Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (5 μέλη και 69 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Την εχει παρει κανενας την Κελλυ? Αξιζει?
Δεν θα κλαις τα λεφτά σου αλλά δεν θα δεις και πυροτεχνήματα.
Τα τυπικά κάνει αλλά είναι καυλόφατσα.

Αρίστο ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
αυτο απορω κι εγω.αν και εχω παρατηρησει οτι ο ιδιος τυπος φυλαει και τα τρια σπιτια,δηλαδη τα δυο στη Μαντζαρου και το Ερως.Οποτε το πιο πιθανο ειναι να μιλαμε για την ιδια Ναντια
Ναι , η ίδια πρέπει να είναι.
Και η Μόνικα δούλευε Ερως και Ματζάρου 1.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Επιτόπιο ρεπορτάζ από περιοχή Μύλου για να καλύψω τους συναδέλφους...

Πέτρου Ερημίτη - η Αλεξάνδρα που και τίμησα. Το κωμικοτραγικό ήταν η πλάκα που με κάνανε με τα ρέστα για τα οποία περίμενα 9 λεπτά (με το ρολόι) και τελικά τα έφερε ο φύλακας!

Νικ. Ουρανού (στην αρχή) - Η Μάρθα. Για φαν των μιλφ είναι πολύ καλή και δοκιμασμένα δυνατή στο δωμάτιο! Το εντυπωσιακό είναι με 100€ τζακούζι...

Φρίξου - Μια ξανθιά Ιταλίδα. Ρώτησα με πολούς τρόπους και πολλές φορές το όνομα αλλά ως άλλος Μεταξάς λάμβανα το ΌΧΙ. Απ' ότι φαίνεται τηλεφωνικά είναι πιο φιλικοί...

Νικ. Ουρανού (Εκκλησία) - Η Τζένη στην τελευταία της παράσταση. Μετά το έργο κατεβαίνει...

Κεφαλληνίας - Μια ψηλή ξανθιά. Έγινε μια μανούρα και σπάστηκα...

Ανδρ. Γεωργίου 34 (La Femme) - Ένα μελαχρινό. Καλό φαινότανε αλλά όχι και τέλειο... Σουτιέν με ενίσχυση. Μπορεί να είναι αστέρι αλλά μπορεί να είναι και φόλα! Όνομα δεν έμαθα γιατί η τσατσά ήταν σφίγγα! Αλλά πάλι τηλεφωνικά ο συνάδελφος δίνει τη λύση!

Ανδρ. Γεωργίου (Έρως) - Νάντια. Πολύ δυνατή φαίνεται και η τσατσά την παίνευε πολύ αλλά αυτή είναι και η δουλειά της! I will put her name to the test!

Αυτά από μένα... δεν την πάλευα να συνεχίσω αν και ήθελα να πάω Κωλέττη που ήταν η Έφη να δώσω τις ευχές μου...Με χάλασε η Κεφαλληνίας... η π***άνα.... No Iraklis no party ρε!!!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
για την μαρθα το μιλφ εκτος οτι ειναι δοκιμασμενη κ σιγουρη λυση το εντυπωσιακο δεν ειναι το 100ευρω με τζακουζι,υπαρχει κατι πολυ εντυπωσιακοτερο με 100ε.μονο κακο το βυζι.πολυ χαλια κατασκευη.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
τι εντυπωσιακοτερο υπαρχει ?

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Παω σημερα μια τσαρκα μπαινω σε αυτο σαν εκκλησια που ειναι ηταν η τζενη.Την βλεπω παω να την κανω μου λεει στασου που πας.Ερχεται μου λεει ελα εισαι νεος ελα να περασεις καλα....Την λεω εγω "πληρωνω ομως"...Μου απαντα "Ε φυσικα τζαμπα θες να γαμας?"  :2funny: :2funny: .Οχι αλλα εγω πληρωνω εγω διαλεγω οποια μου γουσταρει περισσοτερο.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μαρθα μιλφ.παιρνοντας απο face control της πολυ εξηγημενης τσατσας(δεν δινει αυτο το προγραμμα σε οποιον και οποιον)με 100ε εχει παρτουζα (100ε ο καθενας) γυρω στα 40 λεπτα.πιπα πολυ καλη και με τους 2πουτσους στο στομα,καθαριοτητα απαραμιλη(με κρεμουλες,μπεταντιν κτλ.)στο γαμησι πιπα κωλο εμπλοκη και κωλο μουνι μαζι και χυσιμο στα βυζια.με λιγα λογια value for money.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Σε ολους το δινει αν εχει αναδουλειες.Ειχα παει παλια σουρα τσαρκα με ενα φιλο μου και ελεγε θελετε παρτουζα παιδια? Αλλα δεν μας αρεσε εμφανισιακα και ειμασταν πολυ σουρωμενοι επισης.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Τι τρελο μελαχροινο καβλομωρο ηταν αυτο που δουλευε χθες βραδυ στο γωνιακο πρασινο,με απιστευτη τρομερη κωλαρα και καλτσοδετες???Φυσικα δεν προλαβαινες για να μπεις στο δωματιο,αφου οι συναγωνιστες σχηματιζαν ουρες...Αν καποιος τη δοκιμασε να αναφερει εντυπωσεις

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
μαρθα μιλφ.παιρνοντας απο face control της πολυ εξηγημενης τσατσας(δεν δινει αυτο το προγραμμα σε οποιον και οποιον)με 100ε εχει παρτουζα (100ε ο καθενας) γυρω στα 40 λεπτα.πιπα πολυ καλη και με τους 2πουτσους στο στομα,καθαριοτητα απαραμιλη(με κρεμουλες,μπεταντιν κτλ.)στο γαμησι πιπα κωλο εμπλοκη και κωλο μουνι μαζι και χυσιμο στα βυζια.με λιγα λογια value for money.

Ενα βραδυ πηγαμε τρεις, ρωτωντας τη (μαλακισμενη) τσατσα αν η κοπελα Μαρθα κανει παρτουζα μας απαντησε οτι ναι κανει και αν θελαμε μας επερνε και τους τρεις μαζι.
Για λεφτα δεν ρωτησαμε γιατι δεν τη γουσταραμε ασε που δε θα γαμουσαμε γιατι θα γινομασταν κωλος στο δωματιο απο τις μαλακιες!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ενα βραδυ πηγαμε τρεις, ρωτωντας τη (μαλακισμενη) τσατσα αν η κοπελα Μαρθα κανει παρτουζα μας απαντησε οτι ναι κανει και αν θελαμε μας επερνε και τους τρεις μαζι.
Για λεφτα δεν ρωτησαμε γιατι δεν τη γουσταραμε ασε που δε θα γαμουσαμε γιατι θα γινομασταν κωλος στο δωματιο απο τις μαλακιες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φανταζομαι...

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Συναδελφοι,τετοια ωρα πρωινη βαρδυα παιζει καμια με μεγαλα βυζια πουθενα?Γνωριζει κανενας?

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειμαι σιγουρος μπορει να δουλευει η Μαιρουλα πρωινη..Προμηθεως 19

drak-oulas

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια αν σας ειναι ευκολο. Μηπως γνωριζει κανεις αν η Χριστινα απο κοροβαγκου δουλευει καπου αυτο το διαστημα? 

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Βραδινη ηταν Κεφαλληνιας..αλλα παρε τηλεφωνο καλυτερα κ μαθε

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
στην κωλεττη κάποια νίκη απο σουηδία ή κατι τέτιο την δοκίμασε ή είδε κανείς ? Πήρα τηλέφωνο να δω αμα δουλέυει η εφη αλλα μου είπε η τσατσά εκεί ότι εχει νεο μωρό.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Πηγα εγω αλλα δεν την δοκιμασα προτιμησα την Χριστινα που ειναι διπλα απο τον Μυλο. Απο εμφανιση ειναι μια ψιλη ψιλονταρντανα μελαχροινη δεν μου γεμισε το ματι και εγω τις σουηδεζες οταν μου ερχοντε στο μυαλο σκεφτομαι ξανθιες με γαλανα ματια αυτη πιο πολυ για γερμανιδα μου εκανε και εφυγα. Αν και θα μου πειτε οι γερμανιδες συνηθως ξανθιες ειναι αλλα τεσπα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
δουλεύει η χριστίνα τώρα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
Πηγαινα για Κελλυ στο ερως στο βαρδαρη περασα πρωτα απο μαντζαρου 1Α να δω αν δουλευει η Ναντια αλλα ηταν η Λαουρα.

Φευγω απο εκει και κανω μια σταση στο πρασινο Τανταλου και σαμφους να δω αυτη τη καινουρια
στο σαλονακι ειχε κοσμο που περημενε, τα δωματια ρεζερβε! και η κοπελα ηταν μεσα με συναθλητη ο οποιος τη σφυροκοπουσε αγρια!! αφου ακουγοταν μεχρι εξω.
Βγαινει η κοπελα...σκαλωσα οντως ωραιο μουνι! Πρωσοπο πολυ ωραιο μαυρο μακρυ μαλλι Φορουσε κατι μαυρα εσωρουχα και γαμω απο βυζι μικρο αλλα απο εκει και κατω ολη η λεκανη της απο εμπρος και πισω ειναι για βραβειο!!

Ειπα να μπω αλλα λεω ας παω να δω και τη κελλυ μπας και δεν δουλευει και ξαναγυρησω στο μικρο.
Παω και στο ερως εκει ειναι που περιμενα κοντα στο 15λεπτο να βγει να δω αν οντως δουλευει. Τελικα βγηκε την ειδα φορουσε ανα αθλιο ροζ κορμακι που την χαλαγε τελειως οπως και εμενα και την εκανα για το πρασινο.

Μπενω μεσα τα δωματια ολα πιασμενα οπως και πριν περιμενω τη σειρα μου η κοπελα πηγαινε πιπα κωλο που λενε!
Εν το μεταξυ η πουτανα η τσατσα εφτιαχνε και μπινιες...την πρωτη φορα που πηγα ελεγε 30ε το απλο 40ε κατι παραπανω 50ε κατι ποιο παραπανω!!!! Για το πουτσο!
Την δευτερη φορα που πηγα αφου ειδε οτι εκοβε κοσμο το 30ε το απλο δεν υπηρχε στο τροπαριο της!
Μπενω στο δωματιο την λεω το 30 θελω μου λεει παρε το 40 θα περασεις καλα χαδακια φιλακια θα δεις.(ακομα τα βλεπω) Αντε καλα της δεινω 40 και τι μου λεει? Ζητουσε και 5ε για αυτην μπουρμπουαρ!
Αφου εφαγε το ΟΧΙ της με αφησε και εφυγε.
Ηρθε και η μικρα τελικα συστηθηκε σαν Μονικα 19 χρονων...κομοδινο!
Τα λεφτα της δεν τα αξιζε ουτε 1ε αλλα αξιζε μονο και μονο οτι ειναι ωραιο μουνι και για μια ξεπετα αξιζει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom