Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (2 μέλη και 70 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγώ έχω εντοπίσει στο βαρδάρη ένα πολύ ωραίο πουτανάκι που το λένε Ανίτα αν θυμάμαι καλά.

Είναι στο γωνιακό δίδυμο Σαπφούς με Προμηθέως κ δουλεύει πρωινά. Χαρούμενο κοριτσάκι χαμογελαστό και πολύ καλό στο γαμήσι, ωραίο κορμάκι και φουλ καύλα μπιλίτσα στη γλώσσα!!!!
χρησιμη πληροφορια, να το τσεκαρουμε....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:offtopic:  λοιπον ανακοινωνω KAI απο εδω οτι ο gl τελειωνει και την θητεια του στο σαιτ  και το πορνορεπορταζ...οσο αυτο βοηθησε στην θεσσαλονικη...αντιο και χαρηκα που τα λεγαμε...με ολους.την αιτια θα την βρειτε αλλου σε αλλο θρεντ...και αφορα την λογοκρισια που εχει πεσει τελευταια στο σαιτ.σας αγαπω και εκτιμω ολους ακομη και αυτους που μπορει καποτε να αρπαχτηκαμε για κατι....εχετε γεια φιλοι μου KAI να ειστε καλα και να γαματε ακομη καλυτερα....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αβραμη την ξερεις καλα την δουλεια μετα απο την υπερπαραγωγη τον νικ νειμ....

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
:offtopic:  λοιπον ανακοινωνω KAI απο εδω οτι ο gl τελειωνει και την θητεια του στο σαιτ  και το πορνορεπορταζ...οσο αυτο βοηθησε στην θεσσαλονικη...αντιο και χαρηκα που τα λεγαμε...με ολους.την αιτια θα την βρειτε αλλου σε αλλο θρεντ...και αφορα την λογοκρισια που εχει πεσει τελευταια στο σαιτ.σας αγαπω και εκτιμω ολους ακομη και αυτους που μπορει καποτε να αρπαχτηκαμε για κατι....εχετε γεια φιλοι μου KAI να ειστε καλα και να γαματε ακομη καλυτερα....

gl μην τρελένεσαι.. Είδα τι ακριβώς έγινε.. Αλλά κάποιος πρέπει να κάνει τον κακό εδώ μέσα, μην το παίρνεις προσωπικά! Άλλωστε η μπουρδελοκατάσταση Θεσσαλονίκης είναι σχεδόν αυτόνομο thread.. Οι ισορροπίες κρατιούνται από εμάς τους ίδιους! Και αν μας πειράξει κάτι μαζικά, φτιάχνουμε και ένα blog στην τελική για να τα λέμε.. Εγώ προτίνω να ρίξεις νερό στο κρασί σου.. Η συμβολή σου στο thread είναι πολύ σημαντική! Δείξε ανωτερότητα φίλε μου!

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Επίσης αν δεν βάλεις την Whitney Stevens στο avatar σου, δεν σ' αφήνω να την κάνεις!  :boobies: :boobies:

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
η απαντηση στο φιλο με το κουιζ για την πουτανα που σε κανει να χυνεις στην πιπα ειναι κελλη .Τι κερδιζω

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

κρίμα. αν και δε κατάλαβα το λόγο. μου είναι κομμάτακι δύσκολο να παρακολουθώ όλα τα θρέντ. αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι συνήθως την κάνουν οι πιο ενημερωτικοί και σωστοί τύποι

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6

βρε gl, εισε και γαμω το ατομο,μη μας αφηνεις ορφανους!!!!!σε χρειαζεται το σιτε και εμεις...μη μας αφησεις!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ελα ρε man τι εγινε?ποιος σε πειραξε? γιατι ολα αυτα?δεν μπορει να αποχωρουν ετσι τα πρωτοπαλικαρα της ενημερωσης....gl φιλε μου κατσε κ πολεμα κ στην τελικη die with your boots on...δεν ξερω κ εγω τι εχει γινει αλλα στην τελικη ειναι τοσο σημαντικο που αξιζει την αποσυρση?gl φαινεσαι μια χαρα παιδι εστω κ αν τα εχουμε πει λιγες φορες,μην εγκαταλειπεις το πορνορεπορταζ κ την δικτυακη επαφη...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δωστε στο λαο τον ταπεινο το ονομα του θρεντ το οποιο ευθυνεται για την πικρια του συναγωνιστη μας...οποιος ξερει ας το δωσει να μπουμε να τους κραξουμε κ εμενα δεν με νοιαζουν τα αστερια...το πολυ-πολυ να φαω διαγραφη,ε και?δεν θελω να το παιξω μαγκας αλλα κατι τετοια με τσατιζουν αφανταστα...... :tickedoff: :tickedoff:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστες !

gl τι πραγματα ειναι αυτα που ακουω?ασε τις παραφρονιες!

νεα απο το μετωπο,χθες βραδυ κατεθεσα μιλανα φοβερο μωρο τα εδωσε ολα!

πριν λιγο καταθεση στην κολεττη ηταν η αλινα πρωτη φορα πηγα αλλα εμεινα ευχαριστημενος, πολυ καλη πιπα και γαμιση και χωρις βιασινες θα επανεξετασθει πολυ καλη!

Επισκέπτης
Γράφε μόνο εδώ ρε gl και γάμησε τους άλλους.. κ εγώ 95% των ποστ εδώ τα έχω.

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
καλημερα συναγωνιστες !

πριν λιγο καταθεση στην κολεττη ηταν η αλινα πρωτη φορα πηγα αλλα εμεινα ευχαριστημενος, πολυ καλη πιπα και γαμιση και χωρις βιασινες θα επανεξετασθει πολυ καλη!
καλημερα η αλινα η πολωνεζα πραγματι ειναι αστερι και γω την εχω δοκιμασει

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χθές βράδυ τσέκαρα τη Τζούλη απο 28ης η οποία παίζει να ναι και οτι καλύτερο έχω δει εμφανισιακά. Οι κριτικές όμως με προβληματίζουν. Τελικά αξίζει κατάθεση?

Αυτή η Μιλάνα που δουλεύει?

enas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
16
Like
9
Πόντοι
10
Βραδινη στο ερως 16 ειναι η μιλανα συνήθως

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω τι παίχτηκε αλλα μην ακουω περι παραιτήσεων…
gl στα αρχιδια σου και συνέχισε κανονικα…
Ποσοι είναι αλλωστε που γράφουν σημαντικά πραγματα στο site …
Αν είναι να λακίζει ο ενας μετα τον αλλον τοτε την κατσαμε…

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
να τα,να τα τωρα καταλαβα τι εγινε.......σορυ για το οφ τοπικ αλλα ειναι αναποφευκτο...εγω τουλαχιστον κ ολα τα παιδια στην μπουρδ.καταστασης θεσ/κης το οφειλουμε σε ενα χρησιμο μελος οπως ο gl...οσο για την μια σελιδα που διαβασα (ειναι αρκετη!)τι να πω,μου θυμιζει κατι απο το στρατο (που προσπαθω να ξεχασω),κατι σαν μια κατασταση <<yes sir,i sir!>>...θα κανετε οτι σας λεω παιδακια....ωραια πραγματα δηλ...δεν ειναι μομφη για κανεναν προσωπικα αυτα που ποσταρω,απλα θεωρω οτι εκτος το οτι να δινεις διαταγες πισω απο την ασφαλεια του υπολογιστη σου ειναι τουλαχιστον αστειο,απο την αλλη εχει χαθει κ το χιουμορ στις μερες μας...κριμα αν ειναι να αποχωρει ενας-ενας κ ειδικα μελη σαν το παλικαρι τον gl,ο λογος ο δικος μου περισσευει.... :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom