Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε σεις γουστα ειναι αυτα

τι κουτσομπολιδες ειστε ρε!!!

ο ανθρωπος μπορει να την βρισκει ετσι

παλι καλα που πηγε σε πουτανα και οχι σε κανα πεταμενο τραβελι της γιαννιτσων να του ποναει το κολαρακι και απο αλλα!!!

μερακλης ο τυπος :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εσυ μπορεις να φανταστεις την ντιανα να στον καρφωνει απο πισω? :2funny:
περνα μια βολτα το βραδυ κοιτα την στα ματια και μετα ελα πες μου! :grin:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

σε καμοια περιπτωση
αλλα ο καθενας την βλεπει αλλιως την φαση
καλος η κακος εφοσον γουσταρουν δεν μπορεις να πεις κατι.

αλωστε το ειπα και σε παραπανω ποστ
αλλος τον τρωει οχι εσυ η εγω κ.ο.κ

τι να κανουμε για αυτο, γουστα ειναι.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σε καμοια περιπτωση
αλλα ο καθενας την βλεπει αλλιως την φαση
καλος η κακος εφοσον γουσταρουν δεν μπορεις να πεις κατι.

αλωστε το ειπα και σε παραπανω ποστ
αλλος τον τρωει οχι εσυ η εγω κ.ο.κ

τι να κανουμε για αυτο, γουστα ειναι.
οχι ρε φιλε εγω δεν εχω προσωπικα κανενα προβλημα πως τον τρωει καθε πουσταριο,ετσι και αλλιως πριν λιγο διαπιστωσα απ τον τροπο γραφης οτι μαλλον ειναι ο ιδιος μαλακας που γραφει παντα κολοκριτικες και με κλονους ονοματα.
χαβαλε να γινεται με τον καφε πρωι πρωι.απλα η κριτικη αυτη ειναι τελειως γελοια! :2funny:
(το κ.ο.κ. τι ειναι ? κωδικας οδικης κυκλοφοριας?) :2funny: γιατι αν εννοεις αυτο μαλλον ο κυριος δεν τον εμαθε καλα! :2funny:

pektisss

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενημερωστε τα πουλια σας για τα εξης:

προμηθεως πανω μια κοντουλα ελληνιδα ,μικρο βυζι μετριο σωμα,ξανθια με κοντο μαλακι δουλευε παλαιοτερα και στο αλουμινατο
προμηθεως μπλε μαρια βυζομπαλου
δυδιμα ενα πιτσιρικακι ομορφο σχετικα καινουργιο {εδω και κανα μηνα)με μετριο σωματακι και βυζακι.θυμαμαι που στην αρχη αφηνε και χυσιμο στα βυζακια της.εχει κανεις γνωμη?
στο αλλο ενα κλασικο αδυνατο ξανθο,γερμανιδα μου ειπε η τσατσα,νομιζω κανει μονο πρωινα
μαρινοσπιτο δεν ηταν η μαρινα αλλα ενα ρωσακι κοντο ασχημο με χοντρα μπουτια
ερως βαρδαριου η μελαχρινη αλβανοβουλγαρα

μυλος

στην εκκλησια ενα ψηλο μιλφακι μελαχροινο,πολυ καλοστεκουμενο και χαμογελαστο με καλο στηθος και κωλο με πιασηματα(οχι χοντρη),πρωτη φορα την ειδα,λεπτομερειες κανενας?
κωλεττη αφρο
κεφαληνιας η γνωστη ιταλιδα μιλφ
κ.ρουλια ενα μπαζο μελαχροινο,ελληνιδα μου ειπε η τσατσα οτι ειναι
μαντζαρου το ενα κλειστο,το αλλο μια μαρινα ξανθια ομορφη με μετριο ομως σωμα
ερως κλειστο
26ης κλειστο

καλη διασκεδαση

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
αμα σε μαθει να δεις υπηρεσιες!!!

βασικα δεν ειναι αναγκη να την πας μυκονο τις αρεσει και ποιο κοντα!
αλωστε εκει εχει γνωστος μας ξενοδοχειακας επιχειρισεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε simera εγώ είπα ότι για Μύκονο δεν έχω παρέα και μου είπε αν είναι έρχομαι εγώ...

Τι να κάνω; Να χαλάσω το κέφι και το χατίρι στην Έφη; Τώρα που την γνώρισα;;;

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Νομίζω είχε αναφερθεί και από άλλους παλιότερα, η Ντιάνα είναι γνωστή στους κύκλους των gay/bisexual ότι γαμάει κώλο με strap-on και τέτοια...
και κανονικά -επειδή αναφέρθηκε από άλλους πιο πριν- το αυταρχικό δεν έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία, άλλο πράμα είναι το αυταρχικό...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ενημερωστε τα πουλια σας για τα εξης:

προμηθεως πανω μια κοντουλα ελληνιδα ,μικρο βυζι μετριο σωμα,ξανθια με κοντο μαλακι δουλευε παλαιοτερα και στο αλουμινατο
προμηθεως μπλε μαρια βυζομπαλου
δυδιμα ενα πιτσιρικακι ομορφο σχετικα καινουργιο {εδω και κανα μηνα)με μετριο σωματακι και βυζακι.θυμαμαι που στην αρχη αφηνε και χυσιμο στα βυζακια της.εχει κανεις γνωμη?
στο αλλο ενα κλασικο αδυνατο ξανθο,γερμανιδα μου ειπε η τσατσα,νομιζω κανει μονο πρωινα
μαρινοσπιτο δεν ηταν η μαρινα αλλα ενα ρωσακι κοντο ασχημο με χοντρα μπουτια
ερως βαρδαριου η μελαχρινη αλβανοβουλγαρα

μυλος

στην εκκλησια ενα ψηλο μιλφακι μελαχροινο,πολυ καλοστεκουμενο και χαμογελαστο με καλο στηθος και κωλο με πιασηματα(οχι χοντρη),πρωτη φορα την ειδα,λεπτομερειες κανενας?
κωλεττη αφρο
κεφαληνιας η γνωστη ιταλιδα μιλφ
κ.ρουλια ενα μπαζο μελαχροινο,ελληνιδα μου ειπε η τσατσα οτι ειναι
μαντζαρου το ενα κλειστο,το αλλο μια μαρινα ξανθια ομορφη με μετριο ομως σωμα
ερως κλειστο
26ης κλειστο

καλη διασκεδαση

τι βαρδια ολα αυτα φιλε? βραδυ η πρωι

ευχαριστουμε για την μπουρδελοενημερωση !

peos83

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παίδες υπάρχει καμιά κοπέλα που να επιτρέπει φιλιά στο στόμα???
επίσης παίζει καμιά που να δέχεται τελείομα στο στόμα? αν ναί σε ποιά σπίτια δουλεύουν κ τί ώρες???

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
επίσης παίζει καμιά που να δέχεται τελείομα στο στόμα? αν ναί σε ποιά σπίτια δουλεύουν κ τί ώρες???

Με φιλί στο στόμα ξεκινάει η Μάντυ... στη Φρίξου βραδυνή.

Τελείωμα στο στόμα δεν έχει...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα να σε ρωτησω κατι κ αν θες απαντας....αν την χυσει ο προηγουμενος απο σενα στο στομα κ αυτη μετα ερθει κ φιλησει εσενα πως θα σου φανει αν το μαθεις?μια απλη ερωτηση.δεν αφηνει καμια χυσιμο στο στομα.φιλια στο στομα ειναι καποιες οι οποιε μπορει να δωσουν ενα πεταχτο αν τις ξερεις,εμενα η χριστινα στη φριξου,το ειχα γραψει κιολας πριν κανα 2 μηνο εδω μεσα μου εκανε ακαποτο κ μετα ηθελε φιλια στο στομα.ελεος δηλαδη...σκεψου να τα κανουν σε ολους αυτα...δεν ειναι καλο για τη υγεια μας φιλε,να τα προσεχεις αυτα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
H Mιραμπελα και η Βανεσσα απο Προμηθεως τερμα πανω φιλανε.και η Ελενα στο ανορθογραφο φιλαει.αν και αυτο βεβαια μου φαινεται οτι δεν ειναι και απολυτο.Δηλαδη μαλλον εξαρταται και απο σενα λιγο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
α ξεχασα να σου πω οτι τελειωμα στο στομα δεχεται η Ελενα που σου λεω,με προφυλακτικο ομως.εσυ μαλλον ρωτας για κανονικο χυσιμο.αυτη δουλευει στη Σαπφους στο ανορθογραφο πρωινη βαρδια.Κατα περισταση κανονικο χυσιμο δεχονται η Λαουρα και Βανεσσα,αν και η Βανεσσα τωρα τελευταια δε το διαφημιζει στο προγραμμα της

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Και επίσης τώρα που το θυμήθηκα... με το ανάλογο πρόγραμμα στην Αλεξάνδρα στην Πέτρου Ερημίτου με ακάποτο τελειώνεις στο στόμα...

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Έπειτα από ένα μίνι τηλεφωνικό ρεπορτάζ να παραθέσω ένα κομμάτι από το πρόγραμμα στο Μύλο:

Φρίξου - Έλενα
Κωλέττη - Έφη
Ερημίτη - Αλεξάνδρα
La Femme - Μαρίνα

Ξέρει κανείς τι εστί Μαρίνα;

AndisRoi

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα και έκανα αυτοψία. Η Μαρίνα λοιπόν, από τη Ρουμανία (έτσι ισχυρίστηκε), 2 χρόνια στην πόλη μας, σχετικά κοντούλα, κανονικό σωματάκι, ζουμερό θα έλεγα, όχι το κοκκαλιάρικο που φαίνεται να είναι πχ. η Λούσι (δεν την έχω δοκιμάσει). Μελαχρινή, το πρόσωπο της με λεπτά χαρακτιριστικά (λεπτό στοματάκι - πολύ καλή αίσθηση όταν σου κάνει στοματικό). Στήθος καλούτσικο (όχι πεσμένο, ούτε top όμως) με μεγάλες θηλές (όχι ρώγες) και κορυφαία πίσω κίνηση!! Αυτό είναι που με τράβηξε και στο δωμάτιο. Προγράμματα έως full απ΄ότι θυμάμαι. Εγώ πήρα το απλό και είχε πολύ καλή συμμετοχή. Θα πήγαινα ξανά ευχαρίστως. Βγήκε καλή χημεία.

Από την τσατσά το παράπονό μου είναι ότι πήγε να μου "πουλήσει" το πρόγραμμα των 50 ευρώ (επειδή της έδωσα πενηντάρικο), ότι και καλά θα υπάρχει περισσότερος χρόνος, θα ανέβει η κοπέλα από πάνω, πράγματα που έγιναν έτσι κι αλλιώς και με τα 40 ευρώ. Εδώ λέμε όχι στην κοροϊδία.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Επιτόπιο ρεπορτάζ από περιοχή Μύλου για να καλύψω τους συναδέλφους...

Πέτρου Ερημίτη - η Αλεξάνδρα που και τίμησα. Το κωμικοτραγικό ήταν η πλάκα που με κάνανε με τα ρέστα για τα οποία περίμενα 9 λεπτά (με το ρολόι) και τελικά τα έφερε ο φύλακας!

Νικ. Ουρανού (στην αρχή) - Η Μάρθα. Για φαν των μιλφ είναι πολύ καλή και δοκιμασμένα δυνατή στο δωμάτιο! Το εντυπωσιακό είναι με 100€ τζακούζι...

Φρίξου - Μια ξανθιά Ιταλίδα. Ρώτησα με πολούς τρόπους και πολλές φορές το όνομα αλλά ως άλλος Μεταξάς λάμβανα το ΌΧΙ. Απ' ότι φαίνεται τηλεφωνικά είναι πιο φιλικοί...

Νικ. Ουρανού (Εκκλησία) - Η Τζένη στην τελευταία της παράσταση. Μετά το έργο κατεβαίνει...

Κεφαλληνίας - Μια ψηλή ξανθιά. Έγινε μια μανούρα και σπάστηκα...

Ανδρ. Γεωργίου 34 (La Femme) - Ένα μελαχρινό. Καλό φαινότανε αλλά όχι και τέλειο... Σουτιέν με ενίσχυση. Μπορεί να είναι αστέρι αλλά μπορεί να είναι και φόλα! Όνομα δεν έμαθα γιατί η τσατσά ήταν σφίγγα! Αλλά πάλι τηλεφωνικά ο συνάδελφος δίνει τη λύση!

Ανδρ. Γεωργίου (Έρως) - Νάντια. Πολύ δυνατή φαίνεται και η τσατσά την παίνευε πολύ αλλά αυτή είναι και η δουλειά της! I will put her name to the test!

Αυτά από μένα... δεν την πάλευα να συνεχίσω αν και ήθελα να πάω Κωλέττη που ήταν η Έφη να δώσω τις ευχές μου...Με χάλασε η Κεφαλληνίας... η π***άνα.... No Iraklis no party ρε!!!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Βόλτα μετά τις τέσσερις η ώρα το βράδυ στο Βαρδάρη σήμερα.

Προμηθέους 25 η Μιραμπέλλα. Καλό κομμάτι και θα κατέθετα εκεί μετά το πέρας της τσάρκας, αλλά δυστυχώς είχαν κλείσει.

Μπλε, ανορθόγραφο στη Σαπφούς και τα αριστερά στην Προμηθέους κλειστά.

Προμηθέους και Σαπφούς. Γουάου. Χριστίνα. Μελαχρινή, κα-τα-πλη-κτι-κό κορμί. 40 euros, no programs. Ίσως έπρεπε να κατέθετα εκεί. Η πιο σέξυ στο Βαρδάρη σήμερα. Μην την μπερδεύεται με τις 700 άλλες Χριστίνες που υπάρχουν, είναι καινούργια.

Δίπλα Σαπφούς η Μιρέλλα. Πολύς κόσμος να περιμένει.

Παραδίπλα Σαπφούς η Ευγενία, την οποία δεν την ξέρω και δεν την είδα, γιατί γινόταν μια φασαρία με ένα Ρουμάνο εκεί και εμφανίστηκαν κιόλας οι μπάτσοι.

Στο γωνιακό πράσινο, η βαρεμένη τσάτσα αρνήθηκε να μου πει όνομα, μόνο ότι ήταν καινούργια, σηκώθηκα και έφυγα αντί να περιμένω.

Στο Eros στην Ταντάλου ήταν η Κέλλυ, 30 έουρα, νο πρόγκραμς, καλή ξανθιά γκομενίτσα, όχι τίποτε εκθαμβωτικό.

Στο Μαρινόσπιτο δεν μπήκα.

Τελικά η κατάθεση έγινε στη τροφαντούλα Ντιάνα στο αλουμινάτο. Ήθελα Μιραμπέλλα, αλλά δυστυχώς είχαν κλείσει όπως είπα. Η Ντιάνα λοιπόν μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη στο Βαρδάρη, αλλά το κατέχει το άθλημα και ιδίως το τσιμπούκι. Επίσης είναι και πολύ συμπαθητική και με χιούμορ. Την έχω ξανατιμήσει και γενικά πιστεύω ότι είναι μια καλή εγγυημένη λύση για Βαρδάρη.

Επισκέπτης
Κοντά Καραολή και Δημητρίου(Bαρδάρη) παίζει τίποτα;! :think:
Είμαι νέος στην πόλη και ο χάρτης στο site δεν με βοήθα!!! :helpplea:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Επιτόπιο ρεπορτάζ από περιοχή Μύλου για να καλύψω τους συναδέλφους...

Πέτρου Ερημίτη - η Αλεξάνδρα που και τίμησα. Το κωμικοτραγικό ήταν η πλάκα που με κάνανε με τα ρέστα για τα οποία περίμενα 9 λεπτά (με το ρολόι) και τελικά τα έφερε ο φύλακας!

Καλη αυτη η Αλεξανδρα φιλαρακι???Ειναι μια μικρουλα μελαχροινη με ωραιο κωλο??

Φρίξου - Μια ξανθιά Ιταλίδα. Ρώτησα με πολούς τρόπους και πολλές φορές το όνομα αλλά ως άλλος Μεταξάς λάμβανα το ΌΧΙ. Απ' ότι φαίνεται τηλεφωνικά είναι πιο φιλικοί...

Ακουγεται ενδιαφερον αυτο με τη μιλφ... :tits: :tits: :fuck1:

Κεφαλληνίας - Μια ψηλή ξανθιά. Έγινε μια μανούρα και σπάστηκα...

Αυτη η ψηλη μηπως ηταν η γνωστη Χριστιναρα απο την κοροβαγγου??

Ανδρ. Γεωργίου (Έρως) - Νάντια. Πολύ δυνατή φαίνεται και η τσατσά την παίνευε πολύ αλλά αυτή είναι και η δουλειά της! I will put her name to the test!

Χθες κατεθεσα εγω στη Ναντια και ηταν απλα απιστευτη...Τρομερη διαθεση και τα υγρα της πηγαινανε συννεφο... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom