oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Τωρα βραδυ κωλλετη ενα φιλαρακι μπηκε στην εφη.Πολυ καλη οπως παντα αφου ειπε θα το κανει ταμα μονο σε αυτην θα πηγαινει δεν θα την απαταει. Παμε στην τσατσα τωρα μια με κοντα μαλλια κουρεμα στο ΙΚΑ με μπαλτα στιλ.Στην ωρα αναμονης ειπωθηκε κατι πραγματικα αστειο και ξεσπασα σε γελιο για συντομα διαστημα.Ενοχληθηκε με εκανε παρατηρηση και ενταξει περασε και το γελιο και μετα καθομουν περιμενα τον φιλο μου.Στο μεταξυ ο φιλος μου πηγε τουαλετα και η τσατσα εβριζε τι θελει και δεν ρωταει ειναι χαλασμενη κλπ.Και οσο περιμενω στο σαλονι ερχεται ξανα ξαφνικα να μου κανει παρατηρησεις σε δασκαλικο υφος και ακου μιας και εισαι και μικρος.Την λεω νταξει γελασα 5 δεφτερα αυτο ηταν δεν ηρθα εδω για να γελαω .την δουλεια του ο φιλος μου να κανει να φυγουμε.Συνεχιζει με ενοχλητικο υφος αι την λεω δεν ειναι και εκλησσια δεν εγινε τιποτα 5 δεφτερα αν γελασα. Μου λεει εκλησσια ειναι ναι και γενικα μου εσπασε τα @@ με υφος πολυ ενοχλητικο διχως εγω να την μιλησω ετσι. Ωσπου εφυγα να περιμενω στο αμαξι εξω γιατι μου τα τουμπανιασε μου ερχοταν να την δωσω μια αλλα σεβαστηκα την ηλικια της.