Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Τωρα βραδυ κωλλετη ενα φιλαρακι μπηκε στην εφη.Πολυ καλη οπως παντα αφου ειπε θα το κανει ταμα μονο σε αυτην θα πηγαινει δεν θα την απαταει. Παμε στην τσατσα τωρα μια με κοντα μαλλια κουρεμα στο ΙΚΑ με μπαλτα στιλ.Στην ωρα αναμονης ειπωθηκε κατι πραγματικα αστειο και ξεσπασα σε γελιο για συντομα διαστημα.Ενοχληθηκε με εκανε παρατηρηση και ενταξει περασε και το γελιο και μετα καθομουν περιμενα τον φιλο μου.Στο μεταξυ ο φιλος μου πηγε τουαλετα και η τσατσα εβριζε τι θελει και δεν ρωταει ειναι χαλασμενη κλπ.Και οσο περιμενω στο σαλονι ερχεται ξανα ξαφνικα να μου κανει παρατηρησεις σε δασκαλικο υφος και ακου μιας και εισαι και μικρος.Την λεω νταξει γελασα 5 δεφτερα αυτο ηταν δεν ηρθα εδω για να γελαω .την δουλεια του ο φιλος μου να κανει να φυγουμε.Συνεχιζει με ενοχλητικο υφος αι την λεω δεν ειναι και εκλησσια δεν εγινε τιποτα 5 δεφτερα αν γελασα. Μου λεει εκλησσια ειναι ναι και γενικα μου εσπασε τα @@ με υφος πολυ ενοχλητικο διχως εγω να την μιλησω ετσι. Ωσπου εφυγα να περιμενω στο αμαξι εξω γιατι μου τα τουμπανιασε μου ερχοταν να την δωσω μια αλλα σεβαστηκα την ηλικια της.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Μια με κοντο ασπρο μαλλι θα λες αλλιως θα λες την αλλη με τα γυαλακια την γιαγιακα :) Εγω περασα χθες μεσημερι απο κωλετη και εφυγα γιατι μου ειχε ψεματα η τσατσα στο τηλεφωνο οτι δν ειχε κινηση ενω ειχε 3 δωματια γεματα και 2 ατομα στην αναμονη. Οποτε σηκωθηκα εφυγα και δυστηχως δν θα ξαναπατησω το ποδι μου γενικα σε ρδελο εκτος απο καμια Εφη η καμια Αφρουλα, αλλα και για να φας αφρουλα ρε παιδακι μου την 1 ωρα την εχεις σιγουρα στην αναμονη. Αν κανουν τπτ κρατησεις να μου το πουν να πηγαινω! χαχα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
με το κοντο μαλλι
ειναι μεγαλη μαλακο....πολυ μεγαλη κιολας.gl να ανοιξεις θρεντ,γιατι εισαι μανουλα σε κατι τετοια κ εγω βαριεμαι,με τιτλο μαυρο σε τσατσαδες οχι μονο μαυρο σε πουτανες γιατι πολλες φορες κ οι τσατσαδες μας ξενερωνουν κ δεν μπαινουμε στο δωματιο.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα !τι εγινε ολοι μεσα ημαστε σημερα?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειναι μεγαλη μαλακο....πολυ μεγαλη κιολας.gl να ανοιξεις θρεντ,γιατι εισαι μανουλα σε κατι τετοια κ εγω βαριεμαι,με τιτλο μαυρο σε τσατσαδες οχι μονο μαυρο σε πουτανες γιατι πολλες φορες κ οι τσατσαδες μας ξενερωνουν κ δεν μπαινουμε στο δωματιο.
:2funny:αμα ανοιξει τετοιο θρεντ θα πρεπει να φανε ακυρο σχεδον ολες!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λες ε; μεγαλη σημασια τις δινουμε ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny:αμα ανοιξει τετοιο θρεντ θα πρεπει να φανε ακυρο σχεδον ολες!
κοιτα ειναι και καποιες καλες πχ μια που ειναι τωρα στο ερως βραδια αλλα αυτη της κωλετη ειναι περιπτωση εχει δικιο ο τετσουο και οι αλλοι,μας βλεπει καπως....βεβαια και εδω επρεπε να το γραψω στο θρεντ αστειες ιστοριες  ειναι και καποιοι βραδινοι ιδιως επισκεπτες τραγικοι...μια φορα ηταν ενας μες στην κωλετη σουρα κοντευε να κοιμηθει στον καναπε,προσκυνουσε λεμε απο την νυστα,του λεει και η τστασα δεν πας λιγο εξω να σε χτυπησει λιγο ο αερας...λεει ενταξει με ενα νυσταγμενο υφος και σηκωθηκε με δυσκολια,αλλα μην χασω την σειρα μου ετσι;ο τυπος ηταν γκολ .τι θα γαμουσε δεν ξερω; :think: :think: μεγαλη φαση...αλλα ειναι πολλες για μαυρο ειδικα με το τι λεν αμα δεν περασεις...πχ αυτη της νικηφορου ουερανου που ξανασυζητηθηκε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στην ουρανου παλιοτερα βραδυ,περιμενα να δω την κοπελα,τελος παντων τι κοπελα η μιλφ η τζωρτζια βγηκε και εφυγα τρεχοντας..ασχετο.μεσα πηδουσε ενας και εξω ο φιλος του ρε παιδια αν εχετε τον θεο σας μιλουσε στο κινητο για δουλειες και οι φωνες ακουγονταν μεχρι εξω.ο τυπος ηταν τεραστιος,ογκωδης,ψαρωτικος,με δυνατη μπασα φωνη και η τσατσα τι να πει,μια αλλη ηταν τοτε παλια,τον εκανε μια ηπια παρατηρηση να μην φωναζει γιατι δεν θα μπορει να λειτουργησει ο φιλος του.... :priest: :priest: :priest: ελεος κι αυτος τετοια μαλακια και γαιδουρια...πανε εξω ρε φιλε και γκαριξε οχι μες στ αυτι μου...ειμαστε και μεις μερικες φορες ελληναρες...η πρωινη της κωλετη καλη ειναι,αλλα αμα πιασει συζητηση με καναν πελατη που το τραβαει ο οργανισμος του ειναι μεγαλη ξερολα,επιστημονισσα μεσα σε ολα,μια φορα που πηγα για την λινα μεχρι και για την νεα γριπη ηξερε οτι ειναι υποκινουμενη απο φαρμακευτικες εταιρειες και ψευτικος ο πανικος κλπ

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Η χειροτερη τσατσα ειναι με διαφορα η γυφτισσα -ανορθογραφο βραδυ- που εγραψα και στο αλλο θρεντ.Αυτη χωνει τα βρισιδια (ετσι μποτοφιλε? :2funny:) αμα δεν μπεις στο δωματιο.Απλα πρεπει κανεις να την παιρνει στην πλακα γιατι ειναι σχιζοφρενης και μαστουρωμενη.
Επισης πολλα βρισιδια με κακια ομως εχωνε η τσατσα της Χριστινας Κοροβαγκου.Αυτη η λεσβω με τα κοντα μαλια "Αντε στο διαολλλο ρε μαλλλακα που θα ΜΕ πεις δεν μπαινεις "  :2funny:
αα και μια αλλη που δουλευε παλι με την Χριστινα Κορ. που μιλαει γερμανικα..Ψυχω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υποδειγμα τσατσας σε ολα της ειναι η κυρια που μιλαει σπαστα ελληνικα και δουλευει τωρα πρωινη στο λαφαμ,παλια ηταν κεφαλληνιας,πιο παλια κοροβαγκου με την αννα-μαρια και πολυ παλιοτερα ερως πριν κλεισει.πολυ ευγενικη,δεν λεει τιποτα αν δεν μπεις,εξηγει τα προγραμματα οσο μπορει,και αν μια κοπελα δεν δουλευει πια καπου σου λεει μεχρι και που να την βρεις...αυτη μου ανοιξε τα ματια πολλες φορες...προσωπικα μαζι μου ειναι αψογη και οφειλω απο δω να  το πω.για να κλεινουμε θα το ανοιγα το θρεντ αλλα πιστευω οτι δεν αξιζει να ασχοληθουμε τοσο,μπορειτε να τα γραφετε κι εκει τα παραπονα...αλλα δυστυχως πολλες ειναι οι απαραδεκτες που χρηζουν συμμορφωσης...απο την αλλη οι ιδιες εχουν δει και βλεπουν πολλα και ειναι και αυτες που εισπραττουν την δυσαρεσκεια των πελατων ή την κακη συμπεριφορα σε πολλα οποτε γινονται καπως ετσι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η χειροτερη τσατσα ειναι με διαφορα η γυφτισσα -ανορθογραφο βραδυ- που εγραψα και στο αλλο θρεντ.Αυτη χωνει τα βρισιδια (ετσι μποτοφιλε? :2funny:) αμα δεν μπεις στο δωματιο.Απλα πρεπει κανεις να την παιρνει στην πλακα γιατι ειναι σχιζοφρενης και μαστουρωμενη.
Επισης πολλα βρισιδια με κακια ομως εχωνε η τσατσα της Χριστινας Κοροβαγκου.Αυτη η λεσβω με τα κοντα μαλια "Αντε στο διαολλλο ρε μαλλλακα που θα ΜΕ πεις δεν μπαινεις "  :2funny:
αα και μια αλλη που δουλευε παλι με την Χριστινα Κορ. που μιλαει γερμανικα..Ψυχω.
την πρωτη λες αυτη που ειναι μονιμα με τον πασατεμπο στο χερι να μασουλα;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ετσι μου ρχεται να οργανωσω ομαδα κρουσης με κουκουλες κ ροπαλα να τις δειξω εγω τις ρουφιανες να δω τι 8α λενε μετα με σπασμενα δοντια!!! :knuppel:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
η πρωινη της κωλετη καλη ειναι,αλλα αμα πιασει συζητηση με καναν πελατη που το τραβαει ο οργανισμος του ειναι μεγαλη ξερολα,επιστημονισσα μεσα σε ολα,μια φορα που πηγα για την λινα μεχρι και για την νεα γριπη ηξερε οτι ειναι υποκινουμενη απο φαρμακευτικες εταιρειες και ψευτικος ο πανικος κλπ

+1000

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ετσι μου ρχεται να οργανωσω ομαδα κρουσης με κουκουλες κ ροπαλα να τις δειξω εγω τις ρουφιανες να δω τι 8α λενε μετα με σπασμενα δοντια!!! :knuppel:
αλλαξε νικ και γινε ο μαυρος θανατος της θεσσαλονικης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τετσουο τι τρελο μωρο εβαλες για αβαταρ αδερφε? που το βρηκες? το χεις κ με μποτουλες μηπως? :smitten:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αλλαξε νικ και γινε ο μαυρος θανατος της θεσσαλονικης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο μαυρος 8ανατος της 8εσσαλονικης ειμαι ετσι κ αλλιως ρωτα κ τον πιτσι συντομα 8α γυρισω κ βιντεακι χεχε :2funny: :s&m_2:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Γειά σας παίδες και απο εμένα!!  :dancing:

Το "πουλέν" μου είναι η Βερόνικα... Η οποία τελευταία είναι εξαφανισμένη αν δεν κάνω λάθος... Αλλά μια τσατσά μου είπε οτι γυρνάει μάλλον το Σάββατο... Οπότε προβλέπεται κατάθεση...  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom