα! Πήγα με σκοπό να πετύχω Μιλάνα όμως μου είπε η τσατσα ότι δούλευε πρωινή στη Μαντζαρου και έγυγα!
Στην Κωλλέτη δεν ήταν κανένα απο τα αγαπημένα μου κορίτσια. Ήταν η Νίκη απο Σουηδία που παλιά δούλευε στην Χαλκηδόνα
στο Dolce Vita. Στην Νικηφόρου 26 ήταν η Μάρθα η οποία με 40Ε στο απλό κάνει γλύψημο στα @@. Μου έκανε εντίπωση και ήμουν έτοιμος να μπω. Πως έφυγα μόνο εγώ το ξέρω!!Είναι αλήθεια;
Τέλος η Αλεξάνδρα απο Ερημήτου είναι τελείος μικρόσωμη. Καμία σχέση με τις φωτο!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Δεν μου φαίνεται παλαιστής! Απλά μου φάνηκε πολύ μικρόσωμη.
Η Μάρθα πάντος πρέπει να είναι καλή περίπτοση αν κάνει και αυτό που προανέφερα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
χαχα οι 2 κριτικες με ονομα Γαμω την τύχη μου. Δάκρυσα από τα γέλια. Παμε δυνατά..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα αυτην η τσατσα παιζει να ηταν πρωην πολιτευτης!!μας εχει φλομωσει στο 8α ερ8ει και 8α ερ8ει απο αρχες σεπτεβρη μας πηγε στις 15 και τωρα για τελος.
απαντησα στην ερωτηση σου πριν λιγες μερες,τελη του μηνα επιστρεφει η βερονικα αλλα υπαρχει ενδεχομενο να αλλαξει και μπουρδελο γι αυτο την τσατσα μην την πολυ πιστευεις και τι σου λεει.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
η σαρα η busty girl εμφανιστει η οχι?

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
165
Πόντοι
11
Βραδυ κωλλετη ξερουμε τι παιζει σημερα?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Η κωλαρα του αβαταρ καμια σχεση με την ΚΩΛΑΡΑ της εφαρας, χιχιχιχι!

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
παιδια σταματιστε να  :knockinb: στην κολετη δεν προλαβαινουν οι υπολοιποι!κατι ακουσα για φοτο. παιζουν πουθενα φοτο κοριτσιων απο σπιτακια?μαλλον λαθοσ καταλαβα!κ κατι αλλο σε λιγες μερες παντρευομαι ποσα λετε να θελουν τα κοριτσια της κολετη για να ερθουν στο bachelor? :uglystupid: :dancing:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
κατεθεσα πριν λιγο στο LA FEMME στη Μαρια τη Σλοβακα για πρωτη φορα.Ομορφη ξανθια με σχετικα μεγαλο βυζι,ωραια ρωγα και ωραια κωλαρα.Πηρα το προγραμμα των 100ε με γυμνο τσιμπουκι και 69.Ξερω ειναι πολλα αν σκεφτειτε με τα ιδια λεφτα στη Μαρθα κανετε τα παραπανω μαζι με τζακουζι.Τελοσπαντων,οσοι δε τη ξερετε ακομα αξιζει να γαμησετε αυτην την πολυ ωραια κοπελα αλλα οχι για τοσα λεφτα.συνηθως δουλευει πρωινα μου ειπε.και για οσους δε το ξερετε αν μπειτε σε δωματιο του LA FEMME δε θα θελετε να βγειτε.Μιλαμε για πολυ χλιδη.
Επισης στη Φριξου επεστρεψε η Κριστιν αλλα εφυγε η Μαντυ η οποια ειδα στο αλλο σαιτ οτι εχει καταχωρηθει σε σπιτι στην Αθηνα.οσοι προλαβατε,προλαβατε δηλαδη....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια σταματιστε να  :knockinb: στην κολετη δεν προλαβαινουν οι υπολοιποι!κατι ακουσα για φοτο. παιζουν πουθενα φοτο κοριτσιων απο σπιτακια?μαλλον λαθοσ καταλαβα!κ κατι αλλο σε λιγες μερες παντρευομαι ποσα λετε να θελουν τα κοριτσια της κολετη για να ερθουν στο bachelor? :uglystupid: :dancing:
μαλλον εσυ θα πας εκει γιατι για να σου ερχονται δεν το βλεπω.

nikos_ele

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Χτεσινοβραδυνή τσάρκα! Πήγα με σκοπό να πετύχω Μιλάνα όμως μου είπε η τσατσα ότι δούλευε πρωινή στη Μαντζαρου και έγυγα!
Στην Κωλλέτη δεν ήταν κανένα απο τα αγαπημένα μου κορίτσια. Ήταν η Νίκη απο Σουηδία που παλιά δούλευε στην Χαλκηδόνα
στο Dolce Vita. Στην Νικηφόρου 26 ήταν η Μάρθα η οποία με 40Ε στο απλό κάνει γλύψημο στα @@. Μου έκανε εντίπωση και ήμουν έτοιμος να μπω. Πως έφυγα μόνο εγώ το ξέρω!!Είναι αλήθεια;
Τέλος η Αλεξάνδρα απο Ερημήτου είναι τελείος μικρόσωμη. Καμία σχέση με τις φωτο!
οταν λες ερημητου τι εννοεις?ποιο ειναι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οταν λες ερημητου τι εννοεις?ποιο ειναι?
νικ ουρανου τερμα κ δεξια,πισω απο το παρκινγκ με τις νταλικες.φιλε al οντως τα δωματια στο λα φαμ ειναι αλλου....ειδικα οπως μπαινεις κ τα βλεπεις το μεσαιο με το τζακουζι διπλα στην πορτα....θα θελα να εχω αυτο το μπουρδελο για σπιτι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos_ele

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
νικ ουρανου τερμα κ δεξια,πισω απο το παρκινγκ με τις νταλικες.φιλε al οντως τα δωματια στο λα φαμ ειναι αλλου....ειδικα οπως μπαινεις κ τα βλεπεις το μεσαιο με το τζακουζι διπλα στην πορτα....θα θελα να εχω αυτο το μπουρδελο για σπιτι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ευχαριστω.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μπειτε να τσεκαρετε ρε παιδες κ το νεο θεματακι στα στριπτιζαδικα,,,,24 ωρες το 24ωρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom