Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γειά σας παίδες και απο εμένα!!  :dancing:

Το "πουλέν" μου είναι η Βερόνικα... Η οποία τελευταία είναι εξαφανισμένη αν δεν κάνω λάθος... Αλλά μια τσατσά μου είπε οτι γυρνάει μάλλον το Σάββατο... Οπότε προβλέπεται κατάθεση...  :zfuck:
τι λεγαν οτι και καλα σταματησε;λαθος θα ηταν...; :think:
ρε φιλε και φιλοι γενικως....ασχετο.... υπαρχει μπελλα εκ ρουμανιας στην προμηθεως 25 βραδια;την εχει φαει κανεις γενικα;τι λεει;γιατι πηρα κατι καλες πληροφοριες και θελω να τις διασταυρωσω....

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ πάντως το διασκεδάζω με τις τσατσάδες ιδίως όταν είναι φτιαγμένες (μα τι παιρνουν κάποιες?) και τραγουδάνε και λένε και λένε τη μία ατάκα μετά την άλλη. δίνουν έξτρα αξία στην όλη κάλτ διαδικασία.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Την γυφτισσα τσατσα στο βαρδαρη (στον οποιο δεν παω πια) δεν θα την παρεξηγησεις στην τελικη ουτε αυτη θα σου μιλησει σοβαρα η με κακια (εχει το ακαταλογιστο οτι και να πει το ξες οτι ειναι σαλεμενη).Αλλα εχει κατι αλλες πολυ αγενεις και σπαστικες.

Gl αυτη η Milf η τζωρτζια πως ειναι εμφανιση ? Δουλευει καπου τωρα ? Την εχεις παρει? Θελω να πυροβολησω μια Milf αλλα δεν υπαρχει κατι αξιολογο γαμωτο.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Την γυφτισσα τσατσα στο βαρδαρη (στον οποιο δεν παω πια) δεν θα την παρεξηγησεις στην τελικη ουτε αυτη θα σου μιλησει σοβαρα η με κακια (εχει το ακαταλογιστο οτι και να πει το ξες οτι ειναι σαλεμενη).Αλλα εχει κατι αλλες πολυ αγενεις και σπαστικες.

Gl αυτη η Milf η τζωρτζια πως ειναι εμφανιση ? Δουλευει καπου τωρα ? Την εχεις παρει? Θελω να πυροβολησω μια Milf αλλα δεν υπαρχει κατι αξιολογο γαμωτο.
αφρουλα θα φαμε;

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Το επομενο 40αρι οταν θα το εχω εκει παει! Θα σε ενημερωσω να παμε. Ευτυχως εχουμε και τις γριες στην εδρα τους και θα ξεκαβλωσουμε εκει λιγο χωρις χρηματα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

γυμνασμενη μιλφ,κοκκινομαλλα,κοντο μαλλι,παλια ιταλια μου χε πει εκανε φιτνες,αλλα πολυ μιλφ φιλε...καλα γαμιεται μια-δυο φορες που την πηρα...ρεπατζου ειναι και δεν την εχω δει τελευταια...ειχε περασει απο κεφαλληνιας προ εποχης ανναςμαριας και τελευταια φορα που την ειχα φαει ηταν ουρανου 26..τωρα αν δουλευει δεν ξερω αλλα μαλλον οχι...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
τι λεγαν οτι και καλα σταματησε;λαθος θα ηταν...; :think:

Θα μάθουμε... Το Σάββατο...!!
Θα'ναι κρίμα αν σταμάτησε γιατί ήταν απο τις λίγες σε σπίτια που αντιμετώπιζε τον πελάτη με διάθεση GFE...  :kissass:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Θα μάθουμε... Το Σάββατο...!!
Θα'ναι κρίμα αν σταμάτησε γιατί ήταν απο τις λίγες σε σπίτια που αντιμετώπιζε τον πελάτη με διάθεση GFE...  :kissass:

Παπαριες στην αρχη ετσι ηταν μετα οταν πηρε πολυ πελατεια παω μια φορα και την γυρναω 2 στασεις για μην χυσω αμεσως. Νευριασε και αρχισε να βριζει.Την λεω αντε γυρνα στα τεσσερα να τελειωσω αφου πληρωσα θα χυσω.Το ιδιο εκανε και με φιλο μου που ειχα αργησει λιγο οχι τιποτα εξωφρενικο να τελειωσει.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Χθεσινη βραδυνη εξορμηση σε βαρδΑΡΗ και περιοχη μυλου,ειχαμε τα εξης:Τανταλου 14 ενα μωρο αρκετα ομορφο με καστανο καρε μαλλι και πολυ πεταχτο κωλο...(αν την εχει δοκιμασει καποιος ας αναφερει),τανταλου 8 λιλυ (μαυρη με τελειο κωλο,αλλα στο κρεβατι κοιμαται ορθια),τανταλου ερως (μια κοντη ξανθια ελληνιδα με ωραιο πατο...)προμηθεως 25 η μιραμπελα (με τα ματια της σε μαγνητιζει και μολις μπεις στο δωματιο μετριες καταστασεις),προμηθεως απεναντι απο το ηχητικο στο ροζ ηταν μια χτικιαρα τζινα νομιζω(η τσατσα μεσα σπασαρχιδο εντελως...)προμηθεως χαμηλα η λαουρα (μονο εμφανιση και τιποτε αλλο),σαπφους στα διδυμα στο ενα μια κοπελιτσα ψηλη μελαχροινη (μου διαφευγει το ονομα) και στο αλλο η ειρηνη (αμα εχει δοκιμασει καποιος την ειρηνη ας αναφερει τι και πως...)ανορθογραφο μια ψηλη μελαχροινη με ισιο μαλλι και ανοιχτοχρωμα ματια.Περιοχη μυλου Νικηφ.ουρανου 26 η μαρθα,στην κωλεττη δεν πηγα γιατι ειχε 678 αυτοκινητα (αφρουλα ή εφη δουλευανε),εκκλησια επισης δεν παω γιατι δουλευει εκει μια εκνευριστικη καριολα τσατσα ρωσσιδα που πρεπει να μαθει να μιλαει ομορφα,φριξου 9 η μαντυ,κεφαλληνιας 8 η χριστιναρα,λα φεμ η λουνα,ερως η λαουρα η βραζιλιανα και απο την περιοχη του city gate πηγα μονο στο καινουριο με τις σκαλες οπου εκει δουλευε η αννα με τον ολοστρογγυλο κωλο,αλλα την μετρια εως κακη φατσα της.Αυτα...Επισης ξερει κανεις ποτε γυριζει το μαρινακι απο την τανταλου??? Ευχαριστω

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.548
Πόντοι
32.165

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.548
Πόντοι
32.165
Χθεσινη βραδυνη εξορμηση σε βαρδΑΡΗ και περιοχη μυλου,ειχαμε τα εξης:Τανταλου 14 ενα μωρο αρκετα ομορφο με καστανο καρε μαλλι και πολυ πεταχτο κωλο...(αν την εχει δοκιμασει καποιος ας αναφερει),τανταλου 8 λιλυ (μαυρη με τελειο κωλο,αλλα στο κρεβατι κοιμαται ορθια),τανταλου ερως (μια κοντη ξανθια ελληνιδα με ωραιο πατο...)προμηθεως 25 η μιραμπελα (με τα ματια της σε μαγνητιζει και μολις μπεις στο δωματιο μετριες καταστασεις),προμηθεως απεναντι απο το ηχητικο στο ροζ ηταν μια χτικιαρα τζινα νομιζω(η τσατσα μεσα σπασαρχιδο εντελως...)προμηθεως χαμηλα η λαουρα (μονο εμφανιση και τιποτε αλλο),σαπφους στα διδυμα στο ενα μια κοπελιτσα ψηλη μελαχροινη (μου διαφευγει το ονομα) και στο αλλο η ειρηνη (αμα εχει δοκιμασει καποιος την ειρηνη ας αναφερει τι και πως...)ανορθογραφο μια ψηλη μελαχροινη με ισιο μαλλι και ανοιχτοχρωμα ματια.Περιοχη μυλου Νικηφ.ουρανου 26 η μαρθα,στην κωλεττη δεν πηγα γιατι ειχε 678 αυτοκινητα (αφρουλα ή εφη δουλευανε),εκκλησια επισης δεν παω γιατι δουλευει εκει μια εκνευριστικη καριολα τσατσα ρωσσιδα που πρεπει να μαθει να μιλαει ομορφα,φριξου 9 η μαντυ,κεφαλληνιας 8 η χριστιναρα,λα φεμ η λουνα,ερως η λαουρα η βραζιλιανα και απο την περιοχη του city gate πηγα μονο στο καινουριο με τις σκαλες οπου εκει δουλευε η αννα με τον ολοστρογγυλο κωλο,αλλα την μετρια εως κακη φατσα της.Αυτα...Επισης ξερει κανεις ποτε γυριζει το μαρινακι απο την τανταλου??? Ευχαριστω
Προχθες το μαρινακι δουλευε κανονικα το μεσημερι, εγραψα πριν λιγες μερες οτι πηγα επειδη αφρουλα γινοτανε πανικος.

Επισκέπτης
προμηθεως απεναντι απο το ηχητικο στο ροζ ηταν μια χτικιαρα τζινα νομιζω(η τσατσα μεσα σπασαρχιδο εντελως...)

Μαυρό στη τσατσά αυτή, γιατί την είδε πολύ ιστοριά η ηλίθια και νομίζει κάποια είναι. Και η τζίνα αν είναι αυτή που λές μια αδύνατη με ωραία βυζιά είναι ΝΤΕΚΑΒΛΕ τελείως. Μια φορά την είχα πάρει παλιά και μια φορά πριν κάτι μήνες σκέφτηκα να της δώσω άλλη μια ευκαιριά, την δευτερη φορά με το ζόρι να πάρει μπρος το εργαλείο...κριμα οι βυζάρες..

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Μαυρό στη τσατσά αυτή, γιατί την είδε πολύ ιστοριά η ηλίθια και νομίζει κάποια είναι. Και η τζίνα αν είναι αυτή που λές μια αδύνατη με ωραία βυζιά είναι ΝΤΕΚΑΒΛΕ τελείως. Μια φορά την είχα πάρει παλιά και μια φορά πριν κάτι μήνες σκέφτηκα να της δώσω άλλη μια ευκαιριά, την δευτερη φορά με το ζόρι να πάρει μπρος το εργαλείο...κριμα οι βυζάρες..

Ναι φιλαρακι αυτη ειναι η γκομενα και απο το στυλακι της το πως παρουσιαζεται οταν βγαινει φαινεται τελειως ανεραστη...Η τσατσα αυτη παντως θελει τα χαστουκια της...10 χρονια + βαλε τσαρκες κανουμε και θα μας κουνηθει η τετα...!!! Αντε γεια μωρη...

pavlosp

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Την ειρηνη την πήρα πριν 2 μέρες, πίπα δεν αισθάνθηκα τπτ, στο κρεβάτι μέτρια την πήρα απο πήσω με το ζόρι έχυσα. έχει περιφέρεια. Αυτά για την ειρηνη. Είναι μια κοπέλα έχω καιρό να την δω, που κάνει καταπληκτική πίπα σε σημείο που είσαι έτοιμος να χύσεις πριν τη γαμήσεις. Η κοπέλα έχει και ένα άλλο χάρισμα, ο κόλος της είναι απίστευτος. Είναι η μοναδική που έχω πάρει πάνω απο 3 φορές, απο πρόσωπο βέβαια είναι μέτρια, αν ξέρει καποιος για ποια λέω ας πει το όνομά της και που βρίσκεται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Την ειρηνη την πήρα πριν 2 μέρες, πίπα δεν αισθάνθηκα τπτ, στο κρεβάτι μέτρια την πήρα απο πήσω με το ζόρι έχυσα. έχει περιφέρεια. Αυτά για την ειρηνη. Είναι μια κοπέλα έχω καιρό να την δω, που κάνει καταπληκτική πίπα σε σημείο που είσαι έτοιμος να χύσεις πριν τη γαμήσεις. Η κοπέλα έχει και ένα άλλο χάρισμα, ο κόλος της είναι απίστευτος. Είναι η μοναδική που έχω πάρει πάνω απο 3 φορές, απο πρόσωπο βέβαια είναι μέτρια, αν ξέρει καποιος για ποια λέω ας πει το όνομά της και που βρίσκεται.
δωσε κανα στοιχειο βαρδαρη ή μυλο;κοντη χοντρη;βυζαρου αβυζη;κατι να σου πουμε...σπιτι δεν θυμασαι σε ποιο ειναι;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.138
Πόντοι
11.585
Η μονη μεχρι στιγμης που εχει καταφερει να με τελειωσει μονο με το στομα της ειναι η Μιλανα
και θελω να πιστευω οτι ειναι η καλυτερη πιπα της θεσσαλονικης! :pipa1:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Η μονη μεχρι στιγμης που εχει καταφερει να με τελειωσει μονο με το στομα της ειναι η Μιλανα
και θελω να πιστευω οτι ειναι η καλυτερη πιπα της θεσσαλονικης! :pipa1:
κρυβε λογια εσυ....

Επισκέπτης
Εγώ έχω εντοπίσει στο βαρδάρη ένα πολύ ωραίο πουτανάκι που το λένε Ανίτα αν θυμάμαι καλά.

Είναι στο γωνιακό δίδυμο Σαπφούς με Προμηθέως κ δουλεύει πρωινά. Χαρούμενο κοριτσάκι χαμογελαστό και πολύ καλό στο γαμήσι, ωραίο κορμάκι και φουλ καύλα μπιλίτσα στη γλώσσα!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.138
Πόντοι
11.585
Το Χριστινακι διαβασα τη κριτικη σου gl επεστρεψε δυνατο!!
Λεω αν ευκαιρεσω σημερα η αυριο να παω για μια επισκεψη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom